Alone I sit, I wonder why
You dream of love and so do I
But in your sleep you cannot see
This pain which is always haunting me
What I need I'll never feel
This world is for me unreal
So I drink to darkness with a candle lit
And through the whole night alone I sit
(Tiamat The Sleeping Beauty)
Én most nem tudok ilyen szépeket, egyrészt mert fáj a fejem ezerrel és nem megy a gondolkodás, másrészt mert olyan mindenmindegy hangulatban vagyok amúgy is, szal mindegy is. :)
"Adj, adj és még adj! Gátlás nélkül, mohón,
ahogy szeretkezel, adj, ahogy napozol:
nem tudva, mért vagy, ki vagy, kié s hol vagy!
Ma add, mit kaptál. Hamispénz a 'holnap'. "
Rettenetesen fáj a fejem. És amúgy is rosszul kellene éreznem magam, bár csak mérsékelten teszem. Még tart a leszarom-tabletta hatása. :)(
Legyen már holnap! Illetve holnap este. Hátha kapok hosszú fehér habos szoknyát. :) De ha azt nem, talán egy kis jókedvet. :)
Bár ha belegondolok, hogy már csak 1 napom van hátra, és utána pau utálni fog... :)))))) Ja izé. Ez szomorú. :D
Felhívtam ma egy régi barátnőmet, hogy megkérdezzem, hogy van. Olyan 21:30 tájban. Kijelentette, hogy létezik telepátia. Épp 2 perce gondolt rá, hogy tök jó lenne, ha felhívnám, és megkérdezném, hogy hogy van. Ez annál is érdekesebb, mivel igen-igen ritkán beszélünk telefonon, és én nem is emlékszem olyanra, hogy ebből a célból máskor felhívtam volna...
Mondjuk ez mostanában (sem) először fordul elő velem. Nem egyszer tettem már le mobilt a kezemből, mert megcsörrent a másik...
Na nézzük, kit is szeretnék, ha felhívna...? :)
Mellesleg nem tudja vki, hogy hogy lehetne az ilyen mindenféle megérzéseket kikapcsolni? Néha kényelmesebb lenne. Persze nem is tudom, igazából nem bánom, hogy vannak, jól lehet rájuk támaszkodni. :)(
Ma pl. egész este olyan fura érzésem volt. Kíváncsi vagyok, kiderül-e miért.
És arra is kíváncsi vagyok, hogy paunak mikor lesz ihlete, hogy írjon már valamit. Én a holnapra tippelek. Plusz-mínusz... :)
Ó, dehogynem.
Lehetőség például, hogy semmi sem változik. Másik lehetőség, hogy minden rosszabb lesz. És még az is lehet, hogy más lehetőségek is vannak. Ez is egy lehetőség. :)(
Na tegnap nem tudtam elküldeni, és mivel megígértem, hogy nem tüntetem el, tessék:
Íródott: 020504 kb. 22:00
Tééényleg? Ki volt az? :)
Amúgy a nőnemű illetőkkel semmi baj, sőt. Csak a következtetéssel, amit ebből levontam. :)(
A pedálozás különben értékelve, s mivel biciklin tetted, dupla Smart pont jár érte. :)
A mai nap mérlege (unalmamban):
De. meló. Sukkaz.
Utána Tesco. Az is. Nem lehet piros cipőkrémet kapni?? Elképesztő. :) Ajándékok és virághalmok vásárlása családi születésnapokra és persze anyák napjára. Összeget hadd ne mondjak, az a másik elképesztő.
A barátnőmet nem hívtam fel, pedig névnapja van.
Mert reménykedtem, hogy lesz vmi jó programom mára. Persze miért is lett volna? Persze hogy jutott eszembe, hogy ebben reménykedjek?
Du. mélboxtakarítás. Pontosabban levelek áthelyezése máshová. Hát nem gondoltam volna, hogy tud még ilyen rossz kedvem lenni. Tudott.
Akartam telefonálni. Nem tettem.
Nem akartam Flashdance-t nézni. Azt se tettem. Azért ez már valami. Hogy az a film milyen rossz...
És eszembe jutott egy Zoltán Erika szám, abból a korszakából, amikor még nem a BK-ban uralkodott, és még nem hívták Erica C-nek sem. 88 talán? 89?Már nem fájjjájjjáájj... Hogy ez mennyire borzasztó szám. Annyira, hogy az már vicces. Mindjárt meg is keresem.
Luftballon, kirepült az ablakon
és hátra se nézve száll,
egyre messzebb száll.
Jól vagyok,
sírni biztos nem fogok,
és a tükörből a lány
visszamosolygott rám... Mamám. De azért jó.
Ma elzavartak füvet nyírni. Lementem a pincébe, de előbb láttam meg a biciklimet, mint a fűnyírót. Elszántam magam, és egy kb 10 centis pumpával felfújtam mindkét kereket, és vakmerően elindultam kerekezni. Szembejött velem egy nagynagy emelkedő. Mondom magamba, mit nekem ez a kis bucka, pikkpakk. A kétharmadát sikeresen abszorváltam, mikor már nem kaptam levegőt, úgyhogy inkább visszafordultam, amíg még a lendületből futotta. No. Lefelé a kezeim hiába gyógyultak rá a fékre, majdnem elütöttem egy fagyiskocsit. Azér mellékesen eleresztettem némi anyázást a family frostos tüdüdü hallatán, mer attól kiver az ideg, minek hatására majdnem nekimentem egy buszmegállónak:) Ezekután nagyobb horror nélkül hazajutottam, beálltam a garázsba. Leszálltam a bringáról, és majdnem összeestem, úgy begörcsölt a lábam. A görcsök egész nap kísértettek, bowling közbe is kiadtam magamból egykét érdekes hangot:)
Szal ha rámhallgattok, a sportot jó messzire elkerülitek:-))
amúgy meg muszáj volt, mer ugye legalább kicsit gyakoroljak. mert hogy nézne az ki, ha rögtön az első alkalommal fejbeváglak egy bazi bowlinggolyóval...
nem voltam nagy ász, kaptam rakat csirkét. szokásomhoz híven kecsességem csak a kovácsüllőéhez mérhető:) nehezek ezek a golyók, zsibbad az egész karom:)
Képzeljétek, ma megtudtam, hogy vannak olyan emberek a földön, akik szerint 5 évet simán letagadhatnék a koromból :DDD
És az utóbbi pár napban egy halom hasonló bókot kaptam, igaz, ezek értékét némileg csökkenti, hogy mindenféle nőnemű illetőktől, bár ha jobban belegondolok, inkább nem is gondolok bele. :)
Szóval vigyázzatok, mert a végén még elbízom magam. (Mert ez olyan valószínű. :D)
Bubus meg szégyellje magát, hogy elment nélkülem bowlingozni. Most aztán pedálozhat, hogy ismét szóbaálljak vele. :P