Azt mondják a Calvadost almából csinálják, hát egy nagy lófütty, én megpróbáltam a turmixban de csak bénapép jött ki ugyhogy megyek fogatmosni utánna leöblitam ouzóval, az legalább mestersége..
Béla bácsi beszélni akar. Tehát én, Ozagen, most getoffolok időleg. Amíg nem jelzek, nem én beszélek, addig Béla bácsi beszél. Megígérte: minden kérdésre válaszol, kivéve ami a Bétéká kettő-huszonegybe ütközik hö. Tehát Béla bácsi:
...
Béla vagyok, a vezetéknevemet sajnos nem adhatom meg, mert borzongató lenne.
Zorro, ahogy olvastam, és nem tudom máshonnan, Belgiumban dolgozott, és a GRU, a szovjet katonai hírszerzés egyik hálózati személye volt. Ha jól emlékszem, a Mitrohin-archívumban olvastam róla.
Én soha nem dolgoztam Belgiumban, és Ozagen barátom kissé tódít, amikor azt állítja, hogy én hajtottam volna végre a Buenos Aires-i aktív intézkedést. A felelősöket inkább az akkori HM II-es főcsoportfőnökségnél kellene keresni.
zsebkendôkért sokszor, sokan verekedtek (meg). de ez már kultúrantropológiai kérdés; az összes politikai, meg pszichológiai, meg politikai vetületével együtt.
kössük össze a kérdést kicsit az On- topic vetületeivel: maga vitte-e már haza, gyerekkorában, büszkén az elsô kicsikorgatott tejfogát?
ezek azok a szinte obligát helyzetek, amelyek ellen viszont a nép nincs eléggé ellátva kölnivizes /alkoholos papírzsebkendôkkel. (bezzeg a hetvenes évek...)
Félreértesz, ember, nem te buktattál le engem, hanem Béla bácsi Borgest, amikor a magyar sajtóban (tán a Nagyvilág-ban) széles körben is megjelent a hetvenes években, hogy átvette azt a kurva Pinochet-díjat. :)
Ezután gerjedt rá a Nemzeti Könyvtárra, oszt betört oda.
Te, ne fikázd a Béla bácsi kütyüjét, mert féktelen haragra tud gerjedni. Büszke arra, hogy ez egy megbuherált kütyü.
Ps: Hányok Borgestől, mer ismerem, de amit egy hozzászólásban idevágtál, az nagyon, de nagyon aktuális volt, mer éppen akkor akartam volna elkezdeni írni a México utcai betörést, amikor benyomtad a tükör-paráznaság idézőhelyét, hö. :)