Keresés

Részletes keresés

Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.26 0 0 14804

Jó lehűlt .... tegnap még majdnem semmi , ma meg hosszú ujjú pulcsi+mellény , zokni .

Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.25 0 0 14803

Már azt hittem beteg vagy , hogy tán' 2 egész napja nem jöttél valami szexes marhasággal .

Előzmény: dos48 (14802)
dos48 Creative Commons License 2023.07.25 0 0 14802

Nem tom, de akinél nem jönnek elő szívpanaszok meg vérnyomásingadozás, annak biztosan rendben a szive.

Az szedhet Viagrát is, fokozandó az evilági örömöket.  

Mee a hetedik menyország az itt van lent a földön, csak nem mindenki veszi észre.   :))))

Előzmény: Anyóca99 (14801)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.25 0 0 14801

Jaaa ... én is ott voltam tegnap . Igen , ott csinálják a CT.-t , meg az MRI.-t . Pusztulat messze van a főbejárathoz ... ráadásul emelkedőn .

Na ... tegnap dög meleg , itt meg most esti sötétség  , és szakad . Viszont csak 25-26 fok . Szívbetegek hogy bírják ezt a hőingadozást ?

Előzmény: dos48 (14800)
dos48 Creative Commons License 2023.07.25 0 0 14800

A gépkocsisorompós bejáratnél belépve balra menni felfelé, végig balra tartva a kerítéssel párhuzamosan. Amikor elérünk a bent lévő templomig, ott is balra és rögtön ott van.

Egy alacsony épület, előtérrel. CT, MRI meg még valami labor van ott, a várakozók az előtérben ülnek és ott iszogatják a liter teájukat ami valamelyik vizsgálatokhoz kell.

Előzmény: Anyóca99 (14797)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.25 0 0 14799

Utólag már én is rájöttem , hogy akár magamnak is kihúzhattam volna . De még sose volt ilyesmihez  "szerencsém" , így nem mertem akciózni . Valahol a kezem feje fölé szúrták a karomba , estére már nem is látszott a helye .  Vénáim olyan jól el vannak bújva , hogy ott reménytelen szurkálni . Gőzöm nincs mi az a  "markumár"  .... a kerek világon semmit nem szedek . Illetve kb. két hete , önszántamból elkezdtem a Mesosylvert napi 3x . De ugye az nem hagyományos gyógyszer .

Jövő szerdán kell mennem kontrollra (addig kiértékelik a CT-t ) , de az nem lesz kálvária , mert csak a sebészhez megyek .

Előzmény: Törölt nick (14796)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.25 0 0 14798

Tényleg elfáradtam , de szerintem 8-kor már aludtam . Nagy szerencsém , hogy úgy tűnik , mormotának születtem .:-)  Gyorsan elalszom , és mint akit fejbe vertek , olyan mélyen .

Előzmény: tuktikka (14795)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.25 0 0 14797

" A földszíntes kis külön épületben voltál "

Ott nem . Mi van ott ?

Hálisten' kemóról szó sem volt . Sugarat kaptam vagy 1,5 éve , amit fel se vettem . Utána mindig beültem a kocsiba és mentem melózni . Most azért volt a CT , hogy lássák összeforrt-e a repedés az állkapcsomon .

Előzmény: dos48 (14794)
Törölt nick Creative Commons License 2023.07.24 0 0 14796

A kihúzás nem egy nagy truváj, papírvattát teszel rá, kihúzod, és egy percig (vérhígítósoknak 10 percig) nyomod, amíg már nem vérzik. Ha könyökhajlatba rakták, akkor be is hajthatod a könyököd a rajta hagyott nyomást közvetítő ujjadat ott hagyva, pluszban segíti a vérzés elállását. De ha hamar hagyod abba sincs semmi (már ha nem szedsz markumárt) legfeljebb a szövetek közé vérzik, és lila lesz ott a kezed egy ideig. :)

Remélem, a CT eredmény alapján csupa-csupa jó hírt kapsz majd! 😘

Előzmény: Anyóca99 (14793)
tuktikka Creative Commons License 2023.07.24 0 0 14795

https://www.youtube.com/watch?v=Yjyj8qnqkYI

Ezegy nehéz nap volt, majd jelezd milyen volt az éjszaka (Beatles)

dos48 Creative Commons License 2023.07.24 0 0 14794

Ne is mondd, éveken keresztül hordtam a mummot oda, reggel nyolcra mentünk és soha nem végeztünk délután kettő-három előtt.  A kocsiból kiraktam, aztán felhajtottam a dombra egy buszmegállónyira parkolni és gyalog vissza. Hazamenet fölcaplatni, kocsival lejönni, mummot felszedni és irány haza. Sokszor ülőhely se volt, olyan a tömegnyomor ott. Főleg a dokik rendelőjénél, de a laborvizsgálatokon meg a kezeléseknél a kemónál is.

A földszíntes kis külön épületben voltál?  Nem is tom hányszor voltunk ott CT-n meg MRI-n. Kívánom hogy csupa jó eredményed legyen!   :))))

Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.24 0 0 14793

Ötletes volt az elzavaró akció .:-)

Ma megjártam a hadak útját ... CT-re kellett menni a Kék golyóba .... Közölték velem , hogy áááá ... nem jó így simán , mert kéne' egy vérvétel . De nem mondták előre . Akkor nem lehetne most ? Lehet , de ahhoz sürgős beutaló kell , és ha szerencsém van , vissza is mehetek a CT-re . No akkor vissza a nemtomhanyadik' épületbe , a sebész főorvoshoz . Há' az éppen a műtőben van .... De valaki más nem írhat beutalót ? Írhatok éppen ... mondá az asszisztens . Akkor azzal nyomás a másik épületbe , ahol tényleg gyorsan sorra kerültem . Igen ám , de eredmény csak egy óra múlva lesz kb. No ekkor már kezdtem magam kaparni .... De menjek csak vissza a CT-hez , majd ők látják ha kész az eredmény . Nyomás vissza , de már jártányi erőm alig volt . Hatalmas az az intézmény , és perszehogy' nekem pont az első , a középső , meg a leghátsó  épületekben volt dolgom , a pusztulat hőségben kóringyálva , hol emelkedőn , hol lejtmenetben . No beszólítottak a CT-hez végre , és belémnyomtak valami kontraszt anyagot . Megint várni .... Aztán rámhúzták a búrát . Kis idő múlva a cucctól forróság lett a torkomban , meg ott lent ... fura érzés , de szóltak előre . Végre kimászhattam , de megint várni kell , mert majd kihúzzák a tűt , ami a kezemben volt . Mire végeztem , már ott tartottam , hogy imádkozni is fogok .:-)

Fél 9-kor indultunk (a menyem vitt fel) , és 14,40-re értünk haza , a mindössze 60 km.-ről . Elfáradtam a semmibe .

Előzmény: dos48 (14792)
dos48 Creative Commons License 2023.07.23 0 0 14792

Kempingsztorik közül az egyik legaranyosabb a Paula - Beűű.  A velencei állomás melletti kempingben történt, az egy hosszú, keskeny terület volt a sínek mentén.

A társaság megérkezve szépen elhelyezkedett a sátraival baráti elrendezkedésben, de azután odatolta a pofáját valami külföldi a szájukba a sátrával.

Szólni nem akartak neki mert milyen alapon kergetnék el, a  "mé nem tossza meg a harapós lovat ez a tetű"  beszélgetést meg nem értette.

Olyan éjfél körül azután szépen leültek a vendég két oldalán úgy tíz-tíz méterre és az egyik oldal rákezdte:  Paulaaaaaaa!  A másikok:   Beűűűűűű!

Kis szünet után röviden, keményen:  Paula!   Beü!  Aztán megint  Paulaaaaaaa!   Beűűűűűűű!    Paula!  Beü.

Kis idő múltán a külföldiek felszedték a sátrukat és elköltöztek egy távoli helyre a kerítés mellé.   :))))

dos48 Creative Commons License 2023.07.23 0 0 14791

Más.  Itt a Forma 1 fénypontja:   

https://gphirek.origo.hu/f1/20230723-lando-norris-unneples-kozben-ripityara-torte-verstappen-herendi-trofeajat.html

Egyébként talp meg fedél nélkül is trófea... a közepe sértetlen.

A talpát meg a fedelét visszaküldik Herendre, ott a könnyeikkel bekevernek némi ragasztót és összeragasztják.

De ha engem kérnek fel, szerelhetek az aljára egy felfordított tálat. A tetejire meg rátesznek egy kistányért.   :))))

dos48 Creative Commons License 2023.07.23 -1 0 14790

De akkor azt a nő pasija is látná.  És gyanút fogna hogy micsinálnak.   :))))

Előzmény: Anyóca99 (14789)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.23 0 0 14789

Ennél még a kutyák is tisztességesebben csinálják .... közben legalább látják egymást .

Előzmény: dos48 (14788)
dos48 Creative Commons License 2023.07.23 -1 0 14788

A "hűséges tipus" felszínre hozott egy régi, közszájon forgó kis történetet a fiatal kori kempingezéseink idejéből.

A szereplője elvitte a nőjét haveri körben sátrazni, annak meg megtetszett egy társaságbeli fickó.

Az esti sötétben a sátorban a pasijával beszélgetett, közben a ponyva alatt kigyugta a fenekét szabad felhasználásra.  :))))

Előzmény: Anyóca99 (14787)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.23 0 0 14787

Há' voltak egy páran , akik még e nélkül is gondoltak másra ....:-)

De én hűséges típus vagyok , oszt' maradtak a gondolatnál .

Előzmény: dos48 (14785)
dos48 Creative Commons License 2023.07.23 -1 0 14786

A Szőrös Gyógyító.   :))))

Előzmény: dos48 (14785)
dos48 Creative Commons License 2023.07.23 -1 0 14785

Ha ifjasszony korodban mondtad volna hogy van egy szőrös gyógyítód is, hát egy páran biztosan másra gondoltak volna.

Úgy 99 százaléknyi piszkos fantáziájú.  Igen.    :))))

Előzmény: Anyóca99 (14784)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.23 0 0 14784

Jaaa ... és van nekem egy szőrös gyógyítóm is ám . Mici minden órában itt terem az íróasztal melletti komódon és ezerrel dörgölődik/dorombol . Muszáj az ölembe engedni , mert addig nem megy el , csak ha rágyújtok . Egy szeretet gombóc . Saci , az ikertestvére meg a konyhában , az ablak alatti szekrényen nyávog , ha úgy érzi neki is kell simi . De ő nem olyan intenzív , mint MIci .

Előzmény: Anyóca99 (14783)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.23 0 0 14783

Nem turmixolom , csak a gyümölcsöket . Azt tényleg nem bírom másképpen . De a főtt kaját csak túlfőzöm , és a másik oldalon elnyámmogom . Még zsíros kenyeret is eszem .... falatokra tördelem , és egy falat kenyér , egy korty tea ...aztán várok míg a tea megpuhítja a kenyeret és jöhet a nyámmogás .

Bonyolult , de mit csináljak ? Enni szeretek , és találékonykodom .  Mindenesetre nyilvános helyen nem mernék enni ..... sokszor el van zsibbadva a műtét felől a szám sarka , így lezabálom magam .

De legalább nem fáj ... az is valami . Egyszer csak begyógyul ! Vagy felfordulok , de valami lesz .:-)))

Előzmény: tuktikka (14781)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.07.23 0 0 14782

egy faszi belebaszta a kést a nejébe, mert főznie kellett ... 

https://tenyek.hu/cikkek/nem-akart-fozni-mergeben-felesege-hataba-vagta-a-kest-egy-papai-ferfi

Előzmény: dos48 (14780)
tuktikka Creative Commons License 2023.07.23 0 0 14781

El nem tudom képzelni, hogy ezeket a finomságokat turmixolva eszed. 

Előzmény: Anyóca99 (14779)
dos48 Creative Commons License 2023.07.23 -1 0 14780

A főzés (és különösen utána a mosogatás) az büntetés egy igazi férfiúnak!

Egy utazó szervizesnek meg még az evés is. Kivéve ha az országúton százzal rongyolva tejfölt eszeget késsel miközben a térdével kormányoz.  :))))

Előzmény: Anyóca99 (14779)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.23 0 0 14779

Éhen halnék ezen a koszton . Nem szeretsz te jókat enni . Különben nem sajnálnád rá az időd , és megtanulnál a netről ezt-azt főzni .

Előzmény: dos48 (14778)
dos48 Creative Commons License 2023.07.23 -1 0 14778

Köszike de már túl vagyok rajta. Fehérbabkonzerv csipettésztával turbózva:

Megéhezni --> tésztát főzni --> konzervet bontani -->  összekeverni =  10 perc.

Könyvet olvasgatva elnyammogni = 15 perc.  

Eltelt idő a megéhezéstől a jóllakott röfögésig =  25 perc.      :))))

Előzmény: Anyóca99 (14777)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.23 0 0 14777

Papa jössz ebédre ? :-D

Tyúkhús leves  (ezer éve nem vettem baromfi húst , mert semmi íze , de most hátha ..) cérna metélttel , meg paradicsomos káposzta fasírttal a menü .

Asszem' egy hétig eszem ,  de inkább küldöm a fiamékhoz a káposztát . Sose tanulok már meg keveset főzni .

Anyóca99 Creative Commons License 2023.07.22 0 0 14776

Fene tudja hogyan lesz ... de nem is a jövő hétre tervezték a kölykök . Hosszútávú ... még nekem azt meg is kell érni . Oszt' vagy sikerül , vagy nem .... a jövő zenéje .

Előzmény: tuktikka (14775)
tuktikka Creative Commons License 2023.07.22 0 0 14775

Akkor neked nem lehetőség a külföldre költözés, mig a gyógyulásod nem teljes.

Előzmény: Anyóca99 (14772)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!