Keresés

Részletes keresés

ultras1921 Creative Commons License 2012.04.29 0 0 5394

Hogy jön ez ebbe a topikba??

Amúgy most 30 évig ezen fogtok rugózni vagy mi? Csak fel kellett volna emelni a telefont, akkor biztos nem lett volna ennyire sima, sőőt... Nem készültünk, beszoptuk.

Egyébként a kérdésedre a válaszom nem.

Előzmény: _Dodó (5393)
_Dodó Creative Commons License 2012.04.29 0 0 5393

Te is feküdtél a sopron - ETO II. elött?

Előzmény: ultras1921 (5378)
Marci14 Creative Commons License 2012.04.29 0 0 5392

Most ez komoly, hogy ez volt a törökök össz létszáma?

Előzmény: tápoly (5389)
tápoly Creative Commons License 2012.04.29 0 0 5391

Na látod, ez egy jó kérdés. Sok a tátott szájú...

De, ha jól tudom akkor Pisztoly kolléga birtokában van pár profi kép a koreóról csak mivel még nagyban nyomják a bulit így csak valamikor a hét elején csodálhatjuk meg. :)

Előzmény: norbertomomo (5390)
norbertomomo Creative Commons License 2012.04.29 0 0 5390

Nem kötekedés, csak egy kérdés:

Mi lehet az oka, hogy mostanában nem emeli fel nálatok mindenki a koreo elemeket? Az ellenünk lévő nemzeti zászló is elég lyukas volt, meg most ez sem az igazi. Régebben ilyen hibák nem voltak.

De tényleg ez csak egy kérdés, nem vitát akarok indítani ezzel.

Előzmény: tápoly (5389)
tápoly Creative Commons License 2012.04.28 0 0 5389

Olaj - Besiktas

G_e_r_y Creative Commons License 2012.04.27 0 0 5388

Szeretjük mi az iróniát. :-)

Nálam kevés nagyobb bírálója van a körmendi szurkolásnak, de ez már-már a régi időket idézte...

Előzmény: PisztolyP (5385)
ultras1921 Creative Commons License 2012.04.27 0 0 5387

Az első pontra reagálnék. Én és a társaságunk nb3-ban többször jártunk Vas megyében ez így igaz. Legalább háromszor voltunk Répcelakon, kétszer Bükön, én személy szerint voltam a Haladás B elleni meccsen is 4 barátommal, ami Oladon volt megrendezve a műfüvesen (igaz drapik nélkül voltunk). Körmend sajnos egy ízben kimaradt a túrázások közül. 

Viszont ahol MI voltunk, ott a legtöbbször nem akadt probléma, kivéve amikor jött a "slepp" (Bük). Sajnos meg is lett az ára... 

Amit te írsz az egy általánosítás a Sopron-táborral kapcsolatban, pedig itt több mag is van. 

A második ponttal egyetértek. Örülnék neki én is, ha a holnapi meccs a szurkolásról maradna emlékezetes mindkét fél számára.

Na az offolást befejeztem! :)

Hajrá Sopron!

Előzmény: norbertomomo (5380)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.26 0 0 5386

faszszopó falco (erre gondoltál?)

Előzmény: norbertomomo (5384)
PisztolyP Creative Commons License 2012.04.26 0 0 5385

én azt hallottam, hogy tegnap a PIONIR aréna hangulatához volt már-már fogható... :)

Előzmény: realfan (5383)
norbertomomo Creative Commons License 2012.04.26 0 0 5384

Én pedig a meccsvégi rigmusokra... :)

Előzmény: realfan (5383)
realfan Creative Commons License 2012.04.26 0 0 5383

Van paksi, aki volt a kupadöntőn és tegnap Körmenden is? Kíváncsi lennék a véleményére a két meccs hangulatával kapcsolatban.

realfan Creative Commons License 2012.04.26 0 0 5382

Hát, ez így azt hiszem tökéletes leírása a helyzetnek.

Előzmény: norbertomomo (5380)
norbertomomo Creative Commons License 2012.04.26 0 0 5381

Tekében még ott vannak a szeren, ha jól tudom... :D

Előzmény: zizou06 (5379)
norbertomomo Creative Commons License 2012.04.26 0 0 5380

Tiszteletben tartom a véleményed, csak 2 dolgot jegyeznék meg.

1. én azokból indulok ki, akik 2-3 éves végighaknizták Vas megyét kosár és foci nb3 szinten, mindenhol a balhét keresve, kötekedve és a Halit szidva. A hakni fő állomása a Szombathelyi Haladás 2 elleni meccs lett volna, ahol nem jelentek meg. Majd a kupameccs, ahol szintén semmi, pedig az Sopronban volt. Ezután a sok Halis szidás...

2. "Viszont azt erősnek érzem, hogy azt hozod fel, hogy mást nem tudnak a soproniak csak 10 méterről mutogatni. Nálatok pontosan ugyanez a helyzet. "

A Falco tábor szurkolni is tud, nem csak szidni. Ti is tudtok szurkolni is, csak sajnos senkinek sem az az első, ami eszébe jut rólatok. Pedig, ha szurkolnátok...

Hajrá Falco!

Előzmény: ultras1921 (5378)
zizou06 Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5379

Hiányozni fognak az egerszegi meccsek ... :)
Először foci,aztán kosár ... még milyen sportágak vannak? :)

ultras1921 Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5378

Sziasztok!

Előrebocsátanám, hogy futballszurkoló (nem a neten anyázó típus) vagyok, de tegnap jelen voltam az SKC-Falco kosármeccsen is (mint ahogy múlt pénteken és jövő szombaton Szhelyen is jelen leszek).

Szurkolás: sztem hazai oldal nagyon jól nyomta, ahhoz képest, hogy végig hátrányban volt a csapat. A tábor összeállítása már hagy némi kívánnivalót maga után, de egy ilyen meccsen érthető, hogy sok olyan „elem” is megjelenik, aki amúgy nem illik oda. A vendégek létszáma rendben volt (remélem ennyien mi is leszünk szombaton), hangerőben viszont sztem egy fokkal gyengébb volt, illetve egy-két egyszerűbb rigmus szólt jól.

Egymás anyázása érdekes dolog. Figyeltem, hogy pénteken Szhelyen soproni részről nagyon kevés ilyesfajta kiabálás volt, viszont hazai részről jött bőven. Most sztem 50-50%-os volt, tehát sztem nem erről marad emlékezetes a tegnapi nap.

Bevallom őszintén a vendégszektor felé repülő üveget nem láttam, elhiszem, hogy volt ilyen, és el is ítélem. Viszont amit a Falco szerb légiósa leművelt meccs után az elég gáz volt. Teljesen feleslegesen hergelte a hazaiakat, műbalhé volt az egész.

Norbertomomo! Szoktam olvasni az itteni írásaidat, azok alapján korrekt arcnak tartalak. Viszont azt erősnek érzem, hogy azt hozod fel, hogy mást nem tudnak a soproniak csak 10 méterről mutogatni. Nálatok pontosan ugyanez a helyzet. Direkt figyeltem, volt pár arc, akik a meccs nagy részén a hazai táborral foglalkoztak.  A büki témát felhozni sem túl szerencsés sztem…

Remélem szombaton egy hasonló hangulatú meccsen soproni továbbjutásnak örülhetünk minél többen!

Sok ilyen hangulatú meccs kellene, talán nekem is jobban megjönne a kedvem a kosármeccsre járáshoz :D

(Mielőtt vki felkérdez: régóta olvasója vagyok a topicnak, a régi nickem sajnos elveszett, ezért csináltam újat.)

Hajrá Sopron!

belfera Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5377

Kibaszott nagy sokkot kaptam, főleg, hogy még az elődöntőbe sem jutottunk be, illetve ha bejutunk, még akár a Sopron is jöhet ellenfélnek.

Szombathelyen miért is ugrottak be páran a pályára - mert a saját játékosuk hátulról nyomott az ellenfélnek egy parasztlengőt? Ennyit a körmendezésedről.

Pantelics meg idejött kishazánkba, aztán egyszercsak elkezdte mindenki buzizni - jaj, szegény, szerény sportember. Én meg demagóg vagyok.

Azért megnézném, ha esetleges soproni továbbjutás után Boldi, Rafi meg Lakatos nyomnának egy Pantelics-showt a hazai tábor felé - biztos csak annyi történne, hogy mindenki visszamutogat, aztán hazafelé menet már mókás jelenetként gondolnának az egészre. Hát, persze.

Minél tovább véditek ezt az elmeroggyantat, annál viccesebb.

Előzmény: basketfan69 (5373)
basketfan69 Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5376

Nem kifejezetten Neked szól, de kb ez mutatja meg a magyar szurkolói kultúrát és nem az Ultrákról beszélek.

Kemény meccsen belefér, hogy leköpjük az ellenfél játékosát, szidjuk őt és az összes felmenőit, még néhány pénzérmét is be lehet dobni, meg sört meg a fasz tudja mit, de ajátékos az aztán tűrjön, mint egy birka... Hát ez vicces tényleg...

Előzmény: SKC fan (5375)
SKC fan Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5375

70%? Tudom, hogy szeretnéd, de ennyit azért nem foglalkozunk/foglalkoztunk veletek :) 

frankdrebin1: egyetlen egy esetben repült be pár apró tárgy (pénzérme?) amikor meg is lett szakítva a meccs. De nem hiszem, hogy célzott lett volna, akkor nem így repül. Meg akkor repült volna máskor is. Értelmetlen hülyeség, ráadásul már büntethető is. Egy ilyen meccsben azért ez benne van. 

Előzmény: norbertomomo (5371)
frankdrebin1 Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5374

Én úgy tudom, hogy nem a meccs jegyzőkönyvében volt szó a pantelicsről, meg a soproni szurkolók dobálásáról, hanem majd az ellenőri jelentésben lesz. Én úgy gondolom, hogy nem a falco játékosok kezdték az ellenfél hergelését. Nem tudom figyeltétek -e meccsen, hogy már a meccs közben is dobáltűk a soproni szurkolók a falco játékosait. Úgy láttam a szöszi pékldául össze is szedte, mert pénzérmékkel dobálták, és leadta a zsozsót az ellenőrnek meccs közbe. Szóval persze lehet szidni a pantelicset, de nem tudom, hogy mennyire kell elitélni azt a játékost, akir végig buziznak, dobálnak a lelátóról, és ennek hatására kimutat a közönségnek. Remélem nem lesz fegyelmi ügy belőle. 

Előzmény: basketfan69 (5373)
basketfan69 Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5373

Ja és ezért be kell ugrani a pályára, mert egy játékos ezt mutatja?? Azért eléggé nevetségessé teszed magad ezzel...

Tudom a körmendi reklámtáblafanatikusok és az oldalvonal mellett ugrálók között más a szint, de ha ezért beugrik pár ember a pályára az egy vicc.

Tegnap egész meccsen zengett a buzi Pantelics (amit gondolom már megért) erre kimutat egy ilyet az főbenjáró bűn?? Hol élsz Te komolyan?? Nézőnek mindent szabad, játékos meg kussoljon???

Amikor Németh Isti körmendi vezetésnél Szhelyen mutogatott, hogy cumi van, még fiatal korában, meg a faszát fogdosta az más volt nem??

Demagóg hülyeségek sorát lököd itt, csak mert sokkot kaptál attól, hogy nem a Sopronon keresztül gyalogolhat be a csapatod a döntőbe.

Előzmény: belfera (5369)
norbertomomo Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5372

Egyébként, ha voltál meccsen idén, tudod, hogy a kmd tábor milyen szinten szurkol. Úgyhogy a szurkolásunkat fikázni, elég necces...

Előzmény: belfera (5363)
norbertomomo Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5371

A hozzászólásaim zöme azokról a nagyon kemény agyas embereitekről szól, akik ellenünk folyton megjelennek, Vas megyét szidják, meg Szombathelyt a meccs 70%-ban, néha skc-znak egyet.

Durván általánosítok? Igen, mert ők szoktak lenni a leghangosabbak.

Abban egyetértek, hogy ha mindig ekkora táborotok lenne, mint tegnap, az csak jót tenne a lelátók világának!

Szerintem Pantelicnek nem kéne az ellenfelet hergelni. De szerintem nem kéne 1000 éves Falcos dolgokat felhozni, főleg, hogy már teljesen más a helyzet nálunk tábor szinten.

Nagy meccs lesz az utolsó!

Hajrá Szombathely!

Előzmény: SKC fan (5366)
circo Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5370

Nem a rendezők lennének a hibásak, hanem az a néhány ember, aki beugrana. Én sem tegnap kezdtem meccsre járni, én is átéltám már egyet mást a lelátón, de még soha nem jutott eszembe, hogy beugorjak a pályára, vagy leköpjek, megüssek bárkit is. Persze megteheti bárki, csak viselje a következményeket. Mint ahogy pár éve nálunk is viselnie kellett a vezérszurkolónknak. Viszont azt ne kelljen viselnie egy játékosnak se, hogy ha hergeli a közönséget, akkor azért agyonbasszák. Ha engem mint szurkolót mutogatással hergel egy játékos, akkor én maximum ugyanúgy visszamutogatok neki, aztán pár perc múlva már jópofa dologként emlékszem vissza az egészre.

Előzmény: belfera (5369)
belfera Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5369

Mezrángatás Pantelics módra á la NBA:

Ha erre válaszul beugrik néhány soproni a pályára, akkor gondolom a rendezők a hibásak.

Előzmény: basketfan69 (5368)
basketfan69 Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5368

Már határeset, mert nem fejbe volt, hanem háton (de ez tényleg részletkérdés).

Amúgy megint annyira túl van ragozva a dolog, mert Timberlake és Will is csinálta. Ez olyan mezrángatás, mint amit az NBA-ben csinálnak mostanában, hogy ezek vagyunk, mi a Falco.

Ha ez ma eltiltás és botrányt okoz az azért nem csak a játékost minősíti.

A Körmend meccs utáni dolga az botrányos volt aláírom, de a tegnapiban semmi botrányos nem történt....

Előzmény: belfera (5367)
belfera Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5367

Annyira cuki, ahogy véditek Pantelicset.

Nekem nem fáj leírni, ha Bell fasz, utálom is olyankor nagyon.

Egyébként igazad van, elírtam: játékvezetőt rúgtak fejbe labdával, nem az ellenfél játékosát.

Előzmény: basketfan69 (5365)
SKC fan Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5366

Kicsit túlzóak a hozzászólásaid, nem? Teljesen mindegy neked, hogy a soproni tábor mit csinál, valamit úgyis találsz amibe bele lehet kötni. (Holott ugyanúgy mutogatnak szombathelyiek is, sőt Sopronban rendszerint 1-2 szombathelyi kezdi. És mindig ugyanaz az 1-2 ember. )

Amiről a tegnapi meccs után beszélni lehet: Nagyon jó, extra létszám mind a két oldalon. A táborban és azon kívül is. Végig jó hangulat, a helyzethez képest viszonylag feszültségmentes meccs, nagyrészben a saját csapatával foglalkozott mindenki. Több ilyen meccs kéne. Az üveggel (és bármi mással) dobálózást a vendégtábor felé, elítélem. Bevallom, erről itt értesültem. Panteliccsel kapcsolatban viszont ne csodálkozzon senki. Az egész közönség felfokozott állapotban volt, mégis rendben lement a meccs. Nyilván érzékenyen érinti az embereket, ha Pantelics a saját táborával való ünneplés helyett a hazaiaknak való mutogatást választja. Bencze korrekt volt bár én a helyében nem a közönség felé hanem a játékosom felé fordultam volna. 

Lehet, hogy Sopronban évekig nem lesz ilyen téttel bíró meccs és ekkora létszám. A tegnapi nézőszámok és hangulat és a meccs izgalma méltó volt ehhez. 

Szombaton valószínűleg behúzza otthon a Falco, de megint szoros meccsre számítok. 

A szezont még nem összegzem, hátha valami csoda történik hétvégén :)

Előzmény: norbertomomo (5359)
basketfan69 Creative Commons License 2012.04.24 0 0 5365

Atyaúristen, miről beszélsz Te ember??

Gyenge szurkolás?? Kb az szólt hangosabban, amikor 1200 ember üvöltötte az SKC-t...

Annyira szánalmasan elfogult vagy és szomorú, hogy nem a Sopronnal játszottatok. Felsorolsz itt 1000 éves dolgokat, amiből fele infod szar is, most kezdjem azzal, hogy mi volt Körmenden balhé ügyben korábban??

Amikor Bell rángatja magát a nézőknek az nem hergelés?? Hagyjad már?? Körmenden az a nézők elleni erőszak, ha valaki keményen faultol egy körmendit, szóval nem hiszem, hogy Te lennél ebben autentikus forrás...

Az összes szurkolótábor anyázza, köpködi az ellenfél játékosait, de ha egy játékos kimutat az hergelés???Nagy volt a pofája mindenkinek, végig anyázták Pantelicset, az meg kimutatta a mezét, szerintem tiltsuk el az egész elődöntőre...

Sopronban meg most kiderül, hogy mennyi a divat, hogy eljönnek-e szombaton normális létszámban, mert a csapatuk megérdemli.

Előzmény: belfera (5363)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!