Na végre, itt offolhatok rengeteget, és nem fognak kitiltani!
Én annyira, de annyira mélyszegény vagyok, hogy eddig csak két cukrászdában kóstoltam meg az idei ország tortáját, a miskolci Kisgergelyben és a lellei Mártonban, utóbbi helyen ettem Kicsi gesztenyét is, az is nagyon finom, de a családból sokaknak nem ízlett.
Feltettem a dobogóra ezt a málnás tortát, de az első helyen az Őrség zöld aranya van nálam!
Az eredeti mélyszegényesben az egyik olvtárs már ott tart, hogy azért nem tud munkát vállalni a rétsági lakos Pesten, mert este 10 óra után már nincs járat. :)))
Törölve lettek a tegnapi hsz-ek, mert elfajult. Ezért javasoltam az ignorálást. Ne hagyjátok magatokat felpiszkálni, mert erre megy ki a provokálás. A provokátort semmi sem tudja jobban bosszantani, mint ha hátat fordít neki az ember.
Persze majd ismét próbálkozik új nick néven, de általában a mentalitása és a szó használata nem változik, felismerhető.
A topik disputáinak megtartása érdekében azt javaslom, hogy a provokáló szándékkal beírt hsz-ekre ne reagáljunk. Bármilyen egetverő butaságot ír valaki , bármennyire próbál hozzákapcsolódni valamely másik nickre, hagyjuk ott az út szélén. Két három hsz-ből már kiderül a szándék. A legegyszerűbb ignorálni. Higgyétek el egyrészt jobban fogja bosszantani, mint ha próbálnánk jobb belátásra téríteni, és előbb utóbb, ha látja, hogy nem ér célt elmegy szépen.
Tudom néha nehéz megállni, de ez az egyetlen igazán hatékony módszer.
Valamelyik topikon pár hete belengette, hogy neki ugyanolyan fogyasztás mellett nőtt a rezsije, többet kell fizetnie. persze épp nem volt ideje beszkennelni a bizonyítékot... LOL
Az is zseniális volt tőle, hogy a világ pénzügyi bősége idején nem osztogatott pl. rezsicsökkentést, hanem szépen tartalékolt, gondolt a bekövetkezendő hét szűk esztendőre.
Visszasírja az egész ország már lassan 10 éve a balliberális kormányok rezsi árait.
A másik ok, amiért visszasírom a Gyurcsány kormányt, hogy a jelenlegi kormány drámaian csökkenti az adósságunkat. Ha elérjük a 60%-ot akkor megnő rajtunk a nyomás, hogy vezessük be az eurót, amit nem szeretnék.
Gyurcsány ügyes volt. A CNN-t hitegette csak azzal, hogy 2009-ben teljesítjük a maastricht-i feltételeket, de ettől gondosan és előrelátóan megóvta hazánkat.
Visszasírja az egész ország már lassan 10 éve a balliberális kormányok rezsi árait. Főleg a szegények szeretnének balliberális kormányt megint, mind a 4 millió mélyszegény. :)