ha tehetitek menjetek el egyszer egy vezetéstechnika tréningre. Cimbi mesélte, hogy a McLaren jóvoltából tesztelhetett ilyen pályát ki és bekapcsolt ESP-vel. Addig azt hitte jól vezet, mosmá nem :-)
Egyébként én sem szeretem az ilyen kütyüket, ezért próbálok sokat gyakorolni, hogy ne is kelljen...
Na ez elég értelmesen hangzik!Nem kicsit voltam berugva mikor ezt a hülyeséget írtam :DDD
Mad Max !
Amikor akarsz!
Épp most értem haza egy nagyon jó bulirol ;)
És ma este is megyek :))))))
Ave, beszéltem a Radó Úrral, és azt mondta, hogy semmi gáz a pályával. (Engem aztán nagyon foglalkoztatott ez a kérdés.) Van gokart kategória, és ha már a gokartok végig tudnak menni, akkor nagy gáz nem lehet.
Vannak amúgy képek Dunaharasztiról a www.radosport.com -on. (Azt hiszem, ez a home)
Dehogy utalsz át! Majd akkor veszek egyet, aztán kifizeted, ha elvittem neked! Kettőt már bizti kell hoznom. A vámos ábrázata meg nem érdekel. Ha egyszer szereti a család a csokit, hát mit van mit tenni!:-)))
Hihi, ott volt a buszunk! (Igaz, más színben, de az a pofa. Ja, meg ha már az extráknál tartunk, szerintem a mienk fullos volt, mert voltak még rajta felül is ablakok, a teő sarokívében!)
http://www.vwplaypen.com/gallery/album48
Van ott egy ribi is az egyik képen, naná hogy azt töltötték le a legtöbbször!
yasec rendben van, találkozzunk valahol Bp-en, vagy inkább Dunaharasztin?
8-fél9 körül már ott kell lenni a nevezés miatt, ugye?
Én is megadom a számom: 0670-334-0516.
750 IL be lehet hogy volt már navi akkor..., nem is kételkedek benne ,bár nem gondoltam volna,de az RS2-t végül is full extrásnak tartom...
Van benne:digitklíma, fűthető elektromos bőrülések ,bőrkormány,bőrváltógomb,fűthető elekromos tükrök 4 elektromos ablak,2 légzsák,központizár,gyári riasztó,tempomat,porjektoros lámpa,ködlámpa elől hátul :),17"-os könnyűfémkerék,lektromos tetőablak,6 seb váltó,fordulatszámmérő :),elektromos fényszórómagasságállító,hátsó ablaktörlő :)szervókormány,színre fút tükrök és lökkhárító :),fényszórómosó,voltmérő,olajnyomásműszer,olajhőfok...,stb ja és sízsák ez is extraként volt rendelhető akkoriban az RS2-be ;),Na meg a quattro hajtásrol nem is beszélve,zárható hátsó difizárral ami 30 Km/h felett leold ! Azis volt 95-ben a 750-esbe? ;)
Szóval az akkori létező és rendelhető extrákkal felvan szerelve a jármű amivel akkor kínálta ezt az autót az Audi...
Pl ez sztem fullextrának tekinthető :))))Na meg kitudja mi nem jutott még az eszembe ;)
Ok megmondom neki ;)
Milyen kipuff? Foggalmam sincs, én is csak annyit láttam belőle mint ti. Preshoppról betettem a garázsba azt 2 nap múlva átvittem neki.
Nem kellett volna úgytűnik. ;)
"De nem a hirdetésben nem ugy szokot szerepelni hogy ez vectra szinten full extrás , nem ?
"
De nem is arra gondolok egy vectránál a full extrán hogy van benne xenon, navigáció, 12 légzsák, elöl-hátul nintendó, dvd-vel, és fűthető bőr fotelokkal. ;)
Senki sem beszélt abszolút full extráról.
Basszus ha így harcoltam volna 8.-ban a félévi kémia jegyemért, akkor kaptam volna legalább egy 3-ast LOL:-)
Hát hiába ,látod van aki ért az autóhoz van aki nem ,kár volt vissza adnod jól néztetek ki együtt!:)) Még megérem hogy az Isti nyit egy szervizt!Isti az audi guru:))))))Ha mész hozzzá mond meg neki hogy jó jó az Audi de a király a 604es Peugeot ő tudni fogja mirő van szó!:))
Miyen kipuf rendszer van az S2 alatt?
De nem a hirdetésben nem ugy szokot szerepelni hogy ez vectra szinten full extrás , nem ?
Ezért gondolom hogy valójában nincs full extra . Hogy egy tipusban a rendelhető összes extra benne van akkor az csak abban tipusban full . De ez a hétköznapokban szerintem nem igy alakult ki .
Mert mint mondtam akkor rengeteg full extrás verda rohangászott régebben és ezekszerint egyre kevesebb lesz forgalomban .....
Ha egy kocsiba a max extra ami kapható hozzá mondjuk az elektromos ablak, 4 légzsák, tetőablak, abs, klíma akkor ez , az adott típusra szerinted mi ha nem full extra? Ha beledöglök sem rendelhetek bele olyan extrákat mint egy 5-ös fullos BMW-ban, mert ez csak egy Opel. De Opel szinten minden benne van a mi lehetséges. Kápisch?
abszolút full extra nincsen ez egyértelmű mert pl. a nagy limoknál nemhinném hogy lenne jobban felszerelt kocsi, tudod hátul a bulák a medencében ;)