Én a 102LE-vel tök kényelmesen autózok. Most kb 6körül fogyasztott 100 körüli közutas tempóval pályán 130felett már 7,5 fölé is megy.
Fejben ott a csere, de amíg nem esik be egy garantált km-es addig nem váltok semmire. Semmi pénzért nem cserélném semmijen fiatalabb/erősebb kocsira a tuti 240ezer km-emet.
55 hihetetlen km ha garantált az kb mint az ötös a lottón. 10év felett meg már nem lehet milliókat elkérni a kocsiért.
Ha valóban 55 van benne, akkor azt kb akármennyiért vedd meg. Ha vigyázol rá 500ezerig nem nagyon lesz nagyobb bajod vele. Ha keresnél másikat azokban 90% pont 500 felett lesz, bármit is mutat az óra.
Szerintem nem azért kell a nagy nyomaték és a lóerő, hogy első legyél. Hanem a kényelmesebb utazás érdekében, és lehet hogy a fogyasztasod ugyan annyi mint ek kicsit komolyabb erejű motorè.
2002-es A4 B6 (1.6)-ról vélemények? Jó ismerőstől lenne garantált 55ezerrel, szalonállapotú. Tudom, hogy a motor nem egy erőgép, de 1.4-es F Astra-t váltana, szóval nem vagyok az a száguldozó típus :)
helló!! audi a4 2000 tfsi quattro 2006-os tapasztalatok,vélemények ?? 198000 km van elvileg az autóban ha nem leinformálható hagyom ugy is csak kiváncsi lennék mielőtt utánajárok mindennek hogy megbízható e a kocsi bavagy nem. előre is kösz!
Ugy néz ki ma leszek egy a4 b6 3.0 v6 Új tulaja. Van valami információtok vagy tapasztalatotok ezzel a modellel kapcsolatban. Évjárat 2001 automata és elsőkerék meghajtásos. Persze tudom sokat eszik meg automata. De előtte is egy a6 os 2.8 automatam volt és nagyon meg voltám vele elégedve.
Első körben az érdekelne, hogy milyen motorral érdemes? Szívem szerint benzinest (1.8T) vennék, de dízelből (2.0 DT TDI PDF) nagyobb a kínálat, viszont félek a dízelek komolyabb hibáitól.
Elég sok motorral készült (benzin: 1.8T, 2.0 FSI, 2.4 V6, 3.0 V6, 3.2 V6 FSI, dízel: 2.5 V6 TDI, 2.0 DT TDI PDF, 3.0 DT TDI). Miket kerüljek?
'98-as évjáratú, A4-esemen a vezetőoldali ajtóban rossza a zár. Pontosabban: kulccsal nem nyitható és zárható, de csukott ajtó mellett a gomb lenyomásával be lehet zárni (a kilincs meghúzásával nyitható ki).
Bízom benne, hogy nem kell új zárat vennem, elképzelhető, hogy egyszerű(bb)en megoldható a probléma? Egy hozzá különösebben nem értő ismerősöm megnézte a zárat és úgy látta valami apró (talán műanyag) pöcök van eltörve és amiatt nem viszi kulccsal.
Tudna valaki tanácsot adni, segíteni? Köszönöm előre is!
A 2007-es már jó széria. Mármint ha jó kezekben volt. A motorkod is jó. Mikor vettem akkor körbe jártam a témát. Igaz én nem automatát vettem. A motor amúgy pd. Kicsit morgos ,de nagyon jól használható és nagyon jól fogyaszt. Mármint manuál váltóval:)
Meg annyi hogy senki sem tavgyogyito itt, gepre kell dugni ha hibaja van az autonak az altalaban segiteni szokott...minden auto mas nem tudhatjuk hogy mi a baja latatlanban...