Keresés

Részletes keresés

RealCorpus Creative Commons License 2007.07.28 0 0 319
A "saját oldal" az mi? A levelek között? Weboldal? Saját gép?
Előzmény: VonBraun (318)
VonBraun Creative Commons License 2007.07.28 0 0 318
Google keresőt, ami a saját oldalban is keres, hogy/hol lehet elérni, konfigurálni, stb?
Köszönöm, ha valaki megválaszolja.

jannesz Creative Commons License 2007.07.08 0 0 317
Az üresjárat 98-99% a feladatkezelőben...
Előzmény: Törölt nick (316)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.05 0 0 316

Gondolom kiakasztja a processzort, de erről meggyőződhetsz a Feladatkezelő megnézésével.

Sun Java van telepítve? Az szokott ilyet csinálni, más esetben.

Előzmény: jannesz (315)
jannesz Creative Commons License 2007.07.05 0 0 315
Üdv!

Én fejlesztettem a gépemet, ezért újra kellett telepítenem a windowst (XP SP2).
Azóta, ha belépek a gmailbe, és elkezdem használni a csevegőt, teljesen lelassítja a böngészőimet, valamint a gmail chat is nagyon lassú, gyakran meg is szakad a kapcsolat. Ha mellette más honlapot akarok megnyitni, azokat is nagyon lassan hozza be, vagy egyáltalán nem.
Ha nem indítom el a gmailt, akkor minden működik rendben.
Firefoxot használok, de Avant Browsert is telepítettem, azt teljesen ki is akasztja.
Eddig ilyen gondom nem volt. Van valakinek tapasztalata hasonló "élményekről"?
Lehet ezzel kezdeni valamit?
agyurma Creative Commons License 2007.07.03 0 0 314
No, igen. Az apróbetűs részt nem olvastam el. :))
Előzmény: mgy (311)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 313

Átvizsgálás talán túlzás, bizonyos szavakra való keresés mindössze.

A rendszerben benne rejlik ugyan a lehetőség, hogy elvileg bármire rákereshetnek, de akinek titkolnivalója van, inkább ne emailezzen egyáltalán, mert ilyen alapon máshol sincs nagyobb biztonságban a neten. Vagy titkosítson.

Előzmény: agyurma (310)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 312

Nekem van itt egy Firefox portable, mint tartalékböngésző, a hibakonzolban ugyanezek szerepelnek, ettől függetlenül nincs probléma vele.

Milyen netszolgáltató? Előfordulhat például GSM szolgáltatóval speciális probléma, képeket röptében tömörítik, talán még ki is szűrnek ezt-azt.

Legjobb ilyenkor egy másik oprendszer kipróbálása, a hiba behatárolásához.

Előzmény: Pax2 (309)
mgy Creative Commons License 2007.07.03 0 0 311
The matching of ads to content is a completely automated process performed by computers. No humans read your email to target the ads, and no email content or other personally identifiable information is ever provided to advertisers. faq
Ha nem tetszik, ne használd...
Előzmény: agyurma (310)
agyurma Creative Commons License 2007.07.03 0 0 310
Hello!
Ti nem tartjátok aggasztónak, hogy a gmail (webes felületén) a beérkező levednek megfelelő tartalmú hirdetéseket helyez el a képernyő jobb oldalán? Nem a hirdetés zavar, hanem az, hogy mindig azzal kapcsolatos, ami a bejövő e-mailem tartalma.
Tehát át van vizsgálva bejövő levelem. És ez nem tetszik.
Pax2 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 309
Kikapcsoltam az outpostot, fsecure le lett cserélve NOD-ra, regisztri kipucolva, több progival is de sajna a helyzet változatlan. Találtam egy hibakonzolt ami kiadja a az oldal forrását azt bemásolom ide hátha valaki ki tud silabizálni belőle valamit.

ezt irja a hibakonzol többször egymás után:

Figyelmeztetés: Hiba a(z) 'white-space' tulajdonság értékének értelmezése közben. A deklaráció el lett dobva.
Forrásfájl: https://mail.google.com/mail/h/?view=page&name=css&ver=e81siim06ikx
Sor: 2

erre a linkre kattintva jön elő az oldal forrása :

body, td{font-family:arial,sans-serif;font-size:80%}
pre {white-space:pre-wrap;white-space:-moz-pre-wrap;word-wrap:break-word;white-space:-pre-wrap;white-space:-o-pre-wrap;}
a:link, a:active, a:visited{color:#0000CC}
img{border:0}
.p{vertical-align:middle;float:right;}
.ar{vertical-align:middle;float:right;width:8}
.lb a:link, .lb a:active, .lb a:visited{font-size:85%}
.r{padding-top:6px}
.h{padding:5px 0}
.ft{margin-top:20px}
.msg{padding:10px}
.ac img{vertical-align:middle}
.u{text-decoration:underline}
.nu{text-decoration:none}
.n{color:#777777}
.bn{margin-bottom:6px}
form{margin:0}

Sajnos ez nekem már magas, de gyanitom itt van eltemetve az eb!

Köszi előre is a segítséget.
Előzmény: Törölt nick (308)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.02 0 0 308

Egy túl szigorú webfilterrel (tűzfallal) el lehet intézni, hogy a webszerver ne tudja megállapítani a böngésző és az oprendszer fajtáját, képernyőfelbontást. Sok értelme persze nincs, hiszen ezek nem bizalmas adatok, viszont a szerver számára szükséges lehet, az optimális megjelenítéshez.

Előzmény: Pax2 (307)
Pax2 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 307
Üdv. A firefox topicban is feltetem ezt a kérdést, elnézést ha valaki ott már olvasta!

Ez lenne a kis gondom: Amikor megnyitom a FF-ban a gmailt, Kirja hogy: " A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük váltson egy támogatott böngészőre ! "

Van egy link a támogatott böngészökről, ahonnan letöltöttem a FF-et és telepítettem de nem változot semmi.

Ha bemegyek a gmail beállításaiba akkor kiirja hogy: "A beállításokat csak a gmail hagyományos nézetéből változtatható meg. A hagyományos nézethez történő hozzáféréshez kérjük váltson egy tánogatott böngészőre ! " és ugyanaz link van megadva.

fogalmam sincs mi történt mert csak az egyik gépünkön jelentkezik ez a probléma, a két gép beállitásai közt nem találtam különbséget.

Ötlet?
ixchel Creative Commons License 2007.06.27 0 0 306
Köszi!
Előzmény: Tornagh Atya (305)
Tornagh Atya Creative Commons License 2007.06.27 0 0 305

Kedves ixchel,

ha csak tehetem, leginkább a "másik" közös topikunkban felsorolt kedvenc instrumentumaimat, azaz a töltőtollaimat, de ez itt off.

De hogy ontopik legyek: az összes mélcímem át van irányítva a gmailemre, így aztán bárhonnan elérem ezeket, sőt, bármelyik címemet meg tudom jelölni innen feladóként.

A számomra legérzékenyebb hiányossága a gmailnek, hogy állandó aláírásként nem tudok logót beilleszteni a levél végére (remélem, a fejlesztők is olvassák ezt most), de azért megoldottam: átküldtem magamnak Outlookról egy logós levelet, azt elmentettem piszkozatként, és minden esetben kopipésztezem belőle a grafikai elemet. Ez így persze elég macerás, és lehet, nem is vagyok elég érthető...

A három gigabájtos tárhelyet is kezdem kinőni, pedig először nagyon soknak tűnt. Ezt egyrészt időnkénti takarítgatással oldom meg, illetve több gmail accountom is van, és szortírozom a feladókat, hogy melyikre irányítódjanak át.

Az Outlook szerintem nagyon rossz levelezőprogram, de hosszú ideig használtam a Thunderbirdöt, a beépített spamszűrőjét egy Spamihilator nevű kis programmal felturbózva. Aztán meguntam, hogy a winchesteren tárolt levelezés túl sok helyet foglal el. Ekkor tértem át a webmailre, e területen egyértelműen a gmail a best. (Illetve az inbox.com még jobb lenne, de nem tetszik az a diszkrimináció, hogy csak az amerikai felhasználók kapnak ötgigás tárhelyet, a többiek csak kétgigásat.)

Előzmény: ixchel (304)
ixchel Creative Commons License 2007.06.27 0 0 304
Kedves Tornagh Atya!
Már régóta meg akarom kérdezni, hogy munkához mit használsz.
Előzmény: Tornagh Atya (285)
Tornagh Atya Creative Commons License 2007.06.23 0 0 303

Nincs mitől félned. :)

Előzmény: ixchel (302)
ixchel Creative Commons License 2007.06.23 0 0 302
Fogalmam sincs, egyáltalán nem értek a számítógépekhez, programokhoz,stb. (sajnos), csak nyomkodom itt a gombokat. Féltem is egy kicsit ettől a pop-up blokkoló kikapcsolástól, pont amiatt, amit írtál, de annyi minden t nem lehet miatta csinálni (csupa hasznos dolgokat, ugye...), hogy gondoltam, megkérdezem. Köszönöm a segítséget!
Előzmény: Tornagh Atya (301)
Tornagh Atya Creative Commons License 2007.06.23 0 0 301
Ehhez tudni kéne, milyen pop-up blokkolód van. Ha a böngészőbe van építve (pl. Maxthon), nagy valószínűséggel  Eszközök, Beállítások, Reklámszűrők (vagy ilyesmi). De szerintem ne kapcsold ki véglegesen, nem véletlenül van alapből bekapcsolva). Ha hasznos felugró ablakot blokkol, mint például a Gmailnél, lehet csak arra az oldalra engedélyezni egy kattintással, de a beállításoknál be is lehet írni a fehér listára a megbízható kivételeket.
Előzmény: ixchel (300)
ixchel Creative Commons License 2007.06.22 0 0 300
Még egy evidencia (mások számára bizonyára...): hogy lehet kikapcsolni a pop-up blokkolót?
AkakijAkakijevics Creative Commons License 2007.06.21 0 0 299
Jaj, de jó, sikerült! (Nem is olyan apró örömök az életben...)Köszönöm!
Előzmény: Törölt nick (298)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.20 0 0 298
Persze a kikapcsolást lehetőleg nem nyomtatás közben gondoltam, hanem mondjuk elvenni tőle a papírt, és utána.
Előzmény: Törölt nick (297)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.20 0 0 297

Remélhetőleg elintézted azóta, egyébként ki kell kapcsolni a nyomtatót, hogy a memóriából elszálljon a cucc. Esetleg a gomb nyomvatartásával is lehet próbálkozni, de az nem biztos, hogy hat rá. Attól függetlenül, hogy a leírás szerint kellene (legalábbis az enyémnél, ami egy hasonló fajta).

Utána Windowsban a systray-nél lehet törölni a feladatot, mármint azt a részét, amit addig még nem bírt áttolni a nyomtatómemóriába (helyhiány miatt).

Előzmény: AkakijAkakijevics (296)
AkakijAkakijevics Creative Commons License 2007.06.20 0 0 296
Sziasztok!

OFF: sürgősen segítségre lenne szükségem! A lányom rálépett egy Barbie-s oldalra és vagy 40x rákattintott különféle oldalak nyomtatására.
Xerox Phaser 3117-es nyomtatónk van. Hogyan tudom leállítani a nyomtatást? Tanulnom kéne és nem tudom a saját dolgaimat nyomtatni. Előre is köszi!
ixchel Creative Commons License 2007.06.18 0 0 295
Hálás köszönetem!
Előzmény: Tornagh Atya (294)
Tornagh Atya Creative Commons License 2007.06.18 0 0 294

Szia,

a fiókbeállításoknál. Legegyszerűbben úgy éred el, hogy Beállítások, Fiókok, ott az oldal alján pedig van egy link hozzá. De úgy is lehet, hogy ha be vagy lépve, egy másik ablakban megnyitod a www.google.hu címet, és akkor az oldal tetején megtalálod a Fiókom menüpontot.

Előzmény: ixchel (293)
ixchel Creative Commons License 2007.06.18 0 0 293
Sziasztok!
Egy nagyon buta kérdés: hogy tudom megváltoztatni a jelszavamat a gmailben? Nézem, nézem, de nem látom.
Huzatka Creative Commons License 2007.05.31 0 0 292
Sziasztok!

Olvastam már olyanról, hogy valaki nem tudott belépni a gmail-es fiókjába...
De olyan történt már valakivel, hogy nem működött a rendes, megszokott jelszava, de mikor ugyanazt nagybetűvel írta be, sikerült belépnie?

Velem múlt héten megesett, majd másnap megint nem tudtam belépni.

Valamint megváltozott a biztonsági kérdésem is, "mi a jelszavam?"-ra. Nem hiszem, hogy ennyit hibázhatna a rendszer, valószínűbbnek tartom, hogy valaki rájött a jelszavamra, és szórakozik velem.
ifjú padavan Creative Commons License 2007.05.29 0 0 291
Magától megjavult.
ifjú padavan Creative Commons License 2007.05.27 0 0 290
Sajnos nem tudok olyan jól angolul, hogy ezt megírjam nekik.
Előzmény: Tornagh Atya (289)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!