Ki tudja miért van az sokszor a CyM 2 ben, hogy új karier kezdésnél a szponzor lista tök üres?
Nem tudok senkivel szerződést kötni, és fél év alatt milliós minuszba kerülök.
Felesleges próbálgatni, a Kazaa-n lévő crackek mind rosszak, ez pedig végképp biztosan az, ugyanis ha lesz valamikor crack, akkor nem az 1.1-hez, hanem az 1.3-hoz fogják megcsinálni, de még ahhoz sem biztos. Az 1.1-hez nem készült crack, és az egészen biztos, hogy már nem is fog.
Már jó rég jártam erre, mert hanyagolom a játékot a crack miatt, DE
a kazaan most találtam 1 fájlt aminek ez a neve:
em col cycling manager 3patch 1.1 + CRACK !!!!!
valaki próbálja ki mert most nincs itthon a game!!
A statisztikák közül a sprinthez FL (sík), és SPR (sprint) kell, a nagy
hegyeken MO (hegy), és END (állóképesség), a kisebb emelkedőkön HI
(domb), valamint END. Minden kerekesnél számít még a REC (ezt nehéz
lenne egy szóval fordítani, az energia visszanyerésének képességéről
van szó) és a RES (ellenállóképesség).
A többi nem érdekes, bár hozzáteszem, hogy igazából nem annyira fontosak az értékek, gyengébb képességű kerekessel is lehet nyerni.
Kösz,megtaláltam.
De a képet hibásan teszi ki,ezért küldd el légyszives email-ben.
A kerekesek statisztikai értékéhez (mi micsoda és miért fontos) nincs valami leírás?
ezt a 2 után is eljátszották, fél éven keresztül mondták hogy még nem is tudják hogy lesz-e 3. rész, miközben egyből a 2 megjelenése után elkezdték csinálni mint később kiderült.
Reméljük most is ez a helyzet...
Olvasgattam ezt a forumot es kedvet kaptam a jatekhoz, ezert megvettem a
CYM2-t, de sajnos megsem jon be :( Ha esetleg erdekel valakit egy eredeti dobozos verzio (a leiras nemtul van) olyan 4e forint korul akkor kuldjon egy mailt.
Egy 3. megoldás/nekem bejött. Tövig nyomod a gázt. Ez akkor jön be, ha nem hosszú hegyibefutó van, és a szakasz közepén a 3 vagy jobb esetben 4 nagy hegy. A Switzerland Tour-on bejött. A szakasz után maradtunk 60-an.
Ja igen, van egy másik megoldás a classification bug kiküszöbölésére, igaz ez rendkívül macerás.
Az aktuálisan használt adatbázist játék közben a Database\Solo könyvtárban tárolja a játék. Ha ezt kivágod, majd beilleszted a Database\Custom könyvtárba, akkor lehet editálni az aktuálisan használt adatbázist. Namármost, ha feljegyezted azoknak a kerekeseknek a nevét, akik lemaradtak, akkor ki tudod őket iktatni a versenyből, ehhez annyit kell tenned, hogy a fontosabb értékeiket leveszed 0-ra. Azt hiszem az END-et elég nullára módosítani. Ezután a cdb fájlt visszateszed a Solo könyvtárba, és folytatod a versenyt. A következő szakaszon a lemaradók ki fognak esni, még a szakasz vége előtt, és eltűnnek az összetettből. A verseny végén persze ezt vissza kell csinálni.
Amennyiben az utolsó szakaszon jön elő a hiba, akkor sajnos nem lehet rajta segíteni, bár ha látod, hogy valszeg nem fog mindenki beérni, akkor még mindig kiléphetsz menet közben, és az újratöltés után nyomj egy sim-et.
Kicsit olvasgattam a külföldi fórumokat, és néhány érdekes hírre bukkantam.
A CYM 3 egész Európában bekerült az 5 legjobban fogyó játék közé a múlt hónapban!!! Olasz- és Németországban is ebből adták el a legtöbbet az utóbbi hetekben.
Csakhogy, a Cyanide néhány embere szerint ennek ellenére sem lesz negyedik rész!!
Eredetileg tervezték ugyan, de néhány fórumozó olyannyira leszólta őket a hibák miatt, hogy bedühödtek, és nem folytatják a sorozatot. Nem tudom, hogy ez mennyire hivatalos, és őszintén szólva nem hiszem, hogy ez így ebben a formában igaz, végülis elég nagy marhaság lenne néhány idióta miatt lemondani az új rész által begyűjtendő tisztességes haszonról, de jelenleg ez a helyzet. Remélhetőleg ez változik majd, pláne, ha arra gondolok, hogy a másik Cyanide játék, a HRM valszeg nem lett akkora siker...
Végül egy jó hír, bár nem tudom, hogy külön letölthető lesz-e, vagy csak a patchben lesz benne, de készül egy segédprogi, amelynek segítségével a cdb (database) fájlokat Excelben is lehet majd szerkeszteni. Ez óriási segítség lenne, különösen, ha arra gondolok, hogy nekem eddig kb. 30 órámba került a database folyamatos fejlesztgetése, míg ezzel a progival kb. 2 óra alatt elkészültem volna...
Mellesleg, ha már szóba került, tovább fejlesztgettem a cdb-met, és bár még mindig nem tökéletes, de simulate-et használva végig tudtam nyomni egy egész szezont úgy, hogy egyik tour-on sem volt classification bug a div 1-ben. 3D-ben játszva összehasonlítottam a korábbi verzióval, és a tapasztalatom az volt, hogy míg a korábbi verzióban 26 kerekes nem ért célba időben (+1h35m00), addig az új verzióban csak 6, egy elég durva hegyi szakaszon.
További változás, hogy míg korábban rendre Hushovd, Tafi, és más jó riding-os kerekesek nyerték a sprinteket sim-ben, addig az új verzióban feljöttek a sprinterek. Petacchi, Cipollini, Zabel és a többiek rendre nyerik a sprint szakaszokat, ahogy az a valóságban is van.
Kicsi mellékhatás, hogy nehezebb őket lerázni a hegyeken, de azért általában ez is sikerül.
Nemsokára felteszem majd az oldalra az új verziót.
Az nem baj, hogy beérnek egyesek a célba, csak akkor baj, ha a fasika időtúllépés miatt adja fel. Megfigyeléseim szerint még jó vagyok, ha csak ennyit verek az uccsókra:
sík rész a vége: 30-32 km
hegyi befutó: 8-9 km
lejtmenet a vége: 40 km/ezek attól is függnek, hogy az adott távolságon milyen meredek a hegy vagy milyen meredek a lejtő/
Még annyi kiegészítés, hogy sajna így a hegyi szakaszok nagy részének lejátszásáról le kell mondanunk, mert a gyengécske versenyzők (pl. nálam a Ceramica, vagy mi) mindíg kipottyannak.
Azért sikerült már néhány hegyi szakaszon túljutni. A hiba akkor jön elő, ha vannak már célbaérkezők és utána adja fel valaki a versenyt. Úgyhogy leht mindíg imádkozni, hogy a leszakadt pilóták eltekerjenek a célig.
Elvileg magától előreteker a többiekhez, persze ehhez lehetőség szerint lassítani kell a groupot (ha gyors), mert nem biztos, hogy bírni fogja.
Individual módban jól feltekered az effortot, akkor csak-csak előremegy.
Szökésben lévőt úgy tudsz, hogyha egyedül van, akkor ha van a group mögött kocsi, akkor beállítod neki, hogy supply-oljon, mintha a többieket akarná tápolni, mert így a saját készlete is feltöltődik.
Ha többen vannak, akkor mint az első pont.
Én egyébként nem szoktam használni, mert így is jönnek az eredmények.
Mayoval verhetetlen vagyok. Sprintben Badennal nyerek általában.
Egy kis segítséget szeretnék nyújtani a CYM3-hoz azoknak, akiknek "valamilyen" ok miatt a peccsek, hm.., szóval nem működnek. :)
A classification bug-ról van szó.
Nekem 100 %-osan műxik a módszer, talán elsőre macerásnak tűnik majd, de a helyes összetett eredményekért talán érdemes megpróbálni.
Tehát akkor:
- Minden egyes általunk lejátszott (vagy szimulált) szakasz után, amikor helyes összetett eredményt állapít meg a program, mentsünk játékállást!
Ezt úgy tegyük, hogy az Alt+Tab billentyű kombinációval (bár ezt nem próbáltam, mert nekem nem mennek az Altok a billentyűzetemen), lépjünk ki a desktopba, és a database/solo könyvtárból másoljuk ki valahova a database.cdb file-t, valamint a database könyvtárból a local.cdb-t. Ebben van letárolva a mentés.
Lépjünk vissza és folytassuk a játékot.
(Én egyébként az altok hiánya miatt ilyenkor mindig kilépek a játékból, majd a filemásolás után visszalépek, ez így nekem, gyakorlással, kb. 23 másodperc, nem egy nagy idő).
Ha előjön a hiba, akkor lépjünk ki a programból, másoljuk vissza az utoljára kimásolt ominózus 2 file-t, és a következő szakaszt (ahol az előbb előjött a hiba) szimuláljuk le. Nem érdemes újrajátszani, mert valószínűleg ugyanúgy ki fognak pottyanni az emberek és megint rossz lesz az összetett eredmény.
Ezzel a módszerrel nekem eddig minden versenyen sikerült a megfelelő végeredményt összehozni.
A jó eredményekért talán ennyi kis macerát megér.
Ezzel a módszerrel kijátszható az autósave, és nem kell új szezont kezdeni, ha előjön a hiba.
Remélem segítettem.
Eddie, ha gondolod a CYMHungaryra is felteheted a dolgot.
Nekem szok működni a dolog, de elég felemásan.
Volt, hogy szökésben a másik 3 pilótám közül kettőt szépen feltápolt a 4., de többet nem, és akármit nyomogattam, már nem volt hajlandó hátramenni a kocsihoz.
Szép lassan aztán leszoktam róla. Megy anélkül is.
Nem értem!! Egyszerűen nem bírok rájönni, hogy hogyan kell a supply-t megoldani a CYM 2-ben.
Az addig ok, hogy a srác hátramegy, és fel is veszi a cuccot, de nem megy vissza előre szétosztani!!
Sőt, a legutóbbi szakaszon gyenge 22 perc hátránnyal jött be az utolsó előttinek megérkező versenyző mögött...
A másik problémám is valszeg ebből fakad. Ugyanis a fiúk egyszerűen nem hajlandóak sprintelni a szakasz végén. Gondolom azért, mert nem kaptak frissítőt, mindenesetre érdekes volt, hogy a szakasz végén ketten elmentünk Savoldellivel, ám 5 km-re a céltől ő elkezdett sprintelni, és simán nyert 21 másodperccel, engem meg befogott a mezőny, és csak 14. lettem.
Valaki beavathatna, hogy mit csinálok rosszul. Vagy inkább, hogy hogyan kellene csinálni.
Francba, hozhatná már a postás a CYM 3-at!!! Abba legalább jó vagyok...
Bocs, de új vagyok a fórumban.
Nincs meg valakinek a patch 1.1-hez a crack vagy valami ami nem kér CD Serial Numbert? Mert kurva idegesítő ez az időtúllépéseskiesőketberakomazösszetettbenúgyminthanemindultakvolnaelazadottszakaszonígyazonazidejük0h0'00" szindróma. HuszonX versenyt nem nyertem meg emiatt.