Na akkor én se rinyálok, hátha...Ha adják a Sport1-en nem is nézem, mert akkor tuti bukta...Taborda egyébként már régóta sérült, de Xiscoval jobban is járunk sztem. Valeron meg az Isten! Pótolhatatlan sajnos. Még így pályafutása végefelé is. Molina sztem most egyész jó formában van, általában kiszolgáltatott helyzetbe hozzák. Ha jön helyette vk, csak NE Kameni legyen!!! Idén akkora lepkevadász a csávó, h fantasztikus!! Forza Depor!!!
Csak csatlakozni tudok ahhoz, hogy én sem akarok rinyálni a Malaga elleni meccsel kapcsolatban. Szerdán lesz nem hétvégén ha jól tom. Valencia- Villareal, + Celta és Sevilla is idegenben játszik asszem erért megint az van , hogy előzhetnék párrat és akár az első 6ban lehetnénk. Szó mi szó télleg elég érdekes felállásban játszunk mostanában. Csatársorban is néha a Munitis játszik, visszanéztem régebbi meccseket azokon a Tristan mindig lesre fut. 11 gólja van eddig de legalább 5öt 11esből lött, szóval kb ott tart ahol a Valeron. Azért most hiányzik a Valeron, Andrade, Scaloni trió. Bár sztem a fiatalok majd beérnek. És mi van a Tabordával? A védelemmel úgy vagyok, hogy a Juanma jó döntés volt és a Pablot már csak kiegészítő embernek tenném be. Na meg a Molinát is. Lehet, hogy most volt 3 jó védése, de aztán 2 meccsig megint egy nagy semmi lesz. Írták, hogy jön a Bizarri vagy Kameni a helyére de semmi nem biztos Leo miatt. Mindenesetre örülnék ha idén végre megszereznénk otthon az első győzelmünket!!!
Hát sajna a kiesőjelölt csapatok mind a Riazorba járnak győzni, ha már gázos a helyzet. Van egy érzésem, h ez most sem lesz másképp...Sajna. Azt nem értem, ha ennek a nyamvadt csapatnak csak a kontra játék megy, akkor miért nem játszák otthon is?! Capának nem kéne erőltetnie a szép, kobinatív játékot...Nem is lehet úgy, ha Coloccininek, meg Dushernek kell szervezni a játékot...:)
jah, hát azt nyerni kell, nem akarok elkiabálni semmit, de ami meccse láttam tőlük, hát eszmélelen rosszul, sehogyse jáccottak, bár mi se vagyunk tul jok...
jah, hát az idegenbeli meccsek azok nagyon mennek, jelenleg mi vagyunk a legjobb idegenbeli csapat asszem, 2x kaptunk ki idegenben (Sociedad, Barca) :-) mostmár jo lenne vmit otthon is alkotni és simán ott lennénk a top6-ban
Köszi, nekem az is jó. Sőt! Múltkor volt szerencsém hallgatni azt hiszem az Osasuna-Deport és hatalmas volt, ahogy a kommentátor ordítot, ha gólt lőttünk! GooLLLLLLLLLLL!!!!! Remélem ma is hallhatom:)
Emberek! Ma este 6-tól Getafe-Deportivo! A remény hal meg utoljára...:) Most már minden meccsen be kell kaszálni a 3 pontot, ha akarunk vm-t! Nem tudja vk, hol lehet élőben hallgatni, vagy nézni a meccset?