A gépkocsisorompós bejáratnél belépve balra menni felfelé, végig balra tartva a kerítéssel párhuzamosan. Amikor elérünk a bent lévő templomig, ott is balra és rögtön ott van.
Egy alacsony épület, előtérrel. CT, MRI meg még valami labor van ott, a várakozók az előtérben ülnek és ott iszogatják a liter teájukat ami valamelyik vizsgálatokhoz kell.
Utólag már én is rájöttem , hogy akár magamnak is kihúzhattam volna . De még sose volt ilyesmihez "szerencsém" , így nem mertem akciózni . Valahol a kezem feje fölé szúrták a karomba , estére már nem is látszott a helye . Vénáim olyan jól el vannak bújva , hogy ott reménytelen szurkálni . Gőzöm nincs mi az a "markumár" .... a kerek világon semmit nem szedek . Illetve kb. két hete , önszántamból elkezdtem a Mesosylvert napi 3x . De ugye az nem hagyományos gyógyszer .
Jövő szerdán kell mennem kontrollra (addig kiértékelik a CT-t ) , de az nem lesz kálvária , mert csak a sebészhez megyek .
Tényleg elfáradtam , de szerintem 8-kor már aludtam . Nagy szerencsém , hogy úgy tűnik , mormotának születtem .:-) Gyorsan elalszom , és mint akit fejbe vertek , olyan mélyen .
Hálisten' kemóról szó sem volt . Sugarat kaptam vagy 1,5 éve , amit fel se vettem . Utána mindig beültem a kocsiba és mentem melózni . Most azért volt a CT , hogy lássák összeforrt-e a repedés az állkapcsomon .
A kihúzás nem egy nagy truváj, papírvattát teszel rá, kihúzod, és egy percig (vérhígítósoknak 10 percig) nyomod, amíg már nem vérzik. Ha könyökhajlatba rakták, akkor be is hajthatod a könyököd a rajta hagyott nyomást közvetítő ujjadat ott hagyva, pluszban segíti a vérzés elállását. De ha hamar hagyod abba sincs semmi (már ha nem szedsz markumárt) legfeljebb a szövetek közé vérzik, és lila lesz ott a kezed egy ideig. :)
Remélem, a CT eredmény alapján csupa-csupa jó hírt kapsz majd! 😘
Ne is mondd, éveken keresztül hordtam a mummot oda, reggel nyolcra mentünk és soha nem végeztünk délután kettő-három előtt. A kocsiból kiraktam, aztán felhajtottam a dombra egy buszmegállónyira parkolni és gyalog vissza. Hazamenet fölcaplatni, kocsival lejönni, mummot felszedni és irány haza. Sokszor ülőhely se volt, olyan a tömegnyomor ott. Főleg a dokik rendelőjénél, de a laborvizsgálatokon meg a kezeléseknél a kemónál is.
A földszíntes kis külön épületben voltál? Nem is tom hányszor voltunk ott CT-n meg MRI-n. Kívánom hogy csupa jó eredményed legyen! :))))
Ma megjártam a hadak útját ... CT-re kellett menni a Kék golyóba .... Közölték velem , hogy áááá ... nem jó így simán , mert kéne' egy vérvétel . De nem mondták előre . Akkor nem lehetne most ? Lehet , de ahhoz sürgős beutaló kell , és ha szerencsém van , vissza is mehetek a CT-re . No akkor vissza a nemtomhanyadik' épületbe , a sebész főorvoshoz . Há' az éppen a műtőben van .... De valaki más nem írhat beutalót ? Írhatok éppen ... mondá az asszisztens . Akkor azzal nyomás a másik épületbe , ahol tényleg gyorsan sorra kerültem . Igen ám , de eredmény csak egy óra múlva lesz kb. No ekkor már kezdtem magam kaparni .... De menjek csak vissza a CT-hez , majd ők látják ha kész az eredmény . Nyomás vissza , de már jártányi erőm alig volt . Hatalmas az az intézmény , és perszehogy' nekem pont az első , a középső , meg a leghátsó épületekben volt dolgom , a pusztulat hőségben kóringyálva , hol emelkedőn , hol lejtmenetben . No beszólítottak a CT-hez végre , és belémnyomtak valami kontraszt anyagot . Megint várni .... Aztán rámhúzták a búrát . Kis idő múlva a cucctól forróság lett a torkomban , meg ott lent ... fura érzés , de szóltak előre . Végre kimászhattam , de megint várni kell , mert majd kihúzzák a tűt , ami a kezemben volt . Mire végeztem , már ott tartottam , hogy imádkozni is fogok .:-)
Fél 9-kor indultunk (a menyem vitt fel) , és 14,40-re értünk haza , a mindössze 60 km.-ről . Elfáradtam a semmibe .
Kempingsztorik közül az egyik legaranyosabb a Paula - Beűű. A velencei állomás melletti kempingben történt, az egy hosszú, keskeny terület volt a sínek mentén.
A társaság megérkezve szépen elhelyezkedett a sátraival baráti elrendezkedésben, de azután odatolta a pofáját valami külföldi a szájukba a sátrával.
Szólni nem akartak neki mert milyen alapon kergetnék el, a "mé nem tossza meg a harapós lovat ez a tetű" beszélgetést meg nem értette.
Olyan éjfél körül azután szépen leültek a vendég két oldalán úgy tíz-tíz méterre és az egyik oldal rákezdte: Paulaaaaaaa! A másikok: Beűűűűűű!
Kis szünet után röviden, keményen: Paula! Beü! Aztán megint Paulaaaaaaa! Beűűűűűűű! Paula! Beü.
Kis idő múltán a külföldiek felszedték a sátrukat és elköltöztek egy távoli helyre a kerítés mellé. :))))
Jaaa ... és van nekem egy szőrös gyógyítóm is ám . Mici minden órában itt terem az íróasztal melletti komódon és ezerrel dörgölődik/dorombol . Muszáj az ölembe engedni , mert addig nem megy el , csak ha rágyújtok . Egy szeretet gombóc . Saci , az ikertestvére meg a konyhában , az ablak alatti szekrényen nyávog , ha úgy érzi neki is kell simi . De ő nem olyan intenzív , mint MIci .
Nem turmixolom , csak a gyümölcsöket . Azt tényleg nem bírom másképpen . De a főtt kaját csak túlfőzöm , és a másik oldalon elnyámmogom . Még zsíros kenyeret is eszem .... falatokra tördelem , és egy falat kenyér , egy korty tea ...aztán várok míg a tea megpuhítja a kenyeret és jöhet a nyámmogás .
Bonyolult , de mit csináljak ? Enni szeretek , és találékonykodom . Mindenesetre nyilvános helyen nem mernék enni ..... sokszor el van zsibbadva a műtét felől a szám sarka , így lezabálom magam .
De legalább nem fáj ... az is valami . Egyszer csak begyógyul ! Vagy felfordulok , de valami lesz .:-)))
Fene tudja hogyan lesz ... de nem is a jövő hétre tervezték a kölykök . Hosszútávú ... még nekem azt meg is kell érni . Oszt' vagy sikerül , vagy nem .... a jövő zenéje .