Csabor Elvtars! A kommunizmusba jelenleg nincs felvetel, igy jelentkezesedre majd a kesobbiekben visszaterunk - addig is a magyar elvtarsaknal epidheted a szocializmust. De vigyazz, hogy a felso partvezetessel ne huzz ujjat, mert konnyen foldalatti munkat osztanak rad a kerepesiben.
Pampalini et.!
Tizedesi rang a kezdetkre???
ÉN a belső elhártástól vagyok elvtárs!!!(milyen rangban azt még nektek se....)
Nemtom te milyen rangban voltál,de ebből nyugodtan levonhatsz min. kettőt!!!!
Mi a megmeredt fasz ez: "Isten hozott!" ,hát mik vagyunk mi elsőáldozók????
Nem gondoltam volna,hogy az előző hozzászólásmban elbújtatott prvokációmat(aufviedersehen,lagerführer) pont egy ilyen régi elvtárs nem veszi észre!
ÉBERSÉG!!ÉBERSÉG!!!!!!!!
Dicső múltadra való tekitettel talán nem jelentem FÖNTRE,de ma este -tíz Szovjet Himnusz
-száz Munkásőrinduló
-ezer tetem
ELVTÁRSAK!
Végigolvastam az összes hozzászólást!
Gratulálok taváris,így tovább a lenini úton!
Minden szavatokat őszinte csodálattal hallgatom!
Szeretnék méltó lenni bizalmatokra és közétek tartozni!
Előre is elvtársi köszönet!
Na aufviedersehen (a kurva életbe elszóltam magam)
CS.lagerführer (má megint....)
ITTEN A JOBBKÖZÉPET ÉLTETIK!!! Le a demokrácia köppenyébe burkolt, neodiktatórikus, korrumpálható vezetéssel! Fessük be vörösre kisországunk, majd kiáltsuk együtt! KOMMUNIZMUST, KOMMUNIZMUST!!!
Hogy állhat valaki a baloldalra, ha imperialista, szilikonbetétek dagasszák kebleit?
Elvtársak! Vágjuk föl a hölgyike kebleit szuronyunkkal, s majd tömjük ki friss, üde illatú szénával! Ezekután elvtársnővé avathatjuk!
Kérem felvételemet a tiszteletbeli munkásőrök közé. Referenciáim:
korábbi lakhely: Szfvár, Vörös Hadsereg út (a volt szovjet laktanyával szemben).
Iskola: dr. Münnich Ferenc Általános Iskola, cím: Munkásőr tér 1. Úttörővé avatás munkásőrök által. Végül, az iskola indulóját közlöm - melyet még 1990-ben is énekeltettek a diákokkal (lett is nagy botrány belőle):
"Münnich Ferenc kiadta a parancsot,
A zászlóra tűzzék fel a csillagot.
Világítson a vörös csillag csudafényesen,
Fényesebben, mint a csillag az égen.
Münnich Ferenc a miskolci határban,
Rátámadt a burzsuj sereg sorára,
Bányászcsákány, vörös **** éles fegyvere,
Ritkította az ellenséget vele."
Kérem felvételemet a tiszteletbeli munkásőrök közé. Referenciáim:
korábbi lakhely: Szfvár, Vörös Hadsereg út (a volt szovjet laktanyával szemben).
Iskola: dr. Münnich Ferenc Általános Iskola, cím: Munkásőr tér 1. Úttörővé avatás munkásőrök által. Végül, az iskola indulóját közlöm - melyet még 1990-ben is énekeltettek a diákokkal (lett is nagy botrány belőle):
"Münnich Ferenc kiadta a parancsot,
A zászlóra tűzzék fel a csillagot.
Világítson a vörös csillag csudafényesen,
Fényesebben, mint a csillag az égen.
Jo idöben, rossz idöben hordom kedves fegyverem.
Összeszoktunk, es azota egyre jobban kedvelem.
Hej, te puska, puska vagy,
Nem csínos kis fruska vagy,
Megis, epp oly draga vagy nekem,
Sej, mint a szep szerelmesem!
Hogyha puskam rendben tartom, tisztitom es zsirozom,
Jobbra sem hord, balra sem hord, pont a celba vag golyom.
Hej, te puska, puska vagy,
Nem csínos kis fruska vagy,
Megis, epp oly draga vagy nekem,
Sej, mint a szep szerelmesem!
Udv a Kinai Kommunista Part kepviselojenek, Dr. Wang- nak!!!!!!!!
HURRA!
Az jo lesz, ha velunk tartotok, mert ti kurrrrva sokan vagytok, toborozhatunk 1-2 ferdeszemu munkasor-bajtarsat onnan is, s ha erosites kell, hat majd lesz!
ELVTÁRSAK! PÁRTFEGYELEM, ÉS IRÁNZ DUDU-ELVTÁRS "BRINGÁJÁRA" SZAVAZNI, DE MOST ÉS HIRTELEN, HISZEN JELEN PILLANATBAN EZZEL SZOLGÁLHATJUK LEGJOBBAN A KOMMUNIZMUS ÜGYÉT!!!!