Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó Lumix G Vario | 45-150 mm, f4.0-5.6 (sn: XA1SG201338) dobozában, papírjaival, első és hátsóobjektívsapkával, napellenzővel+ ajándék utángyártott objektív táskával
Gyári állapotban - egyszer volt kamerán
Foxpost/MPL/Packeta megoldható előreutalással vagy személyes átvételSzombathelyenvagy Budapesten
Eladó egy Panasonic g80 váz 2016 december fotoplus vásárlás,1 tulaj.Megkímélt kopásmentes állapot.Doboz , minden dokumentáció tartozék stb rendben.Serial: WE6JA003018 két képen is megtalálható.
Eladó egy Panasonic g80 váz 2016 december fotoplus vásárlás,1 tulaj.Megkímélt kopásmentes állapot.Doboz , minden dokumentáció tartozék stb rendben.Serial: WE6JA003018 két képen is megtalálható.
Eladó Panasonic DMC-GH2 váz valóban megkímélt, szép állapotban, a 13 756 expo számhoz képest. Sokat nem volt nyúzva, szenzor port nem nagyon látott lévén esőben fagyban homokviharban nem cseréltem rajta bőszen az objektíveket... Gumi nincs nyúlva, nem ragad, megvan minden csatlakozó, nem dobáltam, szomszéd macskához nem vágtam hozzá meg ilyenek. Ha érdekel bárkit is, a wexphotovideo oldalról vettem pár éve.
Amit tudok adni hozzá:
- nyilván, eredeti akkumulátora jó állapotban, még sokat bír
- eredeti, de angol csatlakozós töltő, EU átalakítóval
- Panasonic nyak / vállpánt.
vázsapkája, doboza nincs sajnos
Szériaszám kicsit kopottas de még olvasható: WE1AA001085
Szintén eladó egy 14-45mm OIS objektív, ugyancsak megkímélt szép állapotban, gomba por és karcmentesen. AF jól működik, zoom nem akad, nem karcol, OIS remekel.
Jár hozzá:
- szirom napellenző eredeti
- első - hátsó sapkák
doboza nincs
Szériaszám: BR9AB003002
A váz külön is eladó, ebben az esetben 48 ezer forintot szeretnék kapni érte, jó állapota miatt. Amennyiben elkel a váz, úgy azt követően külön eladó az objektív is, ezért 38 ezer forintot gondoltam, szerintem reális.
Ha megvennéd egyben a szettet, és 80 ezer forintot kapok érte fixen, akkor természetesen valamely automatás küldési módot állom és adok egy kemény 16 gb-os Sandisk SDHC kártyát (class 6-os) is (fotóra elegendő sebességű).
Aki ismeri, tudja hogy milyen jó és mai világban olcsó váz ez videózásra, egy moddolt firmware-el (nálam ilyet nem kapott sosem, nem is nagyon videóztam vele, pedig részben arra vettem, de én inkább fotós vagyok) pedig még jobb. Ez nem a Sony túlmelegedő csodagép szériája...
Egyszerűsítés miatt (5 vázból 3-nak mennie kell) eladóvá vált a Magyarországon 2019. 07. 01. napon vásárolt és 2024. 07. 01. napig kiterjesztett garanciás GX80-as fényképezőgépem. A váz karcmentes, hibátlan állapotú és működésű. Kirándulások során terveztem videózni vele, de rájöttem, hogy szigetelt vázra lesz szükségem a jövőben. 99,9 %-ban elektronikus zárral használtam, amikor fotóztam vele.
Tartozékok: Doboz, vázsapka, 1 db gyári és 2 db Patona Platinum akkumulátor (összesen 5 ciklus körül van bennük), bontatlan töltő, tápkábel, nyakpánt, dokumentumok. Expo szám: 11.838. S/N: WG8CC00546*.Ár: 100.000 Ft
Objektívek: 1. Sigma 19mm f/2.8 DN ART - MPB rendelés, karcmentes, napellenzővel és gyári kupakokkal. MPB doboz nélkül árulta. S/N: 5127895*. Ár: 30.000 Ft 2. Sigma 60mm f/2.8 DN ART - MPB rendelés, karcmentes, napellenzővel és nem gyári kupakokkal. MPB doboz nélkül árulta. S/N: 5098871*. Ár: 30.000 Ft
Személyesen megoldható az átadás Budapesten, Székesfehérváron és Velence vonzáskörzetében, posta is megoldható. Tel.: +3620-269-46negyvenegy (iMessage, Signal is)
Panasonic Lumix G Vario 14-45mm f/3.5-5.6 (sz.sz:BR9RC029944) szép állapotban objektív eladó. Ez nem a hagyományos kit obi, hanem a drágább, fém bajonettel és stabilizátor kapcsolóval ellátott változat. Ezt az objektívet a jelenlegi 14-42mm-es objektív jobb minőségű alternatívájának tekintik. Bpest.
Olympus OM-D E-M1 MkIII. Dobozzal, összes tartozékával, a gyári mellett egy zöld és két kék Patona akksival és USB-s töltővel. Összvissz 15278 expó van benne.
A gép alján látható pár festékkopás, azon kívül teljesen jó. SN: BJDA 15073.
Eladó Lumix G Vario | 45-150 mm, f4.0-5.6 (sn: XA1SG201338) dobozában, papírjaival, első és hátsóobjektívsapkával, napellenzővel+ ajándék utángyártott objektív táskával
Gyári állapotban - egyszer volt kamerán
Foxpost/MPL/Packeta megoldható előreutalással/utánvéttel vagy személyes átvétel Szombathelyenvagy Budapesten.
- RICOH GR I II III fényképezőhöz való Ricoh GV-2 28mm-es optikai kereső és Ricoh GS-3 fekete bőr nyakpánt. Mindkettő a gyári, eredeti, japán gyártmányú. Állapotuk új, bolti. Kereső gyári tokjában. Panasonic 14mm-es palacsintához tökéletesen megy!
SN: -
Ár: 52.000 Ft 36.000 Ft
- Teljesen új állapotú Panasonic Lumix G 20mm f1.7 II Micro 4/3 MFT objektív Olympus és Panasonic vázakhoz. Nagyon-nagyon keveset volt használva és teljesen új állapotú. Gyári dobozában, minden gyári tartozékával (első-hátsó sapka, szütyő stb.) és papírjával.
Panasonic Lumix G Vario 14-45mm f/3.5-5.6 (sz.sz:BR9RC029944) szép állapotban objektív eladó. Ez nem a hagyományos kit obi, hanem a drágább, fém bajonettel és stabilizátor kapcsolóval ellátott változat. Ezt az objektívet a jelenlegi 14-42mm-es objektív jobb minőségű alternatívájának tekintik. Bpest.
Az alábbi két obi közben elkelt. A kamera, 12-35 és Laowa még meg van.
Panasonic GH5: gyári nyakpánttal, 4db akksival, gyári és dupla töltővel, dobozával. Néhány apró esztétikai hibával: a viewfinder körül a gumi borítás sérült, a kijelző szélén van egy karc ami nem lóg bele a képbe, hátul a váz bal szélén pár karc. A működést természetesen nem befolyásolják. Gyári dobozzal, papírjaival.
Gyári szám: WH9GF001420
Ár: 310.000 Ft
Lumix 12-35 f2.8 II objektív gyári szütyővel, napellenzővel, sapikkal, dobozával.
Gyári szám: XT9GC102165
Ár: 175.000 Ft
Lumix 35-100 f2.8 II objektív gyári szütyővel, napellenzővel, sapikkal, dobozával.
Gyári szám: JG8KA101553
Ár: 175.000 Ft
Lumix 25mm f1.7 napellenzővel, sapikkal.
Gyári szám: XB8FC103618
Ár: 42.000 Ft
Laowa 7.5mm f2.0 minden tartozékával, dobozával.
Gyári szám: W017627
Ár: 165.000 Ft
A kamera és az obik kiválóan működnek.
Érdeklődni: 06-30-3360288 vagy shakedown2kukachotmail.com
Egyszerűsítés miatt (5 vázból 3-nak mennie kell) eladóvá vált a Magyarországon 2019. 07. 01. napon vásárolt és 2024. 07. 01. napig kiterjesztett garanciás GX80-as fényképezőgépem. A váz karcmentes, hibátlan állapotú és működésű. Kirándulások során terveztem videózni vele, de rájöttem, hogy szigetelt vázra lesz szükségem a jövőben. 99,9 %-ban elektronikus zárral használtam, amikor fotóztam vele.
Tartozékok: Doboz, vázsapka, 1 db gyári és 2 db Patona Platinum akkumulátor (összesen 5 ciklus körül van bennük), bontatlan töltő, tápkábel, nyakpánt, dokumentumok. Expo szám: 11.838. S/N: WG8CC00546*.Ár: 100.000 Ft
Objektívek: 1. Sigma 19mm f/2.8 DN ART - MPB rendelés, karcmentes, napellenzővel és gyári kupakokkal. MPB doboz nélkül árulta. S/N: 5127895*. Ár: 30.000 Ft 2. Sigma 60mm f/2.8 DN ART - MPB rendelés, karcmentes, napellenzővel és nem gyári kupakokkal. MPB doboz nélkül árulta. S/N: 5098871*. Ár: 30.000 Ft
Személyesen megoldható az átadás Budapesten, Székesfehérváron és Velence vonzáskörzetében, posta is megoldható. Tel.: +3620-269-46negyvenegy (iMessage, Signal is)
eladó egy jó állapotú Panasonic GM1 kit (váz + 12-32 pancake obi), az egyik legkisebb m43 kamera. Eredetileg arra vettem, hogy vigyem magammal mindenhova, de végül szinte csak castingokat fotóztam vele beltérben. Adok hozzá egy DMW-HGR1 markolatot, meg van hozzá egy gyári és egy utángyártott akku, egy utángyártott töltő (az eredetit elvesztettem valahol), doboz, papírok.
Használt, megóvott állapotú Panasonic-Leica100-400 DC Vario-Elmar f4-6.3.
A frontlencsét kezdettől fogva szűrő védi. Ára: 449.000Ft
S.szám: *P6KC001765
Ide írj, kérlek: hfpost@mail.com Köszönöm.
Kiváló optika, lepd meg magad vele. Kérésre küldök madár vagy makrófotókat, amit az objektívvel készítettem az évek során. Mindegyik fotó roppant éles.
Tartozékok: Doboz, vázsapka, 1 db gyári és 2 db Patona Platinum akkumulátor (összesen 5 ciklus körül van bennük), bontatlan töltő, tápkábel, nyakpánt, dokumentumok. Expo szám: 11.838. S/N: WG8CC00546*. Ár: 110.000 Ft
Személyesen megoldható az átadás Budapesten, Székesfehérváron és Velence vonzáskörzetében. Tel.: +3620-269-46negyvenegy (iMessage, Signal is)
Eladó műszakilag és esztétikailag is kifogástalan, makrofunkcióval is rendelkező Olympus 12-50 mm f/3.5-6.3 EZ zoom. Manuális és elektromos zoommal, ez utóbbi videózásnál előnyös. Makró tárgytávolság 0,2 m. Szigetelt (csepp, porálló) kialakítás. Fém bajonett. Első, hátsó sapka, árnyékoló.
eladó egy kívülről kissé viseltes, ragacsos markolatú (szinte típushiba), de jól működő Panasonic GH2 váz 3 gyári akkuval, töltővel. 16e expo van benne. Impulzusvásárlás volt két éve, de azóta se használtam :)
ára: 45e Ft
sn: nem tudom, lekopott
valamint egy szép állapotú Panasonic 14-140 f3,5-5,6 obi (a második verzió, nem a régebbi szürke) első-hátsó sapkával, minimálisan kopott napellenzővel. Valahol a doboza és szütyője is megvan, de ezt nem merem 100%-ra mondani.
ára: 70e Ft
sn: HN8AG103083
eladó lesz még egy szép állapotú GM1 váz és egy 12-32 pancake kitobi, de azokat még nem fotóztam le.
Újpesten és környékén kipróbálható-átvehető, emailem nyilvános.
- RICOH GR I II III fényképezőhöz való Ricoh GV-2 28mm-es optikai kereső és Ricoh GS-3 fekete bőr nyakpánt. Mindkettő a gyári, eredeti, japán gyártmányú. Állapotuk új, bolti. Kereső gyári tokjában. Panasonic 14mm-es palacsintához tökéletesen megy!
SN: -
Ár: 52.000 Ft40.000 Ft
- Teljesen új állapotú Panasonic Lumix G 20mm f1.7 II Micro 4/3 MFT objektív Olympus és Panasonic vázakhoz. Nagyon-nagyon keveset volt használva és teljesen új állapotú. Gyári dobozában, minden gyári tartozékával (első-hátsó sapka, szütyő stb.) és papírjával.
SN: BR7LB104209
Ár: 75.000 Ft
- Teljesen újszerű Panasonic Lumix G 14mm f2.5 II Micro 4/3 MFT objektív Az objektív 2 éve lett véve, de nagyon-nagyon keveset volt használva és teljesen új állapotú. Gyári tartozékaival (első-hátsó sapka, szütyő).