Keresés

Részletes keresés

búvár-halász Creative Commons License 2023.11.20 0 3 20

Szerintem ezt a topikot nem moderálja senki, így, hogy a kanadai, aki a civil nevemből csinált gúnyneveket, külön rám szabva és szétszívatva  hozott létre portált, heteken át, jelen lehet, azt jelenti, hogy ez ez egyelőre egy homályzóna.

búvár-halász Creative Commons License 2023.11.17 -1 1 18

De lehet, hogy nincs is még és most jelölik majd ki, ha a topik fennmarad. Nyilván az összes sokpajzsos olvassa, akár kritikus szemmel is, épp ezért itt nem lehet semmiféle drill, ezt Opi nyilvánvalóvá tette, az első drillnél megy a topik a levesbe. Ha megmarad a topik, akkor esetleg azért fogok helyi pajzsot kérni ide, mert én sem szeretnék itt semmilyen olyan drillt, ami korábban jellemző volt, és akár magam is fellépnék ellene, mert rendkívül ízlésem elleni és a személyiségemmel szembeni, hogy itt játszódjanak ezek le. Játsszák le máshol. Na bocs, csak szőrmentén, részemről is.

Előzmény: búvár-halász (11)
pákosztos cica Creative Commons License 2023.11.17 -4 0 17

Akkor saját kútfő lesz. Köszi. 

Előzmény: Édesanyám mondjad gyorsan (16)
Édesanyám mondjad gyorsan Creative Commons License 2023.11.17 -1 1 16

Passz, ott soha nem jártam.

Előzmény: pákosztos cica (13)
pákosztos cica Creative Commons License 2023.11.17 -3 1 15

:D 

Előzmény: búvár-halász (14)
búvár-halász Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 14

Nem önmagamra akartam reagálni, csak félreütöttem, ettől olyan Mr. Bean érzetem van, szóval:

:))

Előzmény: pákosztos cica (10)
pákosztos cica Creative Commons License 2023.11.17 -4 0 13

Figyusz!

Beteg az egyik macskuszunk. Jó orvosunk van, 8 éve hozzáhordunk minden macskuszt, de ugye eddig nem volt semmi gond. Most elbizonytalanodtam.. Az egyetemen szerinted jobbak az orvosok? 

Előzmény: Édesanyám mondjad gyorsan (7)
búvár-halász Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 12

:))

Előzmény: búvár-halász (11)
búvár-halász Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 11

Kösz, ez már nekem is megfordult a fejemben.:) No de először várjuk meg, hogy fennmarad-e a topik vagy elsüllyed,  minden egyéb csak az után. Azt, hogy most ki moderálja a topikot, előbb-utóbb megtudjuk, ha valaki szabályt szeg, és beköszön a modink vagy figyelmeztet.:)

Előzmény: problémás topik (9)
pákosztos cica Creative Commons License 2023.11.17 -4 1 10

Nahát! 

Most csak ennyire futotta. :D

problémás topik Creative Commons License 2023.11.17 -1 1 9

kérhetnél ide a Főnöktöl modis gombot

en támogatnám

Előzmény: búvár-halász (6)
búvár-halász Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 8

Természetesen.:)

Előzmény: Édesanyám mondjad gyorsan (7)
Édesanyám mondjad gyorsan Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 7

Macskák is jöhetnek?

Előzmény: búvár-halász (5)
búvár-halász Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 6

Várjuk, a többi már az ő kedvén múlik.

Előzmény: problémás topik (4)
búvár-halász Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 5

Szexualitással kapcsolatos gondolatokat szerintem szívesen vennénk itt, legalább valamelyest vigalmi-komformmá tenné a topikot. Az más kérdés, hogy én nem biztos, hogy hozzá tudok szólni, tudományos szinten.

A részbeni jogelőd vagy szellemi előd topikot nem szeretném megnevezni- itt most kifejteni nem kívánt okokból-, de ide biztosan elfér az ilyesmi.

Előzmény: astery (3)
problémás topik Creative Commons License 2023.11.17 -2 0 4

a topik sorsa Vito bá' kezében van

várjuk szretettel :)

Előzmény: búvár-halász (2)
astery Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 3

Én szívesen megosztanék jópár - lassan gigantikussá növekedett - ismeretanyagot a tudomány területéről, amelyek még pár évtizede ismeretlennek számított a nagyközönség körében, sőt olyan újabb ismeretekkel is bővült, melyeknek eddig csupán a következményeit fogtuk fel, és nem tudtuk, hogy mi okozza.

Kicsit konkrétabban, s mivel HUSZ-ról van szó, ezeknek a jelenségeknek jelentős hatása van az emberi szexualitásra is, s itt kevésbé esik szó az ember biokémiájáról, a hormonjairól, az immunrendszeréről, endokrinológiájáról, és főképpen az ezekkel szoros kapcsolatban lévő emberi agy számos központjának a működéséről, s ezt a terjedelmes fehér foltot szeretném a valóság színeivel, a realitást figyelembe véve kitölteni.

Mielőtt még bármit is közölnék, megjegyezném, hogy évtizedekkel ezelőtt kicsit furcsán, sőt felnevetve olvastam valahol azt, hogy a legfontosabb nemi szervünk maga az agyunk. Ma már nem kuncogok zavartan ezen, sőt kiegészíteném az agyon kívül azokkal az elemekkel, amelyeket az imént felsoroltam.

Mivel nem tudom, hogy a topiknyitó milyen hiányt (törölt topikot?) igyekezett volna pótolni, így azt sem tudom, hogy az általam említettek beleesnek-e valamilyen módon abba az érdeklődési körbe.

Azt azonban tudom, hogy a virágnyelven említett "dili" napjainkban bizony erőszakosan, gőgösen, s a mindentudás látszatát keltve - úgy tűnik - könyékig bele szeretne ebbe a témába nyúlni, melyben azonban éppen neki nincs semmi kompetenciája, mert nem a realitás talaján áll, hanem az emberi érzelmekkel manipulál. Ha erről van szó, és megjelenik a hozzászólások között, akkor természetesen jómagam elhagyom ezt, mert nem kívánok részt venni olyasfajta vitában, mit példaként a matematikát, s annak tudományosságát véve: ott megkérdőjeleznék tőlem, hogy "Miért írod le olyan csúnyán azt a kettes számjegyet, a képleteidben?"

Előzmény: búvár-halász (-)
búvár-halász Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 2

Szerintem nem, mert nem ír ide senki, azonnal érdektelenségbe fulladt, így el fog süllyedni.:D Majd én néha pár sör után monologizálok esetleg benne, amíg meg nem unom.:)

Előzmény: problémás topik (1)
problémás topik Creative Commons License 2023.11.17 -1 0 1

problémás topik

Lelkis Béla Creative Commons License 2023.11.15 -2 0 0

sz0"r

Előzmény: búvár-halász (-)
búvár-halász Creative Commons License 2023.11.15 -2 2 topiknyitó

Akkor induljon el, tényleg meglátjuk, mi lesz belőle, én nem tudom, csak reménykedem, hogy valami, ami értékes is lehet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!