Keresés

Részletes keresés

Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.02 0 0 16460

Mert azt tanítottam , hogy ne beszéljetek csúnyán ...

két lófasz között ... 

és idejössz ezzel nekem, h úgymarattál, és idejössz belibbenteni, h teljesen komolyan, meg minden ... 

kedvesem a játékokat komolyan játsszák! vérremenően! a nyannyerem most (mivel demens már, és kevés különbséget tudott tenni a valóság, és a játék között) elvágódott, és kisebb sérüléseket szenvedett (megj. lehetett volna halálos is a "játék") jáccásiból. 

mindenki jáccik! 

de nem kötelező ... 

velem nem lehet! 

menny innen a picsába! 

Előzmény: Anyóca99 (16457)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.02 -2 0 16459

a faszér' jöttél ide púposkodni!  megin' hiányzik egy picsánrúgás, h aztán kivonulhass, és elszörcsögd máshol ... 

Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.02 0 0 16458

á.Á! ... hehhehhe ... 

A nyanyának is egy gyereke van, pedig kétszer szült ... ;) :P 

adakozz a Máltaiaknak ... ;) 

Anyóca99 Creative Commons License 2023.01.02 -1 1 16457

Én szóltam ... te meg azt csinálsz amit akarsz .

Egyébként nagyon jóízűeket szoktam káromkodni ... olyankor ha éppen telefonálás közben teszem , a lánygyerekem kicsit kitér a hitéből . Mert azt tanítottam , hogy ne beszéljetek csúnyán ... és ő mindig szófogadó volt . Fiúgyermekemet nem érdekelte  (most sem) .

Előzmény: Hű Yenő (16456)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.02 0 0 16456

csak akkor, ha egy héten 3x kimondod azt, h "picsa!" 

Előzmény: Anyóca99 (16451)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.02 0 0 16455

mézeshetek szakasz van. 

aki vert, neki is ebben a szakaszban fordítottam hátat ... 

:DDD

a gyerek a mai napig emlegeti az először percenkénti telefonokat, sms-jelzéseket, és néha felvettem szórakozásból, hogy elmondhassam: "felesleges, teljesen hiábavaló" ... 

a szöveg azóta szállóige lett ... :DD 

és az az érdekes benne, h addig ugye a bántalmazó dinamika a sevele-senélküle kapcsikban azon alapszik, hogy kisüléskor előfordulhat látszatszakítás, ami után következik az egymás után való rohangálás. és amikor egymásbaütköznek ilyenkor, akkor jön, hogy egymás fejéhez vagdossák a fájdalmaikat (nem, nem mondanak olyanokat, hogy felesleges az erőfeszítés!!!), és végül elkezdik egymás sebeit nyalogatni, majd következnek a mázashetek* ... hatalmas, egetrengető baszásokkal ... 

ha kibaszták magukat, akkor jön a feszkógyűjtés, ami a bántalmazásban sül ki ... és előröl ... 

*elírtam, nem baj ... 

naés most itt minden OK. "dugtunk" egy hatalmasat, van dínom, dánom ... 

matinét terveztem, de akkor esti bemutató lesz 19.00-kor ... 

Előzmény: Hű Yenő (16454)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.02 0 0 16454

elszabotálta! 

most itt ül, és őrzi, a mára, pillanatnyilag észhö' tért nyannyert. 

azt nem tudom, h kit őriz, az anyját, vagy engem, mert megérzett vmit ... 

a nyanya ma reggel tök normálisan ébredt, aminek nagyon örültem, h így mégjobb lesz a terv. 

namost az a helyzet, hogy ilyen normál állapotban sem volt soha!!, hogy 7-8 között kiüljön, mert fél hétkor volt egy kisébredés a reggeli rutinnak, és utána mindég visszafeküdt 10-ig. 

most az történt, tegnap este abban marattunk a Picsával, hha az annya nem kel fel nekem, akkor idejön meló előtt, reggel nyolcra, és kicibálja az annyát az ágyból. az volt a megbeszélés, h én, mire jön, mert állítása szerint erre egy órát szánt, szóval, h mire jön, én farkasfecsivel megitatom, megtápszereztetem az annyát, megpróbálom a gyóccereit lekvárban beletömni, h mire itt lesz a Picsa, addigra csak kiráncigálni kelljen az ágyból, tisztázni, antidecuzni ... 

naésmég az is történt, h én tegnap este, amikor elment a Picsa, nagyon komolyan elmondtam a nyannyernek, h milyen jó mókára készülök. 

Hogy ettől-e, vagy attól, h többtízezret elköltöttek gézre, meg Medifleur-re, de a nyanya ma fél hétkor úgy ébredt, ahogy szokásos. 

én barom állat kiültettem reggelizni, értesítettem a Picsát a nagyszerű ügyről. 

ez nagy örömködve belihegett ide 8-ra, és elszaladt patikába immár azért a kötszerért, amit javasoltam. ötödik körben, sokadik 10K-ért ... :DD közben beszélt telefonon neurológussal, aki telefonon (!!) nem javasolt gyógyszerváltoztatást!!! :DD 

szegíny mama ilyenlett ... 

DE! mára valahogy szabadnapot vett ki, és jön majd gyógytornász, konzultál vele, és lehet, h elviszi a mamát a SEBÉSZETRE!!! megnézetni a bibit, ami egyébként szépen gyógyul ... :DD

naés holtartottam ... ja, h a nyanya még SOHA nem ült ki ilyen korán, és már 3/4 9-kor láttam rajta, hogy azonnal lekellene fektetni, mert elhagyta az agya. mondtam a Picsának, h az annyát MOST le kell fektetni, mert elúszik a jó stádium, ha ellentartunk, és a legnyagyobb természetességgel vissza kellene fektetni, mert egyébként 10-kor szok kelni. erre még megjáratta, megaggyusztálta, és mire 3/4 10-re ott csücsült az ágyon a nyanya, addigra már észleltem a képén ugyanazt a JÁTÉKOT, amivel kezdte az egész cirkuszt. 

akkor kimentem a szobából, h akkor mostmár fektesse le a lánya, ahogy akarja ...

szóval most itt őriz bennünket, nem tudom, mikor tudok akcióba lendülni. 

lehet, ha majd elviszi a bibivel taxizni, akkor SUTTY! 

egyébként neki is ezzel teszem a legjobbat ... szvsz ... mindenkinek!  

Előzmény: Hű Yenő (16449)
dos48 Creative Commons License 2023.01.02 0 0 16453

De meggondolatlanul. Nagyon meggondolatlanul.

Ha meggondoltad volna akkor engem csábítgatnál a ketrecedbe.   :))))

Anyóca99 Creative Commons License 2023.01.02 0 1 16452

Azt elfelejtettem írni , hogy a nagyfalutól kb. 60 km. , rendszeres vonatjáratokkal ....

Anyóca99 Creative Commons License 2023.01.02 0 1 16451

Most tedd félre az irányomban kialakult hülyeségedet , és ha szükséged van rá , fogadd el amit kínálok !

A vendégszobám (normál méretű , nem luk) itt áll bebútorozva ... megyei jogú város , munkát itt is találhatsz .... A lakás többi részét úgy használhatod , mintha a tiéd lenne , semmibe nem szólok bele , csupán a macskáimat nem nyírhatod ki .  Halál komolyan mondom , nem meggondolatlanul .

Előzmény: Hű Yenő (16450)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.02 0 0 16450

tegnap (tegnapelőtt estétől tegnap délig) 16 órát feküdt a saját mocskában

erről folyamatosan kommunikáltam a megbízóval, és ő folyamatosan követelte, h tegyek csodát. 

:DD

Patológiás elmeálllapot! 

Előzmény: Hű Yenő (16449)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.02 0 0 16449

nem csak a gyógyszer volt. 

mondok teneked 16 óra kontakt egy kezeletlen őrülttel. kb 5 emberes melót csináltam olyan értelemben, hogy egy ember ezzel az őrülttel legfeljebb 2-3 órát tölthetne. 

de ma behajtom, kifizettetem. 

már firtatva volt hogy hogy esett el, nem adnak hitelt annak, h J eldőlt magától azzal, hogy ő most akkor elesik. 

tegnap (tegnapelőtt estétől tegnap délig) 16 órát feküdt a saját mocskában, mert mozdításra ellentartott a térdig érő, ágyrácsos, puha franciaágy kellős közepén, befeszített, mint egy cementeszsák, ellenállt. 

olyat várnak az ápolótól, amit kórházban ápolási ágyon 3-4 ember csinál, de különben szedálnak ... (csúnya, gondosz szedálás)

csak egy apró példa, mennyire vakok, és nincsenek is tudatában, mennyire negligálják az ápoló szavait:

amikor elesett, felszakadt a könyöke. jött az egész család lihegni. szaladt mindenki mindenhová, patikába, h a bibit be kell kötözni. vannak olyan kötszerek, nem is nagyon olcsók, de nem túl drágák, amik nem tapadnak be a sebbe, és akartam mondani, hogy milyet vegyenek, de a családi tanács eldöntötte, h vesznek gézt és leukoplasztot. (én magam 15 éve nem láttam leukoplasztot, és 70+-nál már nem is nagyon szabad, mert önmagában a ragasztó felszakíthatja a bőrt, a könyök pedig külünösen érzékeny a felfekvésre. de mire kimondhattam volna, h "kérem vegyenek "Mepore" tapaszt", a "kérem vegyenek"-nél leintettek, hogy akkor majd a vej elrohan gézért, bepanthenért, leukoplasztért, és betadinért, amikor volt itthon Curiosa, és Octenisept. A dinmikában a lényeg, h "elmentem lihegni, elköltöttem egy csomó lóvét, és attól majd gyógyul a mama" ... 

Na és ezt "Nagypályán is jáccák!". De olyannyira, h amikor tegnap mondtam a picsának, h negligálnak, merrt 70 felett ezeket a szereket már nem használjuk, mert beleragadhat a sebbe, akkor felszólított, h "de miért nem mondta??". Tehát a JÁTÉKRÓL NEM TUDNAK!

patológiás az egész család. 

ez a kötszeres izé egy piszlicsáré momentum MINDENNEL is csinálják! és NEM TUDJÁK!

szakorvosra tartozik, pszichiátriára, klinikai szakpszichológusra! Nem OKJ 33-ra. 

én seggtörlésre, etetésre, itatásra vagyok, és nem befeszülő cementeszsákok emelgetésére. 

az, h a néni 16 órát volt a saját szarában, azt is mondtam a picsának, h nem fogom megemelni, nem fogok fizikai erőszakot alkalmazni, mert az öreglánynak iszonyatos ereje van! elmondtam neki, a következményeket, h ki fog alakulni a decu, mint ahogy meg is jelent az első stádium, és a picsa azt hiszi, h én itt 16 órán keresztül nem csináltam semmit, nem tettem folyamatos eredménytelen kísérleteket az anyukája megmozdítására. 

a tegnapi írásaim nem csak gyógyszer hatására történtek, hanem "megmérgeztek, leszívtak, megöltek, megettek!

a gyerekem monta, h értem jön, de kifejezetten banki, vezetői értekezlet közben szeretném megcsinálni, amit tervezek. értesítem, megvárom, h ne hagyjam felügyelet nélkül a nyanyát, és lépek. aztán kiabáljanak, dobáljanak meg szarral, és én élvezni fogom! 

szerencsére már a váltótársnak is tele van a fasza, aki kb 8 hónapja van. szóval ... majd lesz vhogy ... 

Előzmény: MrJones512 (16447)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.02 0 0 16448

Újraindítottam a Columbot, mert lefagyott a kép.

Jóccakát!

MrJones512 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16447

Bazdmeg... mennyi gyógyszert vettél te be és milyet?

Előzmény: Hű Yenő (16445)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16446

8gen

ha lutyamlennél nammanna

Előzmény: MrJones512 (16444)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16445

felhavd munden Tumucuszkitikatinak! 

Gyugyu is .. 

hu, hogí dzudjátok, átkozzátok ... 

és örül, ha né

Előzmény: Hű Yenő (16435)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16444

Csak a géped küldtem el, de szerintem te is mehetsz. :)

Előzmény: Hű Yenő (16443)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16443

Kész.

A Winzipet leszedtem, mert már rég lejárt és amúgy is egy tök felesleges program: kicsomagolni az Intézővel is ki lehet.

No.

Akkor most elmegyünk aludni!

megyünk! 

puzsi

Előzmény: Hű Yenő (16442)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16442

menné' trollkodni!!! 

MrJones512 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16441

El.

Pill.

Előzmény: Hű Yenő (16438)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16440

csak azér' kell holnap menni, h az első értekezletén legyen ... 

kb így is úgy is mennék, vagy haza, vagy a vigyggorogba

Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16439

már úgy érzem szétcsúzsok

Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16438

elment?

MrJones512 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16437

Indíthatod, oszt' kűdheted a kódot, ahogy csináltuk.

Ha egyszer megmozdul a mutató, onnan azt csinálsz, amit akarsz: majd leállítom a gépet, ha kész vagyok!

Előzmény: Hű Yenő (16435)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16436

vagymennyiidőez          ?

Előzmény: MrJones512 (16434)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16435

Faszikám! 

ha te letelepíted, nekm nyóc, mekköszönöm, összekapcsolunk, de nekem utána lépnem kell, mert bele kell basznom a banyát az ágyába ... 

nem fox tunni utasításokat adni nkm

éésch ... kibaxottul pszichiátria vagyok .. 

16órás kontakt elvárst fogalmazott meg a megbízó a gyógyszerezetlen őrült annyával .. 

Annyát! 

majd holnap lehet neki 24! 

hehhe! 

Előzmény: MrJones512 (16434)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16434

Ne szórakozz már... simán bejön.

Majd mindjárt telepítem a teamviewert, oszt' megnézem, amíg te fosol. :P

Előzmény: Hű Yenő (16432)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16433

nem értem, miért nem szedheti a nyannyer, de holnap, amikor a megbízónak az üzenetemre fel kell álnia a vezetői értekezleten, majd kapisgálni kezdi ... 

Előzmény: Hű Yenő (16432)
Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16432

megin' nem

miért lennék a kegyeltje? 

bevettem a néni gyóccerét ... 

kb fosok mindenre ... 

nagyon jó ... 

Előzmény: MrJones512 (16431)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 16431

Most újra működik!

Előzmény: MrJones512 (16430)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!