Huhh, szoval kicsit furan jott le igy elolvasva ez a hsz. Szoval arrol van szo, hogy ha mar kettonegyes jo rockzene, akkor mar VL45 is, van egy kurva jó énekesük, aki élőben is nagyon jól nyomja (ezen Szarvason győződtem meg, ahol leforrázva hallgattam végig, hogy kik kerülnek be a tehkut döntőbe :)).
Legkedvencebb édesanyám most nyomta kezembe a cédéteket, gyerekek, esküszöm kurvára megörültem, hallgatom is, mihelyst tehetem, aztán megy az értékelés:-)
9-én fő kő menni pestcitybe fegyverbótba meg zsernyákokhoz, de megyek ha visszaértem(aztán jóóóó beiszunk). Szalagavatóval télleg vigyázz, sunákkal is!!!! (vegyé inkább egy stukkert, kevesebb macera van vele mint bármilyen nővel...)
Ketten szervezitek chyrkével, vagy bazant is benne lesz?
10-én szalagavató.Szóval nem megy.9-ére beszéltük meg Sanyival, meg Olgával.Ott leszel, vagy kiheréllek bazzeg!!!Inkább írjá mélt, hogy mi volt a sunával!
A dec. 10-ei pesti Marco Polo-s koncert át lett téve dec. 13(kedd)-ára.
Meg van egy újabb bulej is: dec. 16. Miskolc, Ifi ház+ Varso, Stereochrist, IHM,
Ja, a hétvégén odavoltam Gyulán, ahol az egyik legnagyobb hazai kedvencünk, a Baby Bone zenekar rögzíett egy dalt magyar és angol nyelven. Az angol szöveget én írtam, és segítkeztem Antinak a feléneklésben, sőt vendégszerepelek is a dalban.Majd hamarosan letölthető lesz.