Az természetesen túlzás, hogy Tevez egymaga tartott bent minket, de óriásit játszott az elmúlt meccseken. A kezdeti nehézségek ellenére (hónapokig nem rúgott gólt) magára talált, és mindezt a legfontosabb pillanatban tette. Green-nek rengeteget köszönhetünk, óriási bravúrjaival jónéhány pontot hozott nekünk. Neill kitűnő igazolás volt, végre megoldódtak a jobbhátvéd gondjaink. A védelemben Ferdinand és Collins is kiemelkedőt nyújtott. Benayoun nem volt összességében olyan jó, mint tavaly, a kritikus pillanatokban neki is helyén volt a szíve. Reo-Coker az utóbbi meccseken kapitányhoz méltóan játszott, Noble igazolta, hogy óriási tehetség, 2 gyönyörű gólt is szerzett. A csatárok közöl Zamora és Tevez hihetetlen sokat tett a csapatért, nagyrészt az ő eredményességük gyümölcse, hogy ma boldogan mondhatjuk: bent maradtunk. Összességében az egész csapat óriási elismerést érdemel, mert tényleg elhitték, hogy még a lehetetlennek tűnő helyzetből is van kiút. Ezek alapján azt hiszem, mindenképpen rászolgáltak a fiúk, hogy a legjobbak között maradjanak. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mikor biztossá vált, hogy bent maradunk, úgy örültem, mintha kb az FA kupát nyertük volna meg :-)
azért ez az egymaga enyhén túlzás, annak ellenére, hogy ma is hihetetlenül nagyot játszott.
de én nagyon nagyra tartom pl. Zamorát, aki már sokadik idényben hozza magát a legneccesebb időszakokban. Greennel végre van kapusunk, Carolltól, Hisloptól mindig kivert a víz. Benayoun nem játszott úgy, mint tavaly, de a végére ő is komoly segítség volt. De még sorolhatnám.
Ami iszonyú imponáló volt az utóbbi pár hónapban - főleg magyar a magyar fociközeget ismerve - hogy egyszerűen senki nem szart be egy pillanatra se, kőkemények voltak és elhitték, hogy sikerülhet.
Én is hihetetlenül boldog vagyok... bevallom, mikor a Spurs-től kikaptunk, már biztos voltam benne, hogy kiesünk. De szerencsére a csapat megmutatta, hogy van tartása, és az utolsó 9 meccsből hetet megnyert. Azért nem semmi a bajnokot oda-vissza megverni, ráadásul kapott gól nélkül :-) Nagyon remélem, hogy Warnock nem fog kavarni a pontlevonással kapcsolatban. Szerintem Whelan befejezi az aljas dolgait, de azért nem bírta ki, hogy meccs után ne említse meg: a WHU-nak kellett volna kiesnie. De hála Istennek nem így lett, és jövőre is tagja leszünk a PL-nek! Magnusson szerintem jelentős összeget szán a csapat megerősítésére, és akkor akár jövőre az UEFA kupa is cél lehet! GO HAMMERS!!!
Na..emberek el sem tudom hinni...iszonyatosan boldog vagyok...részletes besázmoló a honlapomon a napokban, valmaint a későbbiekben részletes szezonértékelés!
Megvan a bentmaradás, szép volt fiúk! Az utolsó 10 meccs alapján mindenképpen megérdemeltük! Nagyon izgalmas volt a vége, mert ha kikaptunk volna a MU-tól, mi estünk volna ki, ugyanis a Wigan nyert. Az viszont valóban borítékolható, hogy a neheze csak most jön: Warnock tuti nem fogja hagyni, hogy kiessen csapata. Oltári nagy balma lehet nekik egyel rosszabb gólkülönbséggel kiesni, úgyhogy ezt nem hagyják annyiban, az biztos. Viszont kár lenne másra mutogatni, hiszen megvolt a lehetőségük, hazai pályán csak egy döntetlen kellett volna a Wigan ellen, ráadásul 20 percig emberelőnyben játszottak, úgyhogy szerintem csak magukat okolhatják. További pozitívum, hogy a Wigan bentmaradását követően vélhetően Whelan nem fog azért minden aljas trükköt bevetni, hogy vonjanak le pontot a WHU-tól. Viszont ott van Warnock, aki talán meg rajta is túl fog tenni a kiesés után.... Egyenlőre örüljünk, hogy a csapatunk kivívta a bentmaradás jogát, így jövőre is a legjobbak között szerepelhet. Nem volt egyszerű, de úgy gondolom, megérdemeltük. Ezúton is gratulálok a játékosoknak!
1-0-ra vezetünk a félidőben Tevez góljával! Sajnos a Wigan is vezet 2-1-re a Sheffield ellen, így azért izgalmas lesz még a hajrá. De a legfontosabb: továbbra is a saját kezünkben van a sorsunk, így ha nyerünk, vagy ha döntetlent játszunk, nem számít, mit játszik a Wigan. Azért jó lenne, ha ott legalább egyenlítene a Sheffield, mert a második félidőben vélhetően nagy rohamokat vezet majd a MU (szerintem jön Giggs, Ronaldo és Scholes is) Mindent bele fiúk, csak így tovább! GO HAMMERS!!!!
Mai újságok írtak valamit megint a kizárásunkról, konkrét dolgot nemtudok csak annyit, hogy gyakorlatilag tényként kezelték azt hogy le lesz vonav tőlünk 8 pont....nagyon rmeélem hogy kamu, ma x elünk és dádádádádám Premier LEague 2007-2008 :P
Ma minden eldől... legalábbis, hogy jövőre melyik osztályban folytatjuk, és ez alapvetően meghatározza a játékosok jövőjét is. Nagyon bízom abban, hogy egy pontot szerzünk délután, és akkor mindenképp megőrizzük a PL tagságunkat.
Ő lehet, hogy szeretne maradni. Ehhez viszont alapfeltétel az is, hogy ma alkosson :) Viszont az esetleges távozása mellett szól, hogy az angol gossip oldalakon tudni vélik, hogy a WHU Darren Benttel már felvette a kapcsolatot és állítólag a brémai Hugo Almeidát is figyelik.
Én is nagyon várom, meg szerintem minden WHU szimpatizáns is. Külön öröm, hogy élőben és ráadásul tv-n kersztül lehet követni az összecsapást. Bizakodó vagyok, csakúgy, mint Tevez-zel kapcsolatban. Szerintem holnap már többet fogunk tudni arról, hogy van-e esély a megtartására. Én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Magnusson kifizeti a 31 millió fontot, amit az MSI Tevez-ért kér, pláne, ha ő is maradni szeretne, jó esélyünk lehet a megtartására. Minden esetre először tudjuk le sikerrel a holnapi összecsapást, (és alakuljon számunkra jól a SU-Wigan meccs is :-) utána lehet számolgatni, találgatni a jövővel kapcsolatban, és remélhetőleg ünnepelni is...