Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Szerintem ezt a topikot nem moderálja senki, így, hogy a kanadai, aki a civil nevemből csinált gúnyneveket, külön rám szabva és szétszívatva hozott létre portált, heteken át, jelen lehet, azt jelenti, hogy ez ez egyelőre egy homályzóna.
De lehet, hogy nincs is még és most jelölik majd ki, ha a topik fennmarad. Nyilván az összes sokpajzsos olvassa, akár kritikus szemmel is, épp ezért itt nem lehet semmiféle drill, ezt Opi nyilvánvalóvá tette, az első drillnél megy a topik a levesbe. Ha megmarad a topik, akkor esetleg azért fogok helyi pajzsot kérni ide, mert én sem szeretnék itt semmilyen olyan drillt, ami korábban jellemző volt, és akár magam is fellépnék ellene, mert rendkívül ízlésem elleni és a személyiségemmel szembeni, hogy itt játszódjanak ezek le. Játsszák le máshol. Na bocs, csak szőrmentén, részemről is.
Beteg az egyik macskuszunk. Jó orvosunk van, 8 éve hozzáhordunk minden macskuszt, de ugye eddig nem volt semmi gond. Most elbizonytalanodtam.. Az egyetemen szerinted jobbak az orvosok?
Kösz, ez már nekem is megfordult a fejemben.:) No de először várjuk meg, hogy fennmarad-e a topik vagy elsüllyed, minden egyéb csak az után. Azt, hogy most ki moderálja a topikot, előbb-utóbb megtudjuk, ha valaki szabályt szeg, és beköszön a modink vagy figyelmeztet.:)
Szexualitással kapcsolatos gondolatokat szerintem szívesen vennénk itt, legalább valamelyest vigalmi-komformmá tenné a topikot. Az más kérdés, hogy én nem biztos, hogy hozzá tudok szólni, tudományos szinten.
A részbeni jogelőd vagy szellemi előd topikot nem szeretném megnevezni- itt most kifejteni nem kívánt okokból-, de ide biztosan elfér az ilyesmi.
Én szívesen megosztanék jópár - lassan gigantikussá növekedett - ismeretanyagot a tudomány területéről, amelyek még pár évtizede ismeretlennek számított a nagyközönség körében, sőt olyan újabb ismeretekkel is bővült, melyeknek eddig csupán a következményeit fogtuk fel, és nem tudtuk, hogy mi okozza.
Kicsit konkrétabban, s mivel HUSZ-ról van szó, ezeknek a jelenségeknek jelentős hatása van az emberi szexualitásra is, s itt kevésbé esik szó az ember biokémiájáról, a hormonjairól, az immunrendszeréről, endokrinológiájáról, és főképpen az ezekkel szoros kapcsolatban lévő emberi agy számos központjának a működéséről, s ezt a terjedelmes fehér foltot szeretném a valóság színeivel, a realitást figyelembe véve kitölteni.
Mielőtt még bármit is közölnék, megjegyezném, hogy évtizedekkel ezelőtt kicsit furcsán, sőt felnevetve olvastam valahol azt, hogy a legfontosabb nemi szervünk maga az agyunk. Ma már nem kuncogok zavartan ezen, sőt kiegészíteném az agyon kívül azokkal az elemekkel, amelyeket az imént felsoroltam.
Mivel nem tudom, hogy a topiknyitó milyen hiányt (törölt topikot?) igyekezett volna pótolni, így azt sem tudom, hogy az általam említettek beleesnek-e valamilyen módon abba az érdeklődési körbe.
Azt azonban tudom, hogy a virágnyelven említett "dili" napjainkban bizony erőszakosan, gőgösen, s a mindentudás látszatát keltve - úgy tűnik - könyékig bele szeretne ebbe a témába nyúlni, melyben azonban éppen neki nincs semmi kompetenciája, mert nem a realitás talaján áll, hanem az emberi érzelmekkel manipulál. Ha erről van szó, és megjelenik a hozzászólások között, akkor természetesen jómagam elhagyom ezt, mert nem kívánok részt venni olyasfajta vitában, mit példaként a matematikát, s annak tudományosságát véve: ott megkérdőjeleznék tőlem, hogy "Miért írod le olyan csúnyán azt a kettes számjegyet, a képleteidben?"
Szerintem nem, mert nem ír ide senki, azonnal érdektelenségbe fulladt, így el fog süllyedni.:D Majd én néha pár sör után monologizálok esetleg benne, amíg meg nem unom.:)