Sziasztok! Egy kérdésem lenne , ha tud valaki váálaszoni. Kb. egy éve azt hallottam, hogy lesz egy új nagyfilm változata az x -aktáknak, sőt a férfi főszereplő filjei között láttam egy "area 51" c. filmet. Tudja valaki, hogy vannak - e már nálunk ezek?
Szia. Én nem szoktam nézni a Viasaton mert hétközben nem vagyok itthon, hétvégén meg nem érek rá :). Egyébként ne lepődj meg, összevissza adják a részeket, sőt, még az évadokat is. Ha rákeresel itt a topikban akkor meg fogod találni annak az oldalnak a címét, ahonnan le lehet tölteni videókat.
Szoktátok nézni a Viasat3-on? Mert most szerintem kihagytak egy pár részt (legalább is az http://www.x-aktak.hu/ szerint). Az "Apró zöld emberkék" (péntek) után rögtön a "Duane Barry" rész jött tegnap. Vagy én maradtam le valahogy?
Akiknek megvannak a teljes évadok feltehetnék a netre, valamilyen SMSweb oldalra, így még kereshetne is vele. Én tutira előfizetnék rá.
Vagy már fent van valahol a neten? Légyszi írjátok már meg, mert elég megbízhatatlan ez a Viasat-os verzió. És ezek a részek pont egymásra épülnek- Alex Krycek.
Sziasztok. Ez most senkit nem fog érdekelni, de azért... :))) .... Én eldöntöttem, hogy összespórolom a DVD-k árát. Utánanéztem, és kb 800 Ft-ra fog kijönni minden lemez. Ennyiért nagyon megéri.
A másik az, hogy múlt héten láttam a Cock And Bull Storyt a moziban. Elég fura film, máig nem tudom miről szólt de Gillian játszott benne. Csak gondoltam megemlítem. Látta más is?
az az oldal, ahonnan le lehet tölteni az első 8 évadot, ÁTVERÉS. az smst elküldtem, hogy tölthessek, csak éppen választ nem kaptam...és a meghirdett ár (120 +ÁFA) helyett jóval többet vontak le...
Áh, igen, én pont azt a pillanatot kaptam el, amikor J.J. épp lecsókolta a nőcit a 10 körméről. Nagggyon kis cukker simulós ruciban volt, ingerlően kidomborítva fokhagyma ülőgumóit. :-DDDDD
Tegnap a Végtelen Határokban duettet játszott két ikszaktás:
Laurie Holden aka Marita Covarrubias és Robert Patrick aka Special Agent John Dogget tkp. ketten játszottak el egy sci-fi részt. (Idegenek börtönében sínylődtek, kamaradarab jelleggel.)
Vagyis csekaut: Outer Limits, Quality of Mercy c. epizód.
Csak tájékoztatásul közlöm (azoknak, akik nem tudnák), hogy a Twin Peaks meghatározó sorozat több szempontból is. Ax X-aktákra és a Miért éppen Alaszkára, meg még néhány sorozatra egyaránt hatással volt. Tehát ha van köztetek olyan, aki kíváncsi a gyökerekre, amik elindítottak valamit, annak azt javaslom, nézze a sorozatot jövő vasárnaptól. És amúgy Duchovny is feltűnik három epizódban. Továbbá a sorozatból többen is feltűntek az X-akták bizonyos epizódjaiban.
Hát egenn, nem egy egyszerű eset a Mulder-bácsi...többször volt rá heves ingeranciám h a képernyőn keresztül megrázogassam kicsit... :D..asszem ecc még tényleg hozzá is vágtam a papucsomat a tv-hez... de sajna nem talált :( de Mulder az akkor is összetartozik az X-aktákkal, jobban, mint Doggett meg Reyes, végülis tkp. az egész az ő sztorija...jó ez így most naon sarkosítva van... de vele kezdődik meg végződik minden. :D
Mert a nézettség a bányászbéka popója alá csökkent. Nekem is jobban tetszenek a John + Monica-s részek, de én alapból lábrázást kaptam Muldertől, szóval nem csoda. :-)
Ezekben a mostani részekben Scully teljesen felesleges. Nemtom, miért nem lehetett folytatni a sorozatot Patrickkel és Gish-sel, teljesen jók, ahogy a karaktereik is.