Keresés

Részletes keresés

fighting Creative Commons License 2003.10.18 0 0 918
Hát lehet, hogy igazad van, de szerintem a double playt akkor is meg kellett volna csinálni!
Hát az biztos, hogy a WS meg csak szerencse kérdés, elég csak bennünket megnézni az utóbbi években!:(((
Előzmény: jani_wan (916)
stero Creative Commons License 2003.10.18 0 0 917
jani_wan Creative Commons License 2003.10.18 0 0 916
Nem ertek veled egyet.
1. A sorsdonto fordulat az a nezo volt! Mert egy pillanatnyilag jelentektelen esemeny pszihikai hatasa teljesen megfordithatja az egesz sorozat menetet. Lasd: 1996 Atl-Nyy WS. Braves nyerte az elso ket meccset, Bronxban ugy hogy nagyon megalazta a Yankees-t. Aztan a 4. meccsen 6-0 ra vezettek a 6. inningben. A vilagon senki se fogadott volna a Yankees-re. Es akkor egy foul ball-t nem tudott megfogni a right fielder, mert a biro utban volt. Azota a Yankees halomra nyeri a cimeket, az Atlanta meg azota keptelen nyerni!

2. Jovore a Cubs jo lehet! Jobb mint iden.Foleg ha sikerulne alairni a Tejada-t. Viszont elotte ala kellene irni jovore a teljes benchnek, kell valaki 1b-re es 2b-re. De ahhoz hogy bejussanak a WS-be egyszeruen szerencse kell. Marpedig ha nem nyernek akkor ennek a csapatnak tobb eselye nem nagyon lesz. Jovo ev vegen az Alou, A.Ramirez, Wood, Clement free agent lesz.

Előzmény: fighting (908)
stero Creative Commons License 2003.10.18 0 0 915
2003 WORLD SERIES

VS

stero Creative Commons License 2003.10.18 0 0 914
Mariano Valuable Player
Előzmény: Zsuu (913)
Zsuu Creative Commons License 2003.10.17 0 0 913
Rivera az ALCS MVP!!!
Zsu
Zsuu Creative Commons License 2003.10.17 0 0 912
WOWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!! Bent vagyunk!
Majdnem minden SP-nk dobott, kár, hogy a végére nem állította be Torre Stotlemayert :-)).

Zsu

Törölt nick Creative Commons License 2003.10.17 0 0 911
bejött :-)
Előzmény: Törölt nick (871)
stero Creative Commons License 2003.10.17 0 0 910

Boone goes boom; Yanks win pennant!
hockey Creative Commons License 2003.10.17 0 0 909
Es ebben a pillanatban eldolt: a Yankees ott van a WS-ben!!!

Oriasi 11 inninges csata utan Boone mindent eldonto homerjevel 6-5!!!

A Boston kezdett jol es 4 inning alatt lesoportek szegeny Clemenst, Mussina-nak sikerult megtornie a lenduletuket es Giambi 2 solo home run-nal eletben tartotta a remenyeket.
A 8.-ra az addig remeklo, de nem teljesen egeszseges Martinez elfaradt (a managernek azt mondta meg dob tovabb), es sikerult az egyenlites!
Rivera 3 extra inningen keresztul nem engedett runt az ellenfelnek (allitolag '96-ban dobott utoljara 3 inninget) es Boone vegul eldontott mindent, meg eppen idoben mert a bullpenben mar csak Weaver, Contreras es White maradt. :)

fighting Creative Commons License 2003.10.16 0 0 908
Megnéztem a néz?set is meg, a Gonzalez errort is.
Hát az tény, hogy a "szurkoló" Alou kezéb?l vette ki a labdát, és a 2. outot.
De szerintem a nagyobb hiba Gonzalezé volt. Ez egy sima double play ball volt, amib?l legalább egy outot össze kellett volna hozni, most ez nem ment!
Szerintem csak magukat okolhatják a vereségért, mert azt hitték, hogy Prior egy isten és megint megcsinálja a perfect game-t, de ami nem sikerült nekünk az összejött a Floridának!
Cubs meg talán majd jöv?re, bár nem hiszem, hogy még egyszer így összejön nekik, mint idén!
Előzmény: szenyo12 (907)
szenyo12 Creative Commons License 2003.10.16 0 0 907
ez a jelenet meg ingyen megnezheto a mlb.com- on

asszem ez a link:
klikk ide!

es A Moises Alou's catch foiled by a fan cime video....

Előzmény: BéKa_d (906)
BéKa_d Creative Commons License 2003.10.16 0 0 906
Főleg, hogy "csak" egy foul ball-ról volt szó... érdekes, hogy arról az elcseszett double play-ről messze nem esik ennyi szó... és ettől még nagyon sajnálom a Cubs-t.
Előzmény: uh (905)
uh Creative Commons License 2003.10.16 0 0 905
Kicsit azert tulzasnak tunik egy nezore haritani a felelosseget egy elvesztett sorozatert! Nem lattam az esetet, de ha egy labda a nezok koze megy, akkor ott elkapni bravur, nem pedig alap. A nezok nagy tobbsege mindent megtenne, hogy elkapjon egy foulballt, es ha fele jon, raadasul nem kell benyulni a palyara erte, akkor aligha habozna, hogy megszerezze.
Norbipapa Creative Commons License 2003.10.16 0 0 904
Mérhetetlenül szomorú vagyok...! 3-1-ről elveszteni a párharcot...

Aki ismeri a Cubs-ot körülvevő közeget Chicagóban, az tudja, hogy most ott mindenkiben egy kisebb világ dőlt össze.

:-((

poor little Cubbies...

fighting Creative Commons License 2003.10.16 0 0 903
Maradjunk annyiban, hogy a Florida kisebb csodát vitt véghez, még ha kellett hozzá az az idióta is, mert Priort és Woods-ot egymást követ? napon ráadásul Chicagóban elverni, hát nem semmi....
Nem hiába féltem tölük én is!
Minket is kivertek volna!
Mindenesetre érdekes WS lesz, mert a Florida még mindig nem vesztett párharcot a története során a Playoffban!
hockey Creative Commons License 2003.10.16 0 0 902
A bullpen csodot mondott (Torre 4szer cserelt...) es 6-9 es vereseg lett belole. :((
A 7. meccsen ismet talalkozik Clemens es Martinez.

Ez pedig a "life long Cubs fan" nyilatkozata:

"I had my eyes glued on the approaching ball the entire time and was so caught up in the moment that I did not even see Moises Alou, much less that he may have had a play. Had I thought for one second that the ball was playable or had I seen Alou approaching, I would have done whatever I could to get out of the way.
I am truly sorry from the bottom of this Cubs fan's broken heart"

hockey Creative Commons License 2003.10.15 0 0 901
Na ahogy elkuldtem a hozzaszolast Varitek egyenlitett szinten homerrel :(
Előzmény: hockey (900)
hockey Creative Commons License 2003.10.15 0 0 900
Most hallom, hogy a srac (akinek egyebkent biztonsagiak gyurujeben kellett elhagynia a stadiont) nevet nyilvanossagra hozta nehany Chicago-i lap es masnap nem is tudott dolgozni menni.

Nem is ertem hogy tehet valaki ilyet a sajat csapataval, de az a legmegdobbentobb hogy az eset kornyeken mindenki ugyanugy nyult a labdaert...

Nezem a Yankees meccset: eddig 2 inning utan 1:0 Giambi home run-javal.

Előzmény: jani_wan (899)
jani_wan Creative Commons License 2003.10.15 0 0 899
Örülök hogy egyetértünk :-)
Egyébként minden csapat különgépen megy. Nehogy minden játékos összeverve szálljon le a gépről :-))
Előzmény: Zsuu (892)
stero Creative Commons License 2003.10.15 0 0 898
Igen már rájöttem, hogy ő volt és nem Lofton
Előzmény: jani_wan (897)
jani_wan Creative Commons License 2003.10.15 0 0 897
Na most láttam a Cubs meccset. Ilyen nincs!
Amit gondolok arrol a gyerekről az nem túl pozitiv arra az "ember"???-re nézve. Ugyhogy inkább semmit se irok. A Moises Alou (nem a Lofton) különben is mindent belesüritett egy szóba: FUCK!
Előzmény: stero (893)
Zsuu Creative Commons License 2003.10.15 0 0 896
Jól láttam a Premiere-n, hogy holnap 17-kor lesz a Yanks-Boston összefoglalója?

Más: figyeljetek má'! Most ugyebár átvonul a két csapat (Yanks-BoSox) NY-ba. Ilyenkor egy repülőn utaznak? És Pedro ül Zimmer mellett? :-)))

Zsu

stero Creative Commons License 2003.10.15 0 0 895
Az 5.ben tényleg meleg volt. Bases loaded 2 out és Ramirez üt. Kicsit aggódtam különösen annak tudatában, hogy előtte ütött egyet a Green Moster tetejére.
Előzmény: hockey (894)
hockey Creative Commons License 2003.10.15 0 0 894
Nagyon fontos meccs volt, amit vegul mlb tv-n neztem. Bar a kep nehanyszor szetesett es kicsit elmosodott volt, nem bantam meg hogy megvettem.

Wells es a vedelem jol teljesitett (Jeter, Soriano es Matsui mind szepet mentettek), igy hiaba volt a Bostonnak tobb lehetosege (3. es 5. eleg meleg volt) nem tudtak elni veluk.

Előzmény: stero (893)
stero Creative Commons License 2003.10.15 0 0 893
4-2re nyertünk Bostonban így már csak egy győzelem kellene. Mindkét meccs hazai pályán az esély adva van.

GO YANKS!!

A Cubs meg köszönje meg annak a 12 éves kisfiunak, hogy nem verte meg a Marlinst és kikapott. A hülye. Szerintem Lofton egy kanál vizben meg tudta volna folytani.

Zsuu Creative Commons License 2003.10.15 0 0 892
Szia jani_wan!

Abban igazad van, hogy ha Pedro bevárja az öreget és csak az utolsó pillanatban ugrik el előle, akkor Zimmer saját lendületénél fogva esik hasra :-)). Így most Pedro az ellenkező irányba nyomta le.

MÁS:

Ma este 10-kor lesz a Yanks-Boston? Jön vki a Boxutcába? Én csak fél 12-ig tudom nézni, mert akkor megy el az utolsó villamos. Bár ha nagyon izgalmas lesz, és nem rúgnak ki minket a sörözőből, akkor végignézem.

Zsu

Előzmény: jani_wan (887)
jani_wan Creative Commons License 2003.10.15 0 0 891
en 17.00 re megyek.
Előzmény: szenyo12 (890)
szenyo12 Creative Commons License 2003.10.14 0 0 890
mikor?

szerda 17:00 vagy 21:00 ?

Előzmény: jani_wan (888)
lao-ce Creative Commons License 2003.10.14 0 0 889
888

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!