Jól megszívod a fecskendővel a csövön keresztül a leszorítót.
Két eset lehetséges:
1.) Nem jó a tömítettség (szívás:-(( ). 2.) Ha jó a tömítettség, amint elengeded a fecsi végét, visszaszívja. Ez is szívás.
A múltkor a szélvédőm kapott egy kavicsot, a gyorsjavítónál láttam olyan vákumszívót ami kiszítta az üveg alól a levegőt. Valami racsnis pumpával működött
Hehe. Icaka eprészkedtem a neten, de sajna az utalások zöme jappánul van, az meg nekem kínai.
Már majdnem feladtam, amikor találtam egy óhéber nyelven íródottat, ami hát csak közelebb áll egy európai ember agyajárásához, mint az a távolkeleti rizsa.
No a lényeg amit kihámoztam belőle, hogy a tag biciklipumpával szivat, és azt úgy teszi, hogy firnyákos módon a szelepet átforgatta.
És itt jön képbe az én Doki barátom, akinek az lesz a feladata, hogy szervál nekem egy tisztes méretű, eccer használatos fecskendőt, arra már majd rá tok aplikálni valamit, az is nagyot tud színi, bár nem iszákos.
Monumentális, lelóg a pócró, csinálhatok nagyobb pócot. Ráadásnak kaptam rája egy audiótechnika AT666 Lemezstabilizátosrt, ami egy 1, 44 kilás tányér, prociszen kiművelve, mosmá csak valami pumpaféle kell,amivel le tudom rá szivatni a lemeztetet. Nem mondom, van benne anyag, vagy 18 kila így a joszág, és meglepően szépen szól. Most örvendek.
Még új vagyok ezen a témakörön! De szeretném ha valaki segítene. Van Egy Pioneer PL-750 es lemezlejátszóm. És szeretném profira beállítani pl: kiegyensúlyozni, meg mit jelent az anti-skate?
Ha valaki tud segíteni kérem küldjön mailt vagy egy weboldallinket hogy talán ott meg leteh ezeket tudakolni. Köszönöm előre is.
wan hozzá egy eredeti - a mester saját kezével modifikált Mosó féle PLL-es elektronikám... wow!!! + wow!!! Persze nem állítottam azt, hogy egyáltalán hozzámérhető az általad csöszötölt-szöszmötölt állomgépezetnez, de aszem a Daniela volt az egyetlen olyan gyalu, ami hasonlított úgy nagy vonalakba ahoz, amilyennek egy gyalut kellett won csinálni. Na ja. a PU-ja az felejtőss wott.