Ó ez kimaradt az előbb, pedig hogy vártam már, és csak 450 beírás után kaptuk meg. Bár ha azt veszem, hoyg arra számítottam még tegnap az éj leple alatt a topik eltünik a balfenéken, ez akár biztató is lehet.
nekem amugy nincs problemam: igy egy kotelezettseggel kevesebb lett, azt elviselem. az sem zavar, hogy majd a kor elorehaladtaval nalam meg elofordulhatnak gerincproblemak.
Nézd, te bizonyára úgy ismersz engem, mint aki naív és vak, nem látja a dolgokat, nem veszi észre a folyamatokat (amiknek akár akarod, akár nem, de végbe kell menniük, méghozzá amiatt, mert annak ellenére, hogy ez igenis csupán egy virtuális világ, de emellett egyben tükörképe a valósnak, épp ezért lehet ezeket megpróbálni késleltetni, netán akadályozni, de sok eredménye ennek nem lesz, nem kell álmokat kergetni és nem kell illuzórikus világot teremteni). Másrészt, bizonyára azt is tudod rólam, hogy én rögtön beszarok ha nyomást akarnak rám gyakorolni, netán megzsarolni, olyankor azonnal eleget teszek a követeléseknek.... Elnézést, de én ragaszkodom ahhoz, hogy saját magam tévedhessek és saját magam hibázzak (ne tessék félreérteni, a hibáimhoz nem ragaszkodom, csak a hibázás lehetőségéhez, ahhoz viszont nagyon).
A dolog lényege pedig az, hogy ha egy játszmába kezd valaki, akkor először is azt kell tudni, hogy mi a tét, pontosabban megéri-e az, hogy akárcsak egy szálat is megmozgasson érte az ember? Ha nem világos, akkor ismételjem meg sokadjára, hogy az egész virtuális homokozót és azon belül különösen a PoliDilit mennyire értékeltem? Elmondtam, leírtam nagyon sokszor - nem akartam és nem is tudtam volna a fórumokat a magam képére formálni, ugyanakkor azt sem akartam, hogy bárki más, egyénileg vagy csoportosan azt a saját igényeinek megfelelővé tegye, mert szerintem a nagy összevisszaság és a kupleráj az egyedüli forma, ami a fennmaradást biztosíthatja. Mindenféle rendcsinálási kisérlet a fórumok pusztulásához vezet. Nos, mivel pont ennek az irányzatnak a megerősödése várható mostanság, ebben semmi kedvem résztvenni. Ennyi az egész és nem több.
Az pedig, hogy "puccs" egy dőre elképzelés - egy virtuális homokozóban a virtuálisan elfoglalt homokvárra valaki kitűzheti a virtuális lobogóját, ja, és onnantól kezdve ő lesz a Király és a boldog népek dalolva járulnak színe elé...., ha pedig moderátor, netán admin, akkor büszkén viselheti a Kiváló és Érdemes Pöcegödörtisztító rendet, gyémántokkal és keresztekkel.
Bocs, csak közbevetőleg, folyamatosan olvastam a topikot, de nem rémlik: kiderült már, milyen halakat köszönsz?! (Amúgy rém szomorú lett a topikcím, talán akaratodon kívül. )