Keresés

Részletes keresés

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.05.30 0 0 1312

Szexi képek a fox.com -ról:

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.05.30 0 0 1311

Én még az ilyen szemét faszfejségeit valahogy jobban viselem, mint azt, hogy kirúgta Chase-t, azon egyszerűen nem tudom túltenni magam.

Egyébként nekem a kellemes vérfrissítés az lenne, ha össze kéne állítania egy új diagnosztikai csapatot, 2 új emberrel, és Chase-t muszáj lenne visszakönyörögnie. Különben Cuddy hozza az ostort vagy tudomisén.

Előzmény: BBlooming (1310)
BBlooming Creative Commons License 2007.05.30 0 0 1310
azért az sem volt súlyos, ááá, amikor House kijavította a pasi angolját... akkor bele tudtam volna rúgni--. Hi Greg, de egy szemét f*szfej vagy.
Előzmény: Candy Perfume Girl (1309)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.05.30 0 0 1309

Ez a kirúgás-sorozat volt a legnevetségesebb, amit eddig beletehettek...

Ugye? Annyira béna és erőltetett volt az egész, egyszerűen nem értettem, minek csinálták, nem érzik, hogy ez mennyire színvonal alatti nekik?

De közben már jött a hír, hogy mindenki le van szerződtetve a 4. évadra is, szóval no worries, a stáb nem változik...de ez sejthető is volt, csak akkor meg megint felteszem a kérdést századszorra is, hogy MINEK?

Ha igazán fel akarják rázni a dolgokat, hogy minden más legyen, de a szereplők maradnak, akkor variálják kicsit át a szerepeket, mondjuk legyen Chase a diagnosztikai csoport vezetője, Wilson, Foreman és House a Ducklingjai, Camera meg mondjuk menjen el kórjházi takarítónak vagy szocmunkásnak, ez az utóbbi mennyire illene is hozzá. :-O Cuddy természetesen maradjon főnök, ezen a pozíción semmiképpen nem szabad változtatni.

Előzmény: BBlooming (1308)
BBlooming Creative Commons License 2007.05.30 0 0 1308

Báázzegg így köll ám abbahagyni!!!:P

Tiszta hülye rész volt, és fel tudnék rúúúgni valakit, hogy a rész kulcsmondata az: I miss You lett...

Viszont cuki volt Hernandez, vagymivoltaneve- de minden egyéb. Böööeh. Ez a kirúgás-sorozat volt a legnevetségesebb, amit eddig beletehettek... de főleg Chase-é. Annyira benne volt a levegőben, hogy House most NEM fog jól kijönni a dologból, NEM ér el azzal semmit, hogy bastard.

Jajj Cameron meg no comm már tényleg!

De Wilson ismét édes volt, viszont House szerintem már extramód kötsög és elszállt lett az évad végére... olyan, mint egy fékezhetetlen folyó, amit senki nem tud megállítani. A vége tetszett. A szivarozás cukiésdeszeretemafeleségemetéssoseadomfel pasival, és a gitár... :)))

Reméltem, hogy a bázi nagy csomagban nem Kamera küldte el magát House-nak. :PP

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.05.30 0 0 1307

Na jó, kimondom, Ez hatalmas csalódás volt. Annyira nem volt rossz, mint a No Reason (ami továbbra is a legszarabb epizód szerintem az egész sorozatból), de ez is nagyon gáz volt, csak ez máshogy volt rossz, mondjuk ki, gyenge volt. Nem hozta a szokásos színvonalat.

Mielőtt megnéztem volna, belefutottam egy olyan cikkbe, ahol Katie Jacobs azt nyilatkozza a fináléról, hogy "We are going to shake things up", hát sejtettem, hogy ez a House esetében sok jót nem jelenthet, és igazam lett. Egyszerűen nem illik a sorozat profiljába ez a dolog, főleg úgy, hogy közben a karaktereket elhanyagolják, és egy helyben topognak. Tökéletes példa erre ez a Foreman-es szenvedés, ami már 4 epizód óta húzódik, és egy centit sem haladt előre a dolog. A fináléban se. Akkor meg MIÉRT kell? Újabb szálakat csak akkor érdemes beleírni egy sorozatba, ha azzal haladnak is valahova. Meg az a Honey-s dolog. Ok, idegesítő volt a kiscsaj, de könyörgöm, volt bármi értelme is a szerepeltetésének? Az évad utolsó részeiben valahogy nagyon visszavett a sorozat, és ne, értem, miért. Tartsák már a színvonalat a francba is!

Ütős finálét akartak biztosan, de könyörgöm, egy iylen típisú sorozatnál ennek nem az a módja, hogy beleerőltetnek egy totál oda nem illő cliffhangert mert látványosan nem értenek hozzá. Mi a franc ez, hogy most az összes Duckling elhúz? Van ennek bármi értelme? Vagy szerintük van olyan rajongó, akinek ez tetszik?

Az, hogy kirúgta Chase-t, totál értelmetlen volt. Semmi előzmény, sőt, éppen mostanra érződött az, hogy megkedvelte, és kellőképpen értékeli, az epizód elején még vele vitatja meg a Foreman-es dolgot, jól kibeszélik Camerát (LOL egyébként), és akkor kirúgja...Cameron kilépése meg ugyanilyen értelmetlen. Most kellett nekik annyira ez a rohadt cliffhanger, hogy ennek az érdekében több szereplő is karakteridegen legyen? Ja, hogy máshogy nem tudták megoldani? Akkor ne csinálják!

Komoylan kezdem azt érezni, hogy David Shore és Katie Jacobs direkt rossz a sorozatnak.

Nagyon gyenge epizód volt, ajánlom, hogy kapják magukat össze a nyáron.

BBlooming Creative Commons License 2007.05.26 0 0 1306
:-)) Igen, ő lesz... hát möglátjuk... én bírom Kulkát, remélem, House-ként is brillirozik majd.
Előzmény: Pelle381 (1305)
Pelle381 Creative Commons License 2007.05.26 0 0 1305

Magenheim doki lesz House doki magyar hangja! he-he-he vélemények erről:

http://www.filmkatalogus.hu/forum-6472

BBlooming Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1304
hát ez az .... vazzzvazzz!
Előzmény: Cim33 (1303)
Cim33 Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1303
Most? Mit fogsz szólni októberig? :))
Előzmény: BBlooming (1301)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1302
Most nem volt, asszem az Idol finélé miatt, jövő héten lesz az uccsó rész.
Előzmény: BBlooming (1301)
BBlooming Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1301

Áh értem, szóval így lett vége.

De most szünet van? Or what? Már fent kéne lennie az új résznek, nem? *elvonási tünetek...*

Előzmény: Cim33 (1300)
Cim33 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 1300

Csak ennyi a vége. De előtte még jól megszivatja Foremant. Kíváncsi vagyok, mikor lázad már fel végre szemtől-szembe. :)

Előzmény: BBlooming (1298)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.05.18 0 0 1299

Kedd. Chase a keddekre emlékezteti Cameront. :-) De az annyira édes volt, ahogy duzzogva odavágta neki, hogy "kedd van" és "kedvellek". Akár hozzá is tehette volna, hogy bazdmeg. :-)

meg amikor Chase átment keménycsávóba ls megetette azzal a büdös kölökkel a hamburgert... :-)

Én bírtam ezt a részt.

Egyébként nézz fel a HQ-ra, most felkerült egy csomó nagyon szép Jesse és RSL kép, tetszeni fog! ;-)

Előzmény: BBlooming (1298)
BBlooming Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1298

ja :D Voltak benne jó részek, de én kicsit untam- lehet, hogy nem most, este kellett volna megnéznem, félkómában... az is jó volt, amikor Chase durcásan: És csütörtök van!  Ez a majom Cameron meg azért sem... hülye bula. :P Most már én sem bírom egy ideje! :D

Ez az egymásra mutogatás szenzációs volt, hogy ki fúrta meg Foreman interjúját... :D

De olyan furán lett vége, - ugye az volt a végén, hogy Greg kisétál a laborból és visszanéz? Vagy az én letöltésem szarakodott?

Előzmény: Candy Perfume Girl (1297)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1297

Én élveztem. Chase zseniális volt! Annyira tudtam, hogy akárki is fúrta meg Foreman interjúját, Chase rájön, ki volt az. És naná, hogy House volt! :-)))) Annyira tudom őket szeretni az iylen húzásaikért. ;-)

És úgy látom, mindenki utálta azt a büdös kölköt, de vessetek meg, én bírtam! Akkorákat röhögtem rajta...ahogy megmutatta a farkát Cameronnak... :-DDDD Az meg jól meg is nézte, néha annyira beteg ez az egész. :-)

Előzmény: BBlooming (1296)
BBlooming Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1296
Öh, ez a rész de béndzsa volt... vagy csak nekem? I hate this guy! :-DDDD
Cim33 Creative Commons License 2007.05.13 0 0 1295
Na, én is megnéztem végre. Bár a Wilson-House meccs jó volt, nem ez lesz a kedvencem. Remélem, ennél jobb résszel zárják majd az évadot. Tényleg, más csak kettő van hátra? :(
Mrs. Peter Pettigrew Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1294

Áh ez nem bizonyítja, hogy meleg! :PMajd pont Wilson ugrik rá egy páciensre! Öh.. várjunk csak... mintha lett volna már ilyen...:DD

A mai tv2-s részben Chase tényleg hiperszexi és hiperszép volt. :-) Olyan gyönyörű kék szemei vannak.... jáááj... ő nem akar BP-re jönni forgatni?:D

Előzmény: Candy Perfume Girl (1293)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1293

Na ez az! :-))) Komoylan, tök ugyanerre gondoltam én is, hogy majd most megkapjuk az áhított "hot Wilson sex" jelenetünket, tényleg helyes volt a csajszi, nem is nagyon zavarta, hogy Jimmy kacsingatott rá., már tényleg azt hittem, hogy na most....de nem, francba, ez tényleg buzz. :-) Na jó, nem is, ne legyen az.

De hogy édes volt, az vitathatatlan.

Amúgy nem semmi ez a sorozat, van 2 tipikus filmes klisé, amit nagyon utálok, mert szinte mindenhol elsütik, az egyik az "aranyos kutya", a másik a "valakit bedrogoztatnak és vicces dolgokat csinál", de itt valahogy mindkettő jól sült el, mert úgy oldották meg, ahogy sehol máshol nem láttam még.

Ja, és ma volt a TV2-n a Mistake, hát én úgy csöpögtem, hogy az már egészségtelen...Chase-re! :-D Basszus, Chase egyszerűen GYÖNYÖRŰ abban a részben, tátott szájjal néztem.

Előzmény: Mrs. Peter Pettigrew (1290)
Mrs. Peter Pettigrew Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1292
Szeretnéd? :D Áradozz Jimmyről, gyerünk! :P
Előzmény: Mrs Fred Weasley (1291)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1291
Am I invisible?
Mrs. Peter Pettigrew Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1290
Különben azt gondoltam egy röpke pillanatra, hogy azért hozták ki ezt az egészből, hogy Wilson most már tényleg csinál egy őrültséget és nekiesik egy csinos nőnek- lol, ezek szerint EZ még nem fér bele... a csajszi még csúnya sem volt, és ahogy pislogott Jimmyre, hhmm... szerintem sem ellenkezett volna sokat. Csak ciki, emlővizsgálatra ment  :DD
Előzmény: Candy Perfume Girl (1289)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1289
Jóóóhogy! :-) Én is arra gondoltam, hogy bázz mekkora lenne, ha itt és most nekiesne a páciensének, csaj lehet, hogy nem is ellenekezett volna... ;-)
Előzmény: Mrs. Peter Pettigrew (1287)
Mrs. Peter Pettigrew Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1288

Hát egen- Wilson egyszerűen minden megmozdulásával zseniális :DD

Pedig hogy utáltam Robert S.L-ot a Sok hűhó semmiért-ben. :-P Ott oylan nyálas volt... jááááj! Híróóó hírróóó...

Előzmény: Törölt nick (1286)
Mrs. Peter Pettigrew Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1287

Igen, a leszakadt fej is undorító volt, meg úgy az egész ebben a részben... böeh- néha annyira gusztustalan, (persze ettől még zseniális), amikor vizuálissse mutatják, épp mi szakadt le hol és kiben...

Nahszóval.

KOncentráljunk inkább Jimmy-boy-ra. :-D

Tényleg pokoli gyorsan beszélt, váááá zúzta rendesen!! Megsaccolom, hogy nyócvanszor biztos belesült szegény :-D Vagy mégsem?! Making of-ot akarunk! Meg amikor tényleg kacsingatott, aztán:

-Kacsintottam?! Úristen én nem szoktam kacsingatni!!

:-DD

A csaj helyében ott döntöttem volna a vizsgálóasztalra. :-P

Előzmény: Candy Perfume Girl (1284)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1286
ma csak egyszer volt szinen, de akkor megkora forma volt már:-DDDDD
Előzmény: Mrs. Peter Pettigrew (1280)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1285
Ez már sorban a második volt, amivel kapcs ezt éreztem, pedig én nem is vagyok törzsnéző...
Előzmény: Candy Perfume Girl (1278)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1284

Jaj, én még attól voltam ki, amikor leszakadt a nő feje...áááájjj, miért kell ez? Meg a szembeszúrás, vázz ott már automatikusan csuktam be a szemem.

De ezeket a pörgős Jimmy jeleneteket még sokszor meg kell néznem, milyen gyorsan beszélt már! Gyorsabban, mint Lorelai Gilmore 10 kávé után. :-) Kacsingatott a páciensére meg minden... :-)

-Sorry. i have to kill someone.

:-D

Azt biztos, hogy a sok Wilson jót tesz bármelyik House epizódnak.

Ja igen, tényleg sok közeli volt Gregről, csöpögtem is ahogy kell.... :-)

Előzmény: Mrs. Peter Pettigrew (1283)
Mrs. Peter Pettigrew Creative Commons License 2007.05.09 0 0 1283

ááh hosszúúúú ez a nick :D

Valóban sok volt a nyaffnyaff, a francot érdekel má Foreman, komolyan!!! - de a pénzbedugós és Wilson, a megbolondult doki cé részek... hát láááv!

Meg azért elég sok Greg-közeli kamerakép is vót;-)) Mondjuk a bula nem kellett volna bele, ez a Honey, meg a szemvizsgálat... brrr ááá. De egyébként nem volt rossz rész. Persze ez sem kerül bele a Best of House-top tízbe... de azért nézhető volt :-)

Előzmény: Candy Perfume Girl (1282)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!