Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
Mert azt tanítottam , hogy ne beszéljetek csúnyán ...
két lófasz között ...
és idejössz ezzel nekem, h úgymarattál, és idejössz belibbenteni, h teljesen komolyan, meg minden ...
kedvesem a játékokat komolyan játsszák! vérremenően! a nyannyerem most (mivel demens már, és kevés különbséget tudott tenni a valóság, és a játék között) elvágódott, és kisebb sérüléseket szenvedett (megj. lehetett volna halálos is a "játék") jáccásiból.
Egyébként nagyon jóízűeket szoktam káromkodni ... olyankor ha éppen telefonálás közben teszem , a lánygyerekem kicsit kitér a hitéből . Mert azt tanítottam , hogy ne beszéljetek csúnyán ... és ő mindig szófogadó volt . Fiúgyermekemet nem érdekelte (most sem) .
aki vert, neki is ebben a szakaszban fordítottam hátat ...
:DDD
a gyerek a mai napig emlegeti az először percenkénti telefonokat, sms-jelzéseket, és néha felvettem szórakozásból, hogy elmondhassam: "felesleges, teljesen hiábavaló" ...
a szöveg azóta szállóige lett ... :DD
és az az érdekes benne, h addig ugye a bántalmazó dinamika a sevele-senélküle kapcsikban azon alapszik, hogy kisüléskor előfordulhat látszatszakítás, ami után következik az egymás után való rohangálás. és amikor egymásbaütköznek ilyenkor, akkor jön, hogy egymás fejéhez vagdossák a fájdalmaikat (nem, nem mondanak olyanokat, hogy felesleges az erőfeszítés!!!), és végül elkezdik egymás sebeit nyalogatni, majd következnek a mázashetek* ... hatalmas, egetrengető baszásokkal ...
ha kibaszták magukat, akkor jön a feszkógyűjtés, ami a bántalmazásban sül ki ... és előröl ...
*elírtam, nem baj ...
naés most itt minden OK. "dugtunk" egy hatalmasat, van dínom, dánom ...
matinét terveztem, de akkor esti bemutató lesz 19.00-kor ...
most itt ül, és őrzi, a mára, pillanatnyilag észhö' tért nyannyert.
azt nem tudom, h kit őriz, az anyját, vagy engem, mert megérzett vmit ...
a nyanya ma reggel tök normálisan ébredt, aminek nagyon örültem, h így mégjobb lesz a terv.
namost az a helyzet, hogy ilyen normál állapotban sem volt soha!!, hogy 7-8 között kiüljön, mert fél hétkor volt egy kisébredés a reggeli rutinnak, és utána mindég visszafeküdt 10-ig.
most az történt, tegnap este abban marattunk a Picsával, hha az annya nem kel fel nekem, akkor idejön meló előtt, reggel nyolcra, és kicibálja az annyát az ágyból. az volt a megbeszélés, h én, mire jön, mert állítása szerint erre egy órát szánt, szóval, h mire jön, én farkasfecsivel megitatom, megtápszereztetem az annyát, megpróbálom a gyóccereit lekvárban beletömni, h mire itt lesz a Picsa, addigra csak kiráncigálni kelljen az ágyból, tisztázni, antidecuzni ...
naésmég az is történt, h én tegnap este, amikor elment a Picsa, nagyon komolyan elmondtam a nyannyernek, h milyen jó mókára készülök.
Hogy ettől-e, vagy attól, h többtízezret elköltöttek gézre, meg Medifleur-re, de a nyanya ma fél hétkor úgy ébredt, ahogy szokásos.
én barom állat kiültettem reggelizni, értesítettem a Picsát a nagyszerű ügyről.
ez nagy örömködve belihegett ide 8-ra, és elszaladt patikába immár azért a kötszerért, amit javasoltam. ötödik körben, sokadik 10K-ért ... :DD közben beszélt telefonon neurológussal, aki telefonon (!!) nem javasolt gyógyszerváltoztatást!!! :DD
szegíny mama ilyenlett ...
DE! mára valahogy szabadnapot vett ki, és jön majd gyógytornász, konzultál vele, és lehet, h elviszi a mamát a SEBÉSZETRE!!! megnézetni a bibit, ami egyébként szépen gyógyul ... :DD
naés holtartottam ... ja, h a nyanya még SOHA nem ült ki ilyen korán, és már 3/4 9-kor láttam rajta, hogy azonnal lekellene fektetni, mert elhagyta az agya. mondtam a Picsának, h az annyát MOST le kell fektetni, mert elúszik a jó stádium, ha ellentartunk, és a legnyagyobb természetességgel vissza kellene fektetni, mert egyébként 10-kor szok kelni. erre még megjáratta, megaggyusztálta, és mire 3/4 10-re ott csücsült az ágyon a nyanya, addigra már észleltem a képén ugyanazt a JÁTÉKOT, amivel kezdte az egész cirkuszt.
akkor kimentem a szobából, h akkor mostmár fektesse le a lánya, ahogy akarja ...
szóval most itt őriz bennünket, nem tudom, mikor tudok akcióba lendülni.
lehet, ha majd elviszi a bibivel taxizni, akkor SUTTY!
egyébként neki is ezzel teszem a legjobbat ... szvsz ... mindenkinek!
Most tedd félre az irányomban kialakult hülyeségedet , és ha szükséged van rá , fogadd el amit kínálok !
A vendégszobám (normál méretű , nem luk) itt áll bebútorozva ... megyei jogú város , munkát itt is találhatsz .... A lakás többi részét úgy használhatod , mintha a tiéd lenne , semmibe nem szólok bele , csupán a macskáimat nem nyírhatod ki . Halál komolyan mondom , nem meggondolatlanul .
mondok teneked 16 óra kontakt egy kezeletlen őrülttel. kb 5 emberes melót csináltam olyan értelemben, hogy egy ember ezzel az őrülttel legfeljebb 2-3 órát tölthetne.
de ma behajtom, kifizettetem.
már firtatva volt hogy hogy esett el, nem adnak hitelt annak, h J eldőlt magától azzal, hogy ő most akkor elesik.
tegnap (tegnapelőtt estétől tegnap délig) 16 órát feküdt a saját mocskában, mert mozdításra ellentartott a térdig érő, ágyrácsos, puha franciaágy kellős közepén, befeszített, mint egy cementeszsák, ellenállt.
olyat várnak az ápolótól, amit kórházban ápolási ágyon 3-4 ember csinál, de különben szedálnak ... (csúnya, gondosz szedálás)
csak egy apró példa, mennyire vakok, és nincsenek is tudatában, mennyire negligálják az ápoló szavait:
amikor elesett, felszakadt a könyöke. jött az egész család lihegni. szaladt mindenki mindenhová, patikába, h a bibit be kell kötözni. vannak olyan kötszerek, nem is nagyon olcsók, de nem túl drágák, amik nem tapadnak be a sebbe, és akartam mondani, hogy milyet vegyenek, de a családi tanács eldöntötte, h vesznek gézt és leukoplasztot. (én magam 15 éve nem láttam leukoplasztot, és 70+-nál már nem is nagyon szabad, mert önmagában a ragasztó felszakíthatja a bőrt, a könyök pedig külünösen érzékeny a felfekvésre. de mire kimondhattam volna, h "kérem vegyenek "Mepore" tapaszt", a "kérem vegyenek"-nél leintettek, hogy akkor majd a vej elrohan gézért, bepanthenért, leukoplasztért, és betadinért, amikor volt itthon Curiosa, és Octenisept. A dinmikában a lényeg, h "elmentem lihegni, elköltöttem egy csomó lóvét, és attól majd gyógyul a mama" ...
Na és ezt "Nagypályán is jáccák!". De olyannyira, h amikor tegnap mondtam a picsának, h negligálnak, merrt 70 felett ezeket a szereket már nem használjuk, mert beleragadhat a sebbe, akkor felszólított, h "de miért nem mondta??". Tehát a JÁTÉKRÓL NEM TUDNAK!
patológiás az egész család.
ez a kötszeres izé egy piszlicsáré momentum MINDENNEL is csinálják! és NEM TUDJÁK!
szakorvosra tartozik, pszichiátriára, klinikai szakpszichológusra! Nem OKJ 33-ra.
én seggtörlésre, etetésre, itatásra vagyok, és nem befeszülő cementeszsákok emelgetésére.
az, h a néni 16 órát volt a saját szarában, azt is mondtam a picsának, h nem fogom megemelni, nem fogok fizikai erőszakot alkalmazni, mert az öreglánynak iszonyatos ereje van! elmondtam neki, a következményeket, h ki fog alakulni a decu, mint ahogy meg is jelent az első stádium, és a picsa azt hiszi, h én itt 16 órán keresztül nem csináltam semmit, nem tettem folyamatos eredménytelen kísérleteket az anyukája megmozdítására.
a tegnapi írásaim nem csak gyógyszer hatására történtek, hanem "megmérgeztek, leszívtak, megöltek, megettek!
a gyerekem monta, h értem jön, de kifejezetten banki, vezetői értekezlet közben szeretném megcsinálni, amit tervezek. értesítem, megvárom, h ne hagyjam felügyelet nélkül a nyanyát, és lépek. aztán kiabáljanak, dobáljanak meg szarral, és én élvezni fogom!
szerencsére már a váltótársnak is tele van a fasza, aki kb 8 hónapja van. szóval ... majd lesz vhogy ...
nem értem, miért nem szedheti a nyannyer, de holnap, amikor a megbízónak az üzenetemre fel kell álnia a vezetői értekezleten, majd kapisgálni kezdi ...