New Orleans-ban a legkevesebb átlagnéző volt idén, valamivel be kel hozni a népet. és a közönség imádja, amikor "hergelik", tavaly Traktor volt ebben a spíler, és véletlenül rögtön közönség kedven lett Clevelandben is.
Kinek mi a jele, azt nem tudom, de Smith azért szereti az alkarját emelgetni, meg csókolgatni, mert az egyikre a nagyanyja, másikra pedig az ősszel elhunyt nagyapja emlékére van egy tetkó varrva, akiket imádott, és minden ilyen mozdulattal nekik tesz tiszteletet.
fenomenális volt a mai Pisonts-Pacers meccs. Első félidőben a Pistons durván tüzelt, főleg az első félidőben. Aztán a második félidőben fokozatosan kapcsoltunk rá, Reggie az uccsó negyedre összeszedte magát és megmutatta hogy ő mit tud. O'Neal is király volt, de persze a nap hőse Jeff Foster. Megyünk haza Indybe 1-1el...GO PACERS!!!
nem konkrétan emiatt a két gyerek miatt, de ettől az "énvagyok a kibaszott kosáristen, mer zsákoltam egy kibaszottnagyot és most mutatok egy jelet a két isten kezemmel" mániától hánynom kell. 1, hivalkodó 2, nagyképű 3, nem őszinte: pl. Zo mellkasveregetéseiről elhiszem, hogy ha abban a pillanatban belékötnék, kettéharapna, szal hogy nem azért csinálja, h a pompomlányoknak menőzzön, hanem mert majd' felrobban 4, mi a fasznak örül?? zsákolt? Zsír, vazze. Nyerni kell, vazze. 5, Pl. "örökvesztes" Stocktonnak mi volt a kézjele? És a Dzsordennek? És a Larry Birdnek?
faszság, szerintem
ettől függetlenül a két csóka szép nagyokat tud húzni. Jó nekik, nekem meg szar...;-)
Joe Johnson nem hiányzott (Stackhouse kapja be :P), de benne volt már egy vereség (az sem lep meg, hogy pont hazai pályán, alapszakaszban gyakorlatilag a home és away mérleg megegyezett, nem tragédia, még akkor sem, ha a playoff más tészta).
A következő meccsen visszaveszi a home courtot advet a Suns :)
Ha akarod, akkor naponta kiírom a meccsek végeredményét ide a fórumba :D. Engem nagyon meglepett a Phoenix veresége, nem hittem el, hogy hazai pályán verhető a Suns, meg amúgyis az egyik kedvenc csapatom... Persze a Detroit veresége is megdöbbentett, de ahogy ismerem az Indiana-t, ezek a fiúk bármire képesek. Én remélem, hogy szoros lesz a Detroit - Indiana párharc, és most azért szeretném, hogy az Indiana nyerjen, mert szegény Reggie Miller pályafutása alatt még nem szerzett aranygyűrűt, most hadd nyerjék már meg. Üdv: Gergely
Hát én meglepődtem mindkét eredményen. Pláne, hogy láttam a Pacers-Pistons első félidejét és nem úgy nézett ki, hogy ebből vendég-győzelem lesz. Büszke vagyok Jeff Fosterre, úgy küzdött, mint egy oroszlán. 20 lepattanó a Pistons ellen, ebből 10 off? Viszont sztem Stephen Jackson nem jó játékos. Harrington jobb volt.
Egyébként Mike D'Antoni megérdemli a díjat. Ez nem coach of the last two years, hanem csak erre az évre vonatkozik. És amit idén csinált D'Antoni az nem semmi.
Úgy kérdezed, mintha nem tudnád, mik mentek tavaly a Sunsnál... Mellesleg ez volt az első teljes szezonja edzőként, kíváncsi vagyok, melyik zseniális edző húzta volna ki szerinted két hét alatt a szarból azt a játékoshalmazt (mert csapatnak nem mondanám), ami tavaly volt Phoenixben.
hát ezen sokat nem gondolkoztak, megnézték melyik csapatnak volt a legjobb mutatója és az kapta vajon hol volt ez a remek edző tavaly amikor a csapat egy "kicsit" gyengébben szerepelt?
Oké, most már nem fogok több új hírt betenni, mert itt már nincs olyan ember, aki ne tudna róla. Azért ha akartok néha ránézhettek az oldalra! A véleményemet az NBA-meccsekről azért elmondhatom majd? Mert szimpatikusnak tűntök, és legalább elmondtátok a véleményeteket. Ti mit változtatnátok a honlapomon? Mit rakjak még be? Üdv: Gergely