Keresés

Részletes keresés

DrShan Creative Commons License 2005.02.21 0 0 181

Egy kis poén...

Hotel és konferenciaközpont. Saját helikopter-leszállóval, kegyetlen építészeti megoldásokkal, úszómedencével. Jelenleg két konferenciaterem van kész, a hotel alsó része, egy étterem, és néhány iroda. A hotelt a konferenciateremmel első emeleti fedett híd köti össze. Ha lesz hely, építek még fittness-wellness dolgot, kávézót, szórakozóhelyet. Kár hogy ezeket csak residental módban tudom megcsinálni... Így nem sokat ér, nem lehet használni;) Ja, az ára félkész állapotban túl van a félmillión;)

gabor15 Creative Commons License 2005.02.03 0 0 180
Thenk jú!! :)
akikerdez Creative Commons License 2005.02.03 0 0 179
kvszi :-)
_Gary_ Creative Commons License 2005.02.03 0 0 178

Kell hozzá egy telefon, azon hívsz egy taxit, majd kiválasztod, hogy csak a hívó személy vagy mindenki menjen-e. Csak nyilvános helyekre mehetsz, át a szomszédba nem!

Előzmény: gabor15 (177)
gabor15 Creative Commons License 2005.02.03 0 0 177
Kössz a Segítségeket. Idáig tudtam hogy lehet bemenni valahogy városba meg ilyenek, de a házamtól max a postaládáig tudtam elmenni. Kell valamit csinálni hogy elmehessek?
_Gary_ Creative Commons License 2005.02.03 0 0 176

Itt a FAQ-ban vannak táblázatok + egyéb okosságok:

http://sims2faq.atw.hu/

Előzmény: csudi (175)
csudi Creative Commons License 2005.02.02 0 0 175
Karrierben mekkora fizetes volt a legmagasabb, amit valaha kaptatok?
_Gary_ Creative Commons License 2005.02.02 0 0 174

A beállítottság ikonja ott van a szereplő képe alatt/mellett (ha két embert látsz összeborulva és fölöttük egy szív, az romantikus). Eyébként ha több emberrel akar woohoozni, akkor nagy valószínűséggel romantikus... Bár, - állítólag - szorgos munkával átnevelheted.

Háát, ezeket a többszálú kapcsolatokat érdemes titkolni, akkor nem romlik le egyik kapcsolat sem... Viszont a kívánság (multi woohoo:)) nem a kapcsolat fenntartásról szól, csak az akcióról! :)

Olvastam, hogy nyilvánosan lehet még a pezsgőfürdőben is, de nekem nem sikerült, mert valamelyik fél mindig elzavarta a kukkolót. A gyerekek viszont nem szeretik ha rajtakapják a szüleiket, mert az lerontja a kapcsolatukat!

Előzmény: gabor15 (171)
csudi Creative Commons License 2005.02.01 0 0 173
rajottem mar mire valo a porszivoszeru bigyo, amit eleterzes pontokert lehet venni. Ha megunod a "romantikat", egy csaladszereto simre iranyitva te is az leszel...
Előzmény: _Gary_ (170)
csudi Creative Commons License 2005.02.01 0 0 172
nem, hanem elviszed a szerelmedet a varosba, ahol van probafulke. bemesz a probafulkebe, katt az illetore, es lesz olyan menu, hogy woohoo. Ekkor az illeto - ha kedve van - odasettenkedik, korulnez, majd belopozik, es mar jon is a tuzijatek. Ami meg fasza, az, az, hogy a boltban levo osszes Sim odasereglik biztatni a parost. Hehe. Tapsolnak, huhognak es kerepelnek.
Előzmény: gabor15 (171)
gabor15 Creative Commons License 2005.02.01 0 0 171
hehe oké:D azt nem tom milyet választottam már de mondjuk fizikálisan sem tudok többet össze hozni:D mert ha ezzel úgy vagyok azzal meg leromlok.. Nehéz..:D meeeg asszem van olyan hogy nyilvános sex? azt jól fordítottam? :D na az hogy oldható meg?
Bezárom az emberkét és befalazom az ajtót?:D
Előzmény: _Gary_ (170)
_Gary_ Creative Commons License 2005.02.01 0 0 170

Tömegeset NEM is fogsz csinálni, nincs rá lehetőség! (ezidáig) A woohoo melletti szám azt mutatja, hogy ennyi különböző személlyel akar, de nem egyszerre...

Ha nem megy erkölcsileg, akkor ne válassz romantikus beállítotságú simet! :)

Előzmény: gabor15 (169)
gabor15 Creative Commons License 2005.02.01 0 0 169
Sziasztok. Ezt hogy lehet megcsinálni szerintetek? Megcsalja az emberkét a másik:D szerintem elég nehéz.. Én még tömeges sexet nem is tudtam csinálni.. Azt sem tom hogykell. + nekem az igazi szerelmem (neve) van a játékba így erölcsileg sem könyű:D
csudi Creative Commons License 2005.01.29 0 0 168
sztem a pontszamok valtoznak. talan az er a legtobbet, amit epp akkor a legnehezebb teljesitened.
Előzmény: _Gary_ (167)
_Gary_ Creative Commons License 2005.01.27 0 0 167

Jaja, kipróbáltam. A romantikus beállítottságú embereknek ez alap :)

Tegnap kicsit elírtam, nem az S-t kell megnyomni, hanem a C-t!!! Ha ide, a konzol ablakba beírod HELP, akkor néhány parancsot megmutat.

Nekem elég magas mechanical skillel is megrázta az áram, de legalább nem halt meg, viszont a szervízes embert sem kímélte :)

A megmentődésért mennyi pontot ad? A public woohoo 5000, de mintha láttam volna 7 vagy 7500 pontosat is, csak nem tudom mi volt az (vagy keverem valamivel :))

Előzmény: csudi (166)
csudi Creative Commons License 2005.01.26 0 0 166

"3 woohoo: három különböző emberrel kell  összehozni a dolgot. Ezután megkapod az 5, majd ha ez is megvan, akkor a 10 különböző emberrel woohoo vágyat. Tovább nem tudom :)" - Kiprobaltad? :-) Jo, szoval akkor nem egyszerre csinaljak, hanem egymas utan. Az igy ok.

A Gold/Platinum kijelzest neveztem el eletpontnak, csakugy siman onallo indittatasbol...

Megmenteni mar megmentettem a halaltol egy apat, es a feleseg visszakonyorogte a kaszastol. Ez ugy tortent, hogy nem volt mechanical skillje, es ugy allt neki mosogatogepet szerelni. Erre megrazta az aram. Jott a fekete kaszas alak, es huhogott, mire veletlenul rakattintottam es volt egy olyan opcio, hogy konyorges az eletert. De azt nem tudom, hogy lehet eloidezni az ilyesmit direkt, merthogy eleg sok "pont" jar azert, ha valaki meg szeretne mentodni.

Nagyon koszonom a tippeket, a linket meg fogom nezni! 

Előzmény: _Gary_ (165)
_Gary_ Creative Commons License 2005.01.26 0 0 165

3 woohoo: három különböző emberrel kell  összehozni a dolgot. Ezután megkapod az 5, majd ha ez is megvan, akkor a 10 különböző emberrel woohoo vágyat. Tovább nem tudom :)

Életpont nem jár semmiért, amire Te gondolsz, az csak azt jelzi, hogy a sim hogyan érzi magát a bőrében.

A haláltól nehezen, de meg lehet menteni simeket, nekem sikerült visszakönyörögtetni a haláltól a feleségét egy simnek, de az csak felnőtt volt.

Ha valakit meg akarsz ölni, itt is műxik a sim1-es megoldás: medence, ugródeszka, de kikapaszkodó nélkül... vagy befalazod és vársz... Az utánuk maradt urnát érdemes törölni, ha nem akarsz szellemjárást :)

Ha a sim nagyon öreg meghal, bármilyen fitt és bármilyen okos. Ez ellen nem tudsz tenni. Illetve van két megoldás:

Az egyik az életelixír, ez alapból benne van a játékban és ha sok vágyát teljesíted a simnek, akkor pontot kapsz ezeket el tudod költeni, az életelixír a legdrágább és pár nappal megnöveli a simed életét. Persze csak akkor, ha GOLD vagy PLATINUM a mood, ellenkező esetben öregíti!

A másik módszer a SHIFT+CTRL+S és beírod: aging off

Itt bővebben olvashatsz egyéb dolgokról is: http://sims2faq.atw.hu/

Előzmény: csudi (164)
csudi Creative Commons License 2005.01.25 0 0 164

Van itt valaki, aki mar elorehaladott allapotban van a Simjeivel? Mit kell csinalni, mikor a sim egyszerre harom emberrel akar woohoozni? :-) Es ha azert jar legtobb eletpont, ha megmenti valaki a halaltol? Hogy kell a halalba kuldeni? Mi tortenik, ha a Sim mar nagyon oreg, de full fitt es mindent tud?

_Gary_ Creative Commons License 2005.01.25 0 0 163

Sajnos nem tudom, hogy hogyan is megy ez, de más fórumokon írtak erről, hogy az eredeti játék számával kell regisztrálni a hivatalos oldalon és utána több lehetőséged lesz.

Előzmény: -Lujza- (161)
csudi Creative Commons License 2005.01.25 0 0 162
A lenti linkeknel. De szonyeget en sem lattam.
Előzmény: -Lujza- (161)
-Lujza- Creative Commons License 2005.01.24 0 0 161

A hivatalos oldalon nem csak az a pár darab tárgy van? Én szőnyeget nem láttam, pedig eredeti Cd-m van.

Ha nem csak annyi, akkor hol keressem?

Előzmény: _Gary_ (156)
petey t Creative Commons License 2005.01.24 0 0 160
Kösz'ke!
Előzmény: _Gary_ (156)
csudi Creative Commons License 2005.01.22 0 0 159

Az ugy valahogy nem gyozott meg. Meg most nem veszem meg.

A szonyeg nekem is hianyzik. De ugy oldom meg, hogy ahova szonyeget akarok rakni, ott carpet padlot teszek, a szoba tobbi reszebe pedig parkettat.

Előzmény: Akos1985 (158)
Akos1985 Creative Commons License 2005.01.22 0 0 158
Akinek hiányoznak a vendéglők meg társai akkor várjatok még úgy 1évet és jönnek majd a kiegészítők!! Lásd most a University!!!
Akos1985 Creative Commons License 2005.01.22 0 0 157
Ja ja úgy értem születéskor. Nekem már olyan is volt, hogy 4-es ikrek születek nekem!! Szidtam a szenteket :DD
Előzmény: csudi (154)
_Gary_ Creative Commons License 2005.01.21 0 0 156

Pl. a hivatalos oldalról, ha van eredeti játékod, vagy innen:

http://www.sims2.thesimsresource.com/ ha bejelentkezel. Ha fizetsz, akkor nagyon sokat tölthetsz le, ha nem, akkor csak keveset, de azok pár naponta változnak.

Esetleg ezzel a programmal http://thesims2.ea.com/getcoolstuff/homecrafter/TS2HomeCrafterPlus_Install.exe saját falat, padlót szerkeszthetsz...

Előzmény: petey t (155)
petey t Creative Commons License 2005.01.20 0 0 155
Tud valaki olyan oldalt, ahonnan rengeteg (hangsúlyozottan: rengeteg) tárgyat lehet letölteni? Egy pofás kis szőnyeg jól jönne a nappaliba
csudi Creative Commons License 2005.01.18 0 0 154
Hogy erted, hogy jottek az ikrek? Szuleskor?????
Előzmény: Akos1985 (152)
ki? Creative Commons License 2005.01.18 0 0 153
Bocs,de az nem olyan megbíyható.Inkább valakitQl kölcsön kérném.Az szerintem jobb. Neked amúgy megvan?????
Előzmény: Raphael (150)
Akos1985 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 152

Nekem is jöttek az ikrek rendesen :(

De szerintem olyan logoka van benne, hogy a férfi mennyire kigyúrt a játékban és mennyire fitt - szerintem...

Előzmény: Malac_11 (151)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!