A tüdőt is le lehetne választani a vegetatí részről, simám elvagy légzés nélkül, egy motor tiszta oxigént nymba be, a többi gázra úgysincs szüksêg, csak a koszt nyeli be:-).)))
Nagyon érdekes, amikor megszületik egy csecsemő és percekig nem lélegzik , amíg a köldökzsinór nincs elvágva. Nagyon durva, ha 5 percig figyrl, kommunikál és nyugodtan pihen.
Veletek ellentétben értem is, mivel a szakmámba vág! S nem azért válaszolok a marhaságaitokra, hogy benneteket meggyőzzelek (bigott ballibsi hatökröket lehetetlen is!), hanem hogy a topikra tévedő laikusokat felvilágosítsam a dolgok ismert állásáról!
Mikor mondtam hogy jó választás volt? Az majd kiderul. Vagy idő előtt vagy mandátum lejártakor. De emberek nem véletlenül kerülnek pozícióba. Vagy szakma alapon vagy tudjuk hogy. Szakmai alapon hamarabb meg lehet bukni....
„Felhívjuk a figyelmét, hogy sugalmazó kérdései alkalmasak arra, hogy az Európában is egyedülálló hazai közegészségügyi-járványügyi biztonságot, az abba vetett hitet megzavarják, végső esetben pánikot keltsenek” –
Konziliumot sokkal tágabb értelemben használjak. Konzilium általában szakmák között van. Általában
Amire te gondolsz az a referalas, mikor több orvos (osztályon dolgozo) szakmán belül megbeszéli az eseteket. Vagy speciális az onkoteam amikor a onkologus, kivizsgáló, kezelő orvosok, patológus stb dont mi legyen a beteg sorsa.
Székely allitasa szerint az intézeti megbeszélésre nem vitte le az esetet.
A tény az, hogy a magyar járványügyi központban tragikus körülmények között dolgoznak a szakértők. Most. Nem az, hogy tizenévvel ezelőtt ki mit fantáziált össze az akkori egészségügyi reformról.
És már írtam, hogy szexuális jellegű problémáiddal keresd fel pszichológusodat, pszichiáteredet.
Röhögcsélő köszmétebokor. Szóval ha tényekkel szembesítenek, akkor nagyon gyorsan egészen másról kezdesz hadoválni. Jó képzést kaptál a büfé- és ruhatáros szakon és még értelmiségnek képzeled magad. :-) :-)
Nem véletlenül égsz az egész topikon mint a rongy.
Maradj csak a gender elméletnél az való neked. Apropó fel tudod már sorolni a nemeket. Várj segítek.
A konziliumon nincs ott a beteg. Csak az azt kérő orvos anamnézise és a leletek. A konzilium dönt , hogy ki, vagy melyik részleg fog foglalkozni a beteggel, esetleg felveszik a kapcsolatot másik intézettel.
Nem is tudott hivatalosan, mivel csak szpt.25-én kapta meg Székely munkatársának a levelét a három beteg előjegyzésére! A kérdésem, hogy akkor milyen alapon, ki által engedélyezve lett megrendelve a kb. 6 milliós érprotézis?