Hohó! Te mondtad, hogy a likvidálás megszűntetést is jelent, nem? A te gondolataidban motoszkál csak ez a "meggyilkolás", meg a Bulgár úr és betelefonálói agyában.
Ha meggyilkolni akarodd őket, akkor a k.a! Ha meg megszüntetni, akkor nem értem , miért jó az neked? Vagy enynire nem tudsz elviselni msát, aki nem osztja a véleményedet?
Tény és való, nagyon támaszkodott az SzDSz-re és a baloldali politikát nem szerette. Vadai egy vicc, meg az a sok bukott politikus is,a ki követte őt a nihilbe. Meg is érdemlik.
Nem nagyon tudnék mondani olyan politikust a már bukottak közül, aki ne magának köszönhetné a bukást. Gyurcsány sem lóg ki ezek közül. Hibát hibára halmozott és nem csak a béna kormányzást vagy a hazudozást értem ez alatt, hanem azt is, hogy még a saját pártján belül sem volt képes felmérni, hogy is áll. Bármennyire is próbálják őt sokan menteni, a bukását leginkább annak köszönhette, hogy a politikai realitást nem vette figyelembe. (A poén az, hogy ezt pont ő emlegette Schmitt kapcsán, pedig rá is ugyanúgy érvényes.) Ma sem figyel rá, de nem is csoda, hisz olyanokkal veszi körül magát, akik bármit is mond, imádják érte. Így ki szembesítené a hibáival? Vadai Ági? Molnár Csaba? Ezek nem fogják, ezek seggnyalók. A nyugdíjaskórus, amelyik előtt időnként fellép? Azok azt is elhiszik neki, ha a kékre azt mondja, sárga.
Egyébként Orbánnak is ez a baja. Nem látja, mit is csinál valójában.
Ha már százalékoknál tartunk, szerintem 60%-ban Feri maga, 25%-ban az MSZP és a maradékban a Fidesz a felelős a buktáért. Orbánék csak kihasználták a lehetőséget, de azt Feri maga kínálta fel nekik.
Na látod, van, amiben egyetértünk. Gy ma már csak magát hatalomban tartani kívánó valaki (ugyanolyan, mint Orbán volt anno. Bár anno Orbánnak is sikerált visszajönnie...) MOndjuk az tény, hogy ő maga is hozzájárult ahhoz, ami történt, de ez scak 40 %. A többi 60 a Feed Ass és csatlósai műve volt. Ettől függetlenül ne jöjjön vissza.
Likvidálni, ezt monntták nekijje és ő nem tett semmit.. nahát. Ugyanis a likvidálás nem csak a fizikai megsemmisítést jelenti, öcsi! Jelent megszüntetést is...
Aha.
Akkor ez olyan mint a "narancsbukta zabálás", az is csak szimbolikusan fejezi ki a kannibalisztikus (orálszadisztikus) késztetéseket.....
Tömjén Zsolti egy gyökér. Még akkor is, ha Gyurcsány eltávolítását magam is pozitív dolognak tartottam és tartom ma is. Ettől még Semjén egy szenteskedő senkiházi.
Egyébként meg nem Zsolti volt Gyurcsány fő karaktergyilkosa, hanem saját maga. Zsolti legfeljebb segíteni tudott neki, de szükség nem volt még arra sem, mert Feri kicsinálta saját magát. (Na jó, a szocik is sokat segítettek neki.)
ezzel az erővel joboldalon is találni egy csomó publicistát, aki hasonlókat mondott, a nagy különbség az, h Bolgárnál, bárki bármit mondhat, SZÓLÁSSZABADSÁG jegyében
ezt azért emelem ki, mert ellenzékben ez annyira fontos volt a jobboldal számára
Juj, de cúnya, cúnya bulgár báci.. Likvidálni, ezt monntták nekijje és ő nem tett semmit.. nahát. Ugyanis a likvidálás nem csak a fizikai megsemmisítést jelenti, öcsi! Jelent megszüntetést is...
Bár akkor lettél volna ilyen érzékeny, amikor Tömjén Zsóti ( a modern Loyola Szt. Ignác(i) ) bevallotta , hogy nekik le kellett karaktergyilkolniuk Gy.F-et és ezt sikeresen meg is tették... De akkor valahogy néma voltál, kis mimózám!
„És nekem van egy elméletem, hogy hogy tudják Schmitt Pált megmenteni. Ez elmélet. Ha likvidálják.” Bolgár György műsorvezető ezek után az adás megszakítása helyett még percekig beszélgetett a férfival
Számomra kártevő az, aki egy másik ember likvidálásának megbeszélésében aktív és szupportív szerepet vállal. Pont.