Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
"Ha megszólal a pacsirta" Üdv! Hamarosan indul a szezon.Kertem túlszaporodott palántáit kínálom eladásra.Fehér eper (pineberry) és hagyományos paraszt eper palánták eladók.Fehér200ft/db,hagyományos eper 50ft/db áron. https://gigikertje.wordpress.com/2014/07/16/feher-eper-pineberry-palantak/
Pár éve vettem v.terán v hasonlón, nálam magot még sosem nevelt, de tavasszal általában tudtam a friss hajtásokból gyökereztetni. Meg kell várni, hogy hajtson.
Goji bogyót és Kínai schizandrát (Életbogyót) én is keresnék, cserébe gyümölcsfa oltóvesszőt, saját oltványt, netán vadfa csemetéket stb. tudok felajánlani, esetleg b. határok között fizu, posta természetesen, bármilyen kisebb példány szóba jöhet, próbaképpen.
Hali, cseresznye oltóvesszőket cserélnék, cserébe vagy másfél tucat körte oltóvesszőt tudok felajánlani és még néhány más egyebet, pld. ízletes nyári almákat, Stanley szilvát stb.
Keresek tehát:
Szomolyai fekete, Carmen, Alex, Katalin, Regina, Linda, Van, Stella, Sunburst
fajtákat, vagy más egyéb is érdekelhet, pld. sárga és a fekete fajtakörből.
Körték:Hardy vaj, Bosc Kobak, Clapp kedveltje, Kieffer, Nyári édes fajták, Serres Olivér stb.