Manó,
Biztos írtad csak én nem emléxem, de mikor mentek?
Pedrus,
Jöhetnek a részletek mélben.. :-))
Kicsi Emma,
Okos nem csak jó felfogású vagyok marhajó rövid távú memóriával megáldva. Nem kell sokat tanulnom, mégis megmarad de csak egy ideig. Pont emiatt viszont a nyelvvizsga örök mumus marad. ;-))
Mano, könyvből csinálom a callanetics-et, de ma kapok egy kazit is, megnézem, az milyen. Ez elég durvicsek, de tényleg használ. A gatyám ma majdnem leesett rólam :-)
nem tudja valaki, hol lehet olyan övet venni, ami vékony bőrszíjakból áll és pl lenvászon gatyóhoz is hordható? Így nemtom felvenni...
ja és már -2,5 kg :-) felénél tartok a kitűzött célnak.
bobus, igen kint lesz a szulinapja... Fura lesz, mert persze, csaladit szerettunk volna. Ha sikerul, tartunk meg itthon egy eloszulinapot. :)
Pedrus, ugyi vagy ! A Callaneticset hol muveled ? Kazettarol vagy eljarsz valahova ? En kb. ket honapja vettem egy kazit, de meg nem is lattam. Viszont harom napja en is elkezdtem tornazgatni, egyelore csak sajat kutfobol, amikor epp idom van, csinalok egy-ket gyakorlatot, es tok jo, hogy ma reggelre pl. hasizomlazam lett ! ;) Tok fura, ilyen mar olyan reg volt. ;)
Doby, hatalmas gratula, en ezt tuti nem tudtam volna vegigcsinalni. ;)
Pedruska,
Verocska arca továbbra is olyan, mint 1 angyalkáé.. :-))
A fogyit illetően meg minden elismerésem! Hány kiló vagy most így? Én még mindig harcolok a terhességi kilókkal, de jelenleg 1-0 az állás a javukra. :-((
Szöszike,
Elhiszem, hogy félted kis porontyodat, de szerintem nem lesz semmi baj! Drukk!
Eccsi,
Télleg élesben megy a kufirc? Ez tökjó! :-))
Kicsi Emma,
Nagyon jó nektek, hogy így szeretitek egymást családilag és hogy aktívan része leszel a keresztlányodnak! Igazán örülhecc!
Bobus,
Jobban van már Bendi bébi kötőhártyagyusziilag? Be vagy már sózva a költözés miatt?
Amúgy jól vagytok? Mi van a húsvéti nyúl betette történéssel? ;-))
azt elfelejtettem írni, hogy elkezdtem fogyózni egy hete.
már lement 2 kg :-)))
mondjuk tornázok is rendesen, callanetics-et nyomok, elég durva, de nagyon hatásos!
kinéztem magamnak egy jó kis diétát, amiből semmi nem lett, mert nem volt kedvem Gábornak külön főzőcskézni (márpedig neki nem sok lefogynivalója van... :-). Úgyhogy eszem azt, amit eddig is, csak kevesebbet. Éhes nem vagyok, és mennek lefelé a kilók. Persze nasizás nuku, vagy csak minimális (pici fagyi vagy egy túrórudi).
Mano, megneztem Hangat, nagyon edes, kedves, es vidam "baba"! Nagyon jo latni, hogy ilyen boldog "kismano"!:-)))
Ha szeptember elejen mentek, akkor mar kint fogja unnepelni a szulinapjat??
Boha, pusszantas a kis menyemnek, en is utaltam, ha Bendi oltast kapott, bar nalunk inkabb en voltam kiakadva, o "ferfiasan" turte!:-)) A pisi miatt ne aggodj, minden rendben lesz, de nagyon jo, hogy csinalnak neki UH-t, legalabb megnyugodhatsz. Nekem gyerekdoki ismerosom mondta, hogy lassan mar kotelezove fogjak tenni ujszulott korban is, es anelkul nem engedik ki a korhazbol a babat, mert sok aprocska elteres lehet, amiket konnyu gyogyitani, ha idejeben eszreveszik! (kulonben az ujonnan szulok lehet, hogy jobban tudjak, es lehet, hogy mar most kotelezo...). Laranak meg semmi baja nem lesz, egy kis baci fertozest konnyen le fog gyozni!!
Dobuke, oriasi gratula az allamvizsgahoz, le a kalappal elotted, nagyon ugyes vagy!!!!! Es a fiad is az, hogy hagyja az anyukajat tanulni!:-))
Hal, hogy van a mi Lekvarunk??? (ha mar irtad, hogy olya jo fej..:-))))
Kicsi Emma, Ti meg csak akciozzatok, lesz baba meg iden...Jo????:-))) Addig meg szeretgesd a kis leanykat!:-)
Pedrus, en mar dicsertem Verocskat, de megegyszer leirom, hogy kesz no, es nagyon ugyes!!!:-)
Mi megvagyunk, Bendi atesett egy kotohartyagyuszin, de mar jobban van...es irto nagy huncut, es valahogy mostansag fantasztikusan aranyos es kedves, es igazi nagyfiu...neha csak amulok!:-))) no meg csodalom es imadom...
Es dolgozom ezerrel, de mar _naggggyon_ unom!!!
Ja, es legkesobb jul. 23-an jon a kamion (de remelem egy nappal elobb is itt lesz mar, hogy kenyelmesen atadhassuk a lakast, aztan irany Mo.!!:-)
Döbyke, irtó okos vagy! Gondolom, könnyen tanulsz, már úgy értem, gyorsan megragadnak a fejeddben a dolgok, különben nem is érteném, hogyan sikerült Neked ez a huszárvágás!!! Gratulálok, Te Diplomás Anyuka!!! :))
Szöszi, Larának sok puszi a kis oltáskája helyére!!! Értem, amit a húgycsövével kapcsolatban mondasz, tényleg simán lehet, hogy csak ez a probléma, és akkor nincs nagy gond. Vajon kell ezzel valamit csinálni? Na, ha itthon volna az Uram, biztos vágná a választ! :) De hát nincsen, rémítgeti a piros kabátjában a rászorulókat Budapest utcáin! Vagy lehet, hogy nincs most rajta kabát... :)
Bizony, jó volt nagyon babázni, és nem mondom, hogy néha nem próbálom elképzelni, hogy mi lenne, ha most a sajátomat fognám, olyankor mindig olyan furán szorít belül, de teljesen beleélni magam nem megy, nem is akarom, mert nem azért szeretem, mert akár az enyém is lehetne! Azért szeretem, mert nem lehet nem szeretni, még akkor sem, ha néha sírdogál. Az különben is olyan ritka! :) Egyelőre úgy néz ki, jó esélyem van arra, hogy igazi, bensőséges kersztanya-keresztlány kapcsolatot alakítsak ki Vele, mert szerencsére a nővérem teljesen megbízik bennem, amint megérkezem Hozzájuk, vagy átérnek hozzánk, már adja is a kezembe (már ha ébren van és épp fogni kell), a kezem alá dolgouik, hogy gondozhassam, és mindezt olyan magától értetődően és kedvesen csinálja, hogy az minden elképzelésemet felülmúlja! :) Még oldalakat tudnék mesélni, de nem teszem, a lényeg így is talán átmegy! :))
Pedrus, már megyek is a tárra, falom a képeket Róla! :)
Annyira jó progit töltött le az Uram a netről! Tulajdonképp csak annyi, hogy meg lehet vele formázni a böngészőt, lehet skin-eket választani, meg egyedi kurzort. Most a fejlécemen egy fehérfejű rétisas repül, a kurzorom pedig egy szitakötő! :))
MiniBóhának is az oltáshoz :-) remélem nem lesz semmi mellékhatása!
mi jól, Verocs tündérkém nagyon jó fej. Egész nap jön-megy, iszonyú sebességgel bír mászni, mindenhol feláll (az asztal alatt is, persze), és már 6-7 másodpercre el is engedi, amit fog és tök egyedül áll :-)) Olyan kis édes.
van róla pár új kép a táron. Elég nehéz már fényképezni, mire lekapnám, odébbáll.
Nagyrészt már a mi kajánkat eszi, sokkal jobban ízlik neki, mint a bébipapi. (nem csodálom :-)
ja, és már elmúlt 11 hós, úgyhogy lassan visszaszámlálás a szülinapig :-)
Csók mindenkinek!
Halci Nomcsijának pedig jóóóó egészséget!
Hatalmas nagy és hangos gratulaaaaa! Ügyes, okos pici Döby!!! :-))) Hát hallod, ez nem volt semmi! Dávid meg az anyatejjel szíjja magába a tudást... nemsokára kiszól a pólyából, hogy nana, az a Vénusz a a Nap elött az nem is úgy van!
Jelentem, mi megvagyunk. Most voltunk dokinál, szegénykém megkapta az elsö óttást. Istenem annyira ordított, hogy az valami iszony. Már amikor közelített felé a dokinö érezte, hogy itt valami nagy gebasz lesz, már jó elöre elkezdett üvölteni, biztos, ami biztos. Máskor soha nem sírt, söt! Alig bírtam megvigasztalni, igazából csak itthon sikerült egy kis szopival. Üvegböl nem fogadta el a lefejt tejcit. Most alszik szegénykém, én pedig lesben állok és figyelem, hogy belázasodik-e. Ja, és kellett vinni vizelet mintát, amiben természetesen megint van valami oda nem illö, ezért óttás után laborba trapp, pisit lead, most legalább megnézik, hogy mi a nyavalya és kórság van benne. (megint csak a tesztcsík szinezödött el) Aztán bejelentkeztünk uh-ra, ott megnézik, hogy veséje, húgyutak, stb rendben van-e. Ugyanis elöfordul nagyon gyakran, hogy nem egyenes a húgycsö és visszafolyik egy kis pisi, amiben elszaporodnak a bacik. Aztán ez a következö vizeletsugárral ki is megy. Szóval az is lehet, hogy a délutáni pisije teljesen okés lett volna. Nem tudom érthetö voltam-e... mindenesetre én kissé meg vagyok zakkanva, isznyatos rossz érzés, ha nem stimmel valami az ember porontyával. Mondjuk ha nem viszek rutinszerüen vizeletet, akkor ez ki sem derül. Nem lázas, nem örjöng, alszik, eszik normálisan, szóval nem értem. Ja és akkor egy hónap múlva megint oltás, rá egy hónapra megint. Sikerült kieszközölnöm, hogy adják ide nekem az oltóanyagot és én majd Mo-on beadatom, ne kelljen már ezért visszajönnünk a Balcsiról. Na jól kezdödött ez a nap, és még nincs vége, mindjárt megjönnek anyósék. :-)))(nem vicc, télleg gyünnek)
Picikénk anyakönyve készen van, útlevele nincs, talán a jövö héten.
Bocsi, ha kissé hosszú voltam.
Bobus, Pedrus, Többiek, hahó!
Kicsi Emma, szóval babáztál!? Jó volt, mi? Azért a saját mégis egész más lesz ám!
Eccsikém, akkor ti most már belevágtatok a dolgok közepibe? Jól értettem?
Hali, kicsike kis Leánykád javulgat? Meggyógyult?
Mi van Cicalekivel? Gondolom találkoztál vele, nem?!
Manó, Hanga olyan édes és szép, és igenis jó az a kendö! :-))
Jelentem kérem szépen két szoptatás között leállamvizsgáztam! :-))) Mostan 1 nagyon boldog anyuka ír Nektek! Mondjuk az elkövetkezendő itthon töltött 2-3 év alatt nem sok hasznát veszem a diplomámnak (pelusozni és gyerekezni anélkül is lehet), de azért jó hogy van. :-)))
Eccsike,
Köszönöm is szépen a drukkolást és rámgondolást! :-))
Mégsem írtam ma, mert takarítottam, aztán babáztam (etetés, büfi antyala-pantyala), este meg megkíséreltük a Sting koncertet, de fél óra után pánikszerűen elmenekültünk a legközelebbi moziba...
Tegnap még fürdettem is! Bibibííí! :))) Olyan kis tündér, még akkor is élvezi a fürdést, ha amúgy nyűgös napja volt! Aztán persze még kis kajcsi, aztán teljes beájulás a vállamon. Olyankor a legaranyosabb. Vagy nem is, olyankor, amikor ébren van, és jókedvű, és akkorákat vigyorog, hogy... Hajhh!
Apaja vetette velunk, en nem annyira szeretem, igy is folyton kisfiunak nezik. ;))) En a vigyorgos kepeit szeretem nagyon, teljesen megvaltozik az arca, alig birom ki, hogy ne zabaljam fel szorostul-borostul. ;))))
m.
Ja, volt meg kerdes... ;) Uncsitesoval igyekszunk lehetoleg gyakran talalkozni, de sajnos ez is csak kb. 2 hetente megoldhato, mert videken laknak. Az en legnagyobb banatomra... Nekik jo ott (innen koltoztek oda), de en imadom egyutt latni a ket kicsit, annyira aranyosak, de igy ritkabban talalkozunk, mint szeretnem - vagy mintha a szomszedban laknanak...
Neked nagy drukk az "uncsitesohoz", nem lehet mar sok hatra, hogy sikeruljon ! :))))
m.