Na, én is elbarangoltam, benéztem a klubba. Láttam, hogy a jövő szombati adásban lesznek (TOTP). Azt is olvastam, hogy többen meghaltak a Roskilde feszten, állítólag a Pearl Jam buli alatt történt az egész, a rendezők nem bírtak a tömeggel... Klassz lehetett, mit mondjak...
Szétnézek még erre-arra. Ha nem találkoznánk (később persze még bekukkantok), akkor holnap csak ilyen korán tudok sajna akciózni, mert utána a spanom is beindul. Ha az nem jó, akkor lekközelebb kedden... Ha addig lesz a Southside-riport, majd beszámolok!
a maxikról: a join me és a right here megvan, csak tudod, hogy nekem nem az a fajta kiadás van meg, szóval ami hiányzik, az asszem 3 szám (ezek néha vannak Napsteren, de rég nem láttam). szóval ennyi miatt ne égessünk cdt, maj ha összegyűlik 1kis anyag, poison girl meg hasonlók.
ez még nem a rendes nyári munkám (mert az még nincs), csak a felvételiken segítkezek hallgatói képviselőként, és természetesen nem éri meg, de a pénz az pénz...
Ez már a rendes nyári munkád? És milyen? Megéri gürizni? (Gondolom, igen, különben mér csinálnád, nem igaz?) Egyébként ha kellenek a maxik vagy bármi, akkor hozz üres cédét vagy mondd meg, hányat vegyek, mert lehet, hogy hétközben egyik nap beugrom a Media Marktba...
Jesssz! Flávör pávör!
Az előbb láttam, hogy waterska itten nyomul és épp arra gondoltam, hogy ha nem engedi át gyorsan a gépet, eccer még nagyon rátapodok a tyúkszemire! De rendes ember, látom...
Szija, Virág!
Most láttam az Interaktívot! Na mesélek egy kicsit. Először is, szerintem nagyon helyesek voltak mindketten (Stan és Pan, természetesen!). Hóttra úgy néztek ki, mint akik most jöttek a figarótól - főleg Migé, tisztára be volt lőve a sérója, de legalább kultúráltan festettek, nem mintha most szalajtották volna őket az elmegyogyóból. Villén kék trapézfarmer és piros bőrjakó! Az egészből kábé két szót értettem a sok német hablaty miatt, ez mondjuk elég hervasztó. Nem emlékszem: Migének azelőtt is volt orrkarikája? Mert hogy a haja kicsit más színű, meg hogy az ordenáré piros bakancsát szandira cserélte, az oké, mi mán nem lepődünk meg semmin! A kérdések irtó hülyék voltak (sátánizmus, okkultizmus, látni lehet-e az északi fényt Helsinkiben, stb...). Ville elképesztő fejeket tud vágni, mint tudjuk, most sem volt ez másként. Szegény, legalább félórán keresztül nem bagózhatott! Néha aszittem, ott fog lefordulni a székről unalmában, de azért kitartott... Na ennyi. Még a hétvégén összeírom, mi mennyi idő és akkor csak a Fast Forwardos műsort kell majd hozzászámolnod!
Nekem jó a hétfő háromnegyed öt és annyit még meg tudok tenni, hogy az Aranynál szállok le és akkor nem kell eljönnöd a Deákra, de felmenni nem szeretnék, várni pedig nem fogok, ha nem leszel ott, akkor elmegyek a kövcsi metróval. Ha így jó.
Ez igaz. Szégyenlem magam. Amúgy egyre jobban tetszik a Nightwish, csak pont a két legnagyobb sláger nem került rá a CD-re. Jövő héten bármelyik nap, akárhány órakor állok rendelkezésedre, majd viszek magammal ébresztőórát a munkahelyemre, hogy csörögjön, amikor mennem kell.
Egy uccsó "beszólás" mára: körbenéztem a klubban. Nos, az már tuti, hogy télleg voltak az interaktívban. Állítólag a szokásos hülye módon zajlott az egész, a srácok unták és a cipőjüket bámulták (haha!) és a lyányok szerint Ville haja még rövidebb, mint eddig volt. Mit művel már ez az ember!?!?
Télleg volt TOTP felvétel is, de hogy most szombaton adják-e le, nem tudom, mert a txt-n nincsenek feltüntetve, pedig az elég precíz szokott lenni. No nem baj, holnap délután ott fogok zizegni a tévé előtt.
No, ennyi vótam, igasse vótam.
Persze, a jövő hét jó lesz, nekem szinte bármikor. Szerintem én holnap délután leszek itt, este inkább ejtőzöm és bambulok a képláda előtt. Már ha lesz benne valami bámulnivaló - meg ha nem amortizál le túlságosan egy holnapi családi hepaj, amitől már most hideglelek...
Pussz és pihenj jól, álmodj szépséges, szőke-barna-fekete, körszakállas, szakálltalan, hápikacsás fiúkkal!
Az időt akkor tudom majd megsaccolni, ha minden meglesz.
Mikor nyomulnál holnap? Lehetne, hogy ne túl későn? Írd meg és igyekszem errefelé terjengeni.
Gondoltam, hogy időbeli gondok lesznek. Na majd kitalálok valamit, de iszonyúan berzenkedek a bizonytalan dolgoktól. Meg ugye aztán ott sem leszünk együtt, ha ti mentek hátra hepajkodni...
Biztos jó lesz és megéri. Csak nehogy valami albán leánykereskedő verdájába ülj be... Te jó ég, lassan listát kell írnom arról, amit át kell majd venned!
Az a fesztivál jó lenne, de kábé ezer kérdés merült fel bennem, amiket itt úgysem tudunk megbeszélni.
még szerencse...legutóbb rápirítottam a fiúra a lánykák miatt!
jövő hét szombaton NIN, és még nincs hogy-mivel-miből mennem. éljen az anyai szeretet! remélem ad kölcsön...
aztán stoppppppolás a határtól...úúúúúúúú mennyire nincs kedvem!
Hát eeegen, a kis piroska... Pinkben se rossz, elhiheted! Szal ha minden igaz, anyám felvette a Vivát, még a jövő héten begyűjtöm a Fast Forwardot, az a rusnya béka mondta, hogy Ville interjú lesz... Most épp szépeket gondolok róla! Szerintem nem rossz az a kép Zoliról. És látod, a hápikacsát illetően is igazam volt!
Viveca! miért kell neked mindenre emlékezned? el akartam sumákolni a mai napot...hm...ööö...nem mentem el vizsgázni...
hát megnéztem...Juska mint 1 jóllakott csecsemő...nagyon nem hasonlít magára!!! és tényleg szőke lehetett, olyan világos a körszakálla, meg a haja vége...
Ville...Ville...Ville... úristen, milyen abban a piros dzsekiben! majd behaltam.... ez a csaj milyen egy rohadt mázlista!!! honnan van embereknek pénze csak úgy elruccanni Párizsba??????
de édesem! csak az utat kell kibírnod néhány emberkével, ott már együtt lehetünk!
megyek bekukkantok abba a levélbe, de félek elnyúlás lesz a vége!
mingyá itt leszek...
Libi, semmi sem garantálja azt, hogy a következő alkalommal nem lesz még ennél is több munkád és/vagy feledékenységed. Ennek megfelelően nincs ötletem, javaslatom. Amúgy az akció az amúgy is pocsék napom fénypontja volt.
1. Menj be a jahúmba! A nevet tudod, a fene nagy titkos jelszó meg "Enter" keresztneve. Nézd meg Pascalle levelét. ÉRDEMES!!!!
2. Eddig nem volt szó semmiféle join me-ről. Csak arról, hogy te mész a barátaiddal, én meg mehetnék egy rakás nem tudom kivel egy rakás pénzért és jót kempingezhetnék a létezetlen kempingcuccommal. Ez nem tejjjjesen világos nekem. De nézd meg a levelet!
na jó, ez még 1általán nem tuti, de jó álmodozni...
természetesen lemaradtam a viváról, jövő héten felszaladok vmikor? jól kérdezem... csütörötökön lesz az utcsó vizsgám, lehet, hogy aznap...
Viveca, ez az én bűnöm, szeretnék bocsánatot kérni, amiért nem voltam ott 1/4 3-kor a Deák téren. Sajnos rengeteg munkám volt és elfelejtettem/nem tudtam szabadulni. Természetesen ezek után te mondd meg, hogy mi legyen és pótolom a mulasztást.
Hát, ha eddig nem lettem volna menthetetlenül depressziós, akkor ettől biztosan azzá váltam volna. Dehát nekem már úgyis mindegy. Érezd jól magad - és aztán ne mesélj. Vagy tudom is én. Az lenne a legjobb, ha meg sem tudnám, milyen volt.
Holnap háromtól-ötig a Viva1-en.
Jövő héten lesz valami a Fast Forwardban, de egész héten a Southside-dal foglalkoznak, szóval minden nap rohannom kell haza.
A TOTP-ben nem lesz semmi. Legalábbis a txt szerint.
Tudom, élőszóban már társalkodtunk, de akkor holnap, a megbeszéltek szerint. Viszem az összes cédét és délelőtt kipróbáljuk a "pótlásos" megfejtést, hátha összejön...
Akkor az én verziómról két szám maradt le. Habár végül is 11-ből 9 nem is olyan rossz eredmény :-). Közben szorgalmasan hallgatom ezt a kilenc számot és tetszik, meg minden, de szerintem az Oceanborn jobb volt, itt leginkább az önismétlés jelei mutatkoznak. Ettől még kellemes hallgatnivaló. Amúgy Sonata Arctica rulez! Holnap vagy holnapután hívlak! Fel a fejjel! Jóéjt!
nanemá, ettől kiakadok! a rohadt néemeteknek mindig olyan jóóóó!
viszont KÉPZELD!!!! tök be vagyok zsongva... tudod, megyünk a MeraLuna fesztre, ahol lesz HIM..és lehet, hogy meghuzogatom a fülcimpáját..ugyanis úgy néz ki, hogy bejutunk, mint újságírok, így mehetünk BACKSTAGE!!!! WWWWWWWOOOOOOOOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!
szerveződik ismerőseim körében egy busz, érdekel? mind2 napra 80márka plusz 12márka kemping. plusz utikültség, ami nekünk kocsiban (5részre elosztva) 10-15ezer...