Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
"Sulyosbeteg" feltehetően egy troll, mert a Leszázalékoltak fórumán szapulja a rokkantak szervezetét, ekézi a rokkantakat, a szakértőt. Sürgős intézkedést kérek!
sulyosbeteg. Creative Commons License 1 órája 0 0 12866 Es aki jogosulatlanul veszi fel a rokkant ellatast, rokkant nyugdijat? Annak milyen buntetes jar? Előzmény: sz16 (12865)
sulyosbeteg. Creative Commons License 20 perce 0 0 12871 Arra gondoltam, hogy penzert kapja a papirokat, penzert szazalekoljak le.
Az az ember ugy szakerto, ahogy en holdkutato vagyok. Egesz nap a jogiforumra irogat. Valami unatkozo rokkantnyugdijas lehet. Előzmény: vtoth60 (12763)
Valamit tessenek megérteni. Ha egy beírásban csalózás és hasonló jelzőosztogatás megy, az perelhetővé teszi a fórum fenntartóját. Tessenek tárgyszerűen írni.
Csak az első kommentet láttam, abban tényszerűen le volt írva, hogy mi volt a hazugság, amivel rá akarták venni a szerződés megkötésére és az is, hogy ezt hogyan cáfolta.
Márpedig a btk szerint aki haszonszerzés céljából mást tévedésbe ejt és ezzel kárt okoz, az csalást követ el.
Nem infó nélkül mocskolt, hanem leírta, hogy leellenőrzött egy , a cég által tett állítást, és nem meglepő módon Kiderült, hogy az nem igaz. Ezek után az sem csoda, hogy nem lett szerződése.
Kedves Operátor, ez a topic erről szól. Jönnek nap mint nap az új nevű cégek az új átverésekkel, ide meg jönnek a bajban lévó emberek a kérdéseikkel, hogy meg lehet-e bízni bármelyikben. Akik meg már megjárták velük, leírják, hogy nem. Itt is ez történt, nem értem, hogy mi volt a gond.
A hozzászóló elfogultan, szerződés és információ nélkül mocskol egy -vagy akárhány céget(sokadik negatív hozzászólása) amire kb. 3 variációt ír le de szerintem ő se tudja kit szid.
Senkinek sem világos mit akar de "mindenki csaló" feltételezések alapján szerintem kimeríti a trollok etetése opciót, erre rengeteg hasonló mocskolódó hozzászólás fog csak születni, mint ahogy zömében személyeskedő vádaskodó, minden alapot sokszor nélkülöző beírások születnek.
Probléma a topikban a folyamatos mocskolódás sértegetés, már csak személyiségi jogokat nem sértettek mert direktben nem, írták le csak belinkelték.
A koltai urat személyesen csaló tolvajnak és nem tudom minek tituláljuk a másik céget meg is lecsalózták aztán semmi szerződésük nincs .Ahogy az előzőben írtam: "Sértegető stílusban leírt feltételezéseken alapuló vádaskodások miatt"
Üdülési jog fórumon 11045-11046 hsz. törlését kérem sértegető stílusban leírt feltételezéseken alapuló vádaskodások ami további táptalajt biztosít a negatív embernek....(trollkodás)
Lehet, hogy nem jó helyen járok, de egy olyan gondom lenne, hogy alkoholista vagyok, és ittas állapotban rendszeresen (szinte minden nap) tönkreteszem a "Mától nem iszom!" című topikot.
A kérésem az lenne, hogy ne tudjak hozzászólást írni a fent említett topikban, de ne csak a jelenlegi S0L0-5 nick-névvel, hanem akkor sem, ha új nicket hozok létre.
Tehát egy végleges kitiltást kérek saját magam számára abból a topikból, lehetőlek IP-cím alapon, ha lehetséges!
Ha pedig nem jó helyen érdeklődom most, akkor kérem, irányítsanak át oda, ahol tudnak intézkedni a kérésemet illetően!