Pénzé' adjad nekik vazze! Amennyit elpöcsölsz vele, számolj fel órabért! Vagy legalábbis két berúgatás a Sziesztába nyáron, vagy az új szezonban minimum jár! :-))) Csak halkan jegyzem meg, hogy hú de nagyon örülök, hogy már téged is ismernek és nem mindenki engem zargat dvd ügyben... :-)
Ha sikerül Váradit megszereznünk( nagy az esély rá), akkor iszonyat nagyot fogunk vele, sztem akkora erősítés lenne, mint Andris volt anno. Cseszheti a Fika az opciós jogát, az semmit sem ér....
Ok, csak be vagyok kicsit havazva. Ha tehetem döglök, mert valami nyűg kijött rajtam. Bár ajánlották mára a kefetúrát*, azért próbálom a hétvégén prezentálni.
*fogsz egy szőrszálat, és addig iszol amíg kefének nem látod.....
Hazaértem Szolnokra,ha megtennéd nekem,hogy az idei meccseket,amik megvannak DVD-n kiírod nekem a 7végén esetleg azt nagyon megköszönném.Viszek DVD-t cserébe.Majd írj lécci ,hogy menni fog -e!Köszönöm!
Csabesz! Fogadjunk az ovónéni Váradi Kornél anyukája! Látva téged és gyermeked céltudatosságát, hogy "CSAK AZ OLAJ!", tudta hogy a fiacskája jó helyen lesz! Kornél pedig az anyuci papancsára rohan szolnokra!
Ő nem azért nem játszott, mert csak ígéret! Kálmn mögött egyest játszani nem lehet. A magyar kosárlabda érdeke, hgy az a srác eljöjjön onnan villámgyorsan. Közel két méteres, egyestől hármasig mindent tud játszani, okos, tudatos kosaras. Ha ide jön, akkor az nagy nyereség lesz.