Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Örülök, hogy tetszik! A honlapomon a jövő héten lesz róla anyag. Azért a 19-es, mert ez volt itt nálunk akkor, amikor lementem körbefotózni egyet az állomásra.
Igen, egy rejtett tároló jó lenne neked! Főleg ha egy hurok is lenne benne, mert akkor az "A"-ból "B"-be tartó vonat némi láthatatlan várakozás után, "B"-ből vissza érne "A"-ba, mint a valóságban. Ez által elmúlik a "kisebb" pályák hátul ütője, a "dilikör" jelleg.
Ebben teljesen egyet értek veled. Ezért is írtam hogy egyenlőre... :) Én sem 3 nap alatt szeretném összerakni az asztalt. És valóigaz a vaterán is néha lehet lőni nagyon jópofa áron nagyon jó kis váltókat. Mindenesetre még csak tervezés stádiumban járok, ezért is vártam az ötleteket. A rejtett pályaudvar pedig nem rossz. A többin még töröm az agyam kicsit, hogy tetszik-e. Az biztos hogy többet lehetne tolatgatni a pályaudvaron az István féle megoldással.
Hitelt nem vennék fel, de egy projekt tervezése és megvalósítása mind időben, mind "térben" szakaszolható. Ha bedőlsz a "kanyarba" és abból indulsz ki, hogy most csak ennyi váltóm van, akkor később nagyon csalódott lehetsz.
Mikor beszéltünk arrkor én még nem láttam a modellt de szerintem nagyon jól néz ki. Ha tényleg 2000 Ft alatt megkapod darabját mindenképpen jó ár hiszen 4500 Ft körül láttam hasonlókat a HO-Ki-ban, ezt azér sokaltam. A vitrinnek padig találsz helyet.