Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.08 0 0 26956

Üdv!

Beállítások-Általános-Kedvenc úticélok megadása

itt már van átnevezés,és címváltoztatás is.

Előzmény: Wucyka (26955)
Wucyka Creative Commons License 2009.08.08 0 0 26955
Sziasztok! _Nemrég kaptam egy mio c720-ast és lenne egy problémám, mégpedíg az hogy az előző tuljanak a kedvencekbe be volt írva a munkahelye és az otthoni címe, és akárhogy akarom megváltoztatni ezeket a saját adataimra nem tudom. Csak újratelepítéssel oldható meg ?
A választ előre is köszönöm akárki felel.
Schaf Creative Commons License 2009.08.07 0 0 26952
http://www.pdacafe.hu/friss-hirek/elerte-a-csodhullam-a-navigacios-piacot.html
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.07 0 0 26947
Hát jó...

Akkor leírom, hogy nekem, hogy jött össze a dolog ...

De mielőtt belekezdenék, felhívom a figyelmeteket, hogy ha valaki téglát, vagy elemlámpát csinál a készülékből semmiféle felelősséget nem vállalok érte!
Az alábbiakban leírtak megtalálhatók az alábbi linken, fordítás :stire
Itt a link, hol lehet okosodni : <a href="http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=111274&whichpage=4" target="_blank">Az eredeti Fórum linkje</a>

Szükséged lesz egy korábbi Firmware-re, amit innen szedhetsz le: C520_EEU_ROM_R02.zip

Továbbá kelleni fog ez is (progi amivel a FW-t felrakod a GPS-re): galin_Upgrade_Mio.zip

Ha lent van minden írd át az alábbi fileokat:

A "Mantas405A43_EEU" mappában, nyisd meg az "auto.mscr" a jegyzettömbben, és írd át az alábbi fileokat:
erről:
# start exe
RunWait ("Storage CardUPGRADEw_coredllUPGRADE_APP_.exe")

erre:

# start exe
RunWait ("Storage CardUPGRADEw_coredllcupgrade_app_.exe")

ugyanígy "OSCAR91A_EEU" mappa, auto.mscr file-ját.
"Storage CardUPGRADEw_coredll" tartalmazza a "cupgrade_app_.exe" filet.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. töltsd le a galin_UPGRADE_MIO_19Jun09.zip és C520_EEU_ROM_R02.zip fileokat
2. csomagold ki őket
3. Másold az SD gyökerébe a galin_UPGRADE_MIO_29Jun09.zipSDCard (olvasd el a doksikat az alábbi mappában 'documents')
4. (PC-vel NEM összekötött GPS-en) Hardware RESET
5. (Miután bekapcsoltad a GPS-t) tedd be az SD-t
6. Miután elindult az alkalmazás (az amelyiknek 2 gombja van) nyomd meg a SuperUser gombot
7. Nyomj Yes-t minden alkalommal, amikor kérdez (ha unlockolni akarod az UBOOT-ot)
8. Ha kiírta, hogy az unlock rendben van csinálj egy Hardware RESET-et
9. (Ha benne van az SD a GPS-ben ... (és legyen is benne ...) bekapcsolás után egy kék képernyőt fogsz látni (ezúttal ez egy jó dolog) a menüben lépj a 'wince upgrade' -re
Lépkedés a menüben (lefelé ... csak lefelé lehet) egyszer nyomd meg a bekapcs gombot (kb 1 sec-ig) A belépéshez pedig tartsd nyomva kb 2-3 sec.-ig. (De ne tovább, mert akkor reseteled a készüléket)

A menü amit látni fogsz a kék képernyőn:

Mantas_415A44320_UT_R16_0913 MLC 1G
0 = WinCE Upgrade
1 = GPS Tools
2 = BT Tools
3 = UBOOT Upgrade
4 = Memory Tools
5 = Other Tools

Ha belépsz a "WinCW Upgrade" menübe, az alábbi lehetőségeket fogod látni:
0 = WinCE by SD/MMC (format)
1 = WinCE by SD/MMC
2 = WinCE by USB (format)
3 = WinCE by USB
4 = Exit

10. lépj be a 'wince upgrade' -be, azon belül a 'wince by USB' ha meg akarod tartani a My Flash Disk tartalmát, vagy a 'wince by USB (format)' ha formázni akarod a készülék 1Gb-os ROM-ját is.
A kiválasztáshoz ugyanúgy nyomd meg a bekapcs gombot 2-2 sec-ig.... válaszd ki a frissítés típusát (formázással, vagy anélkül, döntsd el). Ha akarod akkor formázd le nyugodtan (De mindenképpen legyen meg az eredeti CD-d ... :) )
Leszedheted innen:
http://www.lcp.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=lcp_flypage.tpl&product_id=32&category_id=2&downloadPage=1&option=com_virtuemart&Itemid=12&Itemid=13

11. Kösd össze a GPS-t aPC-vel (az USB kábellel)
12. A PC talál egy új Hardware-t ... kézzel telepíted a drivert az alábbi mappából: galin_UPGRADE_MIO_29Jun09.zip PCSEC_SOC_driver (nálam ez volt a jó) (ha ez nem tetszik neki akkor próbáld meg a másik mappában található drivert galin_UPGRADE_MIO_29Jun09.zip PCSEC_SOC_driver_other)

13. Telepítés után a GPS-en a legalsó sorban látható lesz, hogy kapcsolódik a PC-hez
14. indítsd el a DNW.exe -t a galin_UPGRADE_MIO_29Jun09.zip PCDNW mappában
20. Csekkold le a progi fejlécében, ezt: "USB : OK" ... Ez arra utal, hogy a progi látja a GPS-t
21. Lépj be az alábbi menübe: USB Transmit Transmit Transmit ... kikeresed a winceimg.bin filet (amit előzőleg letöltöttél, és kicsomagoltál)
22. Várj ... kb 1 perc alatt végez a frissítéssel. HA kész nézd meg a GPS kijelzőjét, ha látod rajta a RESTART feliratot akkor végzett a frissítéssel.
23. Nyomd meg a bekapcs gombot kb 12 sec.-ig. (ezáltal csinálsz egy Hardware RESET-et... de ne kapcsold be a GPS-t)
24. Vedd ki az SD-t
25. Húzd ki az USB kábelt a GPS-ből.
26. Kapcsold be a készüléket (12 sec.-ig bekapcs. gombot nyomni)
27. Az L C P-től letöltött eredeti Firmware-el mégegyszer frissítsd a készüléket.
(Kicsomagolás után rákattolsz a MioDVD-re - Magyar - Firmware frissítés

Ha mindennel készen vagy kapcsold ki a készüléket (HW RESET), SD-t tedd be, Bekapcsolod és az előugró ablakban állítsd vissza normalUSER-re az ablakot, ugyanis ha nem tezsed akkor minden egyes SD kártya behelyezésénél kék képernyővel fog indulni a gép!

Köszönet/Thx to g_alin -nak!
topeca Creative Commons License 2009.08.07 0 0 26946
Sziasztok!
Kezdem hinni, hogy csak Nekem vannak problémáim...:) Képtelen vagyok kommunikációra bírni a c520-at a számítógéppel, mely egyszerűen nem ismeri fel. Minden progit telepítettem, de ennek ellemére nem műxik! Mit kellene tennem???:)

köszi
topeca Creative Commons License 2009.08.07 0 0 26945
Sziasztok!

Ismételtem segítséget kérnék. Nagyon hiányolom a panelről a "hangok némítása" ikont. A C520 (MioMap v3.3) felhasználói kézikönyve említést tesz a "létezéséről", viszont lövésem sincs, hogyan lehetne a panelre odavarázsolni. Előre is köszi!
sponge446 Creative Commons License 2009.08.05 0 0 26940
Elbuktad, nem lehet visszaállítani.
Előzmény: Törölt nick (26939)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.05 0 0 26939
Sziasztok!

Kellene némi segítség!
Adott egy Mio C520, frissítve lett a MioMap 2008-ra.
Mindenképpen vissza szeretném tenni rá az eredeti Software-t, mert ez az uj egy nagy rakás ****!
Valakinek van valami tapasztalata ebben?

Biztos megoldható valahogy...
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.05 0 0 26938
Sziasztok!

Cserélt már ki valaki közületek mio C520-ban akkumulátort? Pontosan hogyan kell? Segítsetek légyszi.

Köszi
Mcrae5 Creative Commons License 2009.08.03 0 0 26935
Szerintetek ez jo C710-esre is?

Itt egy új Mio v3.3 versio.
Meg még működik is. A Poik száma ismét rengeteg!!! A BT behívható. Névjegyről térképre navi szintén jó!
A probléma: vatiDay, vatiNight nem műxik!!!
Minden egyéb szerintem ebben javításra került.
Élvezzük c520-on és c720-on is.
http://www.szivacs.net/mio/bella.zip
Csak a miomap.exe és a miomap.exe.id file-t kell cserélni.
Előzmény: Törölt nick (26907)
topeca Creative Commons License 2009.08.03 0 0 26934
Nagyon köszönöm!!!
Előzmény: Törölt nick (26932)
Playerka Creative Commons License 2009.08.02 0 0 26933
Sziasztok!

Srácok van-e itt valakinek LCD, ill. érintőképernyő szerelési tapasztalata? Konkrétan Mio C520-hoz kellene segítség.
Az is érdekelne, ha valakinek volna halott Mio C320,520,720 készüléke, mert szükségem volna a kijelzőjére...
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.01 0 0 26931
térképek feltöltve  minden 100- as  köszönöm szépen
topeca Creative Commons License 2009.08.01 0 0 26925
Szia Gyurci!
Feléd intézném kérésem, kérdésem... Kaptam ajándékba egy c520-ast Mio Map v3.3 progival (2007.05.18.) kelet-európai térképpel. Nagyon tetszik, de bánatom, hogy frissítésre szorulna a térképe. Ha egy mód van rá, nem szeretném Moov-ra cserélni. Mint alternatív lehetőség, írtad lent a TopMap Kft. Magyarország és Kelet-Európa frissítését. A leírtak alapján az SD kártyát csak be kell helyeznem és ennyi? A Kelet-Európa térképszoftver frissítést 3.5 collos LCD készülékekhez írja a honlap (www.navigalj.hu/index.php?page=hir&az=463), a c520 pedig 4,3"-os. Ez nem jelent problémát? Sajna nem értek hozzá = kezdő vok a téren. Segítséged előre is köszönöm!
NTRTM Creative Commons License 2009.07.31 0 0 26924
Hello URAK!

Tudna-e valaki segíteni abba, hogy van egy c720 unk és ha rádugom a gépre, kiírja hogy az usb eszközt nem lehet felismerni:( . Van valami driver hozzá? Én nem találtam semmit.
Ami furi hogy volt olyan hogy látta a gépem a meghajtókat(c720,memoriakártya), de most nem.
Előre is köszi.
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.31 0 0 26922
Köszönöm Gyurci !
Előzmény: Törölt nick (26921)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.31 0 0 26919
Bocsánat, valószínüleg nem pontosan fogalmaztam.A c720-asom még eredeti állapotában megvan,ha jól gondolom, mert a frissítést SD kártyán küldték, és arról is fut, így nem kellett telepíteni semmit.
Előzmény: Törölt nick (26917)
littlejohnny Creative Commons License 2009.07.31 0 0 26918
A C250-es topicban is hasonlo cipoben evezunk. Es akkor igy probaljon meg az ember nem warez cuccokkal hasznalni barmit is... :( Megveszem a "gyari" frissitest, aztan annyi a kutyunek... :(
Előzmény: Törölt nick (26915)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.30 0 0 26915
Hát igen a technika fejlődik, ezt értem,de amikor megvettem a c720-ast elég jó készülék volt, nagy tudással, és sok igérettel(frissítés).Megrendeltem az "ingyenes" frissítést, de minek.Most ott tartok, hogy van egy mesterségesen lebutított készülékem. Valószínüleg megpróbálkozom a lentebb írt megoldással, az még is csak hivatalos, csak azt nem tudom mi lesz később. Lesz frissítés, vagy új készülék?
Előzmény: Törölt nick (26913)
dityo Creative Commons License 2009.07.30 0 0 26914

Köszi Gyurci!  :o)

És olyan van ami nem IGO alapú?

dityo Creative Commons License 2009.07.30 0 0 26911

Hello!

Nem tudja valaki megmondani nekem, hogy honnan tudok szerezni MIO C720-ra friss térképeket??

A választ előre is köszi!!

Törölt nick Creative Commons License 2009.07.27 0 0 26908
Szia!

Köszi szépen.

Üdv
Attila
Előzmény: Törölt nick (26907)
klepi Creative Commons License 2009.07.24 0 0 26904
Helló!
A probléma nem oldódott meg, a gép ugyanúgy kikapcsol kb 10. perc múlva. Ezt a problémát megírtam a mionak és ők adtak egy vs.bin fájl nevű "valamit" ezt kellett rátölteni az SD kártyára, de ezzel sem működik rendesen. Egyébként is a régi térkép jobban tettszett ez egy nagy ....!
Előzmény: Törölt nick (26903)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.24 0 0 26903

Sziasztok!

Mivel nekem is c720-am van, élég sokat olvasgattam a témával kapcsolatban, de mint mondják a jó pap is ... .Csak menet közben rendetlenkedett az új kártyával, vagy más jele is volt annak, hogy nincs minden rendben?Mikor volt frissítés fent?Úgy látszik erről én is lemaradtam.Remélem azóta már megoldódott a problémád, jó lenne ha okulásként leírnád a tapasztalataidat.

Előzmény: klepi (26901)
klepi Creative Commons License 2009.07.21 0 0 26901
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Az LCP háztól házig szolgáltatását vettem igénybe, mert a c 720 készülékhez adott SD kártya menet közbe lefagyott, nem ajánlotta fel az újratervezést, ezért javításra szorult.
Gondoltam, hogy szakemberre bízom, mivel nem értek hozzá.
2009. június 24-én elszállították a készüléket, ami a mai napon megérkezett.
A javítást azonban nem végezték el, mert szerintük rátöltötték a frissítést. A verzió szám jelenleg 1.0., így nem értem, hogyan töltötték rá.
Kérdezném, hogy valaki lementette e a honlapról elérhető frissítést, mert jelenleg már nem található fent.
Szeretném a véleményeteket kikérni, hogy mit tegyek.
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.20 0 0 26896
Bocsánat elfelejtettem mondani, hogy autós töltőről beszélünk.
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.20 0 0 26895
Helló, ha valakit érdekel egy gyári Mio USB töltő, írjon. Ára: 4500 Ft. Köszi
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.15 0 0 26876
Sziasztok!

Régebben mondta itt valaki hogy mio c520-ba akármekkora sdhc kártya tehető mert kezeli. Ez igaz? Vagy milyent vegyen az ember ha 8 v 16gb-osat akar? Boltosok szerint csak a sima sd-t kezeli. Nem akarok 10 ezret kidobni az eblakon. Mert akkor inkább megveszem ezt:

SD memkártya

Ez tuti jó lenne hozzá igaz? De a legjobb az lenne ha egy 16gb-osat is vehetnék hozzá az elég lenne mindenre.
dwelablack87 Creative Commons License 2009.07.06 0 0 26870
Hi,

tegnap volt 1 éves :) MediaMarktban vették, és LCP-től van. A visszaállítást megcsináltam, egyenlőre nem produkálja a hibát.

A frissítésre visszatérve. Ezekhez nem jár valami ingyenes frissítés? Legálisan van rajta minden. Esetleg valami olyan legális frissítés ami kicsit költségkímélőbb? Ez a topmapos dolog ~7k.
dwelablack87 Creative Commons License 2009.07.05 0 0 26867
Sziasztok,

bocs az idétlenkedésért, kicsit fű vagyok a témához :)

Nemrég kapott a család egy MIO c720b-t ajándékba... Azt nem kérdezem meg, hogy kinek mi a véleménye róla, mert ajándék volt, úgyhogy ez van :)

Következő kérdésem volna:
Párszor lefagyott a szoftvere, sajna most sehogyse tudom elővarázsolni a hibaüzit, de valami olyasmiről szólt, hogy nem tudott betölteni valamit, aztán újraindult! Tök random szerűen dobja, ha térképet nézegetek, ha útvonalat szerkesztek...

Ezt egy szoftverfrissítés megoldaná szerintetek? (mondjuk amiatt is aktuális lenne, hogy az M0-s keleti része is benne legyen) Hogy tudom a legegyszerűbben megoldani? Megvan minden papír hozzá.

Köszi,
Üdv,
Gy.

ps.: ja igen, az a "b" mit jelent a végén?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!