Köszi a gondoskodást, vascső is megteszi:-))
De szeretnék ám fa asztalt is amin lehet szteppelni, nomeg egy vaskalickát amit magamra zárok és a NIN-Wish-re tombolhatok benne kábelcsövekkel meg magnószalagokkal körbetekerve
baltával szétverve a kalitkát:-))))
Wow! Hangárhangulat! Szuper! Úgyis úgy terveztem, hogy a következő Nine Inch Nails koncert egy hangárban lesz:-))
Emléxem pesten régen volt ilyen hangáros industrial buli eccer valahol a mexikói vagy kacsóh p. út környékén..azok a régi szép idők:-)
Máris körbenéztél? Nem vesztegeted az időt. Csodálattal adóz.
Sajna, ahogy a fehérvári átlagízlést ismerem, bőven elég lesz a pince. :-( Voltál már ott? Van tánctér? Meg cső serialnak? :-) Most jut eszembe, most építek kerítést és ott van egy rakás vascső. Az egyiket nem betonozom be, hanem elviszem, azon lehet pörögni. Legalább lejön a rozsda. :-)
Régen jó hely volt szvsz a Gold (a legcsúcsabb), meg a Steffl (kb 97-ig), meg anno a SarOcK. Elviselhető ücsörgős volt az Ezerjó, de megölték.
A Nemzeti Szégyenhangár alatt hangulatos industrial partyt lehetne tartani, nem? Az elvadult ipari hangulat rögtön meglenne.
nos... a placcban nincs ilyen lehetőség..., a dzsungelben meg van lent egy 30 férőhelyes pince..., legalább 1x teltházas bulitok lesz!!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
szövet a méhkasból lépett ki...
a jobb meg nézőpont kérdése... most alakult a (HIKE - az előbb már említettem...), nekik egy kicsit besegítek... ők még lelkesek, csak szerintem nem is tudják h mit is akarnak...; meg van a harmadik ez a Motívumból Fonódássá alakult Kult Egy... ők csinálnak most zeneünnepi hihi-szinte-ingyen bulit a tisztiklubban Leghosszabbnap feszt néven... (Boban Marhovics againandagainandagain...:-) ) ami a Stadi (aki most a Fono igazgató helyettese, régen az Abai Kultúr igazgatója volt - és ő futtatta fel az Aba Napokat... - és itt bezárult a kör/spirál:-) ) bukott, 3 rendezvényt megért sorozata volt a méhkas konkurenciájaként...:-)
cdt-re meg úgy volt jegyem, h vki szerzett egyet a Körmitől..., nyilván most magukból kiindulva...khm, pénzzel és anyagi javakkal porbálnak visszacsábítani a méhkasba...:-(
és milyen jó helyek?
itt egy volt csak... még 92-ben: a Cserkó... (abból lett a Bahnhof...) a többi szir-szar... (Vesztegzár, Jungle, hihi-West...), meg kocsmák (szirszarok azok is..., meg művházak, ahol terembérletért csinálhatsz bulit amit eladnak mint saját progit a város felé...:-(((((((((((
na ennyit erről a szép helyről... (és akkor még nem beszéltünk a nemzeti szégyenhelyről, meg a Hiemer-házról...)
Ma nem dolgozom, ezért nem írkáltam sok okosságot, de nem bírtam net nélkül, úgyhogy csak beevett a fene a Caféba!
Vidéki turnéról lehet szó, végülis a laptopomat könnyű elvinni. :-) Ha van hely, hangcucc, akkor én benne vagyok. Persze SK-val együtt. Csak közönség is legyen! :-)
A plakát már megvan, már mutogattam is, csak a rajta levő kép copyright-os, aztán alkudok rá. 1-2 napon belül meglesz. Stay tuned! :-)))
Én olyan helyen szeretnék bulizni ahol lehet a csövön pörögni meg asztalon táncolni, ahogy Mártiék tették!:-)
Mert szövet CDT span....
És nem hajlandó nekem cdt hangzóanyagot szerezni!:-))))
Azért én megnézném hogy mennyire lepukkadt.Nekem Mezőtúr is nagyon bejött pedig mindenki szerint egy nagy büdös semmi van ott. De én imádom az ilyen helyeket, meg az olyat mint Mártély, Röjtökmuzsaj, Bánk,Vasszécsény stb.
Én csak onnan gondolom,hogy fehérvár nem rossz hely, mert akiket onnan ismerek mind jó fejek és vidámak:-)
Plakát már van szerintem mingyá ide is tesszük be:-)
Akkor most megkérdezem. Nephilim, mit szólasz - egyelőre kizárólag elméleti szinten - egy vidéki kirucchoz?
Ja, új plakátok készülnek? Ha kell, párat (négyet-ötöt) kirakok itt-ott (kollégium, munkahely, lakótelep).
Szövet, honnan léptél ki? A Méhkasból, vagy a jobból? Melyik az a jobb?
És miért van jegyed CDT-re?
Serial, Fehérvár nem nagy eresztés. Szeretem, mert a hazám, meg ilyenek, amúgy punnyadt. Az utcák halottak, mindenki bele van buzulva a helyi plázába. A jó helyek meg sorra bezárnak.
a ingyérjegy csak cdt-re volt... (szervezték nekem a hátam megett így asztán nemis mentem el rája...)
HK: bulimeghívás?
most nem azér, de ha dark esten méhkasban nem mehettek az Attis képei, akkor szerinted sk lehet dj méhkasban?
de majd én beszervezem Hangosztás Ifjusági és Kulturális Egyesület egy programjába bele...
de az péntek, és 6-éjfél..., afterparty monnyuk adott utána...:-)))
Cierra la Boca! Mitszósz be szkinhedpunk!Aki nem jün NIN dvdzni mer mindenféle szines csillagokat bámul az nedumáljon!:-)))
Szövet koma: nincs igazad, én az egyetlen város amit utálok az pöst és nagyon is szívesen mozdulok ki pestről és imádok utazni, nemcsak fesztiválokra. Csak idén nem úgyjöttek össze a dolgaim, le is vagyok lombozva rendesen, hogy idén még nemigen hagytam el pestet kirándulás és városnézés szempontjából:-(
:-)))
hehe... addig görcsöltek a topiktársak, hogy nekem tegnapelőtt egész véletlen sikerült az 5000 a vudutopikba:-)
Sőt a 666 is beficcent a HW-ba:-)
MLC: azt nemtom szövetnek mindig van-é belépője banhoffba, de a Cadaveres-nél biztos, a szenyó mázlistának:-)
MÉHKASAULA-nál tuok jobbat is...:-)))
(most szálltam ki...)
S.K. meg uccse mozdul ki Pestiából (max fesztiválokra...)
ha érdekel a dark est és az after-party nálam megvan vidinyón...:-)
Hát ezt meg kell beszélni Neph-el, ő a Revolution szülőatyja:-)
Nade Fehérvárra szívesen mennék, mert már annyiszor hallottam róla és van is volt is egy csomó ismerős és szimpatikus helynek tűnik de még sohasem voltam. Ha esetleg tudtok valami helyet ahol beszélhetnénk a tulajjal és rendezhetnénk bulit, szerintem semmi akadálya nincs. Szívesen mennék!:-)De azért várjuk meg Neph mit szól hozzá...
Szerintem szövet, mlc nézzetek körül és miért is ne lehetne buli szfehérváron:-))
Busz Népligethez nyomul, az, ill. a Petőfi hídi megálló majd pont megfelel mlc-nek. Szövetnek nem, sajna. :-(
BKV parához sokan már öregek. Stresszes a szerencsétlen ellenőröket sasolni állandóan.
Egyeseknek meg ingyenjegyük van a Sz. Bahnhofba. Beszarás.
Tényleg, serial, nem jössz le egyszer Fehérvárra buli tartani? Van egy ottani népség, Méh-Kas Aula néven nyomnak rendezvényeket. Hátha ők segítenének. Pár hónapja volt dark est is Nulladik Változat koncerttel. Útközben odafelé "elfáradtam", ezért nem tudni milyen volt. Talán a honfitársam.
Bár, az is igaz, hogy nagyon kis kommersz putri a miénk, úgyh lehet, hogy kevesebben lennénk, mint a múltkor. :-((
tudom-tudom...
csak az időpontba kötöttem bele...:-)
de asztán kiderült, h a sz*r csörge helyett mostan 2 mégk@kibb rockmaraton van...:-)
(szal sk által közölt is létez...)
Nocsak, még egy ingázó? :-) Fehérvárról (mármint a székes)? Azt hittem, csak én vagyok őrült. Nem akarsz buszra váltani? Sokkal szarabb, mint a vonat, de kis szerencsével meg lehet úszni a BKV bérlet. Meg a személynél gyorsabb, gyorsvonat meg alig van.