Keresés

Részletes keresés

Bruschi85 Creative Commons License 2021.11.30 -1 1 16885

Igazi kosárünnep volt, köszönet mindenkinek, aki ehhez bármit is hozzátett.

Hajrá Magyarok!

Bruschi85 Creative Commons License 2021.11.28 -1 0 16884

https://bball1.hu/vojvoda-david-jo-meccset-kell-jatszani-es-akkor-a-szurkolas-is-parades-lesz/

"Félig-meddig úgy is mondhatnánk, hogy kaposváriként duplán hazai pályán játszol. Milyen érzések vannak benned ezzel kapcsolatban?

– Örülök, hogy itt fogunk játszani, ugye Benke Szilárdnak és Filipovity Márkónak is hazai a pálya, nem én vagyok az egyedüli a csapatban, aki hazaérkezett. Nyilván rengeteg ismerős lesz, természetesen a családtagjaim is sokan kilátogatnak majd. Ugyanúgy várom, mint a többi meccset, rengeteg nagy mérkőzésen vagyunk már túl, sokszor jártam már itthon ellenfélként. Persze ez egy kicsit más lesz, remélem, hogy egy nagyon jó hangulatú találkozót játszunk majd. A szurkolók készülnek, ismerem a kaposvári közönséget, hogy ha fontos mérkőzés van, akkor remek hangulatot tudnak teremteni. Jó meccset kell játszani és akkor a szurkolás is parádés lesz."

Hajrá Magyarok!

redmiller Creative Commons License 2021.11.21 -2 0 16883

Nagyon nincs reakció... Már a C-ben is necces megfelelő helyre jegyet venni...

Előzmény: Bruschi85 (16882)
Bruschi85 Creative Commons License 2021.11.21 -1 0 16882

A B szektorban is leszünk Bicskások, szétszórtan, mert külön vettünk oda jegyet.
A dobról, szervezett szurkolásról kérdezz rá, itt üzenetben:

https://www.facebook.com/Somogyi-Bicsk%C3%A1sok-171161370213303/

Előzmény: redmiller (16881)
redmiller Creative Commons License 2021.11.20 -1 0 16881

Lesz vmelyik szektorban szurkolás? Nem tudom hova vegyek jegyet.... Még vigyek-e dobot.... 

N.21 Creative Commons License 2021.11.20 -1 0 16880

Gyorsan fogynak a jegyek, nem számítottam erre... 

Előzmény: Bruschi85 (16877)
Lecso11 Creative Commons License 2021.11.20 -1 2 16879

Oké.

Előzmény: Withoutshadow (16878)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.11.20 -5 0 16878

Ez a forduló válogatottja az a csapat, amiben a saját csapatom egyetlen játékosát sem szeretném látni soha.

5-ből 4 általában alsóházi csapatból kerül ki.

Előzmény: Bruschi85 (16876)
Bruschi85 Creative Commons License 2021.11.20 0 1 16877

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/magyarorszag-franciaorszag-kaposvar-arena-573808/event.html

A belépők ára 2500 Ft.

Gyertek minél többen!

Hajrá Magyarok!

Bruschi85 Creative Commons License 2021.11.15 0 2 16876

X Ford először a forduló válogatottjában!

TYHilton Creative Commons License 2021.11.13 0 3 16875

Tegnapit a mindigo előtt nézve is öröm volt látni, annak ellenére is, hogy 1,5 negyedig kép sem volt. Szerintem a szezon eddig legjobb játékát mutattuk be, a harmadik negyedben meg kimagaslóan a szezon legjobb 10 percét nyomtuk.

Kivételesen meccsen belüli hullámzások sem voltak, stabilan tudtuk játszani, nem megremegve, nem befosva, nem leolvadva. Ebben Lazicsnak hatalmas szerepe volt, hogy a szűk rotációt nagyon jól forgatta, és mindenki hozza tudott tenni.

Ford egyértelműen a legjobb meccsét hozta, rengeteget melózott, brusztolt, jól áll neki amikor nem kell gondolkodni csak dobni, pöcizni, bírom a palit 😄😄

5-5 a nagyszünetben, egy rossz szavunk nem lehet, és az utóbbi két meccsen már egészen biztatóan alakult a játék is. Kis pihenés nem fog ártani a srácoknak - bár nálam ez nonszensz, hogy 4 hétre leáll a bajnokság - kisebb, nagyobb sérüléseket ki lehet heverni, tovább csiszolni a játékot, változtatni azon amire két meccs között nincs idő.

Örülök nagyon, hogy tegnap végre komoly hangulat volt a meccsen, én is köszönöm nektek srácok a szurkolást, legalább a mindigon én is részese lehettem kicsit és extra szimpatikus gesztus, hogy Lazics és Ford is külön megköszönte.

Bruschi85 Creative Commons License 2021.11.13 0 3 16874

“kis Szikó” Bálintnak, Szikónak, kedves családjuknak továbbra is a legjobbakat, ahogy a pécsi ez a tegnapi Alba elleni győzelem a Tiétek is! Várunk vissza mielőbb Benneteket, addig is a legjobbakat!
A betegeknek, sérülteknek pedig mielőbbi gyógyulást, jobbulást!

Szép volt fiúk! Gratulálok Nikolának az újabb hazai győzelemhez és a szakmai stábnak is! Örömteli volt olvasni, ahogy Xavier “professzor” is, kiemelték a szurkolást, az OSE meccs után most volt a legjobb hangulat Bicskás szektorban is, nagyon kellett a pécsi után, mert hiába vezetett az Alba 9 ponttal sikerült visszajönni, meccsben maradni. Idén már nem először van tartásunk, nem esünk össze, teher alatt, sikerül visszakapaszkodni, majd átvenni a vezetést és a végjátékot is megnyerni, fontos győzelem volt, Albát az Arénában még nem sikerült eddig legyőzni.
Abszolút jó döntéseket hoztunk a végén is, jól védekeztünk különösen a 3. negyedben (13 kapott). 19 percig vezettünk, mindössze 6 eladott labda és Csorvási hiányában nyertük a pattanózást is, 31%-os triplával 97 dobott ponttal, mint Pécsett.
Amikor TJ a 4. faultját megkapta, akkor picit bennem volt a félsz, megijedtem, hogy az ő kiválását, hogy fogjuk megoldani, mert addig is extrán játszott, de jól menedzselve, rotálva sikerült, ez volt a kulcs a 3. negyedben a védekezésünk mellett, sikerült jól reagálni, pótolni őt a pályán. Aki pályára lépett mindenki hozzátett, csapatként nyertünk.

2 meccses győzelmi sorozat, idén először, 5-5-ös mérleg, válogatott szünet előtt, évek óta nem álltunk ilyen jól, ennyire elől a tabellán novemberben, ha sikerül így haladni, egy eredményes hazai decemberrel, akkor 2017! után ismét a Kupa legjobb 8 közé kerülhetünk, de haladjunk szépen sorban, meccsről-meccsre.

Néhány érdekes stat:
TJ 91!%-os TS (szezonátlag 52), X prof 9 pattanó (legtöbb), 5 szerzett labda, Wayne 25 pont (szezoncsúcs beállítás Zeg után), 2 szerzett labda, Nimród 6 gólpassz, 1 VAL híján, mind a 4-en 20 VAL felett zártak, X 32!! VAL (KKK kariercsúcs, 30 perc alatt). Borisz 81!%-os TS (szezonátlag 45), és szezoncsúcs 8 pont, 5 gólpassz 18 VAL.
#Voja gyere haza

u.i: Most bajnoki pihenő, kis szünet, feltöltődés, addig pedig készülődhetünk a november 29-i franciák elleni 3 kaposvárival (Voja, Szili, Márkó) Stole vezetésével felálló válogatott meccsre. Várunk mindenkit sok szeretettel az ország minden szegletéből.

N.21 Creative Commons License 2021.11.13 0 2 16873

Most olvastam csak, hogy eldeformálódott csapat vagyunk. Nem is értem, hogyan maradhatott el a Vojvoda-parádé és a vendéggyőzelem. :) 

N.21 Creative Commons License 2021.11.12 0 2 16872

Ez igen, jól játszottunk, egész meccsen, de a harmadik negyed egyenesen parádés volt, gratulálok a csapatnak! Ha mind a négy négerünk így játszik, akkor hazai pályán mindenkire veszélyesek lehetünk.

Egy dolgot sajnálok csak, kb. jó ha 10 évente van lehetőséged 100-at dobni az Albának, de a legiósaink nem értették szerintem a lelátói óhajt a végén. :) 

klima_fan Creative Commons License 2021.11.12 0 0 16871

Na, milyen volt a mai meccs élőben?

Bruschi85 Creative Commons License 2021.11.09 0 2 16870

"Új műsorunk második részében a Dorottya Bistroba látogattunk el, ahol két amerikai játékosunk, Wayne Martin és T. J. Price ült le velünk beszélgetni - megtudhatjuk melyik országban szerettek a legjobban kosárlabdázni és mi a véleményük Kaposvárról, a magyar konyháról és persze sok minden mást is.

https://youtu.be/j1UQHRCP-JA

Bruschi85 Creative Commons License 2021.11.06 0 4 16869

Először is a legfontosabb Szikónak és kedves családjának sok erőt "kis Szikó" Bálintnak pedig mielőbbi gyógyulást és a legjobbakat kívánom magam, a velem utazók és a helyszínen lévő szurkolótársak nevében. Veletek vagyunk!

Szép volt fiúk! Gratulálok az újabb idegenbeli győzelemhez a szakmai stábnak is!
Legutóbb alapszakaszban 2019 novemberében nyertünk Pécsett, akkor 99 ponttal, most 97-tel, ami az idei szezoncsúcsunk is egyben.
Úgy, hogy kihagytunk 7 büntetőt és 40% alatt tripláztunk. Tegnap megvoltak az jó egyéni teljesítmények, amelyek a Nyír1 ellen hiányoztak.
Ahogy írtam is azután, ott nem látszott, hogy akarjuk megnyerni, most igen, felkészültünk, látszott a tervünk, elképzelésünk, mit akarunk, jól kezdtünk, volt ritmusunk, csapatjáték (19 gólpassz), védekezés (12 szerzett labda), és mindössze 5 eladott, végig kézben tartottuk (31 percig vezettünk, volt, hogy 15 ponttal is). Teljesen megérdemelten nyertünk.
Néhány érdekes stat:
TJ 60%-os TS (szezonátlag 48%), X-faktor Ford 4! szerzett labda, Nimród 9 gólpassz, Wayne 6/7 büntető 86% (szezon átlaga 62%), Ronca 6 pattanó (legtöbb), de a meccs pozitív meglepetésembere Gaben 10 pontja, közte 2 triplája az első félidőben, alapszakaszban karriercsúcs KKK mezben.
A meccs 3 legszebb jelenete Wayne tekintélyt parancsoló zsákolása, ellentmondást nem tűrően, a lefújás után Ronca - Toma összekapaszkodása illetve a végén a közös ünneplés velünk, idén először láttam ezt a felhőtlen, mosolygós ünneplést, jó volt átélni. Remélem a folytatás hasonló lesz.
Pécsett mindig jó nyerni, őket ugye oda-vissza, most az oda sikerült.

A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvári KK!

N.21 Creative Commons License 2021.11.05 -1 0 16868

Közben győztünk Pécsen, amihez gratula a csapatnak! A nyír1-i vereség nagyon elkeserített, de ez a mai, hogy a 4 légiósunk végre egyszerre volt eredményes pontszerzőnk, azért most végre reménykeltő dolog volt. Jó lenne, ha az Alba ellen itthon is ez lenne, és tovább javulna a pocsék hazai mérlegünk. 

N.21 Creative Commons License 2021.11.05 0 0 16867

HUN - FRA 

Nov. 29., Kaposvár

Három kaposvárival a keretben (akár a kezdőben is).

Fincsi, mi? :)

Sztojan Ivkovics keretet hirdetett – BB1.hu (bball1.hu)

*Jason Bourne* Creative Commons License 2021.11.01 0 0 16866

Ha hozunk még egy légióst, 2 labda sem lesz elég.Szerintem cserélni kellene a légiósokat,Price nem hasonlít magára,Ford meg Hilliard erőszakolják a játékot.Hillárd szerintem nem is irányító hanem bedobó 2-es poszt.Martin még valahogy működik de szerintem nagyon alacsony 5 posztra.Ami a magyar játékosokat ileti 0 önbizalom.Borisz csak le-föl futogat egyáltalán nem szerepel a játékban ,főleg nem is a saját poszton jáccik mind irányító ,Csorvási meg Beni nem is jáccanak ,egyedül Roli tud valamit teremteni mikor megkapja a játék perceit.Ha akarunk valami normális játékot akkor egy amerikai helyet egy délszláv játékosok kellene hozni például mind Milos volt.Szerintem nagyon rossz döntés volt hogy elengedték Milosot  meg Riverset  mert a Milos-Borisz-Rivers-Roli  nagyon szépen működtek a pályán.

TYHilton Creative Commons License 2021.10.30 0 1 16865

Abszolút egyetértek minden szavaddal. Ritmustalan, sokszor elképzelés nélküli játékot nyomtunk ma is. Nyír1 sem csinált szerintem semmi extrát, földöntúlit amire ne tudtunk volna felkészülni, de volt olyan extra légiósuk aki nálunk nincs. Jó néhány fontos ziccer és pöci megint kimaradt, ami rendkívül bosszantó, minden meccsen folyamatosan jönnek ezek a hibák.

A meccsen belüli hullámzások senki ellen nem férnek bele, csak van amikor a sz*pott f*sz éppen jó oldalán álltunk és tudtunk nyerni.  Az 5. Légiós mellett viszont a légióscserét sem tartanám hülyeségnek, mindkét megoldásra lenne idő a válogatott szünetben, tovább nem is szabad húzni, mert minden egyes meccs fontos lesz idén, hogy beférjünk a középházba. 

Előzmény: Bruschi85 (16864)
Bruschi85 Creative Commons License 2021.10.30 0 1 16864

Gratulálok a Nyír1-nek, teljesen megérdemelten nyertek, sajnos a 2. tv-s meccsen borzasztóan alulmúltuk magunkat, gyengén teljesítettünk, így elmaradt a várva várt újabb idegenbeli győzés.

A számok, statisztika is ezt tükrözi, felesleges is külön elemeznem, sokkal több jó és extra teljesítmény volt a hazai oldalon.
Remélem a Klub keresi az 5. légióst, aki center lesz, mert a festékünk átjáróház volt és semmilyen belső játékunk, centerkapcsolatunk nincs, Megint egyénieskedtünk, erőlködtünk, ritmustalanul, ötlettelenül, csapatjáték helyett, ráadásul nem láttam, hogy mi volt a tervünk, hogy akarjuk megnyerni idegenben. Hiába vezettünk, akkor is rosszul játszottunk, hullámoztunk negyedeken belül.
A folytatásban sokkal, de sokkal több kell mindenkitől, mert a válogatott szünet előtti 2 fontos meccsünk maradt (pécsi, Alba), hogy rendezzük a sorokat és a tabellán feljebb zárkózzunk.

Bruschi85 Creative Commons License 2021.10.29 0 1 16863

https://www.sonline.hu/kozelet/helyi-kozelet/megtalalta-az-uj-baratait-nalunk-is-gordan-filipovics-4506068/

Se Gordan, se Stole nem nyert együtt Olaj játékosként Bajnoki címet.

HDO Creative Commons License 2021.10.27 0 2 16862

Adom. Ami szerencsétlen ebben a szituban, hogy ez egy Falco meccs után egy szombathelyi kötődésű szakportálon jelent meg. Kb minden nagyobb vendégtábor megküzd ezzel a problémával Zegen. Többen írták, hogy ha ez tudottan hosszútávú megoldás, akkor miért nem telepítenek vizesblokk konténert?

Na mindegy is. Sok sikert nektek Nyíregyen! Nem mondom, hogy egyszerű lesz, de ha lesz vér, akkor megcsináljátok! Hajrá!

Előzmény: N.21 (16861)
N.21 Creative Commons License 2021.10.27 0 2 16861

Na, látom a bb1-en is téma lett a zegi mobil wc áldatlan állapota. Jó lenne, ha már végre vmi javulás lenne ebben, mert ami évek óta ott megy e téren az tiszta Balkán, a vendégszurkolók (főleg a nők, de hát a férfiaknak is) a totális emberi megalázása. Felháborító, szánalmas és vérlázító nemtörődömség. 

Bruschi85 Creative Commons License 2021.10.26 0 2 16860

https://youtu.be/8LJlsK_gR6Q

Jól sikerült összeállítás, pláne, mert duplán szerepelünk, 2 kedvenc jelenetemmel. :)

klima_fan Creative Commons License 2021.10.23 0 0 16859

Tudom, hogy irreális a dobogó, azért írtam, mert hasonlóan irreálisan nagy ez a csarnok is nekünk most. 

Az ankétban igazad van, de szerintem nem véletlen a Bicskások visszafogottsága sem, akárki akármit mond az utolsó régi csarnokos évben, sokkal komolyabb szurkolás volt, hozzáteszem nem a Bicskásokat akarom bántani, hanem a többi pár száz színházban ülőt, akiket lassan tapsolásra is nehéz rávenni, főleg ha éppen nem vezet a csapat. 

Szerintem nagyon alacsonyan van a lelkesedés, sok oka lehet.

1200-1300 fő stabilan tök jó lenne, de ahhoz minimum playoff kell.

Előzmény: Bruschi85 (16858)
Bruschi85 Creative Commons License 2021.10.22 0 1 16858

Tegnapi élő tv-s volt, de előtte Ase ellen 600-an, OSE ellen is annyian voltak, az előző kettő egyikén sem volt síri csend, a Bicskás szektorban és afölött sem, mivel ott voltam.

Persze ez meg sem közelíti az átlag 1440 főt, mint 2019-ben, igaz azóta minden megváltozott, nem jó irányba sajnos.

Régi csarnok kicsi, kényelmetlen volt 950 férőhellyel, műanyag "hokedli" székekkel, a nosztalgia, átélt sikerek sok mindent megszépítenek, jó is volt akkor, de előre tekintsünk és a cél az Aréna nézőszámának növelése lenne egy korrekt félházhoz közeli (1250), remélhetőleg a 3-4-es mérleg javul és egyre többen jönnek ki, hiszen a győzelem a legjobb vonzerő.

Dobogó irreális célkitűzés, ahhoz nagyon komoly szponzoráció, tulajdonos, tőkeinjekció kellene és a többi rétegsport eltűnése mellett.

A Klub ankétot szervezett, külön készült, aki volt, tudja hogyan, miként, ráadásul a 2019-es átadáskor kialakított Bicskás szektort, annak előnyével.

Fepu ős körmendi, az MTE közeget, ne hasonlítsuk magunkhoz, teljesen más minden téren.

Marko karaktere, közönségkedvenc egyénisége tényleg hiányzik, ez a szerb, a lelátót is tűzbe hozó mentalitása, én is hiányolom a győzelem mellett a szórakoztatást, látványt, de a közönség, nézők többségének hozzáállása is megváltozott a sporteseményeken, tisztelet a kivételnek.

Előzmény: klima_fan (16856)
Bruschi85 Creative Commons License 2021.10.22 0 1 16857

Szép volt fiúk! Gratulálok az első hazai győzelemhez a szakmai stábnak is! Nagyon kellett és a végelszámolásnál különösen jól fog jönni.

Előzetesen 2 tv-s meccsen 2 győzelmet vártam, ebből az egyiket sikerült behúzni, remélhetőleg Nyír1-en folytatódik a sorozat, 50%-ra javítjuk a 3-4-es mérleget. Persze Tóth-Drenovac duó hiányzása kifejezetten jól jött nekünk, amit sikerült is kihasználni (pattanózás, gyengült a védekezésük, átalakult rotációjuk), azért nélkülük is igencsak masszív, erős a Deac, simán ott lesznek a végelszámolásnál a legjobbak között. 31 percig vezettünk 13 ponttal is, de az utolsó negyedet ismét elveszítettük, nem először, nem tudtuk lezárni, a triplánk extra volt az egész meccsen (11/20 55%), minden mutatóban jobbak voltunk, pattanózás (41-33), gólpassz (19-12), viszont botrány hazai pályán a büntetőzés (13/22 59%), kis híján a meccsbe került.

Remek döntés volt Ford helyett Roncát kezdetni aki meg is hálálta a bizalmat, idei legjobb teljesítményét hozta, most játszott a legtöbbet (33 perc) annyit, mint az előző 2 meccsen összesen, mindössze 1 triplát hibázott 12 pont, 5 pattanó, 3 gólpassz, 1 blokk 21 VAL.

Idén először hozta mind a 4 légiós azt a teljesítményt amit várunk, TJ-n kívül (19), mindegyikük 20 VAL felett zárt, a dobáshatékonyság, dobáskiválasztás remélhetőleg javul, de kiemelendő Nimród a palánkos triplája mellett a 8 kiharcolt faultja, X Ford 2 blokkja és a hosszabbításban a meccslezáró triplája. TJ Lukaku hasonmásversenyen induló (Varga Ákos szerint  :)) ), 6 gólpassza, és Wayne 2 szerzett labdája.

Fiatalok jól szálltak be, hozzátettek, fontos triplák, Borisz 4 eladott labdája néz ki csúnyán, de Csorvási 7 pattanója 9 perc alatt, centerezése, melyet ügyesen megoldott.

A meccs másik nagy jelenete, Nimród palánkos tripláján kívül, Ford tiszta, parádés blokkja Askán besegítés után, nagyszerű ütemérzékkel.

klima_fan Creative Commons License 2021.10.22 -1 0 16856

Szerintem az elmúlt néhány év kilátástalansága és az új csarnok furcsa hangulata is közrejátszik. Tegnap meg a hétköznap este 8-as kezdés volt a kegyelemdöfés. Roli az utolsó mohikánunk, nincsenek egyéniségek, amióta Marko nincs. Sok sebből vérzik a dolog. A régi csarnok jól be volt járatva, mindig majdnem teltház volt, ez a csarnok túl nagy még. Meg az is lesz, amíg nem lesz kimondott cél a dobogó. Az elmúlt években a Bicskások nem sokat kaptak vissza a klubtól és a játékosoktól azért, amiért a csapat mellett voltak az ultrafos szezonokban is. Elég megnézni hogy áll a szurkolókhoz Fepu Körmenden...

Sokszázan Pécsen, sokan Egerszegen győztes meccseken, és nem látszott, hogy kimondottan értékelték volna a szurkolók hozzáállását. Nagyon nem jó a helyzet...

Előzmény: TYHilton (16854)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!