Egy kivételes egyéniség kivételes munkásságának megtárgyalására hozom létre ezt a topikot. Legyen az bármelyik cégének bármilyen terméke, múltjának és jövőképének kritizálása, illetve azzal való szimpatizálás. Beszéljenek a tények helyettem!
Látom fel sem fogod, hogy lehet csökkenteni a felesleges adatforgalmat, elég egy fényképet átküldeni, a folyamatos mozgókép helyett, és a többin csak a változást közölni.
Azért mielőtt még ipari forradalmat kiáltasz, elárulom, hogy jópofa ez az AI, csak jelen állapotban ha te ülsz le a kamera elé, akkor neked is pont ilyen ázsiai csaj fejed lesz a túloldalon. Gondolom ezt már nem írta meg cikk, amit olvastál :)
pl. 4k-s videóknak totál semmi értelme, azt sima hd-ből úgy feljavítja egy közepes AI, hogy az átlag néző nem veszi észre...
off, de amúgy yutub most fogja bevezetni hogy 4k-t csak előfizetéssel nézhetünk. aminek annyiban van értelme, hogy sok ember totál nem fogja észrevenni, mert amúgy csak véletlen kapcsolta 4k-ra a videót... és feleslegesen foglalta a sávot
Nem egyszer, az árcsökkentés már most elkezdték, de a túl sok előfizető is baj, ha nincs elég műhold, olyan ez, mint a Tesla árazása, ha nagy a sor, növelik az árakat, ha nincs sor, majd csökkentik. Tök mindegy, hogy ti mit akarsz, lesz egy magán NASA, aki gyarmatosítja majd a Naprendszert.
Ehhez sem értesz semmit sem, a világ legnagyobb szolgáltatója lesz idővel, az árakat le fogják csökkenteni, mihelyst lesz elég sávszélesség. Több mint 40 ezer műhold a terv, de nagy részét, majd az új 100%-ban újrahasznosítható Mars rakétával fogják felvinni.
amúgy mostanában kezd leesni nekem hogy a starlink lényege nem csak az hogy net az űrből, hanem az hogy brutál sok műhold... ezeket kiiktatni ugyanis marha sok munka lenne, azaz musk URALJA az űrt, nem csak kereskedelmi, hanem valszeg hadászati oldalról is (lásd ukrajna, ahol már használják is)
Miről álmodozol, a Tesla még semmivel nem fuccsolt be, csak azt jelentettem ki, hogy az Y, és a 3-as gyártása jövőre, ezen az árszinten, eléri a keresletet, lassan megindulhat az árcsökkentés is, amire hatalmas tere van a Teslának.