azért az elem tábor is küzdött ma a habokkal (samponnal úsztam...), azaz, nehogy csak nektek legyen ilyen: Csasziztam, Csaztam, Komiztam...etc :))
ééééés asszem, hogy holnap is halnap, de...
kezd elfogyni az 1ség a kártyámról, lehet, hogy átszokok-szökök a Hajósba
Chino: elég rég voltam offolni, de gondolkodóba estem a szombatival kapcsolatban,
lehet, hogy benevezek, viszont ez erősen függ a péntek estétől (azaz lesz-e mulatásosdi, vagy senem...)
Majdnem... reggel hatkor a triatlonozók edzőjének segítettem kifeszíteni az egyik pályaelválasztó kötelet. :)) Amikor hatan próbáltuk, nem ment. Emesével viszont három mp alatt elvégeztük a feladatot. :))
áááááávadász:
1. nem alkoholizálok, tehát ez nem nyert :)
2. ez sem nyert... valójában kötelet húztam. EZ EGY ÚJABB FELADVÁNY! :))
3. ejjjjjjha... telitalálat! :) de csaltam, mert a rudi sajnos elfogyott... :)
4. én is :))
1. Olyan részeg voltál, hogy nem emlékszel rá, mint is mondtál tegnap este, sőt még mindig van benned, mert nem tudod jól leírni "Ha jósoltam"
2. "Hajóztam", csak az erős szél szegény Z betűt átfordította S-re, hiába a mai silány termékek már csak ilyenek.
3. A Hajósban úsztam 4. Nem tudom, de akarom a rúdit.
Kivételesen voltam ma reggel, mert már lelkiismeret furdalásom volt, hogy szegény zakka és Emese minden kék gatyós srácnak beszólnak, oszt a végén megverik őket, vagy valami szerelmi háromszögbe bonyolódnak§:-))))))
No meg vártam volna, hogy egy álommanó rám köszönjön, de ez sem történt meg§:-(((, lehet azért, mert 3/4 7 körül értem csak oda, Ti pedig addigra már a szaunában fonnyadtatok.
Tényleg szundi, van neked is olyan helyes csúcsos úszósapid, amilyet a manók használnak?
Ma nem voltam pofátlan, mert egész üres volt a második dupla sáv, a túlvégén pedig igen sokan borzolták a vizet.
Na de holnap reggel, ha fel tudok kelni, akkor ott vagyok megint, mert igen jól esett a mai adag.
Üdv: áááááávadász
U.i. Spori rulez, apadjon ki a Komi§:-))), meg még a szauna is jobb, különben is az Én bátyám sokkal erősebb.
Ma reggel is Hajóstam (aki megfejti a szó jelentését, kap egy túrórudit :)) egy jót... ismét bebizonyosodott, hogy úszás előtt aludni is kéne... :))
Gyorsan kijavítom magam: a triatlonozók az 1-2-3-4 pályákon úsznak. Ezt nagyon félrenéztem... :))
Úgy látom, eléggé felpörgött tegnap délután a csati. Ezt nem hagyhatom szó nélkül!
Enter: tényleg nem derült ki a szóvicc... talán azért, mert már három hete nem aludtam ki magam, és úgy érzem magam, mint egy igazi álommanó? :)))) Oké, szervezzünk egy délutáni talit is, ráadásképpen a csasziba. (ha hétköznap, akkor hétfőn vagy pénteken legyen... :))).
diké: némi esztétikai élményt a Hajósban is találsz... ha elég sokáig keresel... :)))
zsuzsa: üdv ismét körünkben!
álommanó: egy igazi álommanónak nem jelent problémát, ha elalszik a vízben... :)) Te is voltál ma reggel úszni? Hmmmm... ha Te is jársz rendszeresen, akkor téged is biztos láttalak már. No majd kiderül a talin. :))
áááááávadász: nézegettem a kékfürdőgatyás torpedómódonúszókat, de csakis a helyzet kedvéért hemzsegett tőlük a medence. :)) No nem félreérteni, nem bámultam őket!!! :))
Ilyen pofátlan vagy hatásvadász?Holnap én is megyek a hajósba 6 körül, ahogy odaérek, úgy, hogy majd szólítgatom az embereket, hogy te vagy az a hatásvadász vagy sem? De lehet az is , hogy csak úszom pl. kettes levegővel a mellet kéne gyakorolnom.A szerdai tali még mindig áll.Az az egyetlen egy probléma , hogy hogyan kelek fel ha 10:30kor megyek aludni,mint tegnap.Legfeljebb elalszom a vízben, de azt még nem probáltam.
Túlestem egy töridolgozaton, de jól jött a füzetem , ami a padban pihent.Egyébként szerda 6 az áll a Hajósba én tuti ott leszek.
Enter: imádok aludni képes lennék 12 órát is , de sajnos nem tehetem meg, amiatt a fránya suli miatt amit nagyon nem kedvelek.
Nekem jó a csaszi is ,de a Hajósba van szauna, ami télen nem rossz dolog meg most a hajósba van bérletem.
üdv mindenkinek
Jó éjszakát előre is!
köszi a mailt, enter fiam
zsuzsanak csak szimplan kilog a bele , annyi a munkaja :-(
leanygyermekek elkezdtek öttusazni, vonszolom öket egy bébisinterrel karoltve uszni meg majd mindenhova.Dehat ugye mindent a gyerekekert :-)
Egyebkent parszor voltam csasziban meg a Szigeten. tudom, hogy öregszem és rozsdasodom, de telviz idejen a Hajos kellemesebb a kiuszo meg a szauna miatt.....
de nekem is le köll usznom a Komjadis berletem, szoval most mindkettőben van. Marmint érvényes bérlet.
Szerintem mindenkepp uszogatos tali legyen, legfeljebb utana legyen iszogatas vagy eszegetes.
majd szoljatok, hogy mikor lesz!!
Na azér nem ellentábor az, csak hát izé...
szóval én az átúszásra való nyári edzések folyamán beleszerettem a csasziba (no meg az arra sétáló jóképű fiatalemberekbe :o) Shiro a tanúm).
Szóval nekem az valahogy jobbszebbkedvesebbpraktikusabb, nomegmiegymás...
A kajálásban is benne vagyok, egyszer így vagy úgy csak találkozom már veletek, no persze leszámítva azokat, akikkel már találkoztam, azokat örömmel fogom viszontlátni.
Zakka: álommanó - a nevéből gondoltam hogy talán alszik, szóvicc volt, boccs, ha nem derült ki
egyébként nyilván nem lehet mindenkinek jó az időpont, azért írtam, hogy délutánosat _is_ szervezzünk, hátha van még valaki, aki du. jönne (azaz nem akartam lebeszélni senkit a reggel 6-ról)
qper: Zsuzsa nem volt indexen már vagy 2 hete, dobok neki mailt, oszt kiderítem...
Enter: Azért reggel hat, mert az már néhányszor bejött. Tudom (szerveztem már elég bulit), olyan nincs, hogy egy időpont mindenkinek jó. Maximum elfogadható. :)
Ja, és honnan tudod, mi a jó álommanónak? Ezt bízzuk rá! :))
12qper és diké: mi ez az ellenforradalmárkodás??? :)) Ha már egyszer topictársak vagyunk, tartsunk össze, nem? :)
Na végre szerveződik valami közös úszás! Lehet, hogy végre láthatom e díszes bandát élőben a medencében! Már, ha addig meggyógyulok, ugyanis én most nyomom az ágyat :o((((
qper: én szívesebben járok a csasziba, szóval, ha gondolod csinálhatunk egy ellentábort a Hajósnak.
Kedves Chino-San, miért mondod, hogy nem lehet jóóól úszni reggel a csasziban, ma is voltam és nem volt semmi gond, nem kellett kerülgetni senkit (lehet, hogy azért, mert mindenki engem kerülgetett????)
bár a medence és a víz jó volt, de mégsem tudtam rendesen úszni, mert -ezekszerint- a tegnapi mulatság és a 4 óra alvás nem tesz jót a reggeli úszásnak,
viszont követtem a nagy elődök példáját (tempóban és stílusban), olyan voltam, mint Eric, az angolna :))
de ahogy látom, már nagyon egyedül maradtam ezzel a csaszi dologgal, mert mindenki hajósba járkál (nekem is át kellene tán szoknom??)
Sziasztok topicsekek!
Már olvastam a hozzászólásaitokat, de csak most jutottam el odáig, hogy írjak is bele. Most már van emilem meg minden. Egyébként én is átúsztam a Balatont, és a Hajósba járok úszni hétköznap ill. hétvégén , amikor ráérek. Sajnos mennem kell, mert tesi lesz és át kell öltöznöm
Csáááááá!