Keresés

Részletes keresés

ecinereb Creative Commons License 2005.02.24 0 0 475
Azért Hofit ismerem (merje valaki nem ismerni), csak éppen nem ismertem FEL. A többi ja.
Előzmény: farriss (470)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 474
amin én röhögök az a megélhetési rettegés, kisstílű pánikpolitizálás.
Előzmény: ecinereb (460)
tarolo Creative Commons License 2005.02.24 0 0 472
Nem csak hülyítik a népet, hanem tudatosan hamisítanak, hazudnak.
Idejön ez a szerencsétlen MSZP-s bértollnok és megpróbálja megváltoztatni a valóságot.
”Medgyessy nem ígért ilyet.”
Te meggyőzöd, rá öt percre jön a következő, és kezdi előröl.
És ez csak egy eset.
Előzmény: Törölt nick (464)
kenos Creative Commons License 2005.02.24 0 0 471
Hát, akkor, hogy teljeslegyen a bukás!

arab news:Nem engedjük meg Magyarországnak, hogy ennyivel megússza!

Ostoba emberek ostoba dolgokat művelnek.
A nagykövetek visszahívása csak az első lépés, de nem elégséges.
Katonai és gazdasági erőt kell alkalmazni.

Ha az ostobaságot beszélők nem fizetnek meg drágán, akkor még felmerülhet a gyanú, hogy titkolnivalónk van, vagy hogy tényleg terrosták vagyunk!
farriss Creative Commons License 2005.02.24 0 0 470

Látom, ezt a hofis (á la Hofi Géza) iróniát nem ismered, de ez nem a Te hibád...

Szóval ezt a hofis stílust rá lehet húzni Németh Zsolt kinyilatkozásaira, amit ha nem tesz meg, illetve az MN nem hozza nyilvánosságra a miniszterelnök "beszólását", nincs balhé (mellesleg Gyurcsány meg nem mondjon ilyeneket, mert akkor nincs is mit nyilvánosságra hozni...)

Előzmény: ecinereb (468)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 469

De ez nem hazaárulózás, nem férgezés stb.

Az meg hogy nem becsületes ha ilyet mondott az semmivel nem sértőbb sőt sokkal sértőbb volt mikor a szocik megyesi vagy horn vagy kovács kijelentette csak a fél magyarországot nem vinné az euba.

még egy megjegyzés én se tartom becsületesnek hogy az ország nem-el szavazott a kettős áll.pog. kérdésében. Nekem élnek kint rokonaink és valószínű ezért érzem így.

Előzmény: farriss (458)
ecinereb Creative Commons License 2005.02.24 0 0 468
Bocs, dekódolnád?
Előzmény: farriss (466)
RadiX Creative Commons License 2005.02.24 0 0 467
fogadjunk, hogy ezt Herr Lovas irta ;-)
Előzmény: Maggie Archer (379)
farriss Creative Commons License 2005.02.24 0 0 466
Németh Zsoltika kapva kapott az alkalmon, hogy ismét előre tolja magát.....A Gyurcsánnyyy....aaarggghhhh.....ez már figyelmeztetés....aaaarrrr....rrrrrrr....aaaaarrgghhh....Seggfej.
Előzmény: ecinereb (460)
MuzX Creative Commons License 2005.02.24 0 0 465
Az is hülye (bocs, naív), aki elhitte, meg az is, aki egyfolytában felhánytorgatja... :)
Előzmény: Törölt nick (464)
MuzX Creative Commons License 2005.02.24 0 0 463
Én a nemre is nemmel szavazok! :))))
Előzmény: farriss (458)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 462
sőt még a miskolci egyetemen is 100-200 főt kell elbocsátani !
Előzmény: MuzX (456)
MuzX Creative Commons License 2005.02.24 0 0 461
Igen, ezt a szerepet másra osztotta :)))
Tudod, mint a krimikben a jó zsaru-rossz zsaru... :)))
Előzmény: Törölt nick (457)
ecinereb Creative Commons License 2005.02.24 0 0 460
Neked elnézem, hogy röhögsz azon, amitől én esetleg tartok, de azoknak nem, akik bármit felhasználnak, akár az ország biztonságát is belpolitikai céljaik elérésére. Ennek az ügynek ugyanis számomra az az üzenete, hogy hiába várom én, hogy kihaljon az a banda, amelyiknek egyrészről az a kedvenc szórakozása, hogy minden balf.szságáért a külföldet és a külföldi sajtót okolja, másrészről jól elcsatározgat odakint belső ellenfelei és a mi rovásunkra. Gyurcsány hülye volt, aki ezt a hülyeséget felfújta, az szemét. Nincs új a Nap alatt, ezek bármikor készek kicsinálni az országot, hogy a romokon uralkodhassanak. Erre kapunk széles mosolyú, kenetteljes ígéretet nap mint nap.
Előzmény: Törölt nick (446)
MuzX Creative Commons License 2005.02.24 0 0 459
Mi ez a számonkérési mánia?

Minden politikus hazudik, ez alaptétel. Másképp nem lehet politizálni, ha igazat mondanának, nagyon hamar meglincselnék őket, vagy senki nem szavazna rájuk. :)))
Előzmény: Felelős Hazaffy (454)
farriss Creative Commons License 2005.02.24 0 0 458
Csak az nem becsületes magyar, aki nemmel szavaz....kössszzzz....
Előzmény: Törölt nick (457)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 457

ha orbánra célzol akkor személy szerint ő nem hazaárulózott, nyüvezett, férgezett le senkit.

de nem válaszoltál a kérdésre még...

Előzmény: JPBemondó (452)
MuzX Creative Commons License 2005.02.24 0 0 456
"Ezt egyébként a szegedi egyetem elbocsájtásra kijelölt több mint 500 dolgozója is biztos értékeli."

Már a szegedi is? Reggel még a debrecenit mondták csak...
Előzmény: Felelős Hazaffy (454)
Kamukáze Creative Commons License 2005.02.24 0 0 455
"Remélem gyurcsányon bosszút állnak az arabok ezért és tovább nem bántják az országot."

Ha megegyszer terroristanak nevezi oket, majd jol felrobbantjak. :)

Na komolyabban. Tenyleg ordas baromsagot sikerult mondania ennek a Gyurcsany gyereknek, raadasul nekem meg a poen sem esik le.

Az arabnews-os faszi, viszont alaposan atgondoltan irt falrengeto hulyeseget.
Előzmény: Törölt nick (399)
Felelős Hazaffy Creative Commons License 2005.02.24 0 0 454

"kollégiumok épülnek (tudod nem úgy megy, hogy egyik napról másikra készül el), "

Erről majd beszámolók a barátaimnak, akik kénytelenek voltak albérletekbe költözni, biztos jobb lesz a kedvük tőle.

"hogy tegnap írták alá az útravaló programot, amiben 220 ezer diák és 440 "

Nagyszerű.

Majd betelefonálok a tanulmányi osztályra, és megmondom, hogy a kényszerűségből folyamatosan hosszabbított szénszünetnek vége, itt a neten megmondták, hogy minden fasza. Ezt egyébként a szegedi egyetem elbocsájtásra kijelölt több mint 500 dolgozója is biztos értékeli.

"támogatnak,azt, hogy soha a büdös életben nem lesz gázeremelés senki nem mondta, ugyanis erről nem csak egy kormány dönt, haenm a világpiac is"

Nincs ezzel gond.

Csak nem kell hazudni.

"mit akarnak, hány évre ígérjem meg, húszra?"

"személyesen garantálom, hogy nem lesz gázáremelés."

stb...

Az meg már véletlen egybeesés, hogy a MOL gázipara 1 év alatt negyven milliárd extraprofitot termel, majd a cég részvényeinak 10%-kát kurva nagy csöndben eladják a londoni tőzsdén olyan vevőknek, akikről a mai napig nem lehet tudni kik voltak.

"a zárójeles megjegyzés is, az autópályák folyamatosan épülnek."

Meglesz a 840 kilométer?

Igen, vagy nem?

Hazudtak vagy nem?

"Arra nem emlékszel ki volt az aki 400%!!! béremelést ígért az eü dolgozóknak, aztán pü"

Erre nem emlékszem, de elhiszem, hogy így volt.

A politikus általában hazudik, csúsztat.

Ezért kellenek komoly garanciák.

Előzmény: Törölt nick (441)
MuzX Creative Commons License 2005.02.24 0 0 453
Nem. Főleg nem akkor, amikor az egyiptomi-izraeli háború volt.

Hanem azért, mert ami náluk katonaság néven van (kivéve a terroristákat és néhány elit alakulatot) egy kibaltázott, fegyelmezetlen, lezser csürhe... :)))
Előzmény: Felelős Hazaffy (439)
JPBemondó Creative Commons License 2005.02.24 0 0 452

"

Itt az általánosítás volt a baj szerintem.

Mondj még egy olyan eu ország min.elnökét aki leterroristázta egy ország lakóit és utána még viccelődik is ezen majd az ország lekóinak szemébe hazudik!"

Saját országunk nagyobbik felét persze lehet lestrigázni, férgezni, nyüvezni, hazaárulózni.

Akkor is így érzékenykedtél?

Előzmény: Törölt nick (438)
döglöttkisegér Creative Commons License 2005.02.24 0 0 451
Próbálj egyszer, csak egyetlen egyszer ontopic lenni, kolbimka:-))))))
Előzmény: tarolo (444)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 450
hát igen, de valahogy amíg nem kell félnie az embereknek sokan még ezt elnézik nekik, de az már mindennek a teteje amikor ezek mellé még a félelem is hozzájárul.:(
Előzmény: tarolo (444)
farriss Creative Commons License 2005.02.24 0 0 449

Talán emlékezzünk a jobboldali Berlusconi-ra, aki az egész iszlámot legyalázta (szmélyszerint az a vélaményem, hogy részben igaza volt, 3 évig éltem muzulmán arab országban), utána világméretű tiltakozás volt....

Előzmény: Törölt nick (438)
MuzX Creative Commons License 2005.02.24 0 0 448
A politikai súly, meg az olaj egy dolog, a katonai erő meg egy másik.
Persze, hogy onnan indultak, mert az egyetlen olyan arab ország volt, ahol a jenkik bázisokat használhatnak, de azok nem szaudi erők voltak.

Nemtom, de tudomásom szerint az olajimportunk nem túl nagy százalékban származik tőlük, de javítsatok ki, ha tévedek.

Viszont olyan fegyelmezetlen, trehány, nemtörödöm katonákat még sehol nem láttam, mint az araboknál.
Előzmény: Törölt nick (443)
szani Creative Commons License 2005.02.24 0 0 447

Lehet, hogy azért mert az usa a legmodernebb haditechnikával látja el Izraelt, és bevallottan évi 4 milliárd dollárt folyósít nekik?

'49 , '56 , '67 ?

Előzmény: Felelős Hazaffy (439)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.24 0 0 446

akkor is csak mosolyogni tudok ezen a pánikpolitizáláson, riogatáson.

Anno Taszár, majd utána az iarki misszió kapcsán huhogták tele az étert, hogy itten Magyarország terrorveszélybe kerül. De ugyanez hangzott el a rakétavédelmi rendszer kapcsán is.

nem unjátok még ?!

Amikor Illés Zoli egyetlen betonszarkofág alá akarta helyezni egész Paksot, az legalább vicces volt, nade ez ?

Előzmény: ecinereb (440)
tarolo Creative Commons License 2005.02.24 0 0 444
Ez már nem az első eset!
Az SZDSZ- MSZP kormány tudatosan tönkreteszi az Országot.
Hazudnak, reggel, délben, este, minden időben.
Előzmény: Törölt nick (431)
JPBemondó Creative Commons License 2005.02.24 0 0 442

"

és Rákay Philip is ott lesz."

Akkor máris garantált a kétmillás tünti.

vitéz gánti Orbán fog beszélni?

Előzmény: Törölt nick (422)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!