Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
Két jó spílerünk nem ért rá ma, de legközelebb ők is jönnek, valamint "visszaigazoljuk" az ősszurkoló Kovács Andrist Franciaországból, aki bazi ügyes játékos és erőnléti edző a kosarasoknál. Kicsit féltem, hogy hogyan reagálnak a srácok erre az egészre, de szerencsére mindenkinek tetszett! Jó lesz ez!
Hát sajna nem játszom a csapatban, mert bizonyos földrajzi problémák miatt nem tudok az edzésekre járni. Így aztán beszélhetek nyugodtan, úgyse bírsz bosszút állni:))))
Még szerencse, hogy csapatvezető vagyok (vagy miafene), ezért remélem, hogy én csak a gyógytornás felkészítő gyakorlatokat végezhetem el (kapura lövés, kevés futás stb)! :-)))
Jöttök 1. fordulóban Újvárosba?! Mert ha gondoljátok, akkor lebeszéljük a csarnokot. Asszem szeptember 4-e vasárnapra esik. Meccs nemtom hánytól lesz, de vagy előtte vagy utána játszhatnánk egyet, ha ti is benne vagytok!
A http://dunaferrskc.atw.hu oldalon ma megcsinálom a képeket. Remélem mostmár menni fog!
Vasas szucsa csapata is megalakult, ha jól tudom, ha szeretnének egyet játszani, akkor szeretném ha jelentkezne tőlük valaki a gadrika@vipmail.hu címen!