Megsértette a hatalom a vidékieket, mai arrogáns, felsőbbrendű viselkedésével. Ezt hadüzenetnek tekintik, tekintjük vidékről.
Ma bukott meg a kormányzásra totálisan alkalmatlan Gyurcsány-kormány
Nem csak hülyítik a népet, hanem tudatosan hamisítanak, hazudnak. Idejön ez a szerencsétlen MSZP-s bértollnok és megpróbálja megváltoztatni a valóságot. Medgyessy nem ígért ilyet. Te meggyőzöd, rá öt percre jön a következő, és kezdi előröl. És ez csak egy eset.
Látom, ezt a hofis (á la Hofi Géza) iróniát nem ismered, de ez nem a Te hibád...
Szóval ezt a hofis stílust rá lehet húzni Németh Zsolt kinyilatkozásaira, amit ha nem tesz meg, illetve az MN nem hozza nyilvánosságra a miniszterelnök "beszólását", nincs balhé (mellesleg Gyurcsány meg nem mondjon ilyeneket, mert akkor nincs is mit nyilvánosságra hozni...)
Az meg hogy nem becsületes ha ilyet mondott az semmivel nem sértőbb sőt sokkal sértőbb volt mikor a szocik megyesi vagy horn vagy kovács kijelentette csak a fél magyarországot nem vinné az euba.
még egy megjegyzés én se tartom becsületesnek hogy az ország nem-el szavazott a kettős áll.pog. kérdésében. Nekem élnek kint rokonaink és valószínű ezért érzem így.
Németh Zsoltika kapva kapott az alkalmon, hogy ismét előre tolja magát.....A Gyurcsánnyyy....aaarggghhhh.....ez már figyelmeztetés....aaaarrrr....rrrrrrr....aaaaarrgghhh....Seggfej.
Neked elnézem, hogy röhögsz azon, amitől én esetleg tartok, de azoknak nem, akik bármit felhasználnak, akár az ország biztonságát is belpolitikai céljaik elérésére. Ennek az ügynek ugyanis számomra az az üzenete, hogy hiába várom én, hogy kihaljon az a banda, amelyiknek egyrészről az a kedvenc szórakozása, hogy minden balf.szságáért a külföldet és a külföldi sajtót okolja, másrészről jól elcsatározgat odakint belső ellenfelei és a mi rovásunkra. Gyurcsány hülye volt, aki ezt a hülyeséget felfújta, az szemét. Nincs új a Nap alatt, ezek bármikor készek kicsinálni az országot, hogy a romokon uralkodhassanak. Erre kapunk széles mosolyú, kenetteljes ígéretet nap mint nap.
Minden politikus hazudik, ez alaptétel. Másképp nem lehet politizálni, ha igazat mondanának, nagyon hamar meglincselnék őket, vagy senki nem szavazna rájuk. :)))
"kollégiumok épülnek (tudod nem úgy megy, hogy egyik napról másikra készül el), "
Erről majd beszámolók a barátaimnak, akik kénytelenek voltak albérletekbe költözni, biztos jobb lesz a kedvük tőle.
"hogy tegnap írták alá az útravaló programot, amiben 220 ezer diák és 440 "
Nagyszerű.
Majd betelefonálok a tanulmányi osztályra, és megmondom, hogy a kényszerűségből folyamatosan hosszabbított szénszünetnek vége, itt a neten megmondták, hogy minden fasza. Ezt egyébként a szegedi egyetem elbocsájtásra kijelölt több mint 500 dolgozója is biztos értékeli.
"támogatnak,azt, hogy soha a büdös életben nem lesz gázeremelés senki nem mondta, ugyanis erről nem csak egy kormány dönt, haenm a világpiac is"
Nincs ezzel gond.
Csak nem kell hazudni.
"mit akarnak, hány évre ígérjem meg, húszra?"
"személyesen garantálom, hogy nem lesz gázáremelés."
stb...
Az meg már véletlen egybeesés, hogy a MOL gázipara 1 év alatt negyven milliárd extraprofitot termel, majd a cég részvényeinak 10%-kát kurva nagy csöndben eladják a londoni tőzsdén olyan vevőknek, akikről a mai napig nem lehet tudni kik voltak.
"a zárójeles megjegyzés is, az autópályák folyamatosan épülnek."
Meglesz a 840 kilométer?
Igen, vagy nem?
Hazudtak vagy nem?
"Arra nem emlékszel ki volt az aki 400%!!! béremelést ígért az eü dolgozóknak, aztán pü"
Nem. Főleg nem akkor, amikor az egyiptomi-izraeli háború volt.
Hanem azért, mert ami náluk katonaság néven van (kivéve a terroristákat és néhány elit alakulatot) egy kibaltázott, fegyelmezetlen, lezser csürhe... :)))
Mondj még egy olyan eu ország min.elnökét aki leterroristázta egy ország lakóit és utána még viccelődik is ezen majd az ország lekóinak szemébe hazudik!"
Saját országunk nagyobbik felét persze lehet lestrigázni, férgezni, nyüvezni, hazaárulózni.
hát igen, de valahogy amíg nem kell félnie az embereknek sokan még ezt elnézik nekik, de az már mindennek a teteje amikor ezek mellé még a félelem is hozzájárul.:(
Talán emlékezzünk a jobboldali Berlusconi-ra, aki az egész iszlámot legyalázta (szmélyszerint az a vélaményem, hogy részben igaza volt, 3 évig éltem muzulmán arab országban), utána világméretű tiltakozás volt....
A politikai súly, meg az olaj egy dolog, a katonai erő meg egy másik. Persze, hogy onnan indultak, mert az egyetlen olyan arab ország volt, ahol a jenkik bázisokat használhatnak, de azok nem szaudi erők voltak.
Nemtom, de tudomásom szerint az olajimportunk nem túl nagy százalékban származik tőlük, de javítsatok ki, ha tévedek.
Viszont olyan fegyelmezetlen, trehány, nemtörödöm katonákat még sehol nem láttam, mint az araboknál.
akkor is csak mosolyogni tudok ezen a pánikpolitizáláson, riogatáson.
Anno Taszár, majd utána az iarki misszió kapcsán huhogták tele az étert, hogy itten Magyarország terrorveszélybe kerül. De ugyanez hangzott el a rakétavédelmi rendszer kapcsán is.
nem unjátok még ?!
Amikor Illés Zoli egyetlen betonszarkofág alá akarta helyezni egész Paksot, az legalább vicces volt, nade ez ?