Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Egy kérdésem lenne a T. Úri társasághoz! iPhone-os Primo kiegészítői között 25 euróért kínálnak TMC csomagot, ami viszont valamiért nem elérhető az áruházban. Valaki esetleg fel tudna világosítani ennek az okáról?
Igen, ezt ígérték. Csak azt nem ígérték, hogy mikor és milyen sűrűn fogják ezt megtenni! Lehet, hogy 1 évben 4x, meg az is, hogy 4 évente 1x. Ha (térkép)frissítés érkezik hozzá, azt az áruházban fogjuk látni.
2014.12. a térképszerkesztés lezárásának a dátuma
(150202) a térkép felhasználók felé kiadásának a dátuma, ergo ez a két adat egy és ugyanaz.
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy Szülinapp hoz hogyan lehet letölteni a térkép frissítést. Az áruházból lett letöltve. Előre is köszönöm a segítséget.
Leírom szóban: az Oktogon felől haladtam a Teréz körúton és úgy akart balra fordítani a Király utcára, hogy előtte be jobbra a Dohnányi Ernőbe, majd kétszer balra. A probléma az, hogy a Dohnányi durva régóta le van zárva a végén, nem is egyirányú, ahogy a képen mutatja, hanem zsákutca. Ritkán járok arra, vakon engedelmeskedtem Moha bá hangjának. :-(
Pontosabban, sorompóval van lezárva, a közönséges földi halandó (mint én) ott nem jut át, hacsak le nem győzi a Fekete Lovagot. Vagy azt az öreg homeless faszit a három hülye kérdésével, vagy az a Halál Hídjánál van?
Teljesen alap Szülinapp telepítés, nem állítottam semmit, az engedélyezett időablakban tettem fel, most nem tudom, milyen verzió.
Amikor a képen jelzett ponton be akart balra fordítani, komolyan fontolóra vettem, hogy törlöm az egészet a pettyesbe. Azóta sem használtam. Ha van 3G, ott a Waze, kész. Kérem kapcsojja ki.
Amikor megjelent a Szülinapp, akkor még működött. Toltam is vagy 20 javítást. Ráadásul volt benne jó néhány olyan is, ami a ITT térképen már régen jó volt. Akkor kicsit nagyot néztem, hogy a "hazai térképgyártó" le van maradva.
Ez a topic 2006-ban a 30 ezres igo megszuletesekor nyilt. Kesobb csatlakoztak a 70 ezres felhasznalok (SD). Belatogatnak 80 - 100 - 120 ezres kutyutulajok is!
A számlán szerepel, hogy kaptál hozzá navigációs programot?
Ha igen, máris megnyílik előtted a lehetőségek tárháza.
Ha nem, akkor teljesen egyértelmű az eredete!
OFF
Kérdezhetek valami személyest? Te mit szólnál akkor, ha az elvégzett munkád után a főnököd nem adna fizetést? Gondolom nem örülnél és kivernéd a balhét. Mit gondolsz, hogy a program készítők (Navngo) és a térképkészítők (NAvngo, ITT, TT) dolgozói nem érdemlik meg az elvégzett munkájuk után a fizetésüket? Mielőtt válaszolnál, gondold végig! Ha mindenki lop, akkor Neked is jogod van hozzá?