Keresés

Részletes keresés

nedolaci Creative Commons License 2016.06.09 -1 1 3569

Csórikám;-(((

Előzmény: Derrickmanus (3567)
Derrickmanus Creative Commons License 2016.06.09 0 0 3568

Mihelyt a témában szereplő dolog érvényesül szívesen!

Előzmény: nedolaci (3566)
Derrickmanus Creative Commons License 2016.06.09 0 0 3567

Mond, nem lehetne úgy, hogy most már nem belegelve a zőőődön vagy máshol  -ahogy szoktál a hozzászólásaid alapján-   valahol inkább kevésbé próbálnál áskálódni?

Hagy ne süllyedjek le én is arra a szintre ahol te most tartasz miszerint már a másik famíliáját kelljen emlegetni utolsó mentő őv/érvként.

Ez már eléggé a szánalmas szint/kategória egy "vita" során te nagyon okos és nagyon tapasztalt!:-DDDDDDDDDDDD

Előzmény: nedolaci (3564)
nedolaci Creative Commons License 2016.06.09 -1 0 3566

Köszönöm!

Előzmény: Derrickmanus (3565)
Derrickmanus Creative Commons License 2016.06.09 0 0 3565

Najó hanyagolom a témát mert látom megint az a cél, hogy az ártatlant játszva provokálj és kitiltass álmokra meg tréfás vizionálásokra hivatkozva mintegy átpasszolva a felelősséget "valami másra"!

Előzmény: Derrickmanus (3563)
nedolaci Creative Commons License 2016.06.09 -1 0 3564

Mond,nem lehetne úgy,hogy most már inkább az unokatesót küldöd magad helyett?!

Hátha nem azonos a genetikátok!(Gondolom a famíliában te sikerültél egyedül ilyenné. ;-((  )

Előzmény: Derrickmanus (3563)
Derrickmanus Creative Commons License 2016.06.09 0 1 3563

Haggyadmáá ezt a kis ártalan mer én nem tehetek semmiről dumádat!

Legutóbb is te álltál belém aztán csináltad a feszkót mint ahogy most is kezded ismét!!!!

Ki szólt a másikhoz és ki említette meg kettőnk közül a másikat?????

Hanyagoltalak észre sem vettelek aztán jött a Derrick-ezés és azóta hülyének nézve mindenkit csinálod itt a műbalhét!

Nem tudsz ellenni anélkül, hogy valakivel ne botrányozzál itt!

Csak azt gondolod velem könnyű mert személyesen még nem találkoztunk   -szerinted!!!!-

Rohadtul kezd kihagyni a memóriád de azért csak erőlködj újfent!

Javaslom keress más hülyét hozzá  -rajtam kívül-  és ne próbáld meg újra és újra a moderációt is megvezetni!

Előzmény: nedolaci (3562)
nedolaci Creative Commons License 2016.06.09 -1 0 3562

Baba!

Egyszerű a mutatvány:te nem jössz felém,én nem megyek feléd(csak úgy,mint eddig),oszt nem kerüljük el egymást!;-DDDD

Kérlek,pattanj már le végre rólam!(ha kérhetném ;-DD)

Előzmény: Derrickmanus (3561)
Derrickmanus Creative Commons License 2016.06.09 0 0 3561

+ azért azt ti is látjátok/értelmezhetitek, hogy mikor ki áll bele a másikba még ha amolyan sejtelmes hozzászólással teszi is.

Nem tagadom, hogy beszóltam már egyik másik nem túl korrekt fórumozónak de mindig egyértelműen és nem kellett a hozzászólásom megfejtéséhez sem pszichológus sem nyelvész és egyik sem a hátulról mellbe szisztémát képviselte!:-)

Előzmény: defensio (3559)
Derrickmanus Creative Commons License 2016.06.09 0 0 3560

Én már régóta ignorálom de ha "csak úgy ok nélkül" beleáll valamelyik hozzászólásomba vagy a nicknevemet kezdi emlegetni amolyan érdekes piszkálódás szerűen hadd ne kelljen eltűrnöm szótlanul.

Főleg ha utána meg a moderációs topikban próbál mindenféle átlátszó trükkel lejáratni/kitiltatni!

Nincs azzal semmi baj ha megmondjuk egymásnak a frankót csak legyünk már olyan tökösek, ha már beleállunk egy másikba és az esetleg nem kullog el ez miatt a farkát a két lába közé mélyen behúzva hanem reagál rá ne menjünk a moderációs topikba rinyálni átlátszóan majd más ismert topiktársakat uszítani az "ellenünkre" mindenfélét felhozva!

Persze az erkölcsök és értékrendek másak!:-(

Előzmény: defensio (3559)
defensio Creative Commons License 2016.06.09 0 0 3559

mi 2 nezetelteresben nem tudunk de ami a lenyeges NEM IS AKARUNK sem beleszolni sem igazsagot tenni

javasolt hogy ignoraljatok egymast

Derrickmanus Creative Commons License 2016.06.09 0 0 3558

Egy újabb érdekes hozzászólásból idéznék!

"De megsúgom,ha nem erről a manusról van szó(aki ugye itt lakik,itt él és itt szervezi a munkátokat,dehogy jövök én ide panaszkodni!Ott helyben nyírom ki a nyivest!!!! ;-DDD"

Ez most mi?

Volt valami állásfoglalásféle régebben, hogy a személyes ellentéteket ki kell hagyni! Vagy rosszul emlékszem?

Én a magam részéről nem háborúzni járok ide és nem akarok senkit kinyírni pusztán a "tiszta és becsületes" fórumozás érdekében szoktam "beszólni"!

Előzmény: Törölt nick (3555)
Derrickmanus Creative Commons License 2016.06.09 0 0 3557

Csak jelzem, hogy először ő említette meg a nicknevemet, majd miután próbáltam kicsit tréfásan elterelni egy újabb direkt kötözködésről a téma irányát kőkeményen belémállt!

Érdemes lenne ennek fényében is visszanézni az összes idetartozó hozzászólást!!

Aztán indult részéről a rinyálás a moderációs topikban és párhuzamosan a további fikázás rólam az adás-vételiben. itt és most ebben a témában pl. én voltam az áldozat!!!!

Keményen rám van akaszkodva de remekül próbálja terelni, mint most is.

Érdemes volna kicsit figyelmesebben követni ebbéli törekvéseit  -tereléseit/fondorlatait-.

Nem csak velem próbálkozik ezzel a módszerrel persze a sejtelmes sokféleképpen értelmezhető hozzászólásokat mindig meg lehet utólag magyarázni!

De miért is van ilyen hozzászólásokra szükség az egyenes beszéd miatt??????

Részemről befejeztem inkább a tényeknek kellene utána nézni. A törölt hozzászólásokban minden benne van!

Előzmény: Törölt nick (3552)
nedolaci Creative Commons License 2016.06.09 -1 0 3556

Jó!Rendben!(talán sikerül;-DDD )

Előzmény: Törölt nick (3555)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.09 0 1 3555

Tőled is kérnénk ugyanezt...
És mégegyszer - talán átmegy - ha bajod van valakivel és szabálytalanságot érzel, nem leállni csörtézni, hanem jelenteni. Minden más esetben a dolgok hatósugarában maradsz.
Jó fórumozást!

Előzmény: nedolaci (3554)
nedolaci Creative Commons License 2016.06.09 -1 0 3554

Igen!Így volt,valóban. ;-(

De megsúgom,ha nem erről a manusról van szó(aki ugye itt lakik,itt él és itt szervezi a munkátokat,dehogy jövök én ide panaszkodni!Ott helyben nyírom ki a nyivest!!!! ;-DDD 

Főként,hogy úgy is elegendő idő telt el a konfliktus eszkalálódásához!!!!!(tudom a moderáció nem 24 órás)

A tiltásokkal,törlésekkel nekem semmi bajom(ami jár,az jár!),néha már fura is,ha elfeledkeztek rólam.;-DDD De!Ha kérhetném:OKOSAN,KÖVETKEZETESEN!!!!!!! ;-)

Előzmény: Törölt nick (3552)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.09 0 0 3553

Azért vannak fokozatok... 

Előzmény: Törölt nick (3551)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.09 0 0 3552

Visszanéztem a történéseket. Először visszaszóltál, utána szaladtál a Kérések, kérdések a fegyvermodikhoz topikba panaszkodni. Ha bajod van, jelzed és nem állsz bele flémbe. Amíg nem ezt követed addig mindig is számíthatsz tiltásra...

Előzmény: nedolaci (3550)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.09 0 0 3551

"hogy idióta vitatkozással szét lehet cseszni."

Heheee!

Marad azért még elég sok bent. :-DD

Na meg nem egy egzakt tudomány az idijótizmus!

Én meg a sok jó pofizást tartom debilnek.

nedolaci Creative Commons License 2016.06.08 -1 0 3550

No!Kimondtátok,hogy "mindenki cincálhatja,húzhatja,nyúzhatja"azt az oldalt és főjünk meg a saját levünkben,ha már ezt akartuk!Jól emlékszem?Továbbá azt is kimondtátok,hogy csak akkor piszkáltok bele,ha az BTK-s,vagy az Indexre veszélyesek az ott történtek.Jó is lehet ez önmérséklet gyakorlásra!

Ezek után a többedszer belémkötő manus bemondása alapján egy kekeckedős palival együtt (???,)kikúrtok egy napra(már többedszer) Mind ezt,valami folyamatos,főbenjáró,stb,stb bűnök alapján! Azt az okosodást pedig úgy értem,hogy egy"kőbevésett" állásfoglalástól mi is,meg Ti is sokkal egységesebben járhattok el!

Előzmény: Törölt nick (3549)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.08 0 0 3549

Az hogy a 'Használt légfegyver adás-vétel' topik 'nem moderált', az nem azt jelenti, hogy idióta vitatkozással szét lehet cseszni. Amúgy a vitapartnered is 24 órás root-ot kapott.  

Azt meg hogy érted, hogy mi is okosodjunk???  

Előzmény: nedolaci (3548)
nedolaci Creative Commons License 2016.06.08 -1 0 3548

De tényleg!

Ha már a 24 órásról írtam!

Kérem,magyarázzátok már meg nekem,ostobának,hogy mily rettenetes bűnt követhettem el folyamatosan,halmazati bűncselekmény ként,egy általatok deklaráltan NEM MODERÁLT topikban?!

Ha ezt megmagyaráznátok nekem,bizonyára sokan okosodnánk!Ti is!

nedolaci Creative Commons License 2016.06.08 -1 0 3547

T.Moderáció!

Uraim!(csak azért a többes szám,mert nemtom kinek ,kiről szól valójában)

Kellemes bizsergéssel tapasztalom,hogy az önként vállalt,TÁRSADALMI munkátokat,hogy adjátok ki árendába!Néhány hete figyelem,(eddig nem érdekelt)hogy a cseppetsemderékmanus hogyan dolgozik,néz,lát ,figyel,következtet,intézkedik és ami a legfontosabb,gondolkodik helyettetek!

Nektek,már csak a dolog buli része marad!Egy napra kibakom a palit egy gombnyomással(így,még a magyarázat kitörpölésével SEM kell fárasztanom magam)és még jól meg is fenyegetem a nyivest!! ;-)

Elvégre,köll egy kis szórakozás,ebben a rügyvert életben!

nedolaci Creative Commons License 2016.06.04 -1 0 3546

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=139857912&t=9215894

Biztos jó nyomon jársz?Hatalmas önbizalommal vontál le következtetést!

Kérlek gondold,gondoljátok ezt át!

nzsolt18 Creative Commons License 2016.06.02 -3 4 3545

köszi  választ.

azt hiszem egyszerűbb lesz ignorálni.

Előzmény: Operator (3544)
Operator Creative Commons License 2016.06.01 -3 4 3544

Az, hogy ident a nick, csak annyit jelent, hogy a beírásait valóban a maposz nevében követik el. Semmi más előjoga nincsen a nicknek, semmi külön védelem nem illeti meg.

Ha valaki privátban seftel azon a nicken, akkor a maposzra vet rossz fényt. Ha magánvéleményt közöl, szintén.

Előzmény: nzsolt18 (3535)
nedolaci Creative Commons License 2016.06.01 -1 0 3543

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=139831433&t=9215894

"Nem kell monológokat írni,nem kell véleményezni,maximum egy rövid utalás!"

/topikleírás/

Háááát-az utalás,elég rövidre sikeredett!(mondhatnám-nincs is!! )

nzsolt18 Creative Commons License 2016.06.01 0 1 3542

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=139831433&t=9215894

Derrick itt mire gondolsz konkrétan? 

Törölt nick Creative Commons License 2016.06.01 -3 3 3540

A MAPOSZ Szövetségnek van egy bejegyzett törvényes képviselője.

-Mint minden szervezetnek, OK

Ez a képviselő egyes szám egyes személyben kommunikál.

-Miért egyes szám egyes személyben? A képviselő képvisel valamit, valakiket! Ha megszólal, akkor a képviselt egyedek nevében szólal meg (míg meg nem unják és meg nem vonják tőle a kinevezést, mint sok-sok kormányszóvivőtől) Azt kell mondani, amivel a megbízói megbízták és nem azt amit akar esetleg.

Ugyanazok a szabályok érvényesek rá, mint bármelyik felhasználóra.

-Akkor igaz ez, ha valaki saját személyét teszi identnické, vagy pozícióját!

A MAPOSZ szövetség nem 1 személy, hanem egy szervezet (az?)

-Akkor lenne igaz amit leírtál, ha pl. a MAPOSZ elnöke nicket használnád!

Én ( mint a MAPOSZ elnöke) a MAPOSZ elnökeként szólalok itt meg.

-Még 1x: Akkor lenne igaz amit leírtál, ha pl. a MAPOSZ elnöke nicket használnád!

Rávezető kérdés:

Használati laptopot, kocsit stb. használhat-e magán célra az alkalmazott? Mert ugye alkalmazott vagy, hiszen társadalmi-sport-szövetséget nem illik kisajátítani.

Igen, én is csak jóindulatból, hiszen csak annyit magunktól, mint mástól...............

Előzmény: MAPOSZ Szövetség (3536)
nzsolt18 Creative Commons License 2016.06.01 -3 3 3539

tehát akkor:

- ez a nick mindig a Maposz szövetség hivatalos álláspontját (a Maposz elnökeként) írja/képviseli?

- sosincs magán vélemény? (ha van, azt jelzi külön??)

- amikor rugót, d75 öt hirdetsz, azt a Maposz szövetségként (a Maposz elnökeként) teszed?

- ha ezzel a nickel vitatkozok akkor a Maposz szövetséggel vagy a Maposz elnökével vitatkozok?

- a Maposz Szövetség ( a Maposz elnöke) közszereplő ??

- ha valakit vagy valamit ignorálsz, azt a Maposz szövetség (tehát minden tag) nevében és egyetértésével (netán közgyűlési határozat alapján) teszed? 

- hol található a Maposz szövetség alapszabálya és SZMSZ-e, amiből kiderül, hogy mihez van joga az elnöknek és mihez a közgyűlésnek?

de, hogy konkrét legyek:

ha azt mondom tudok máshol is ilyen rugót, (nem tudok) olcsóbban is (ez sem igaz), akkor a Maposz szövetség, a Maposz elnöke, vagy a Maposz elnöke mint magán ember bizniszébe rittyentek bele??  

jó szándékkal: átgondoltad te ezt?  

Előzmény: MAPOSZ Szövetség (3536)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!