Hagyjatok a francba a voodoo2-s bizonyitast. Kuldjetek nekem egy shotot Szabinarol - nem a CS-jerol, hanem rola! -, telefonszamot mellekelve, es ha bejon, akkor elintezem nektek a bant ;)
BadGuy, te szerintem az osszes letezo magyar szerveradmint korbejartad, hogy adjanak mar valamelyik, kurvaramindegy melyik szerverre admint neked, hogy legitimen irkalhass ide :))))
Nos, attol, hogy kaptal egy rcont, meg nem sokat valtozott az informacioerteke a hozzaszolasaidnak.
------
Seen, ha nem remlene valami, hogy mar valamelyikunk beszolt itt a masiknak - te nekem? de lehet nem jol emlekszem :) -, azt mondanam, hogy egesz jokat irsz, sot.
Amugy jatszottam PnP neven, admin ramszolt, irjam at. Nem volt gond, kov. korben name TvT, egy rossz szava nem lehetett, ennyit az alnevezesrol :)
Mostmar kivancsi vagyok, mire jutsz.
Érdekes bugot láttam még régen, hasonlít valami csíthez szerintem, mert az a lényeg h a fegyver ráközelítve marad, és uánna ha veszek akármi mást az is közelít... mi van ha valakit ijen buggal kap el a pb?
Seen, neked meg qss, mert küldök holnap a Whiskeyvel egy tockost.
A WON meg igen hasznos. Pl múltkor TKzni kezdték egymást az UNQLon. Csak egyszer kellett szólnom, hogy hagyják abba, mert bannolom őket, aztán máris tudtak normálisan játszani.
Nevetni fogsz: van ilyen kezdeményezés is. De ne csodálkozz, van ilyen külföldön is (pl. a zkillz pont ilyen, ha jól tudom (ha nem, akkor kijavítanak)).
Külben kösz, de én pont nem azér mondtam, mintha ilyet "akarnék", csak megemlítettem, mer megsajnáltam szegény Elitharcos Színt, hogy csupa lámával kell jáccania... :)
Nos, akkor játsszuk meg a dolgot, Cron úr. Felmegyek én is arra a bizonyos szerverre, [XVPD] Adam Rambo néven, [XVPD] Sanyee is feljön új CS-sel és PB-rel. Kezességet vállalok arra, hogy nem lesz cheatnek irmagja sem a gépen. Ha akkor is gebasz lesz, akkor kipróbálhatod otthon te is, de kb azonos feltételekkel: voodoo2-es társkártya, primerynek Asus-féle vagy Viperféle opengl-t bíró kártyával.
igenigen :)) eljutunk a vegere arra a pontra, hogy miert nincs ertelme a public internetes szervereknek ;))
ha valaki felreertene a pontosvesszozarojelet, akkor ideirom, hogy ez persze sarkitas :)
Mondjuk én csak a direkt "sorozat-TKzókra" gondoltam*, de természetesen bármilyen meghatározott játékszabály(ok) ellen súlyosan vétőkre kiterjeszthető.
(Szimplán kezdők/lámák bannolása _nem_ támogatott, ha erre gondolsz. Viszont a WON lehetőséget ad pl. a skill-rendszer bevezetésére, ha nagyon fanatikusok kidolgoznának ilyet. :)
* egy ban 10x egyszerűbb, mint a tékásgenya félórás "lebeszélése" hajtóvadászat által