Értsd már meg hogy nem kell megnézed a mélypontot? Hogy lehetsz ennyire pesszimista? Ez nem jo, nagyon nem egészséges. Nem azoktol a dolgoktol kapsz infarktust, amiket mondtál, hanem az állando problémák miatt. Folyamatosan feszült vagy. Küszöböld ki. (Remélem a Mátrixot nem csak azért nézed hogy effekteket less belöle, hanem értelemezd is.)
Minden relativ. Nézd én csupán azt akartam mondani, hogy ne igy fogd fel a dolgot, mert csak te teszed rosszá azt amit te rossznak vélsz. Nem tudsz örülni semminek? Az nem elég indok hogy élsz? Hogy van luk a kibaszott seggeden, miközben mások szenvednek és ezren halnak meg? Neked van lépési lehetöséged, nekik nincs. (ujra ajánlom figyelmébe a BHD-t mindenkinek, egy kis gondolatébresztés céljábol.) Ha van lépési lehetöséged használd ki.
Megbeszéltük, és én csupán egy lehetséges utat akartam bemutatni. Rajtad áll hogy elindulsz-e rajta, vagy sem. Akár az enyémet, akár a sajátodét választod, csak jol járhatsz. Csak egy lépés kell. (És a dunában uszik a faszi... Nézd csak meg mégeccer! Segitett a lelkének? Számomra ez volt a film nagy tanulsága, és én megfogadtam.)
Nah. Visszanéztem, de előbb még icuka logból néztem meg, csak akkor még nem esett le. Úgy látszik innen fórumból kellemesebb volt kiolvasni később ugyanazt :)
Mélyebb pontra?
Talán 2 oka van.
Ha van mégrosszabb, akkor van mégjobb is! Kecsegtető.
ádd 2. Most épp ilyen vagyok. Ennyi.
Félreértetted, de sokban egyetértek az irottakkal. Csak most még nem vagoyk abban a helyzetben, hogy csinálhassak akármit is (a számomra legfontosabb dolgokban, persze).
Szóval!
Én azt mondtam, örülj annak, hogy te most tudod könnyen máshogy, faszán látni a dolgokat. Nem azt mondtam, hogy "ó, de lennék a helyedben" Tudom hogy neked sem a legjobb minden. Pedig ezt már 100szor megbeszéltük.
Abszolúte nem követek senkit. Asszem a mellékelt ábra is mutatja, hogy nem futok senki után. Ahogy mondtad, az önméltóságomat megtartom, viszont így soha nem tudom meg, hogy mi volt. Idézek: "ha ezekre rájösz a saját aspektusodbol" Ez az én bajom. Magamtól nem fogok. Mert csak kombinálni tudok.
Így most nem tehetek mást, mint mondottam volt 25-ével megérő tervemmel haladni tovább.
Leszarom az egészet. Ha majd jön, akkor meghallgatom, de nem esek össze a lába előtt. Meghallgatom. Ennyi amit még megteszek. Talán...
A terv pedig a meló+albi. Tudod jól.
Ebből sajnos csak ti jártok jobban, ha nem tanulok semmit. Hidd el. Ennek a tanulságát, jobb, ha inkább nem magyarázom ki, mert nekem sem esne jól, nemhogy nektek.
Így most nyelek még egy ideig. Fel kell dolgozni. Ez van. Ez vagyok most.
Változik a világ, én pedig forgok vele, szóval gond nem lehet :)
Ám még az "Enzim üzenetet" nem vágom :))) Csöppet a betüket sem látom mindig :) Asszem kész vagyok.
Kicsit még monfordírozom ezen, aztán alszom.
Kria egyet árulj el nekem! Miért vagy annyira kiváncsi a még mélyebb pontra? Miért érdekel annyira? Te sem gondolod komolyan, hogy jobb lesz ugye? Abszurd. Inkább az élet naposabb oldala felé kacsintgass!
Igen valoban csak egy lépés, de nem gondolod hogy meg tudod tenni pozitiv irányba is? Miért kell mindig a rosszra, a negativra gondolni? Miért pesszimista minden magyar ember? Mi a faszomra jo ez? Ideje felkelni emberek! Mindenki aki olvassa ezt a kibaszott topikot!
Elöször is felejtsétek el, hogy én irom ezeket a sorokat. Most egy átlegember vagyok, egy nevesincs senki, akit nem is ismertek.
"Az ember, az önismeret bizonyos fokán undorodik magától."
Kria, mondtad ma nekem : "Inkább örülj annak hogy te ilyen vagy, és neked minden jo..." Nehogy azt hidd hogy nekem jo! Igen nekem most nagyon jo, ez igaz, de ne akard ugyanazt az állapotot mint ami nekem van, mert te nem vagy ugyanaz az ember, mint én... Remélem érted. Találd meg hogy mi kell neked!!! Találd meg a saját utadat ne a másokét kövesd! Ez nem megy máshogy, minthogy kinyitod a szemeidet és szétnézel. Tapasztalj, és okulj. Ne gubozz be, mert attol csak szarabbul leszel. Legyél távolságtarto és mindent gondolj át. Adj tiszteletet az embereknek. Ennyi a véleményem erröl az idézetröl, ezen gondolkodtam itt el ilyen mélyen... Értettem hogy mit mondtál, és értelmezni is tudtam, ne aggodj pontosan tudom hogy mi történeik most veled, hisz jomagam is átmentem ezen. És ha ezekre rájösz a saját aspektusodbol, akkor már nem is lesz annyira undorito. Ergo kurvára nem értek egyet az idézettel, de ugyanakkor a te esetedben most nagyon is igaz.
Szerinted én hogy jutottam el erre a szintre? Megtudtam hogy ki vagyok, és honnan jöttem. tanultam a hibáimbol, akiket még egyszer nem fogok elkövetni, rájöttem hogy mi miért van, és itt vagyok csá. Most mondhatjátok hogy hülye vagyok, meg egy okoskodo faszkalap, (mondhatjátok, de én akkor is jol érzem magam, ez akár perdöntö is lehetne...) de szerintem ha egyszer elbasztam valamit, akkor kiváncsi vagyok hogy miért történt, és utánajárok a dolgoknak. Ha megtudtam, akkor vigyázok hogy még egyszer ne forduljon elö. Mint minden épeszü ember. A kutyát is elverik ha a szönyeg közepére szarik, de ebböl egy életre megtanulja hogy hibázott és soha többet nem csinál ilyet. Stimm hogy miröl nyomom az üres semmitmondo rizsámat? Ezenkivül megtanultam kezelni a kudarcot és rettenetesen sokat nyelni, igy ha nem sikerül valami, nem történik velem semmi, mert kétszer ugyanaz a poén nem nevettet annyira...
Most neked is egy hatalmas ür tátong a fejedben, amit ha befoltozol, megnyugszol, és talán aludni is tudsz majd. Van jobb dolgod? Micsoda? Mivel akarod te megváltani a világot, ami fontosabb az elméd épségénél? Bünös gondolataid vannak? Befolyásol a zene? (...) Snitt és nevet háromszáz diák... Most értettem meg Enzim üzenetét, remélem ennek tükrében te is. Ha nem akkor itt és most keress vissza.
Ami rossz történik veled, azt csak az elméd teszi rosszá. A sok befolyásolo tényezö miatt. Mindent fel lehet fogni máshogy is, hisz minden relativ. (Most nem nagy csoka ez az Einstein?)
"Csak egy lépés..."
Lépni akarsz de nem tudod hogy melyik irányba. Ezen ne keseredj el, emberek vagyunk akik néha nem tudják hogy merre van a jobbra, merre a balra. Én is voltam igy. Végigmentem az összes lehetséges uton, és most ugy érzem megtaláltam azt amin járnom kell. Keresd te is, csak ahhoz nyisd ki a szemed, és probálj ki mindent. Különben honnan tudnád hogy neked mi a jo? (Most nem akarok nevén nevezni senkit, igy csak annyit mondok : faszcédula. Kápis? Remélem célbatalált.)
Nu ennyi lenne hirtelen a véleményem erröl a témárol.
Hozzáfűzés az utolsó sorhoz. Hogy ne úgy érezd egy totális fasz vagyok, azért látom én a jót is.
Ez csak a mélypont. Van ellenkező énem is. A szerelmes, boldog. Viszont most ebben buktam a legnagyobbat...
Szóval van mélyebb pont is? Hogy talán cserébe megkapjam a másik odalát is, a jót, a szépet, a csodálatost. Megláljuk! Let's rock!
Úgy vélem érdemes a mostani hozzászólásaim után egy ilyen kis palm-, papírjegyzetet:
Kezdődjék hát :)
"Zorán mondja, ne féltsd, ne szorítsd, hanem örülj neki tiszta szívből, és talán örökké tart.
Hát így 3 hónap után még mindig nem vagyok magamnál... Nem tudom mi ennek az egésznek az értelme. Folytassam egyáltalán?
Viszont rájöttem, hogy megbánhatom, ha most kikészítem a testem, az agyam, a tudatom, akkor ez vissza fog ütni 1x, pont a legrosszabbkor, amikor megjő az új remény.
Nem akarok 10 év múlva infarktust. Azért ennyire nem rossz az élet...
Iszonyatos lesz, ha majd mással látlak, és örökre elveszítelek...
Csak azt mondd, hogy más vagy már, mint valaha, megváltoztál.
Zöldszínű kontaktlencse kell, fehér csíkokkal. 0as haj, arcfestés.
Már egyedül maradtunk.
Isten is egy körkádban fekszik holtan a tiszta vízben eme temető közepén...
fear.com-ot megnézni! Mindkettőt :)"
Itt ér véget, viszont felgépelés közben még 1 gyors beírásom lenne:
Egyszer régen már, de azóta a fejemben van a mondat. Noha egyetlen fellelhető forrásom eredetéről, az Anikónak írt 18 oldalas levelemben, melyek után még smsekre sem kaptam választ. Szép az élet. Mitől van? Nem tudom. Talán itt a kellő mondat, mely lehet, hogy az én agyszüleményem, de számomra hihetőbb, valahol hallottam, és bennemragadt.
Íme:
"Az ember, az önismeret bizonyos fokán
undorodik magától." Kegárd
Juhéééééé enbaz! Ez remek. Még csak most néztem meg a beomat, és csak most utdatosult bennem, hogy a hormonzavaros tündérvirágszál kolleganöm fog leváltani. Ergo, az itt van 6-ra és mehetek haza a gecibe két orával hamarabb. Ez remeg emberek! Örüljetek velem! :)
Hmmm szoval az elektronikus zene befolyásol. Hát még mindig nem tudom, csak azt, hogy itt ülök hullafáradtan, hullámzik elöttem a fal, és a hangszorobol valami atomdurva dnb zuzza az agysejtjeimet. Közben pörgök ezerrel, pedig legszivesebben itt helyben összeesnék és elaludnék.
Ha belegondolok hogy van még majdnem négy ora mire kikerülök innen... pff. Mi lesz igy? Mindegy dnb rullz! :)
Oh hosszas szörfölésem eredménye, hogy siekrült kideritenem a Damage Done japán verzioján van még egy bunusz track. The poison well a cime. Meg kéne szerezni...
Enba kibaszottul unatkozom. :) Pedig még csak 3 orája ülök itt. Már irtam legalább 30k szöveget mindenhová. A vicc hogy ugy érzem még mindig tudnék irni. Hmm... most is ezt teszem. :)
Nyo. Elolvastam én is, de most nem mélyülök el ezekben.
Most épp moviegyártás van, aztán most olyan kis nyugis vagyok.
Viszont nem az a gond, hogy magával ragad a zene. Kivált valamit belőled. Hanem akkor ott este ahogyan, az a baj. Ugyanis a szívem soha nem tapasztalt tempót nyomott.
Nah. Majd kibeszéljük vmikor. Asszem le kéne állnom. Szal a szilvesztert még megbeszéljük.
Kria téged én nagyon szeretlek. :) Pontosan ezért hallgatok mostanában sok elektrinikus zenét. Ez a lényege. Befolyásol? Nem tudom, biztosan. De nem érdekel, mert kifejezö, és illik a lelkiállapotomhoz, és ami még fontosabb, elmélyit a dolgokban. A másik dolog, hogy mindnyájan süketek és vakok vagyunk...
"A világ az, amit a szemedre húztak...és elfedi az igazságot.
- Miféle igazságot?
- Azt, hogy rabszolga vagy. Mint mindenki, rabnak születtél...egy börtönbe, amelyet nem fognak fel érzékeid. Börtön...az agyad számára."
Ha mögéláttál a filmnek amit néztünk, feltételezem igen, akkor ezt a mára már klasszikussá vált idézetet is megérted.
Tudod annak kifejezetten örülök hogy ugyanugy fogtad fel a filmet, ahogy én is. Nem gondoltam volna, hogy azok a gondolatok és az a képivilág még egyszer és még egy emberböl ugyanazt tudja kiváltani mint belölem. Örülök. Hogy meg kéne-e köszönnünk? Mindenféleképpen. Én ezuton köszönöm!
És egyetértek veled, az élet egy kibaszott nagy vicc. Ezért kell az arcábaröhögni...
Oh szija. :) Most irtam Evének egy 15k-s levelet és egy kicsit elfáradt az agyam. késöbb jövök, mert szeretnék reagálni azokra amit leirtál, de most nem tudnám összeszedetten leirni. :)
Ezt még tegnap az ágyon ülve írtam a palm-ba. Már nem kell napló, itt van a fórum :)
"Most full azt látom magam előtt, ahogy az ismert film 300 diákja folyamatosan az arcomba röhög. Mindenki ott van. Kivéve a barátaim. Ők nincsenek itt. Viszont ha megfordulnék, ott lennének mögöttem. Tudom.
Kibaszott vicc az élet. S megkaptam a legnagyobb tréfát. Hmm. Talán kéne egy köszönöm, de lassan megszokom az egészet."
Beszéltem most icukán Enzimmel, aztán jó lett volna ezt tudni már hajnalban is! :)
"A kialvatlanság miatt, könnyen befolyásolható az ember. A tranc, techno meg hasonló zenéket a süketek is szeretik, mert a testükben érzik a zene ritmusát. A szív is felveheti a ritmust, de a fogsor ritmusos össze zárásával meglehet nyugtatni."
Mostmár kb. mindegy :)
Nem mondanék sokat, nem fórumtéma, de tegnap este, egy csöppet túlzásba vittem asszem a dolgokat. Megtettem az első lépést egy irányba, de rájöttem, hogy megvan a határ, és még élni akarok!
Hát gyerekek, egy kicsit elszálltam. Nem tudom hol jártam, mi történt, és hol ért véget, vagy hol szakadt meg.
Viszont örülök neki.
Mostmár itt vagyok újra. Csak egyet tudok. Nagyon durva volt. Túléltem. Nem kell járnotok velem a Lánc-hídhoz :))) Milliárdok!!! :)))
Besztossan állítom. Eddigi legeslegjobb film, amit valaha láttam. Jézusom! Nagyon elkaptam.