de miert lenne max 2000? valaszthatsz harom uzletkategoriat, ami 4 szazalekot ad vissza, vagyis a havi maximum 8000. nekunk ket max van a csaladban, ami osszesen hat kategoriat jelent, es tobbszor is sikerul a 2x8000 (pl. ebben a ciklusban is igy jott ki)
jo, ehhez mar nagyon tudatosnak kell lenni, de csak megszokas kerdese
Akkor érdemes, ha képes vagy 3 szabály szigorú betartására.
Nem költesz többet (erről a kártyádról) a hitelkeretednél, nem veszel fel készpénzt, és időben visszafizeted a költésedet az utolsó fillérig.
Ha ezeket betartod, akkor nyersz rajta. Ha nem, akkor a bank. Ez utóbbi elég drága, mert bármelyik szabályt is megszeged, azért súlyos ezreket ver rád a bank.
ERSTE ügyfél vagyok, és javasolták az ERSTE Max hitelkártyát.
Hitelre nincs szükségem, viszont a vásárlások utáni visszatérítés miatt érdemes kiváltani?
Mondjuk amit nem mondott el az ügyintéző az az, hogy "ERSTE Forintot" írnak jóvá, és előre meg kell adnom, hogy milyen kategóriában szeretném elkölteni.. :-/
Lehet esetleg 4%-os visszatérítéssel mobil bkv bérletet venni? "Mobiljegy" appal (Nemzeti Mobilfizetési Zrt.) kipróbáltam,de "parkolás"-nak kategorizálta és csak 1%-ot írt jóvá :(
Köszi az infót (Valahogyan sejtettem, hogy az életkorral csak összefügghet.) Hát akkor nincs más hátra kimegyek a kertbe és elásom magam bánatomban :P.
Benne van a hirdetményben, hogy a prémium számlacsomag akkor jár 500e Ft havi fizetés felett, ha még nem töltötted be a 40. életévedet. Utána már csak akkor ha van 10M a számlán.
Én úgy tudom, mindig év vége felé nézik át a portfóliót és akkor változnak a státuszok az aktuális kép - elvárások alapján. Szerintem nincs köze a 40. szülinapodhoz:-)
Nemrég a 40. születésnapom körül kaptam egy levelet az Erstétől, hogy vizsgálják a vagyoni helyzetemet és mivel jelenleg nem "legeltetek" állandóan 8 millát a bankszámlámon, ha ezt határidőig nem teljesítem, ezentúl standard lakossági szolgáltatás nyújtanak nekem. Más is kapott ilyet vagy ezt tényleg egy bizonyos életkorhoz kötik és akinek addigra nincs fix 8 milliója a számláján az már "nem ember" az Ersténél? A Citi-től kerültem át anno, még annyit írtak, hogy díjak és egyéb kondíciók megmaradnak.
Az egyik legkevésbé elfogadható díjtétel és a mértéke is ez az átutalás törlése. Nem értem, hogy ha még nem teljesült, akkor minek ez a lehúzás? Ennyi erővel a webes belépésért is lehetne kérni pénzt.