Ennél egyszerűbb az egész, másolgassa be a saját meccseit mindenki azt kész!! Nem is értem, hogy BB miért másolta be, el nem tudom képzelni, hogy ez valakinek tanulságos lett volna....ha mégis, akkor meg ez a topik sajnos okod adhat rá, hogy vita legyen , hisz mindenre nyittatott:) Szórakoztató ha a más vére folyik , de ennyire!??:)
Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy mivel van a gondod, még ha korábban azért háborogtál, mert csalással vádoltak, most meg azt mondod, hogy a stílus zavart.
(Még mindig fenntartom, hogy sem csalással vádolás nem volt, sem a stílusba nem tudok belekötni. De tételezzük fel, hogy helyetted én játszom ezt a partit, persze teljesen ugyanígy, és utána nekem írnak egy ilyen kérdést, akkor arra egyértelműen azt tudom válaszolni, hogy "Figyelmetlen voltam, nem néztem hogy mennyi az allinje, csak az allint láttam ezért dobtam a rossz lapomat.", de azért mert utólag megnézve egyértelműen látszik, hogy ebben az esetben meg kell adni a +70-et, még akkor is ha csak hobbijátékosok vagyunk és a matek minket nem érdekel, ezt józan paraszti ésszel is lehet látni.)
De nem lehet elvonatkoztatni a dobás helyességétől vagy helytelenségétől, mert vagy azért dobtad, mert Te úgy gondoltad az a helyes lépés, és utólag is úgy gondolod, hogy jól döntöttél, akkor egy ilyen kérdésre megírod, hogy Te miért nem tartod ezt viccnek, és szerinted miért volt helyes a dobás. Vagy utólag rájössz hogy tényleg rossz volt a dobás, akkor azt is el lehet mondani, hogy akkor dobtad valamiért, de már látod hogy nem kellett volna dobni.
De Te egyáltalán nem foglalkoztál a beírt leosztással, és az arra reagáló kérdésből is csak annyit fogtál fel, hogy benne van a "csalás" szó, ezért rögtön felháborodtál és kikérted magadnak, mielőtt végig gondoltad volna, hogy miért is lett ez a kérdés feltéve.
(Azért nem véletlen, hogy a sok hozzászóló közül egyedül zsaaaaa ír egy gondolatot a nem megfelelő reakcióról, de ő sem esik neki Signnak hogy esetleg milyen bunkó volt.)
Talán a lényeg, hogy nem kell minden hozzászólást véresen komolyan venni és nem kell azonnal kesztyűnek látni az elénk hulló falevelet. (Én a másik topikban szándékosan meg akartam bántani Bigcilut, de ő ahelyett hogy nekem esett volna érte, csak mosolygott magában rajta, amivel engem sikeresen felidegesített, hogy még megbántani sem tudom. :))
Az meg hogy kiabálással kérsz bármire, az semmiképp sem lesz hatásos. Amíg úgy érzem reagálnom kell valamire, addig reagálni fogok. (Majd én eldöntöm, hogy vagyok-e elég okos, hogy abbahagyjam.) Ez a topik meg pont arra való, hogy terheljük bármivel.
- hg66: "Ne kapd fel a vizet Peti! Ez nem az, amire gondolsz:)))" - BadBoy65: "Peti, ezt a kijelentést nem kell szó szerint olvasni." - Sign: "Három kivétel lehetséges. Nem figyeltél, hülye vagy, vagy csaltál. Válassz közülük. " - ivanandras: "De én mondtam Krisznek, hogy bennem fel sem merül a csalás gyanúja." - BadBoy65 újra: "Szerintem, aki tud olvasni a sorok között az nem hihette komolyan azt, hogy Sign csalással vádolt volna meg valakit ebben az esetben." - Pillangó: "Senki sem vádolt és rágalmazott csalással" - Lajos71: "Peti nem vagy csaló , csak nem jól értelmezted a fiatal játékosok eszmefuttatását."
Valamit ti rosszul értetek, nekem nem a dobás vagy nem dobás kiértékelésével van a gondom. A gondom az, hogy személyemmel kapcsolatban elhangzott egy mondat: "mi ez vicc, vagy csalás" na én erre a mondatra reagáltam a kelleténél keményebben, ami számomra hibának róható fel! De ezt az idézet mondatot nem nagyon értékelte még senki. Elismerem aki leírta már többet tett le az asztalra mint én, de nem hinném hogy a több munka mindenre feljogosítja. Ő sem tévedhetetlen, a stílussal sértett meg, ahogyan minősítette a játékomat.
KÉRLEK TITEKET MINDENKI MAGÁBAN ÉRTÉKELJE A FENTI MONDATOT ÉS A REAGÁLÁSOMAT. KÉREM TOVÁBB NE TERHELJÜK EZZEL A TOPIKOT!!!!!!!!!!!!
"Az elmúlt 24 óra beírásai közül egyedül a Peti beírásaiban van kritizálni való stílus és személyeskedés."
Sajnos ez már megtörtént, nem tudunk vele mit csinálni. Én nem haragszom rá, a legjobb családokban is megesik az ilyen, szóval én megbocsátottam. Gondolom már ezerszer meg is bánta, amiket mondott.
Aki régebben figyeli a topikot tudja,hogy ritkán folyok be az itteni vitákba.Most viszont le vagyok döbbenve néhány hozzászóláson.Valóban azért nyitották ezt a topikot,hogy akit érdekel elemezhesse a leosztásokat.Ami szerintem abból áll,hogy szerintem ezért és ezért játszotta meg jól vagy rosszul.Nem abból,hogyha valaki szerintem rosszul játssza meg az vagy hülye vagy csaló stb.Szerintem ez már kritizálni való stílus,és ha valaki kikéri magának nem annak kéne neki esni,meg azoknak akik nem a mi véleményünket osztják.Ebben a helyzetben szerintem se volt a legjobb megoldás a dobás,mert preflop még a AA se mehet biztosra a 2 3 ellen se a 70-es megadás lényegesen nem erősített,gyengített volna senkit,Én így látom és még ha lenne is valami véleményem az illetőről megtartanám magamnak,mert az én józan paraszt eszem szerint ez a normális,de lehet az egyetemen ezt nem így tanítják.
Ui:A félreértések elkerülése végett nem Pillangóra vonatkozik,csak a "Az elmúlt 24 óra beírásai közül egyedül a Peti beírásaiban van kritizálni való stílus és személyeskedés." hozzászólása miatt szántam rá magam az írásra.
Biztos ,hogy akkor is ő nyerte volna meg mert megadta volna mindenre és ő nyerte volna meg.
De Ivánom nagyon is igazad van a 70 nem megadás az nem ,hogy hiba volt hanem butaság. Eszerűtlen döntés abban a pillanatban ,( igaz ez volt jellemző majdnem mindig)
Mikor ővolt a kisvak 100-200 nál 10-6 ra flopp elött 400 at emelt azis eszetlen volt de nyert vele:-)
Ezek szerint ha a következő leosztásban nem 670-2330 a zsetonarány (a Te szemszögedből), hanem 740-2260 (ha megadja a +70-et és Te nyered azt a leosztást), akkor nem nyerte volna meg a következő leosztást??
Mindenkit felvettem,csak nem mindenki jelezte vissza,eddig akivel játszottam én kerestem meg!!!! Természetesen ha fent vagyok,árgus szemmel figyelem a fennlévőket. Erről ennyit.
Bocsánat, néhágy észrevételem nekem is lenne , ha lehet:-)
1. Peti nem hibázott sőt végül öt igazolta a dobás mert a következő leosztásba megis nyerte a partit. Igaz kissé szokatlan volt aza stilus amit játszott de a pokert 5 lapra játszuk és a ríver után van álltalába nyertes tehát ismét nem hibázott mikor bármire bement és nyert.
2. Zsaa nemtudom te milyen partit néztél( mert attól még hogy nem köszöntél be nekem végig nézted / igaz nem kötelező csak hát ez a minimum szerintem./vagy nállad milyen lapokat mutatott a gép , "de mindig a jobb lapok a másik játékosnál vannak." ez ebben a formában megint nem fedi a valóságot. Mert kérdem én mi a jobb lap flopp elött a QQ v 10 6 . Teljesen mindegy ha riverre a 10 6 nyer.
itt a jobb lap a másik játékosnál volt mert ő nyert vele. És ahogy Bad is irta csak dobtam meg dobtam mert Peti emelgetett állandóan:-) ha meg bementem akkor nem volt szerencsém. Az hogy segitséget is kaptam kivülről? ugyan kitől Badtól annak örült volna ha kikapok:-)) Meg nemkell nekem a Bad segitsége egyedül is kitudok kapni :-))
Zsaa miért vagy elfogult ennyire???????????? lehet másik meccset néztél:-))
3. Eggyáltalán nemakarom Peti játékát kritizálni , "sőt" neki is megvan a saját játékfelfogása a pokerről és azt játsza abba bizik abba hisz, az eredmények meg őt igazolják ..eddig. Ezért szép a poker.
4."Az rendben van, hogy azok, akik értenek a pókerhez, próbálják "oktatni" az igazi amatőröket, vagyis a bajnokságban résztvevők nagy többségét. " Ezzel eggyetértek
és szeretek énis tanulni akitől lehet.
5. Hibásnak érzem magam ,hogy ez a szituáció eggyáltalán előfordulhatott de erről csak én tehetek egyedül meg Peti.
Bántószándék nélkül ,Peti is olyan játékos ( vannak még egy páran)akik ha 5-10 % esélyt is látnak a lapukban mert ugye jöhet a sor vagy a szin vagy leesik valami vagy biztos blöfföl megint az ellenfél elvet valják, és ha nem tudjuk kiemelni akkor megadják és tényleg leesik valami. Tehát megérdemlik ,hogy nyerjenek.
6.Amúgy Bad hozzászólásai tényleg felkavarják az állóvizet, néha számomra is furákat és érdekeseket ír . De lehet neki van igaza , mint ahogy Pillangónak is meg Signek meg néha Ivánbandinak is.
7. Peti nem vagy csaló , csak nem jól értelmezted a fiatal játékosok eszmefuttatását.
Ja és még annyit, tudom hogy BB34 is hasonló gondokkal "kűzd", mindig azokat látja fenn, akikkel már játszott, több helyre küldött üzenetet, eddig válasz nélkül. Akinél meg a "gép megy" eddig még nem ért rá.
Senki sem vádolt és rágalmazott csalással (Rágalmazás: BTK. 179. §), de a Te orrlenyomós mondatod már beleférhet a zaklatás fogalmába. (Zaklatás: BTK. 176/A. §)