Hikaru >>> Mert a kanji ugyanaz. Mindkét esetben 行く, és gondolom, voltak akik "iku", mások pedig "yuku"-ként írták le Romajiban. Mindkét változat azt jelenti, hogy "Hova menni...?, Hova tovább...?"
...
Hehe. Én Sárkány DVD-jéről AtsushiTaiji-ját loptam le, mert az volt, ami elsőre nagyon megtetszett. A pasi amúgy nálam sem bejövős. Persze mert Kyo az etalon, nem tehetek róla. =P
Tali jöhet, feltétlenül megyek! :) Megnézegettem néhány Buck-tick PVt, a hangzás jó, de mint pasi nem jön be. Most The Back Horn PV-ket bámulok, a Doko E Yuku (néhol láttam Doko E Iku címen is) az egyik kedvencem, abban valami *ÁÁÁÁÁÁH~* van ^^
lulu? >>> Bezony!! Ő egy angyalka. ^-^ Minimum. Amúgy semmi gond, sztem mindenki szokott jobban és kevésbé kerge lenni. Hormonoktól függ bizonyára. =P LOL
Hikaru, Oolong >>> Én is elnyalogatnék vele egy fagyit... vagy kettőt. Nyehehe... *_*
Úgylátom kicsit lemaradtam. Persze mikor minden nap feljövök ide, akkor senki sem ír, ha pedig kihagyok pár napot, akkor rögtön elözönlitek a falat. :D
Ami érdekes, hogy én a barátomtól pont azt hallottam, hogy Shanghaiban nagyon sok a szép férfi/fiú. Japánról elvétve beszél csak, szóval inkább nem vonok le belőle semmit.
Látom termékenyek vagytok fotó ügyben is. Akkor jövök én is a szokásossal (ha az egérmutatót a képek fölé viszitek, akkor kiírja, hogy melyiken mi van ~ egyébként ezt mindig így szoktam csinálni):
Vannak helyes lányok, de igazán szépet nem sokat láttam.
Lehet mert nem rájuk koncentráltam. :)))))
Amúgy az igaz, hogy ők aztán tényleg nagyon ápoltak, adnak magukra. De amire felfigyeltem az az, hogy sokuk nagyon rondán megy magassarkúban. Én sem vagyok egy manökken, de azéééé.....
A hajuk meg mindig olyan mintha épp fodrásztól jöttek volna. Szerintem onnan is jöttek. Minden sarkon van egy, sőt láttam-kaptam olyan hirdetéseket, amin éjjel-nappai fodrászatok hirdették magukat.
Furcsa , hogy Kínában pont az ellenkezőjét tapasztaltam minden alkalommal.1 jó pasit láttam össz-vissz ( a fodrászt aki a hajam vágta-gyönyörű hosszú haja volt)- de szép lányt annál többet. :-(((
több ismerősömtől hallottam, akik már jártak kinnt, hogy a japán lányok nagyon csinosan öltöznek, mindig ápoltak ( még az utolsó kis kiegészítő kütyü is a helyén van), divatos a frizurájuk- de "rondák mint a bűn"- bocsi csak idéztem.
Hasonló véleményt mondott a férjem barátja is aki ott járt egyetemre, és kinnt is maradt és megnősült_koreai felesége van (pedig a férjem szerint nagyon rá voltak szállva a lányok mert állítólag nagyon helyes fiú volt)
Szóval érdekes ,hogy a lányoknál "átüt " ha nem szép-hiába csinos, ápolt stb..
nem igazságtalan ez?-vagy a férfiak ilyen kis gonoszak???
Én rengeted helyes pasit láttam szaladgálni Tokyo utcáin, vagy utazni a metrón, esetleg egy bárban vagy étteremben felszolgálni.
Általánosan elmondható, hogy mindenki nagyon odafigyel a külsejére, ápoltak - még akkor is, ha épp a szakadtság a trend és úgy tűnik mintha nem lennének azok. Láttam pár ilyen emberkét is.
Persze itt is vanna kevésbé szépek, vagy esetleg kifejezetten rondák is, de szerintem az sokat dob mindenki kinézetén, hogy akik dolgoznak (esküszöm még a takarítók is), azok állandóan öltönyben rohangálnak. Akik meg még nem dolgoznak - vagy olyan helyen, ahol pont azt kell mutatni, hogy ők nagyon is egyediek - azok azért néznek ki jól, mert elengedhetik a fantáziájuk, és olyan ruhakölteményeket vesznek fel, hogy csak ámulsz. :)
asszem a képek az O-NO-RE( vagy vmi ilyesmi) című szám klippjéből van-ott a kis drága rettenetesen szájharmonikázik - félmeztelenül- hát őszintén- ki figyel a zenére???????