Sügér! kérlek másold ide be, hogy hol sértettelek meg az elmúlt 6 hónapban itt a topikon? milyen bántó beírásom volt a túra résztvevőire? Mivel sértettem meg az index szabályzatát?
azt arulja mar el vki. h. attol h. vki melyik portalon van regisztralva. melyik hajotepitette vagy nem. melyik hajos osszejovetelre megy vagy nem...lesz jo vagy rossz ember barat vagy ellenseg. miert kell allandoan megosztani kasztokat generalni. ellenseget keresni. barmelyik csoportoditas kirekeszto es nem kolcsonosen kizaro halmazokat kepez. semmi ertelme az egesznek. par ember onos sertodottseget probalja raeroltetni az egesz tarsasagra. lepjunk mar ezen tul. lassuk mar at ezt a szandekos rombolasi szandekot kulonben sosem lesz beke es demokracia. ez igy hatalmi harc ami allando konfliktust hoz mibdenkire
Én is ott voltam a találkozón,és akik ott voltak,azoknak bizony bántó a beírásotok. Tudod! Emberileg! És már kimeríti a piszkálódás tárházát,amit még a végén a találkozón résztvevőkre kennétek. Ez az index szabályzatával nem egyezik meg.
miert. lusta vagy a cimjegyzekedben megnezni? a mai napi hozzaszolok mindegyikevel beszeltem mar telon. talalkoztam szemelyesen vagy epp leveleztem. tudom h. tamadas jo vedekezes. ..
Sügér Téged senki nem hergelt. Nem kéne okot keresni a balhézásra. Még a komment sem volt bántó és nem is Neked szólt. A kommentet még nem tiltotta meg senki itt az indexen.
Tudtommal Doki minden évben elmegy a Haka sírjához, csak nem veri nagydobra. A túrán az ismert okok miatt nem akart résztvenni. Nem kéne ezt a témát tovább kommentálni.
Akár el is mehetek ! De a vízimentő fotói között a második fotón én ezt láttam arról én nem tehetek ,hogy a kamera az "objektív" . Nem kell leszegett fejjel létezni egy hajós találkozón De mikor a esemény elhunyt névadójára emlékeztek akinek emlékére létrejött a túra no akkor talán nem kéne vigyorogni, nyelvet nyújtogatni . Szerintem . üdv doktor4
milyen szep lenne, ha egyszer meg tudnad allni manipulalasi celu piszkalodas nelkul es nem ellensegnek beallitani a lecsos tortenetet es azt aki nem szallt ki belole
Köszi Lacikám! Igaz lehajóztunk és vissza, de a csapat nélkül a sietség miatt. Kis 5-ös honda olyan szuper volt, hogy nem bírta a tomosod a tempót :-)))
Viszont vasárnap pár órát hajóztunk a Dunán Paksnál, nagyon jó volt a víz. Egy pillanatra hagytam el a helyemet, erre az asszony elfoglalta egyből.