szándékosan írtam, használhattam volna más kifejezést, írhattam volna azt is, hogy "a kilencvenes évek egyik kulcslemeze" a több tucat közül, de mást írtam. te ezzel nem értesz egyet, ami viszont már a te dolgod.
ja, még annyit, hogy én se hallgatom gyakran mostanában azt a blur-lemezt, de összességében az egy jó és fontos album. death of a party tényleg a legjobb.
jó, English Settlement-et hallgattam többet, arról ismertem már számokat, de a nekem újak is tetszenek. a Wasp Start csak átfutottam még, de ami késik, az nem múlik.
Szia Z.
Ujra hallgatom a Blurnak a 97-es lemez-t (beetlebum, stb). Nem tudok mondani, hogy minden szám tetszik, főleg ami igazán kemény... DE van rajta ami tényleg szuper jó... Death of a Party, példaul. Sok munka meg SOK PÉNZ van abban a lemezben (meg sok fantázia is)
Hol van az a bécsi bolt ahol azt a lemezt láttad???
Nekem csak egy Super Furry Animals számom van meg, de az nagyon jó. Nem mostanában volt koncertjük Bécsben?
Két hete megvettem egy barátomnak a Best Of CD-t (special edition) ATS 170-ert vagy valami ilyesmi. Esetleg 140, nem emlékszem. Mindenképpen marhára megérte.
értem, mire gondolsz, de valamit csak szimbolizálnak ezek a dolgok, úgy értem kell, hogy legyen valami jelentésük, amellett, hogy mint képek jól néznek ki... persze én soha nem tudtam verset se elemezni:(
Szerintem nem a "logikus" koncepció itt a lényyeg, hanem az az eszement hangulat, ami megüli az egész klipet és ott bújkál az énekes mosolyában, amikor oldalról ránk néz (ránk villantja a fogait).... meg ahogy a fél szeme ki van festve.... olyan, mintha mindenki meg lenne őrülve, vagy legalábbis be lenne nyomva, de az nagyon... :o)))))))
A számot én is imádom, a klipet viszont - restellkedve vallom be - még máig nem sikerült megértenem száz százalékban, szóval szívesen venném, ha valaki elmagyarázná a koncepcióját
ne keseríts el! pedig az a kis jutalék, amit minden egyes eladott dvd után kapok, nagyon jól jönne ám így a karácsonyi nagybevásárlás előtt!
ráadásul még looki is tétovázik, nem hallgat a okos szóra...