https://mno.hu/belfold/taskat-loptak-hadhazytol-a-bors-megirta-mi-volt-benne-2451971
Hadházy Ákos3 hrs ˇ
Ma két egészen elképesztően aljas lejáratás jelent meg rólam a lopott milliárdokból megvett és kitartott talpnyaló " médiában". Az időzítés okáról a poszt végén írok majd. A kettő közül azzal kezdem, ami az eddigi legnagyobb gazemberségük.
Sok milliárd ellopott forintjukat lepleztem le, igyekeztem ennek ellenére finoman fogalmazni, de most nem tudok: mocskos, alávaló és aljas tolvajok
Egy hónapja az autómból ellopták a pilótatáskámat, ma az Andy Vajna által megvásárolt Bors szemlézte a tartalmát. Természetesen annak ellenére, hogy a lopott iratok hozzájuk kerültek, nem visszajuttatták nekem, hanem egészen elképesztő hazugságokkal teli lejárató cikket írtak belőle, erről később.
Az ellopott iratokról annyit kell tudni, hogy azok gyakorlatilag pótólhatatlanok, a dokumentumok egy része természetesen újra kiadható, de az eredeti repülési napló nem. Az, aki azt ellopta, gyakorlatilag tizenkét év kemény munkáját lopta el tőlem. Az eredeti napló nélkül a megszerzett jogosítások ellenére gyakorlatilag lehetetlen ebben a szakmában elhelyezkedni.
A cikk ugyanis megfelelő lejárató hangnemben beszél a "luxushobbimról". Természetesen szeretek repülni, mint minden pilóta. De éppen azért, mert korábbi párttársaimmal szemben nem loptam, az állatorvosi jövedelmem egy részéből 12 év alatt apránként éppen csak meg tudtam repülni azt a minimális óraszámot és le tudtam tenni azokat a vizsgákat, amelyek egy kereskedelmi pilótának szükségesek lehetnek az elhelyezkedéshez. Az erről szóló cikkek megvetően szokták írni, hogy "erre büszke vagyok" Valóban, büszke vagyok rá, ha dicsekedni nem is szoktam vele, de titkolni sem szoktam. A gimnáziumban keményen tanultam, hogy az egyik legnehezebben "bevehető" egyetemre bekerüljek, az állatorvosin is keményen tanultam, hogy egy rendkívül szép, de rendkívül kemény szakmát megszerezzek. Utána 19 évig dolgoztam állatorvosként úgy, hogy minden második héten 0-24 ügyeletben voltam. Emellett költöttem el kb annyi pénzt a jogosítások megszerzésére, mintha naponta néhány szál cigarettát elszívtam volna és emellett tettem le azokat -az egyébként komoly tanulást igénylő- vizsgákat, amelyek szükségesek. Valóban büszke vagyok arra, hogy voltam felvételizni légitársaságnál és büszke vagyok, hogy ott a szakmai és pszichológiai felvételim nagyon jól sikerült- a személyzetis tanácsolt el végül, talán a politikai szerepvállalás, talán a korom miatt Az, hogy most Andyék vagy Orbánék a hajózó naplómat ellopták, lehetettlenné teszi, hogy bárhová felvételizni menjek, ez fáj.
Az, hogy repülök, nem jelent ellentmondást azzal, hogy egy zöld pártot vezetek. Az LMP természetesen nem a fejlődés ellen, hanem a fenntartható fejlődés mellett áll
A lejárató cikk ellen természetesen perelünk, mert persze hamis tényeket is bőven tartalmaz, az általuk becsült elköltött pénz -sajnos- egyáltalán nem igaz. Komplexebb repülőn ugyanis -mivel a pénzt nem loptam, mint pl Rogánék- csak annyi lehetőségem volt repülni, amennyi a jogosítások megszerzéséhez és megtartásához feltétlen szükségesek. Ezen kívül legtöbbet a legkisebb, C-152 típuson repültem, többnyire 40-50 éves gépeken, melyek jóval olcsóbban bérelhetőek, mint amit a cikk állít (a kép egy ilyen luxusrepülőről készült, ennek óradíja kb huszada a Rogánt szállító helikopternek) . A CPL és vontató jogosításom megszerzése óta pedig az őcsényi repülőklub 50 éves C-172 típusú repülőjével ingyen is tudok repülni, vitorlás vontatások vagy vendégek utaztatása esetén. Több száz milliós gépek mellett pedig maximum akkor pózoltam, amikor utasként repültem egy légitársasággal. A cikk mellékleteként beadott fotón levő gép új korában meglehetősen drága, azonban ez az oktató repülő is évtizedekkel korábban született...Kicsit vicces, hogy a kép készülte előtt kb két órába telt, mire sikerült az egyik motort beindítani. Természetesen lopás miatt is feljelentést teszünk a cikk alapján.
Végül egy kis politika és jó hír is: az ellenem indított lejáratás-cunami azt mutatja, hogy mocskosul félnek. Az időzítés oka valószínűleg egyébként az, hogy tudják rólam, hogy Márki-Zay Péterhez hasonlóan pártolom, hogy CSAK az egyéni körzetekben, CSAK jó jelölt esetén az ellenzék SZÉLES körben (Jobbiktól MSZP-ig) működjön együtt. A Fidesz ettől retteg és mindent megtesz azért, hogy ezt megakadályozza. És persze az is hízelgő, hogy az egyik fő tolvajuk. H. István államtitkár, korábbi szekszárdi polgármester is retteghet, ha ilyen eszközökhöz kell már fordulnia.
Azt azért megint elmondom: amikor elkezdtem ezzel a tolvaj és bűnös hatalommal szembe menni, tudtam, hogy lesz büntetésem, számítottam a lejáratásokra -ma már nem a kínzás, hanem a masszív lejáratás a büntetés. Arra viszont nem számítottam, hogy kínjukban a hajózó naplómat is ellopják.
Kb egy hónap múlva arról szavaz a magyar nép, hogy kell-e neki továbbra is ez a pitiáner tolvaj társaság. Megengedi-e, hogy nyíltan a szemünkbe röhögve lopjon el mindent tőlünk: milliárdokat, a jövőnket, a becsületünket.