Keresés

Részletes keresés

nemo_d Creative Commons License 2003.09.13 0 0 353
Remélem lesz b?ven alkalmad rá:o)))
Előzmény: _Danna_ (352)
_Danna_ Creative Commons License 2003.09.13 0 0 352
Nekem ne tetszene?? Főleg a második mondat, ritkán olvasni tőled ilyet!:o)))
Előzmény: nemo_d (351)
nemo_d Creative Commons License 2003.09.13 0 0 351
Gondoltam, hogy tetszeni fog:o)))
Előzmény: _Danna_ (350)
_Danna_ Creative Commons License 2003.09.13 0 0 350
Hajrá!!!!:o)
Előzmény: nemo_d (349)
nemo_d Creative Commons License 2003.09.13 0 0 349
HAJRÁ VASAS, HAJRÁ KÁSA!!!
_Danna_ Creative Commons License 2003.09.13 0 0 348
Csak hogy egyben meglegyen a bajnokság összes Vasas-os meccse:

1. forduló 2003-09-27 VASAS-PLAKET EUROLEASING - KONTAVILL SZENTES

2. forduló 2003-10-04 Ybl Sz. I. Egyetem - VASAS-PLAKET EUROLEASING

3. forduló 2003-10-18 ZF HUNGARIA EGRI VK - VASAS-PLAKET EUROLEASING

4. forduló 2003-10-25 UTE-TAXI 2000 - VASAS-PLAKET EUROLEASING

5. forduló 2003-11-05 VASAS-PLAKET EUROLEASING - Szeged Beton VE

6. forduló 2003-11-08 VASAS-PLAKET EUROLEASING - DOMINO-BHSE

7. forduló 2003-11-15 VASAS-PLAKET EUROLEASING - CEGLÉD VSE-GEOSAURUS

8. forduló 2003-11-29 OSC-BRITISH KNIGHTS - VASAS-PLAKET EUROLEASING

9. forduló 2003-12-13 VASAS-PLAKET EUROLEASING - BVSC -BRENDON

10. forduló 2003-12-14 VASAS-PLAKET EUROLEASING - Szolnok VSC

11. forduló 2003-12-20 FTC-VMAX - VASAS-PLAKET EUROLEASING

12. forduló 2004-01-18 KONTAVILL-SZENTES - VASAS-PLAKET

13. forduló 2004-01-24 VASAS-PLAKET EUROLEASING - Ybl Sz. I. Egyetem

14. forduló 2004-01-31 VASAS-PLAKET EUROLEASING - ZF HUNGARIA EGRI VK

15. forduló 2004-02-04 VASAS-PLAKET EUROLEASING - UTE-TAXI 2000

16. forduló 2004-02-08 Szeged Beton VE - VASAS-PLAKET EUROLEASING

17. forduló 2004-02-21 DOMINO-BHSE - VASAS-PLAKET EUROLEASING

18. forduló 2004-03-03 CEGLÉD VSE-GEOSAURUS - VASAS-PLAKET EUROLEASING

19. forduló 2004-03-06 VASAS-PLAKET EUROLEASING - OSC-BRITISH KNIGHTS

20. forduló 2004-03-20 BVSC - BRENDON - VASAS-PLAKET EUROLEASING

21. forduló 2004-03-31 Szolnok VSC - VASAS-PLAKET EUROLEASING

22. forduló 2004-04-03 VASAS-PLAKET EUROLEASING - FTC-VMAX

nemo_d Creative Commons License 2003.09.11 0 0 347
Tipikus Blikk. Nagyon nem kell csodálkozni, hogy ilyen címet adnak.
Előzmény: _Danna_ (346)
_Danna_ Creative Commons License 2003.09.11 0 0 346
Elvették Kásás Tamás sapkáját
Blikk, 2003-09-11

Budapest - Sehol egy nő! Hogy ez miért meglepő? Azért, mert tegnap a Komjádi uszodában tempózott első edzésén az újjáalakult Vasas vízilabdacsapata, rengeteg jóképű, deltás sráccal.

A hölgyek hiánya tán az időponttal magyarázható, hiszen dél tájban a szorgalmasabbja még dolgozik. Pont úgy, mint az a tucatnyi fotós és tv-stáb, amely a világverő Vasas-pólosokat kapja lencse-, no meg mikrofonvégre. Merthogy ennek a gárdának végig kéne vernie a világot, legalábbis a szurkolók szerint. Nem járnak messze az igazságtól, hisz öt világbajnok, olimpiai bajnok, négy Universiade-győztes szeli a habokat, köztük a világ legjobbjával, a létező összes címet elnyert Kásás Tamással.
- Lelkesen jöttem le az első edzésre, bár kicsit furcsa, hogy itt, a Komjádiban edzünk. Ha valaki ezt mondja az év elején, nem biztos, hogy elhiszem... De örülök, hogy itt lehetek, csak egy dolog hiányzik egy kicsit, az 5-ös sapka. A válogatottban enyém ez a szám, itt viszont új fiúként alkalmazkodnom kell, és hiába könyörögtem szinte egész nyáron Vindisch Ferinek, hogy adja nekem, hajthatatlan volt. Végül kijátszottuk, és sajnos, Feri megvert, úgyhogy nekem maradt a 10-es sapka. - Tamás apjának, Kásás Zoltánnak pedig a karmesteri pálca, hogy mind a bajnokságban, mind a nemzetközi kupában a csúcsig vezesse fiait. - Rajtam nem fog múlni. Arra törekszem, hogy a sok feladat miatt ne égjenek ki a srácok és nemsokára tényleg nagy csapatként ünnepeljenek bennünket.

Mondjuk kicsit sántít a cím, de mindegy... nem vették el, csak nem kapta meg.

_Danna_ Creative Commons License 2003.09.11 0 0 345
A sztárok lassan úsztak
2003. szeptember 11.
vizipolo.hu

"Néha úgy éreztem magam, mintha a Real Madrid edzésén volnánk" - utalt Kásás Zoltán arra a meghitt őrületre, amely a Vasas-Plaket-Euroleasing együttesének első edzését köritette. Tévéstábok és fotósok hada zsongott a Komjádi partján, miközben az öt világbajnok erősitette angyalföldi együttes első izben tréningezett teljes létszámban.
A klubvezetés döntött egyébként úgy, hogy legyen nyilvános a nyitány - "jó ötlet volt, legalább ezt követően nyugodtan dolgozhatunk" -, azaz nem volt meglepő a médiahömpöly. "Lefilmezhették, amint a sztárok lassan úsznak" - ironizált Kásás arra utalva, hogy a döglesztő nyári idényt követően ugyan adott pihenőt a nagyválogatottban és az universiade-csapatban érdekelt pólósainak, ám annyira nem regenerálódhatott egyik sem, hogy most hirtelen a húrok közé csapjanak.
"Szép fokozatosan vesszük fel a tempót, annak ellenére, hogy jövő héten már BL-selejrezőt játszunk" - közölte a vezetőedző, egyszersmind leszögezve: "A kihivás elsősorban az, hogy miképpen, s főképp mennyi idő alatt sikerül összerakni a csapatot. Elvégre a Becsejjel és az Olympiakosszal ellentétben most nem egy kész együttest vettem át. Remélem, megfelelő tempóban haladhatunk majd, s februárban már mutatkoznak az első jelek, s egyre több meccs után lehetek elégedett a teljesitménnyel, bár az kétségtelen, engem nem könnyű elégedetté tenni."
Kásásnak természetesen kész elképzelései vannak, milyen taktikát kiván alkalmazni a szupergárdával, fiksz elképzelései vannak az előnyös és hátrányos figurákról, igaz, ezzel kapcsolatban megjegyezte: "Természetesen csak a medencében derül ki, melyikre igazán fogékony a csapat, mint ahogy az is egyértelmű: gyakorlás közben is találhatunk ki új elemeket."
Az angyalföldiek tehát a héten és a jövő hét elején itthon készülnek, majd Strasbourgba utaznak, hogy továbblépjenek a BL második kvalifikációs körébe.

nemo_d Creative Commons License 2003.09.11 0 0 344
Nem hiába figyelik a topicokat a vizipolo.hu-n:o))

Vindiisch Ferenc és társai megkezdték a munkát - Feri amúgy megtartotta az 5-ös sapkát, Kásás Tamásnak a 10-es jutott.

nemo_d Creative Commons License 2003.09.11 0 0 343
A média érdeklödése mellett edzett elöször együtt a Vasas

Kásások, Steinmetzek, Vargák, kömüvesek

S. G.

NS, 2003-09-10

…és akkor Kásás Tamás akkora gólt suhintott a bal fels? pipába, hogy az állványon dolgozgató mesterember csaknem elejtette a malteroskanalat.

Íme, a komplett Vasas, amely tizennégy év aranyszünet után jövô tavasszal aranyérmesként szeretne kiszállni a medencébôl

Történelmi pillanat volt ez, még a Komjádi uszoda felújításán dolgozó brigád tagjai is érzékelték mindezt, hiszen amikor a legjobbnak, legszebbnek, legsz?kébbnek, legmagasabbnak (és a többi…) választott világklasszis "kiskásáshoz” került a labda, rögvest leállt a meló. Ahogy jött az els? lóba, már el is csendesedett a monoton reszelés, kopácsolás, csapkodás, szentségelés, a szaktársak is élénken figyelték, hogy a villámgyors, pontos lövés végén m?ködik-e még a Kósz-roló. Történt mindez szerdán dél körül, amikor el?ször csobbant együtt medencébe a világ egyik legjobb vízilabdacsapata. Edzés, afféle bemutatótréning volt ez, amely önmagában nem szenzáció, mondhatná bárki, majd akkor sikítsanak a hölgydrukkerek, ha a fiúk el?adják az "Alul semmi” cím? darabot a Komjádi-uszoda rajtkövén. Persze nincs itt szükség csinn-bummcirkuszra, hangulatkeltésre, a figyelem így is mindig rájuk szegez?dik. Naná. Olimpiai és világbajnokok, sikeresek, fiatalok, s a hölgyek szerint ?k a legszebbek. Mi kell még a népszer?séghez?
A Vasas-szurkolók szerint semmi más, "csupán” a bajnoki cím.
Régi történet ez, sok-sok emlékezetes pillanattal: Faragó Tamás széttárt karjaival, csodálkozó pillantásaival, Gerendás György m?anyagszék-röptetésével, a Sz?nyi úti uszoda forró, már-már balhéra hajló légkörével, aztán a K?ér utcában el?adott víziboksszal. Sorozatban kilenc elveszített bajnoki dönt?, kész csoda, hogy nem neveztek el ezüst étkészletet a Vasasról.
Hanem ez a mostani csapat szakíthat a hagyományokkal.
Sokan állítják, ez a Vasas er?sebb, mint a legendás Faragó, Csapó, Kenéz, Görgényi-féle alakulat, amely ugye BEK-et nyert, s ott ücsörgött Európa trónján. De ez még mind semmi: Kásás Zoltán a vadonatúj vezet?edz? még mást is állít, történetesen azt, hogy ez a Vasas er?sebb, mint az általa irányított és Bajnokok Ligája- gy?zelemig jutott verhetetlen Becsej. Csoda-e, ha ezek után rengetegen (a még több olimpiai és világbajnokot soraiban tudó Honvédra szavazók természetesen nem tartoznak közéjük) bajnoki címet és BL-gy?zelmet várnak az angyalföldiekt?l. Szép kis teher, nem vitás. Gy?zni kell, mindig és mindenki ellen, boldogan pacsizni a szurkolókkal Strasbourgban, Egerben, Szentesen, ha a sors úgy hozza Volgográdban, Moszkvában, Zágrábban, aztán persze a K?ér utcai uszodában, és az Ybl Egyetem lelkes csapata ellen.
Hosszú és izgalmas út vár arra a csapatra, amely teljes létszámban szerdán edzett el?ször a Komjádi uszodában, a média élénk érdekl?dése mellett. Becsületükre legyen mondva a játékosoknak, percenként nyilatkoztak, s mondták a magukét a különböz? kisebb- nagyobb mikrofonokba, néztek bele nagyon lelkesen a kamerákba, s tették mindezt lelkesen, jókedv?en. Említette is Varga Tamás, akit a piros-kék hívek egyszer?en csak gladiátorként becézgetnek, hogy: "Tök jó, er?sek vagyunk, örülünk egymásnak, az újaknak is persze, Kásás Tominak, Steinmetz Barnának. Jó most Vasas-játékosnak lenni…” Aztán Kásás Zoltán is beszélt, negyedóra alatt legalább nyolc interjút adott, higgadtan, visszafogottan.
Pedig tudja ?, pontosan tudja, nincs, s nem lehet kifogás.
A világ egyik legjobb csapatát adták a kezébe.
És mindennek a tetejében ott van vele a fia is, akivel most dolgozhat el?ször együtt, s aki mindent megnyert, kivéve egyvalamit. Ha hiszik, ha nem, Kásás Tamás még sohasem volt magyar bajnok…

Hát Kása a feladat adott. Hosszú évek óta csak és kizárólag a bajnoki aranyra vágyunk. Az meg ugye neked nincs. Tehát .....

gyalog kakukk Creative Commons License 2003.09.10 0 0 342
ahogy _Danna_ is mondja, semmi gond, ne vedd magadra, tényleg csak a fölütés volt homályos kicsit ;-) ahogy korábban is utaltam rá, nyilván több mondandónk lesz az euroliga meg a bajnokság elindulása után, hisze többeknek "csak" játékos, és ekként tud róla véleményt alkotni. neked meg - ahogy mondod - közeli haverod, tehát más az alapállás.
Előzmény: szonika (339)
_Danna_ Creative Commons License 2003.09.10 0 0 341
Remélem ezt a "Többet nem írok ígérem!' - dolgot nem gondoltad komolyan!:-) Ilyet senki sem kért tőled, hogy ne írj, csak a privát életét hagyjuk meg neki! Amit leírtál abban természetesen nincs semmi rossz, valószínű hogy az első hozzászólásod volt egy kicsit félreérthető. Nagyon úgy jött le mintha "Na kérdezzetek, én elmondok mindent róla" - dolgot akartad volna írni.

Remélem azért majd lesz 1-2 olyan téma, amiről neked is lesz véleményed és fogsz írni...

Előzmény: szonika (339)
_Danna_ Creative Commons License 2003.09.10 0 0 340
Közös edzés Kásásékkal

Szokatlanul nagy volt a mozgás szerda délben a Komjádi uszodában, s nemcsak az 50-es fedettben, hanem a medence partján is: fotósok, operatőrök, riporterek hada nyüzsgött, a rendkívüli médiaérdeklődés oka pedig az volt, hogy nyilvános edzéssel megkezdte felkészülését az új szezonra a Vasas-Plaket-Euroleasing férfi vízilabdacsapata. Felvételek sora örökítette meg együtt és külön-külön is az ob I-es élcsapat 14 játékosát, s a külföldön felettébb sikeres - a jugoszláv Becejjel, majd a görög Olimpiakosz Pireusszal is Bajnokok Ligáját nyerő - vezetőedzőt, Kásás Zoltánt. Aki először vezetett vezetőedzőként edzést világklasszis fiának, az Olaszországból hazaigazolt Kásás Tamásnak és társainak. A csapatnak, amelytől Angyalföldön azt várják: nyerjen meg minden megnyerhetőt itthon és az európai pólóban egyaránt.

Csakhogy ott tornyosul a Vasas előtt leküzdendő, igencsak fajsúlyos akadályként a Kovács István irányította bajnoki címvédő, BL-második Domino-BHSE, amely hasonló elképzelésekkel készül nekivágni az új vízilabdás évadnak. Nagy csata lesz, az bizonyos, kétesélyes küzdelem, egyelőre megjósolhatatlan végkimenetellel. - A Vasasban gyakorlatilag minden poszton ugyanolyan jó játékosok vannak, mint a Honvédban, mert olimpiai bajnokok mellett világbajnokok ugyancsak játszanak nálunk is - mondta az edzést követően a már minden fontos nemzetközi címmel rendelkező Kásás Tamás. - Az esélyek tehát egyenlőek. Hogy a második hely is megfelelne-e? Dehogyis! Természetesen győzni szeretnénk, ezért szerződtettek minket, különben is: se a Vasassal, se más klubcsapattal nem nyertem még magyar bajnokságot...

Vindisch Ferenc, az Universiade-győztes válogatott kiválósága szerint is 50-50 százalék az esély, de - tette hozzá - a tavalyinál erősebbé vált a Vasas. - Csapatunkban játszik a világ egyik, ha nem a legjobb játékosa és az egyik legjobb védője is, Kásás Tamás, illetve a Nápolyból szintén hozzánk szerződött Steinmetz Barnabás személyében. Három bajnoki ezüstérmem már van a Vasassal, úgyhogy ideje lenne "aranyosabbá" válnom - fejtegette Vindisch. - Nekem speciel hét ezüstérmem van már piros-kékben, négy bajnoki és három kupaezüst - vette át a szót a válogatottba több mint egy évi szünet után az idén visszatért, világbajnok és Világliga-győztes védő, Varga Tamás. - Ezzel együtt nehéz lesz a Honvéd ellen, amely nagyon összeszokott csapat, míg nekünk most kell összerázódnunk erős, ütőképes együttessé. Szerintem legkésőbb tavaszra igazi csapattá válunk, s akkor már mi leszünk a jobbak.

szonika Creative Commons License 2003.09.09 0 0 339
Ok igazatok van.Részben.Én a magánéletéről nem akartam beszélni.Csak kiváncsi voltam ti milyen embernek tartjátok.Ennyi.De amint elmondtátok nem nagyon,vagy egyáltalán nem találkoztatok még vele.Én csak annyit mondhatok,hogy baromi jó fej,hogy 2 lábbal a földön jár,nem beszél sokat de ha egyszer mégis benyög vmit akkor azt mindig röhögés kiséri...Szóval keveset de jókat tud mondani.Nagy szive van és egy hihetetlenül érzékeny ember,jó értelemben.Persze vannak rossz pillanatai is mint mindenkinek ilyenkor nehéz hozzá közeledni.De ha dióhéjban kéne róla beszélni annyit mondanék,fantasztikus kisugárzása van ha jól van lelkileg,testileg.Jó a társaságában lenni.
Azt hiszem ez nem a magánéletről szólt és semmi olyat nem tartalmazott ami sérthetné Tamást,főleg hogy csak fényeztem!:))

Többet nem irok igérem!

Előzmény: _Danna_ (338)
_Danna_ Creative Commons License 2003.09.09 0 0 338
Szia!

Azt gondolom itt az ideje hogy én is reagáljak egy pár szóban a hozzászólásodhoz, ha már egyszer vettem a bátorságot és létrehoztam ezt a topicot!:-)
Az hogy nekem mi a véleményem róla, gondolom egyértelmű, másként nem lenne ez a topic, legalábbis nem általam. Szerintem a világ egyik legjobb vízilabdázója. Személyesen még sosem láttam, nem beszéltem vele és nagy a valószínűsége hogy nem is fogom/k! Ezért mint emberről természetesen nem tudok és fogok is véleményt mondani! Elhiszem hogy Te jól ismered, de szerintem akkor biztos tudod hogy valószínű hogy Ő ennek nagyon nem örülne, még ha nem is a magánéletét mondanád el, de az azt gondolom az ő döntésének kell lennie hogy mit mond el magáról és mit nem!
Természetesen majd ha elkezdődik a bajnokság és lesznek a meccsek gyere és mondd el arról a véleményed, de szerintem a többit itt hagyjuk!

Előzmény: szonika (322)
_Danna_ Creative Commons License 2003.09.09 0 0 337
Valószínűleg igazad van! Szerintem is elírták és 15-e lesz az!
Előzmény: kevlárpók (336)
kevlárpók Creative Commons License 2003.09.09 0 0 336
A 7. forduló időpontja SZERINTEM nem 11.05. hanem 11.15.! 5-én az 5. forduló van, szóval sztem csak elírták a vizipolo.hu-n. Nem hiszem, hogy két nem egymást követő fordulót egy napra tennének. Aztán ki tudja...
Előzmény: _Danna_ (335)
_Danna_ Creative Commons License 2003.09.09 0 0 335
Köszi!
Berakom a végét is.
7. forduló 2003-11-05 VASAS-PLAKET EUROLEASING - CEGLÉD VSE-GEOSAURUS

8. forduló 2003-11-29 OSC-BRITISH KNIGHTS - VASAS-PLAKET EUROLEASING

9. forduló 2003-12-13 VASAS-PLAKET EUROLEASING - BVSC-BRENDON

10. forduló 2003-12-14 VASAS-PLAKET EUROLEASING - Szolnok VSC

11. forduló 2003-12-20 FTC-VMAX - VASAS-PLAKET EUROLEASING

Előzmény: nemo_d (330)
nemo_d Creative Commons License 2003.09.09 0 0 334
Nekem a 666-at kel:DDD
Előzmény: TZS (333)
TZS Creative Commons License 2003.09.09 0 0 333
333.

csak mert senkinek se kellett:-)))

Doadoa Creative Commons License 2003.09.09 0 0 332
Csak csatlakozni tudok az előttem irókhoz. Nem hiszem, hogy bármihez is közünk van, amit ő maga nem mond el magáról. Az meg, hogy milyennek látjuk megint elég csalóka, hiszen mi egy nyilvánosság felé mutatott képet kapunk, ami vagy fedi a valóságot, vagy nem. Zseniális pólós, és engem ennyi érdekel belőle.
vincere Creative Commons License 2003.09.09 0 0 331
Nem hiszem, h. azzal kellene életet lehelni egy topikba, h. személyes, egyébként nem nyilvános információkat adsz róla. Az indexen számos rajongói (tök mindegy, hogy nevezzük), azaz egy emberről szóló topik létezik, általában az illetőt személyesen ismerők vagy nem írnak oda egyáltalán, vagy ha írnak is, minden személyes megjegyzéstől távol tartják magukat. Adott esetben én is így jártam el. Ő is ember, és ha nem akarunk a Blikk színvonalára süllyedni, tiszteletben kell tartanunk a magánéletét, mint ahogy te sem szeretnél gondolom itt a tiédről olvasni.

Egyébként egy 2 évvel ezelőtti Nők Lapja cikkben azt nyilatkozta, h. Ken Follett a kedvenc írója, egy fenti kérdésre reagálva...

nemo_d Creative Commons License 2003.09.09 0 0 330
1. forduló 2003-09-27 VASAS-PLAKET EUROLEASING KONTAVILL SZENTES

2. forduló 2003-10-04 Ybl Sz. I. Egyetem VASAS-PLAKET EUROLEASING

3. forduló 2003-10-18 ZF HUNGARIA EGRI VK VASAS-PLAKET EUROLEASING

4. forduló 2003-10-25 UTE-TAXI 2000 VASAS-PLAKET EUROLEASING

5. forduló 2003-11-05 VASAS-PLAKET EUROLEASING Szeged Beton VE

6. forduló 2003-11-08 VASAS-PLAKET EUROLEASING DOMINO-BHSE

_Danna_ Creative Commons License 2003.09.08 0 0 329
Kásásék címfosztásra készülnek

A magyar férfi vízilabda élvonalából a bajnok Dominó-BHSE a héten még külföldön túrázik, a címfosztásra készülő Vasas-Plaket-Euroleasing ugyanakkor hazai vizeken igyekszik minél jobb formába lendülni a szeptember 27-én induló ob I-es pontvadászatra, illetve a még előbb, már a jövő hét végén esedékes európai kuparajtra.

- A különböző, klubkereteken kívüli kötelezettségek - a felnőtt, a junior és az Universiade-válogatottbeli szereplések - miatt csak szerdától lesz teljes a csapat, azaz mostantól dolgozhatunk végre együtt a 14 fős teljes kerettel - mondta el hétfőn a Vasas mestere, Kásás Zoltán, aki Görögországból igazolt haza az új szezonra az angyalföldi alakulathoz. Keze alatt több mint reményteljes gárda formálódhat, hiszen a Varga testvérek, Tamás és Zsolt, továbbá Madaras Norbert alkotta világbajnok trió, aztán az Universiade-győztes Windisch Ferenc, Steinmetz Ádám, no és a 2000. évi ötkarikás aranyérmes kapus, Kósz Zoltán összetételű "maghoz" - több éves nápolyi idegenlégióskodás után - immár csatlakozik a szakvezető világklasszis fia, Kásás Tamás és a szintén olimpiai bajnok, ugyancsak friss vb-aranyérmes és Világliga-győztes Steinmetz Barnabás is.

- Nagy az elvárás velünk szemben, kimondva-kimondatlanul bajnoki elsőséget, s kiemelkedően sikeres európai kupaszereplést remélnek tőlünk a Vasas-hívek, a klubvezetés, hadd tegyem hozzá, teljesen érthetően, s mi meg is próbálunk ennek megfelelni - jelentette ki Kásás Zoltán, aki a szerdát a pasaréti konditeremben kezdi együttesével, majd a Komjádi uszoda következik, s a nagy érdeklődésre való tekintettel a dél körül végződő labdás edzést követően, 12 óra után ő maga és játékosai is állnak a rájuk kíváncsiak rendelkezésére.

A médiafigyelem közepette is nagyon ki kell használnia a Vasasnak a következő napokat - Kásás Zoltán még szombaton is tart majd edzést -, hiszen 16-án már Strasbourgba autóznak, ahol megkezdik a csoportselejtezőt az Euroligában. Az öt rivális, közte az ellenfélként egyedül számottevő szlovén Triglav Kranj, a magabiztos továbbjutást illetően aligha okozhat gondot a piros-kék együttesnek, a kintlét napjait éppen ezért a vezetőedző a csapat minél teljesebb összerázására, már a bajnoki meccseken eredményesen alkalmazható taktikai elemek begyakorlására is fel kívánja használni.

zsuzsa Creative Commons License 2003.09.08 0 0 328
Hétvégén végre kaptam egy Képes Sportot ! Ez a Csurka Gergely vizilabdás volt ? Rémlik, hogy az Olimpia idején is jó cikkeket olvastam tőle bennfentesként mozgott közöttük. Mindenestre örülök, hogy nemcsak foci van az ujságban és Kásás vagy Benedek is van benne, nem ugy mint a régi Képes Sportban, amiben csak foci volt.
Huu egyébként 4 éve a Cosmopolitanban is volt remek fotó Kásásról, amint viz csurog az arcán.

Szonika : én inkább csak olvasgatom a topicokat, mintsem irok bele de nem szeretnék olyan hozzászólásokat olvasni Kásás intim szférájáról amit pl a gyerekemről vagy a barátaimról sem látnék szivesen. A moderátor sem örülne neki...

Előzmény: nemo_d (312)
gyalog kakukk Creative Commons License 2003.09.08 0 0 327
szevasz, szonika,

tudod, ez azért nem könnyű, mert amit egy natúr tévénéző, néha meccsre-kijáró drukker tudhat, az nagyon kevés ám. hogyne lennénk lenyűgözve amikor elkpráztat bennünket, de mivel nem sörözünk együtt és nem járunk át egymáshoz boldog karácsonyt kívánni, a mi véleményünk inkább csak a sajtóból meg néhány bennfenntestől szerzett információra korlátozódik. szóval nem sok minden marad, amiről ezek után beszélhetünk. de ha te megmondod, hogy például mit szeret olvasni, az nagyszerű ;-)

szonika Creative Commons License 2003.09.07 0 0 325
Ezt mondtam.Nem fogok a magánügyeiről beszélni.Ez természetes.Csak arról tudnék beszélni hogy milyen ő valójában.Cikis helyzetbe nem fogom hozni,nem vagyok én meghibbanva.
Előzmény: nemo_d (324)
nemo_d Creative Commons License 2003.09.07 0 0 324
Nézd. Én nem tudom, hogy te milyen viszonyba vagy Kásával. Nem is érdekel meg nem is rám tartozik. De én nem örülnék, hogyha bármely' barátom, bármit is kiteregetne rólam. Gondolom ezzel Kása is így van. Úgy gondolom, hogy bárkire is max annyi tartozik amit ? elmond.

De te tudod, hogy mit csinálsz .....

pankahugija Creative Commons License 2003.09.07 0 0 323
Szia!
Hát nem hiszem, hogy egyedül lennél azzal a véleményeddel, hogy nagyon szimpatikus. Én még ugyan csak egyszer beszéltem vele, de akkor is nagyon aranyos és közvetlen volt. azt pedig, hogy hihetetlen csuklóval lett megáldva, bizonyítja:)))))))))
Nem tudom milyen érdekességre gondolsz, de szívesen hallgatom:)))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!