Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Itt baloldalon fent, a nickneved alatt, a Beállításoknál nézd meg, de nekem alapból jó volt, Te elállítottad volna? Egyébként én nem vagyok túl nagy segítség, mert itt Firefox van, és én semmit se látok, a betűimet se tudom variálni, csak bent a munkahelyemen, mert ott Explorer van. A Megnéz után megjelenik egy ablak, nem? Abban látod, mit, hogy tettél be.
hogyan tudok váltani a szerkeszt és a kód között? az van bekapcsolva ami alá van huzva? mert nálam a kód van aláhuzva, ha a szerkesztre akarok váltani akkor akkor kiirja hogy nincs ilyen lap. ez miért van?
Ez érdekes... Ezek szerint a beszúrást nem hagytad ki. Expolered van? Kattints rá előbb a megnéz gombra. Az ablakban kiderül, hogy mi kerül majd be az üzenetedbe.
hello! van itt olyan aki tud segíteni nekem? szeretnék képet felrakni az egyik topicba. Kiválasztom a gépemröl a képet, beszurom, fent kiirja hogy (image1), rányomok a mehetre, de a képet nem teszi ki. miért? mit nem csinálok jól?
köszi a segítséget!
nem a betűméret túl kicsi, hanem Ön nézi túl messziről a monitort. (A helyes monitortávolság beállítása: jobb kezét felfelé mutató ujjakkal, kézéllel kifelé orra elé helyezi 2,351 cm távolságra, majd az os metacarpale pollicis mentén érintőlegesen elnézve fókuszálja t. szemeit - "bandzsítson" - egy legalább 3,56 m távolságban lévő, kis méretű sötét foltra /ún. pöttyre/. Amennyiben a foltból egyet lát, a betűméret megfelelő /vagy legfeljebb az Ön böngészőjének fontkezelője van elállítva/. Amennyiben többet, fáradjon közelebb a monitorhoz. Ha ebben orra megakadályozza, sajnos már csak szakorvos segíthet.) Kellemes fórumozást!
Sziasztok, nekem az lenne a kérésem, hogy kicsit növeljétek meg a fórum betűméretét, mert ezeket az apró betűket már nehezen látom elolvasni. Tönkre akarjátok tenni a fórumozók szemét? Ennek még jogi következményei is lehetnek, egyszercsak beperel titeket valaki, hogy elvettétek a szeme világát, szóval légyszi' intézkedjetek minél előbb, a legkisebb betű ekkora legyen.
Rendben, köszi, azért ez jó hír. Én nem trükközök, "rend a lelke mindennek, mondta Károly bácsi, és az utolsó tányért is a falhoz csapta" (Emil és a három iker).
Nem végleges, csak a hülye szoft kínlódik már megint. Egy hónapos akart lenni a tiltás. Kérem jelezzétek, ha lejárt! (Elvileg a szoftnak kellene számon tartania a határidőket, de olykor nem műx.) - Trükközni nem érdemes, mert akkor nem fogok tovább bízni bennetek. (Persze ettől még kevesen fakadtak sírva, viszont nem jó dolog hosszú távon.)
Hogy pontosan melyik (törölt) hozzászólások vágták ki a biztosítékot, nem emlékszem. (Naponta több száz hozzászólást törlünk, jó pár nicket tiltunk - jelenleg ugye már félmillió fölött van a regisztrált nickek száma...)
Elnézést, csak poénnak szántam: ti, akik már megedződtetek a virtuális életünk színterét jelentő gyilkos Dosadi-kísérletünkön, gondoltam, ezt fel se veszitek, hiszen tudjátok, hogy a kemény mag a maga sajátos módján respektálja, sőt, kedveli egymást. De megértem, ha durva volt, még egyszer bocsánat. Ugyanakkor tényleg kíváncsi lennék, miért pont pszsz lépte át azt a határt, hiszen ütöttük szegényt eleget, és tudjátok, hogy ott az ilyen lotyózást, akármit nem vesszük fel. Tényleg nem a türelmedet akarom próbára tenni, csak túl erős szankciónak érzem a végleges kitiltását a Kultúrából.
Kérem, mellőzzétek a személyeskedést! (A topicotokban úgy használjátok sajátos farze... fraza... úgy ökörködtök - szinte -, ahogy akartok, de ne vigyétek ki máshova. Gyengébbek kedvéért: az innen törölt hozzászólásod miatt írtam ezt.)
Az egyetlen topicból való tiltásnak nincs értelme. A tiltás célja nem egy bizonyos viselkedés közvetlen gátlása - ez lehetetlen -, hanem az, hogy a tiltott nick gazdája a korlátozás következtében elgondolkodjon, és próbálja rögzíteni magában, hogyan nem érdemes megszegni a Modust.
Persze vannak felhasználók, akik nem hajlandók, vagy nem képesek elgondolkodni semmilyen tiltás hatására sem. Ők ismételni fogják önmagukat.
Azért nagyon kíváncsi lennék rá, hogy pszsz-t miért tiltották ki a Nox-topicból. Egy indoklást kaphatnánk? Az igaz, hogy belement a személyeskedésbe legutóbb, de itt, ebben a topicban ez megy már lassan másfél éve és érdekes módon a moderátorok SOHA SEMMIT NEM TETTEK EDDIG AZÉRT, HOGY EZ NE ÍGY LEGYEN. Akkor most miért pont pszsz-t kell kitiltani? A többiek talán nem személyeskedtek? Ráadásul nemegyszer alpári stílusban. Érdekes, ők ezért nem szoktak büntetést kapni.
De ha már pszsz-t kitiltják innen, azt még valahogy elfogadnám. De miért kell az EGÉSZ kultúra fórumból is? Nem lehetne legalább "mérsékelni" a büntetést?